eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🏡👉 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‎ 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
موادلازم 2 فنجان برنج پخته شده (ترجیحاً یک روز قبل درست شود) 2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز و سیاه 1 پیاز کوچک ، ریز خرد شده 1/2 قاشق چایخوری سیر 1/2 قاشق چایخوری زنجبیل 1 فلفل دلمه ای سبز ، خرد شده 1 فنجان گوجه فرنگی خرد شده 1/2 فنجان نخود فرنگی آب پز 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز 1/4 قاشق چایخوری پودر زردچوبه 2 قاشق چایخوری پودر گرام ماسالا ( شامل هل ، گشنیز ، فلفل سیاه ، رازیانه ، زیره ، فلفل دلمه ای خشک ، دارچین ، میخک و انبه خشک) 1/4 فنجان آب مقداری گشنیز تازه برای تزیین نمک به میزان لازم طرزتهیه روغن و کره را در تابه داغ کنید ، سپس زیره هارا اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی تفت خورده و بعد پیازها را اضافه کنید و آنها را سرخ کنید تا کمی طلایی شوند.زنجبیل و سیر را هم اضافه و به دنبال آن فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی خرد شده به آن اضافه کنید. روی همه ادویه های پودر شده و مقداری نمک بپاشید ، چند دقیقه بپزید تا گوجه ها نرم شوند. یک چهارم فنجان آب به آن اضافه کنیدو سپس نخود و برنج را که از قبل پخته اید را هم اضافه کرده و خوب با هم ترکیب کنید ، در ظرف را بپوشانید و حرارت را خیلی کم کنید. اجازه دهید حدود 5-10 دقیقه دم بکشد و روی آن را با مقداری گشنیز تازه تزیین کنید نوش جان 💝 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: تخم مرغ 1عدد آب 1 استکان کره 25 گرم سرکه 2 قاشق غذا خوری جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری نمک چند پر آردبه میزان لازم روغن برای سرخ کردن برای شربت: شکر 2 لیوان آب 1 لیوان آبلیمو چند قطره برای تزیین: 2 قاشق عسل ودارچین طرز تهیه: تخم مرغ ورابا آب وسرکه وکره مخلوط کرده وروی آن جوش شیرین و نمک را ریخته ومخلوط میکنیم و آردرا کم کم اضافه میکنیم تایک خمیر نرم به دست آید خمیررا بعد از کمی ورز دادن نیم ساعت استراحت میدهیم و بوسیله نشاسته باز میکنیم و به نوارهای 5 سانتی می بریم و رول کرده البته به صورت زیگ زاگ وروی سیخ می زنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم وداخل شربت آماده می گذاریم وبرای سرو روی خاگینه هاعسل ودارچین می دهیم. نوش جان 💝 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
چه ماهی به دنیا اومدی فداتشم؟؟؟ 😻🤔🍇🎡 میخای بدونی عشقت چن درصد دوستت داره؟😻🍁💃 فروردین🌙: @RAVAN_SHENASSHO اردیبهشت: @RAVAN_SHENASSHO خرداد😍: @RAVAN_SHENASSHO تیر😌🤩: @RAVAN_SHENASSHO مرداد❣: @RAVAN_SHENASSHO شهریور👑: @RAVAN_SHENASSHO مهر💖🧤: @RAVAN_SHENASSHO آبان🦋🐥: @RAVAN_SHENASSHO آذر🐌🦀: @RAVAN_SHENASSHO دی🔥: @RAVAN_SHENASSHO بهمن☃: @RAVAN_SHENASSHO اسفند🌝: @RAVAN_SHENASSHO بزن رو ماه تولدت ببین چخبره😍☝️🏾☝️🏾
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
کلیپ عاشقانه دو اسمی رسید 🌸❤️😍 بزن رو اسم کسی که دوسش داری،سورپرایزش کن👇 ❤️مادرم❤️پدرم❤️خواهرم❤️عشقم 👧🏻لیلا 👨🏻امیر 👧🏻زهرا 👨🏻محمد 👧🏻مریم 👨🏻مهدی👧🏻هستی👨🏻میلاد ❤️اسمش نبود اینجا کلیک کن❤️👇 http://eitaa.com/joinchat/933298234Cc0abd30bb1 اسم خودت و عشقت رایگان بردار 💞☝️🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺎﺵ 🌸 ﺍﻫﺪﺍﻑ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ 🌺 ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺑﻨﮕﺮ 🌸 ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺮ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻥ 🌺 ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ، ﺑﻪ ﺑﺎﺯﺗﺎﺏ ﺁﻥ ﺑﯿﻨﺪﯾﺶ 🌸 ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﻫﺪف هاﯾﺖ، ﺳﺨﺘﯽ ها و مشکلات ﺭﺍ 🌺 ﻫﻞ ﺑﺪﻩ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﺰﻥ 🌸 ﻭ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﺎﺵ 🌺 ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﮐﻪ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ ، 🌸 ﺑﻪ ﺗﻮ ﻓﺮﺻﺖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ 🌺 ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ ﻫﻤﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺭﺍ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯼ 🌸 ﻭ ﺍﺯ ﻧﻮ ﺁﻏﺎﺯ ﮐﻨﯽ عصر تون بخیر🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🏡👉 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 🏡👉 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🌭 😋👆 🏡👉 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥘 😋 🔸گوشت رو با یدونه پیاز کامل تفت میدیم نمک و زرد چوبه میزنیم لپه هارم یه کوچولو باهاش تفت میدیم و بعد ۴لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت و لپه کاملا پخته بشه بعد دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو با یکم روغن سرخ میکنیم و بهش اضافه میکنیم من لیمو رو جدا میپزم و میزارم نیم ساعت توی خورش بپزه بعد جدا میکنم که خورش تلخ نشه و در آخر شعله رو خاموش میکنم و نصف استکان زعفرون دم کرده بهش اضافه میکنم سیب زمینی رو هم سرخ میکنیم بسته به میل خودتون هم میتونید روی خورش بریزین هم داخلش بندازین و هم بزنین 🏡👉 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🧇 😋 • ۲پیمانه برنج • ۲ عدد تخم مرغ • ۲ قاشق سوپ خوری زعفران آب کرده • ۳ قاشق غذاخوری کره • ۱ پیمانه ماست چکیده • نمک و فلفل به مقدار لازم 🔸برنج را در ظرفی به مرحله آبكشی برسانید. در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را خوب بزنید و سپس به آن ماست،ادویه و نیمی از کره آب شده ‌زعفران برنج آبكش شده را به آن بیفزایید و خوب مخلوط كنید.مواد را در قالب های دلخواه بریزید و مواد ته چین رادر آنها قرار دهید و با پشت قاشق خوب فشرده شان كنید. سپس آن را داخل فر داغ با دمای 180 درجه قرار دهید تا كاملا بپزندتقریبا ۱ساعت کافیه.برای خروج از قالب اگر آنها به راحتی جدا نشدند تكه ای یخ به دور فالب بزنید و آنگاه به راحتی خارج كنید. 🏡👉 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🧉 😋 🔸٤ليوان شير و۱/۲ليوان شکر رو بذارید رو حرارت هم بزنید تا شکر باز بشه ۲۰گرم شکلات تلخ و۲بسته پودر کاپوچینو رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید. ۲ق پودر ژلاتین رو میتونید ابتدا روی بخار کتری با دوسه ق آب مخلوط کنید تا حل بشه. بعدازمرحله کره رو اضافه کنید. وبعد خامه ی هم دمای محیط رو. و مواد رو از روی حرارت بردارید و درآخر گلاب رو اضافه کنید. بعد مواد رو توی ظرف مورد نظرتون بریزید وبذارید تو یخچال. یکشب یا چند ساعت بذارید بمونه. بعد هم من روش رو با پودر بيسکوئيت و و خامه و شکلات تزئین کردم 🏡👉 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍮 😋 ▫️شیر نیم لیتر ▫️اردبرنج‌۱ق س ▫️نشاسته ذرت ۱ق س ▫️پودر کاکائو ۱ق س ▫️شکر دانه ریز ۳ق س ▫️گلاب به میزان‌لازم 🔸شیر.شکر، پودرکاکائو، اردبرنج، نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیم‌و باهمزن دستی خوب هم‌میزنیم‌ تا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهم‌ اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت مدام‌ هم میزنیم تا مایع غلیظ‌بشه به غلظت مناسب که رسید شعلرو‌خاموش میکنیم و فرنی رو‌توی ظرف مورد نظر ریخته 🏡👉 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌ https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
🫕 😋 🔸ابتدا1ليوان شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.40gجو دو سر پرک را به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید سپس مقداری دارچین اضافه کنید و دوباره هم بزنید.بعد از این که جو پخت و قوام پیدا کرد و غلیظ شد، عسل را اضافه کنید. 5دقیقه بعد که اوتمیل کاملا غلیظ و قوام پیدا کرد، اوتمیل آماده است. موز و گردوها را هم روی آن بریزید و نوش جان کنید. 🏡👉 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقیقت ممکن است گیج کننده باشد. احتمال دارد فهمش نیاز به کلنجار رفتن داشته باشد... ممکن است برخلاف شهود ما باشد. ممکن است باورهای عمیقاً مقدس ما را نقض کند. ممکن است با آنچه ما ناامیدانه می خواهیم حقیقت داشته باشد، انطباق نداشته باشد. اما ترجیحاتِ ما، تعیین کننده حقیقت نیستند. •🌱🌹🍀🌹🌱• ─┅─═ঊঈ💐ঊঈ═─┅┅┅┅─ صبح🕊🌸 نفسش حق است به هر بهانه بیدارت میکند🕊🌸 که روز تازه راشروع کنی به نوری...🕊🌸 عطر چای و صبحانه ای و صدای گنجشکی🕊🌸 هرچه هست زندگیست و زیبا درود بر شما🕊🌸 صبح زیبایتان بخير وجود بی مثالتان سلامت🕊🌸
🥓 😋 ▫️سیب زمینی 500g ▫️پنیر پیتزا یک پیمانه ▫️نشاسه ذرت تا حدی که مواد به دست نچسبه (4تا 5قاشق غدا خوری) ▫️ادویه جات به مقدار لازم (نمک ،فلفل ،اویشن ،کمی پودر سیر ،پاپریکا) ▫️جعفری یا پیازچه خورد شده ۲ قاشق غدا خوری 🔸سیب زمینی هارو آب پز و میکوبیم (یا از صافی رد کنید) بعد پنیر پیتزا ،نشاسته ذرت ،ادویه جات و سبزی را به سیب زمینی اضافه کرده و خوب ورز میدیم بعد داخل کیسه فریزر میریزیم و با وردنه صاف میکنیم داخل یخچال میزاریم به مدت ۳۰دقیقه بعد برش های نواری میدیم و داخل روغن خیلی داغ سرخ میکنیم 🏡👉 💫🏡 ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
42.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر پاکت مرغی که توی فست فود های حرفه‌ای بسته بندی میشه شامل ۱۸ تیکه مرغ هست، که هر مرغ باید ۹ تیکه کنید ، وزن مرغ باید بین ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ باشه ، در دمای بین ۳۲۰ تا۳۸۰ درجه فارنهایت به مدت بین۱۴ تا ۱۶دقیقه پخته میشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😱😰🔞 ❌صحنه ای عجیب و بینهایت وسوسه انگیز🔞 که میکند کلیپ منتشر شده از داستان این دختر😱🔞🔞 در دست تغیییر برای تماشای کلیپ کلیک کن👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/244711455C8f3480a26a تا برنداشتم از سنجاق کلیک کن
💖‌💖‌ فال و طلسم 💖‌💖‌ 💥‌تخفیف ویژه هر هفته انواع فال و طلسمات💥‌ 💖‌💖‌ متولدين هرماه با لمس ماه تولد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید 💖‌💖‌ 🧿‌ حالا نيت كن و 3 صلوات بفرست💫‌ ا💖‌ا فـــرورديـــن |💖‌I ارديـبـهـشـت ا💖‌ا خـــرداد I💖‌I تـيـر ا💖‌ا مـــرداد I💖‌I شـهـريـور ا💖‌ا مـهـر I💖‌I آبـان ا💖‌ا آذر I💖‌I دي ا💖‌ا بـهـمـن I💖‌I اسـفـنـد اینجا فالتو تو ایتا میگیریم‌😍‌😵‌ فالتو بگیر ...آیندتو ببین😍‌🔮‌👇‌S https://eitaa.com/joinchat/870514729C198c342cc1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ: ۲عدد نمک و فلفل سیاه و پولبیبر: به مقدار لازم پنیر پیتزا: ۱لیوان جعفری خوردشده: ۵ق.غ روغن زیتون یا روغن مایع: ۳ق.غ نون باگت یا برگر یا تست . تخم مرغهارو با بقیه مواد خوب مخلوط میکنیم. نون باگت یا نون برگرو برشهای یک اندازه(۳سانتی)میزنیم و داخل سینی فر کنار هم میچینیم. از مایه ای که درست کردیم به وسیله قاشق روی سطح نون هامون میریزیم و داخل فری که از یکربع قبل با دمای ۲۰۰درجه گرم کردیم به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه میذاریم. وقتی روشون طلایی و برشته شد نونمون آمادس از فر درمیاریم و سرو میکنیم😋😍 (دمای فر برقی: ۲۰۰درجه دمای فر گازی: ۲۲۰درجه) به همین راحتی یه صبحونه جذاب داریم،نوش ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سیب زمینی جون میده واسه مهمونی و به رخ کشیدن هنراتون 😉☺ سیب زمینی ها رو نازک نازک ورقه ای کنید. تو یه کاسه بریزید و روش کره‌ی آب شده، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بریزید و ماساژ بدین تا همه‌ی سیب زمینی ها به مواد آغشته بشه. بعد مثل من بچینید و بپیچید تا به شکل گل در بیاد. توی ظرف مورد نظر بذارین و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۲۲۰ درجه قرار بدین. ❌هرچی گلتون بزرگتر باشه مدت زمان پختتون بیشتره ❌ورقه های سیب زمینی نازک نازک نازک باشن ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سینه مرغ رو‌نواری برش بدید، نمک‌، فلفل، زعفران بزنيد، یک پیاز رو با يک هويج رو تفت بدید، تکه های مرغ رو‌ اضافه کنید درآخر رب گوجه و نصف كاسه زرشک ويكم آب اضافه کنید تابپزه... ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
انقد خوشمزه است سوپ گشنیز، مطمئنم یکبار درست کنید عاشقش میشید... گندم یا جو پوست کنده عصاره قلم پیاز گشنیز فراوون ماست محلی یا یونانی 🔴جو رو با پیاز به همراه عصاره قلم بار گذاشتم، حدود ۲ساعت زمان برد تا جو کاملا دونه اش باز بشه و حلیم پس بده!!عصاره قلم طعم سوپ رو خیلی خیلی خوشمزه میکنه! اما اگر نداشتین از عصاره گوشت الیت استفاده کنید، میتونه جایگزین خوبی باشه، بعد از پخت ماست محلی یا ماست یونانی اضافه کنید وهم بزنید، مقدار ماست به قوام ومقدار جو شما بستگی داره. من دوبار گشنیز استفاده میکنم..بار دوم لحظه ای که میخوام گشنیز رو داخل کاسه برای سرو بریزم... تا برگ گشنیز رنگ خودش رو حفظ کنه!! سیرهم میریزم به اندازه ۱ تا ۲حبه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯