هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذاها را بعد از ساعت 8 شب نخورید !⛔️
⇠ نوشابه و قهوه
⇠ برگر و دیگر گوشت های قرمز
⇠ غذاهای قندی
⇠ غذاهای سرخ کرده
⇠ غذاهای تند
زیرا باعث نفخ، سوزش سر دل و سوء هاضمه وافزایش کلسترول میشوند
➣ @salamat_21
🔰 بی حالی ناشی از #افسردگی
🔸بسیاری از افراد افسردگی را حالتی روحی میدانند. این در حالی است که این بیماری بر جسم نیز تاثیر مستقیم میگذارد.
🔸 بیحالی، از دست دادن اشتها، و سردرد از رایجترین علائم افسردگی است. بهتر است برای درمان این موضوع به یک روانشناس مجرب مراجعه کنید.منبع: وب ام دی
هدایت شده از ذاکرین
#یااباعبدالله
تودردرونمنی؛
بهاندازهایکهدستمرابرسینهام
میگذارموتورامیانقفسه
سینهامحسمیکنم...
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
@sedzaker
سنگ پا کشیدن = از بین رفتن سردرد
از دیدگاه طب ایرانی در بیماریهای مربوط به مغز بهخصوص سردردها، کشیدن سنگپا مفید است، برای این منظور باید سنگپا خشنتر بوده و با مالش قویتر و مدت طولانیتری استفاده شود!
بر اساس مطالعات جدید در «علم رفلکسولوژی (بازتابی)» کشیدن سنگپا موجب کاهش غلظت خون در اندامهای بالایی بدن میشود و باعث کشاندن خون به اندامهای انتهایی میشود به همین دلیل موجب کاهش سردرد و بیماریهای مربوط به مغز میشود !
سنگپا کشیدن بسیاری از مشکلات روان مانند افسردگی، بیخوابی، فکر و خیال زیاد و … را بهبود بخشد البته اگر بهطور مداوم صورت پذیرد.
کوکی با طعم هل🍪
دستور 🍽
آرد: ۱۰۰ گرم
آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر: ۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، در کاسهای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد میکنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپخوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر میگذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکیها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.
#کیک_هل_و_نارگیل🍘🥧🧁
مواد لازم :
آرد ۲پيمانه
شكر ۱ و ۱ چهارم پيمانه
تخم مرغ ٤عدد
روغن مايع ١ دوم پيمانه
شیر ولرم ١ پيمانه
پودر هل ۱ قاشق چاي خوري
بکينگ پودر ٢ قاشق چايخوري
پودر نارگیل ۲ ونیم قاشق غذاخوری سرپر
🥟دستور:
شكر و تخم مرغ و پودر هل را خوب با همزن ميزنيم تا كرمي و پف دار شود(پنج دقيقه)
روغن و شیر و پودر نارگیل را اضافه كرده و یک دقیقه با همزن هم ميزنيم. آرد و بيكينگ پودر را سه بار الک کرده و به مواد اضافه كرده و با دور کند همزن چند ثانیه هم ميزنيم تا مواد كاملا باهم مخلوط شود.
سپس قالب را با روغن جداکننده خوب چرب كرده ، مايه كيك را درون قالب ريخته و قالب را در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٥درجه سانتيگراد به مدت پنجاه تا شصت دقيقه قرار ميدهيم
نوش جان
🍐#کیک_گلابی_صنم🍐
۲ عدد تخم مرغ
۳/۴ پیمانه شکر
۱ ق چ وانیل
۱/۲ پیمانه روغن
۱/۲ پیمانه ماست شیرین
۱ و ۲/۳ پیمانه آرد
۱/۲ ق چ جوش شیرین
گلابی به تعداد لازم
۲ ق غ پودر کاکایو
🥧🥧طرز تهیه 🥧🥧
ابتدا تخم مرغ،وانیل و شکر را حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن و ماست را اضافه کرده به ترتیب حدود ۵ ثانیه میزنیم. آرد،ب پودر،جوش شیرین،پودر کاکایو را مخلوط و دو بار الک میکنیم و در دو مرحله به مواد تخم مرغیمون اضافه کرده و هم میزنیم. بعد داخل قالبی که کاغذ روغنی گذاشتیم ۱/۴مواد ریخته کف گلابی ها رو طبق فیلم برش میزنیم و میکاریم سپس بقیه خمیر میریزم و در فر از پیش گرم شده ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ الی ۱ ساعت زمان میدیم برای پخت.
#شکلات_اجیلی_میوه_ای
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
شکلات ذوب شده ۱۰۰ گرم
شیر عسل حدودا ۲۰۰ گرم
انواع مغز اسیاب شده ۱/۲ پیمانه
بیسکویت اسیاب شدا ۱/۵لیوان
برگه الو و قیسی خرد شده ۱۰ تا دانه
شکلات رنگی جهت تزیبن مقداری
🍭تمام مواد با هم ترکیب کرده کنار میزاریم
کف قالب سلفون کشیده مواد شکلات تو قالب ریخته و خوب منسجم میکتیم ۱ ساعت در یخچال استراحت داده و بعد برش داده و میل می کنیم
#کیک_هل_و_نارگیل🍘🥧🧁
مواد لازم :
آرد ۲پيمانه
شكر ۱ و ۱ چهارم پيمانه
تخم مرغ ٤عدد
روغن مايع ١ دوم پيمانه
شیر ولرم ١ پيمانه
پودر هل ۱ قاشق چاي خوري
بکينگ پودر ٢ قاشق چايخوري
پودر نارگیل ۲ ونیم قاشق غذاخوری سرپر
🥟دستور:
شكر و تخم مرغ و پودر هل را خوب با همزن ميزنيم تا كرمي و پف دار شود(پنج دقيقه)
روغن و شیر و پودر نارگیل را اضافه كرده و یک دقیقه با همزن هم ميزنيم. آرد و بيكينگ پودر را سه بار الک کرده و به مواد اضافه كرده و با دور کند همزن چند ثانیه هم ميزنيم تا مواد كاملا باهم مخلوط شود.
سپس قالب را با روغن جداکننده خوب چرب كرده ، مايه كيك را درون قالب ريخته و قالب را در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٥درجه سانتيگراد به مدت پنجاه تا شصت دقيقه قرار ميدهيم
نوش جان
🍱🌯#بورک_گوشت_و_قارچ
برای این بورک ها از خمیر یوفکا استفاده کردم .مایه داخلش هم گوشت چرخ کرده که با پیاز تفت دادم و نمک و فلفل و کمی زردچوبه و آویشن زدم .قارچ اسلایس شده تفت داده شده و ذرت و فلفل دلمه ای نگینی هم رو به موادمون اضافه میکنیم و در نهایت پنیر پیتزا که با کل مواد مخلوط کردم.
قبل از اینکه بورک ها رو بپیچیم سطح خمیر رو با و دو قاشق شیر و کمی کره اب شده کاملا برس میکنیم مواد رو لای خمیر میزاریم به هر شکلی دوست داریم میپیچیم دوباره برای بورک ها پیچیده شده شیر و روغن مایع و زعفرون رومال میزنیم و کنجد می پاشیم روی سینی فر کاغذ مومی می اندازیم بورک ها رو در سینی فر میزاریم و در فر از قبل گرم شده 180 درجه به مدت بیست دقیقه میزاریم تا سطحشون طلایی بشه.میتونید در روغن هم سرخ کنید.
کوکی با طعم هل🍪
دستور 🍽
آرد: ۱۰۰ گرم
آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر: ۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، در کاسهای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد میکنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپخوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر میگذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکیها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوری-🌱
سلام می دهم از بام خانه سمت حرم...
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
#گوشفیل
🥐🥐🥐
🥚مواد لازم
دو عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق غ روغن مایع و یک ق غ شربت بار با هم زن دستی مخلوط کنید نصف پیمانه شیر اضافه کرده و سپس یک و نیم پیمانه ارد را با یک ق م بکینگ پودر اضافه کرده تا جایی که خمیر شکل بگیرد دقت کنید ارد قاشق قاشق اضافه شود....خمیر را دو ساعت استراحت داده سپس با قطر نیم سانت باز کنید و در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید و سپس در شربت بار قرار دهید و بعد از چند ثانیه خارج کنید....
#باسلوق_گردو_سنتی_و_خوشمزه
🍬طرز تهيه :
یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید
برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید.
🥦غذای_راحت_و_آسون_با_بروکلی_و_پنیر 🥪
🥙مواد لازم :
٣ پيمانه كلم بروكلي
١عدد تخم_مرغ بزرگ
١.٥ پيمانه موزارلا 🧀
١/٤ پيمانه پارمسان رنده شده
٢عدد سير
١/٢ قاشق چاي خوري پونه
نمك دريا يا هيماليا به مقدار لازم
٢ قاشق چاي خوري جعفري تازه خرد شده
🍽طرز تهيه :
همه مواد به غير از جعفري رو ميريزيم توي كاسه و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمون كاملا يك دست شه (نصف پيمانه موزارلا رو نگه داريد براي آخرش )
بعد از اون مخلوطمون رو روي يك سيني كه كف اون رو با كاغذ نسوز پوشانديم پهن ميكنيم و ميزاريم توي فر ( از قبل فرتون رو روي دماي ٤٢٥ درجه روشن كنيد ) و ميزاريم ٢٠ دقيقه بپزه.
بروكلي پنيري رو بيرون مياريم و اون نصف پيمانه پنير موزارلا رو همراه با جعفري تازه روش ميريزيم و باز ميزاريمش توي فر كه ده دقيقه ديگه بپزه.
در آخرم يه مقدار فلفل قرمز روش ميريزيم . پنيري شما آمادست .
#نوشیدنی_لیمو_ورزماری 🍸 😋
🔸نوشیدنیه لیموناد و رزماری ، آسون و خوشمزه
اول شربتش رو درست کنین، به این صورت که تو یه قابلمه کوچیک، 2 قاشق چایخوری شکر و یک فنجان آب بریزین و روی حرارت ملایم بذارین تا شکر حل بشه و بعد از روی حرارت بردارین و روی نصف پیمانه شاخه های کوچیک رزماری بریزین و اجازه بدین خنک بشه
هدایت شده از ذاکرین
_۲۰۲۲_۰۶_۲۵_۱۳_۲۶_۰۱_۶۷۳.mp3
8.09M
🔊بسیار مهم گوش کنیم👆
✔️غربت و مظلومیت بزرگ ترین عید خدا..!!!💔
استاد دارستانی
#غدیرےام
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
#پودينگ
🍧🍨🍧
مواد لازم: ٤ ليوان شير شكر١ ل
آرد كيك٤ ق غ
نشاسته ذرت٢ ق غ
گلاب١ ل
زرده تخم مرغ٢ عدد
🍥🧁طرز تهيه: همه مواد را با هم مخلوط كنيد و هم بزنيد تا يكدست بشه بعد روى حرارت ملايم بزاريد تا قوام بياد و مثل فرنى بشه اگر دوست داشتيد دو رنگ بشه مواد را نصف كنيد كمى كاكايو را با كمى آب داغ مخلوط كنيد و به نصف مواد بريزيد و مخلوط كنيد بعد روش را هر طور دوست داريد تزيين كنيد.
🥐نان شکمپر🥐
🥨مواد لازم
یک عدد نان گرد باگت بزرگ
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز نگینی خردشده یک عدد
گوجهفرنگی نگینی خردشده دو عدد
فلفل دلمهای رنگی نگینی خردشده نصف پیمانه
کمی جعفری
🫔🫔🫔
1. پیاز رو تفت داده، گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده، کمی که تفت خورد، فلفل دلمه و گوجه و جعفری رو اضافه و سپس نمک، فلفل، زردچوبه زده و به مدت پنج دقیقه رو حرارت قرار دهید.
2. این نان باید برشته و کمی خشک باشه که با موادی که داخلش رو پر میکنیم نرم و له نشه. تمام خمیر نان رو خالی میکنیم.
3. توی نان رو از مواد پر کرده توی ظرف مورد نظر گذشته تزیین کرده، بعد نوش جان میکنید.
4 .این خوراک رو میشه با نان کوچک برای هر نفر جدا سرو کرد.
#نان_کره ای🥐
🍞آرد ۱و¼پیمانه
🍞آب گرم ۲ق س
🍞کره ¼ پ
🍞شیر ولرم ¾ پ
🍞شکر۲ق س
🍞تخم مرغ ۲عدد
🍞مخمر ۲ق چ
🍭طرز تهیه 🍭
🥣۲قاشق اب گرم رو با شیرولرم مخلوط کرده و مواد خشک بجز ارد رو بهش اضافه میکنیم و کره نرم شده و یک تخم مرغ راهم اضافه ومخلوط میکنیم.
کم کم ارد رو به موادمون اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بهتون بده بعد خمیرو به ۶ قسمت تقسیم ودر سینی فر به فاصله۵ سانت می چینیم و روشون رو با پارچه میپوشونیم و در جای گرمی قرار میدیم.
بعد از گذشت ۱ساعت خمیر حجمش دو برابر میشه حالا تخم مرغ دوم رو زده وخمیرهارو رومال میکنیم.
فر رو با دمای ۲۰۰درجه از قبل گرم کرده و با همون دما ۱۵الی۲۰دقیقه زمان میدیم تا بپزه و روی نونها طلایی بشه
🧇ژله بیسکویت یه دسر سریع و بسیار لذیذ!
🍍مواد لازم :
🔸 پودر ژله آناناس 100 گرم
🔸 آبجوش و آب سرد از هر کدام يك پیمانه
🔸 بیسکویت ساده 16 عدد
🔸 شکلات چیپسی به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا پودر ژله را با آبجوش حل سپس آب سرد را اضافه نمايید. داخل قالب مورد نظر را آب سرد گردانده بیسکويتها را در قالب بچینید و ژله مایع را کمکم داخل قالب ريخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار دهید تا دسر بسته شود. قالب را در آب داغ به مدت پنج ثانیه نگه دارید سپس در ظرف سرو برگردانید و اطراف آن را با شکلات تزیین کنید.
#کیک_هندوانه
❇️مواد لازم
💠هندوانه ...یک دوم هندوانه بزرگ
💠خامه قنادی فرمگرفته ... یک یا دو پیمانه
💠انواع میوه(بلوبری، توتفرنگی، بلکبری) ... برای تزیین
❇️طرز تهیه
1⃣برای تهیه این کیک ابتدا هندوانه را نصف کرده و آن را از سمت تختش روی یک بشقاب بزرگ قرار دهید.
2⃣پوست هندوانه را جدا کرده و سطح گرد آن را مانند کیک صاف و یکدست کنید.
3⃣خامه فرمگرفته را روی سطح کیک بمالید و آن را با پشت قاشق یا چاقو صاف کنید تا کاملا شکل کیک به خود بگیرد سطح کیک خود را با انواع میوه تزیین کنید.
👩🍳نوش جان👩🍳