فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه 😋
مواد لازم :
نان تست 2عدد🍞
سیب 2عدد🍎
تخم مرغ 3عدد🍳
شیر یک لیوان🍺
شکر به مقدار لازم🍚
بستنی وانیلی🍧
هدایت شده از ذاکرین
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 #عیدآسمانی
💐خدا ماهارو شیعه کرده قسمتو ببین
💐اصلا بیا بریم نجف ابهتو ببین
🎤 #حسین_طاهری
👏 #سرود
👌فوق زیبا
🌷مرجع رسمی #مولودی های روز
♨️ @sedzaker
#وینا_زعفرانی🌸
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.180g کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس 80gپودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود.1عدد زرده تخم مرغ را به همراه1/8ق.چ وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.
1ق.چ زعفران غلیظ را نیز به همراه35g پودر بادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید. در انتها نمک و1ق.چ بیکینگ پودر را با300g آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست و کاسه نچسبد.
3. بدون این که به خمیر استراحت دهید، داخل قالب های مینی تارتلت را کمی چرب کرده و خمیر را در هر قالب پرس کرده و در هر طبقه وسط فر به مدت حدود 20-18 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
4. پس از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از قالب خارج کرده با شکلات و پسته نگینی تزیین کنید
هدایت شده از ذاکرین
YEKNET_IR_sorood_milad_imam_ali_99_12_06_mohamad_komeil.mp3
3.17M
🌸 #عیدآسمانی
💐من یار ندارم دلدار ندارم
💐جز با علی و آل علی کار ندارم
🎤حاج #محمد_کمیل
👏 #سرود
👌فوق زیبا
🌷مرجع رسمی #مولودی های روز
♨️ @sedzaker
#ژله_مجلسی
دستور تهیه:
ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و توی لیوان بریزید لیوان رو با یک تکیه گاه کج توی یخچال بذارید وقتی نیم بند شد در حدی که چسبناک بشه بعد پاناکوتا رو بریزید. دستور پاناکوتا رو در ادامه میارم.
پاناکوتا_وانیلی:
شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کنید ، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن، از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید
#نکات_تهیه_کباب_کوبیده🍋
✅مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و فقط پیاز رنده شده به گوشت اضافه شود.
✅برای گرفتن آب پیاز می توانید پیاز رنده شده را در تنظیفی تمیز بریزید و آب آن را بگیرید. به طوری که حتی قطره ای آب باقی نماند. یادتان باشد که زیاده روی در مصرف پیاز باعث وارفتن کباب و ایجاد بوی بد در غذا می شود.
#کتلت_مرغ_با_طعم_پیازچه😍
🍗سینه مرغ پخته ۳ عدد
🥔سیبزمینی پخته ۲ عدد
🌱پیازچه خردشده ۲ عدد
🍀جعفری خردشده یک چهارم پیمانه
🍃زردچوبه یک قاشق چای خوری
🥚تخممرغ ۵ عدد
🍄قارچ ریز خردشده ۴ عدد
🧂روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
🍱🍱🍱طرز تهیه 🍱🍱🍱
🥣در یک کاسه مناسب تکههای مرغ را ریز خرد یا چرخ کنید. آن ها را داخل ظرف غذا ساز هم میتوانید بریزید تا کاملاً خرد شود.
سیبزمینی پخته را هم کاملاً له کنید. بعدآن را داخل کاسه بریزید و با مرغ خوب مخلوط کنید.
قارچهای خردشده را با جعفری خردشده، پیازچه خردشده، زردچوبه و به میزان لازم نمک و فلفل داخل کاسه بریزید.
بهتر است مواد را ریز خرد کنید. تخممرغها را اضافه و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری از مواد را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک بیفزایید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس مقداری از مایه را بردارید و داخل روغن بریزد. حرارت را کم و صبر کنید تا یک طرف سرخ شود، سپس طرف دیگر را برگردانید. این غذا را به شکل کوکو هم می توانید آماده کنید .
#دسر_پرتقالی_دو_رنگ 🌸
موادلازم برای قسمت ژله ای:
3 لیوان آب پرتقال
نصف استکان شکر
5-3 ق.غ نشاسته
طرز تهیه ژله:
هر سه مواد بالا را به هم مخلوط کرده و میپزیم. بعد از پخت در قالب مورد نظر میریزیم.25 دقیقه داخل یخچال میگزاریم تا لابه نازکی روی دسر تشکیل بشه.
مواد لازم برای دسر پرتقال
1 لیتر شیر
1لیوان شکر
3 ق.غ آرد
3 ق.غ نشاسته
به مقدار لازم وانیل
1 ق.م مارگارین(کره)
طرز تهیه .دسر پرتقال
همه مواد بالا را مخلوط کنید و بپزید. بعد از پخت دسرآنرا را روی مواد ژله ای که قبلا درست کردید آرام آرام بریزید. 3-4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.بعد از ساعت نگهداری از یخچال خارج کرده و قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید.
#دسر_ویکتوریا
دو لیوان شیر
شکر نصف لیوان
دو ق غ ارد گندم
یک ق غ نشاسته ذرت
نصف ق چ وانیل
زرده تخم مرغ یک عدد
خامه صبحانه 100 گرم
پودر قند یک ق غ
بیسکوییت پودر شده
میوه
اول خامه و پودر قند رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.در ظرف دیگر زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و ارد و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه کمی از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم .و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم.حالا درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم روی ان یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خورد کردیم.و به همین ترتیب تا اخر لایه اخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.من برای تزئین موز رو قالب زدم و از اسمارتیز استفاده کردم.
#سمبوسه_گوشت_قارچ
▫️گوشت چرخکده 200گرم
▫️قارچ ورقه شده 150گرم
▫️پیاز سرخ شده 1عدد
▫️تمبرهندی 1بسته
▫️نمک و فلفل و ادویه
▫️نان لواش به تعداد لازم
🔸اول پیازداغ و گوشت رو خوب تفت میدیم و قارچ رواضافه کرده وقتی اب قارچ جمع شد ادویه و تمبرهندی که تواب جوش ازقبل صاف کردیم روبهش اضافه و میزارم ابش کشیده بشه و لای نان لواش میپیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم
#فیله_ماهی 🥩 😋
▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه
▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه
▫️سیر رنده شده: دوحبه
▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد
▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری
▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم
🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم
در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد.
در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود.
تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم