eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براونی شکلاتی 🍫 🍫 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک خرما و نارگیل 💛 💛 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍜پاستا و میگوی سرخ شده🍤 🍛موادلازم🍛 🍝پاستای فرمی یا رشته ای 250 گرم 🍝میگو 10 تا دونه 🍝سیر رنده شده 3 حبه 🍝گوجه خورد شده یا مینیاتوری 1 لیوان 🍝سرکه سفید نصف فنجون 🍝آبلمیو 1/4 فنجون 🍝فلفل قرمز کمی(اگر تازه داشتین بهتره) 🍝رنده پوست لیمو کمی 🍝ریحان تازه نصف لیوان 🍝 نصف لیوان 🍝روغن مایع یا کره مایع 3 ق غ 🫕چجوری بپزیم؟ پاستا ها رو بپزین ابکش کنین و بزارین کنار.روغنو داغ کنین و میگوها رو توش تفت بدین.نمک و فلفل و سیر اضافه کنین و برای 3 دقیقه تفت بدین همه رو باهم.ابلیمو و سرکه رو هم اضافه کنین و هم بزنین بعد گوجه و رنده پوست لیمو رو اضافه کنین و بزارین تا جوش بیاد.بعد پاستا رو اضافه کنین و پنیر پارمزان و ریحان رو اضافه کنین و کمی بزارین بپزه تا مواد به خورد هم بره. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😋نبات فوری🍚 🍶شیر یا آب یک لیوان 🍥شکر سه لیوان 🍮زعفرون وعرق هل به مقدار دلخواه 🥤من دو قاشق زعفرون غلیظ زدم وسه قاشق عرق هل ☕️طرز تهیه: شیر وشکر رو روی حرارت متوسط بزارید وگهگاهی هم بزنید تا به غلظت ایده آل در بیاد در حدی باشه که مایع غلیظ وسنگین بشه ولی به کف قابلمه نچسبه. بعد ته یه سینی فلزی رو کمی با روغن مایع چرب کنید ومواد رو داخل سینی بریزید وروش رو تا گرمه کمی خلال پسته وگلبرگ گل محمدی بریزید وبزارید در دمای محیط تا خودش رو بگیره. من ۱۰دقیقه بعداز ریختن مواد داخل سینی اونا رو با چاقوی تیز برش زدم. بعداز تهیه نبات بهتره در ظرف در بسته در فریز نگهداری کنید. من اولین بارم بود که درست کردم وبسیار طعمشو دوس داشتم تقریبا مثل شکر پنیره ولی زعفرونی همراه چای محشر میشه. فقط مثل نبات داخل چای حل نکنید بهتره 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍝تهیه سس با آب پاستا🍝 👩🏻‍🍳یکی از غذا‌های مورد علاقه بچه‌ها پاستاست که می‌توان سس‌هایی با طعم‌های متفاوت از آن تهیه کرد. اگر پاستای شما همیشه مزه خوبی دارد، این ترفند را امتحان کنید. قبل از ریختن آب پاستا، یک فنجان آن را به سس اضافه کنید. سپس پاستا را مستقیم به قابلمه بیفزایید. نمک آن طعم خوبی به غذا می‌دهد. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😋خلاقیتی در آشپزی 🧅شکوفه پیاز سوخاری🧅 🍃شکوفه پیاز سوخاری یک پیش غذای لذیذ برای میز اردورتون يا دورچینی جذاب برای غذاهای فرنگیتون ميتونه باشه. درست کردنش هم اصلا کار سختي نیست؛ کافی است یک عدد پیاز بزرگ را انتخاب کنین. سر پیاز را بزنین و دور تا دور پیاز با فاصله یک سانت به سانت برش بدين .با دست، پیازهای برش خورده را از هم جدا کنین ولي طوری که از ته پیاز جدا نشن و اتصلاشون حفظ شه. پیاز برش خورده را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری قرار بدين و سعی کنید کاملا به این مواد آغشته شن. شکوفه پیاز را در یک قابلمه روغن جوشان سرخ کنید 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از هنرمندان
قسمـت جدیـد سریال یـ ـاغے منـتشـر شـد👇🏿😍💥 🔴✅(( قسمت 10 جدید ))✅🔴 https://eitaa.com/joinchat/2183069786C32ebefb365 https://eitaa.com/joinchat/2183069786C32ebefb365 😻🤞🏽 رایـگان کن😻🤞🏽 ‌ ‌
🍘 😋 🔸چهار تا سيب زميني متوسط آبپز شده رو رنده كنيد.يدونه تخم مرغ+نصف ق مرباخوري پودر سير+يك و نيم ق غ شويد خشك+نمك و زردچوبه اضافه و مخلوط كنيد.حالا دستتون رو كمي مرطوب كنيد ،به مواد در دستتون شكل بديد و در كمي روغن سرخ كنيد. اين غذا با نون سرو ميشه و با سبزي خوردن عاليه
مواد لازم: ❌پنیر خامه ای : 1 بسته ❌پنیر چدار : 1 فنجان ❌خامه ترش : 1 فنجان ❌زیتون خرد شده : 1 فنجان ❌فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان ❌پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان ❌پودر سیر : مقداری ❌نمک : مقداری ❌نان لواش نازک : به تعداد لازم طرز تهیه تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید. 🧀پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید. پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید. 🧈رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش سوپ ماش رژیمی🍓 😋 دو پيمانه ماش ٢ ق غ رب گوجه ٢ عدد پياز متوسط ٤ حبه سير نمك و فلفل به مقدار دلخواه زيره، زردچوبه و پودر كارى هر كدام ١ ق چ
🍧 🍌موز رسیده 3 عدد 🍌جو پرک 1 پیمانه 🍌کره بادام زمینی 1/4 پیمانه 🍌پودر بادام 1 پیمانه 🍌برای رویه 🍌شکلات تلخ 150 گرم 🍌روغن یا کره 1 ق چ 🍌پودر پسته 🍽 موزها را له کرده جو پرک و پودر بادام و کره بادام زمینی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. با اسکوپ از مواد برداشته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید کوکی ها را در فر از قبل گرم شد با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید تا زمانی که دور آن طلایی شود کوکی ها را وارونه کرده و دوباره ده دقیقه در فر بپزید. شکلات ها را به همراه روغن یا کره در مایکروفر یا روی بخار آب ذوب کنید کوکی ها را تا نیمه در شکلات آب شده زده روی آن پودر پسته بپاشید
🍧 🍌موز رسیده 3 عدد 🍌جو پرک 1 پیمانه 🍌کره بادام زمینی 1/4 پیمانه 🍌پودر بادام 1 پیمانه 🍌برای رویه 🍌شکلات تلخ 150 گرم 🍌روغن یا کره 1 ق چ 🍌پودر پسته 🍽 موزها را له کرده جو پرک و پودر بادام و کره بادام زمینی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. با اسکوپ از مواد برداشته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید کوکی ها را در فر از قبل گرم شد با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید تا زمانی که دور آن طلایی شود کوکی ها را وارونه کرده و دوباره ده دقیقه در فر بپزید. شکلات ها را به همراه روغن یا کره در مایکروفر یا روی بخار آب ذوب کنید کوکی ها را تا نیمه در شکلات آب شده زده روی آن پودر پسته بپاشید
🧆 🍣گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم 🍣سویا خشک ۱۰۰ گرم 🍣سیب زمینی ۱ عدد متوسط 🍣پیاز ۱ عدد بزرگ 🍣سبزی معطر خشک 🍣آرد گندم یا پودر سوخاری دو ق غ 🍣نمک و زردچوبه مقداری 🍛پیاز و سیب زمینی رو رنده ریز کرده و آبشو کاملا میگیریم،سویا رو به مدت نیم ساعت با آب گرم یا شیر خیس میکنیم،بعد آبکش کرده،کاملا آبش کشیده شد اونو با سیب زمینی و پیاز یه بار چرخ میکنیم بعد گوشت،سبزی های معطر،نمک،زردچوبه و آرد رو بهش اضافه میکنیم، خوب ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم و بعد تو روغن سرخ میکنیم. برای چسبندگی بیشتر مواد میتونید یه دونه تخم مرغ هم اضافه کنید. 🥘کسایی که سویا خیلی دوس ندارن بدونن که این کتلت اصلا بو و مزه سویا نداره.بوی گوشت و سبزی غالبه
🥗برای شیرماهی سرخ شده اول تکه های ماهی رو شستم و آبکش کردم و داخل ظرفی گذاشتم و یه پیاز بزرگ رو حلقه حلقه کردم و بمقدار لازم نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر زنجبیل و کمی زعفران و آب یک لیمو ترش تازه رو روی ماهی ها ریختم و مواد رو به ماهی ها مالیدم ومابین ماهی ها حلقه های پیاز گذاشتم و در ظرف رو محکم بستم و توی یخچال گذاشتم و بعد از ۱۲ ساعت پیاز رو جدا کردم و ماهی ها رو برداشتم و دوباره با نمکدان کمی نمک روش ریختم و داخل روغن سرخ کردم 🍛 هر طرفش که سرخ شد طرف بعدی رو سرخ کردم تقریبا ۶،۷ دقیقه ای طول کشید تا هر طرف سرخ شد،مواظب باشید موقع برگردوندن ماهیها اونا رو خرد نکنید با استفاده از دوتا کفگیر ماهی ها رو برگردونین
🥕 ✍🏻تركيبي است از گوشت/ماهيچه/ران مرغ، پياز سرخ شده، هويج خلالي سرخ شده، آلو، آبليمو/آبغوره، رب گوجه/گوجه فرنگي و محلول زعفرون. 📌ماهيچه رو با پياز سرخ شده، فلفل، زردچوبه، پودر سير و دارچين تفت دادم و گذاشتم تا پخته شد. هويج رو با پوست كن خيلي نازك خلال و خوب سرخ كردم. بعد بهش محلول زعفرون و آبليمو اضافه كردم و در تابه رو گذاشتم تا خوب پخت. 🥘هويج ها رو همراه با آلو كه از قبل خيس كرده بودم ، گوجه فرنگي حلقه شده و نمك به ماهيچه هاي پخته شده اضافه كردم و بعد از يك ربع شعله رو خاموش كردم. اين خورش بايد به روغن بيفته و كم آب باشد
مواد لازم سیب زمینی ابپر ۳ عدد تخم مرغ ۱ عدد تره ریز شده ریز ریز باشه بهتره ۴ قاشق غذا خوری ..ابش کشیده شده باشه... پیاز ۱ عددکوچولو نمک‌ فلفل زرد چوبه..به مقدارکافی تخم گشنیز یه کوچولو طرزتهیه سیب زمینها رو ابپز کردم ...نزارید سیب زمینی پر پر شه و اب داخل بره کوکو واااا میره بعد که ابپز شد رنده کرده و یک عدد تخم مرغ و یکم‌پیاز رنده شده ریز ابشو توصافی گرفتم حتمااااا ابشووو بگیرید که کوکو وا نره بعد تره های ریز شده و در اخر نمک‌ و فلفل و ادویه جاتمون اضافه میکنیم من همیشه موادم میزارم کمی خنک‌شه بعد ...یه ماهی تابه تفلون بردارید کوکو های خوشمزه رو داخلش سرخ کنید و نوش جان کنید ... متنوع و خوشمزه نوش جان
🍗🧀 سينه مرغ پخته را با پنير پيتزا، ١ق رزماري خشك،١پيازچه، مقدارى ارد،١ زرده تخم مرغ، نمك، فلفل و پودرسير مخلوط كنيد . توپك درست كنيد و توى اردسوخارى زده و سرخ كنيد
🍧🌈 ابتدا نصف بسته از ژله را كه بهتر از تيره به روشن انتخاب بشن و يا بر اساس تم رنگ رنگين كمان از بنفش به قرمز باشه را با نصف ليوان آبجوش روي حرارت ملايم مي زاريم تا تمام ذرانش حل بشه و شفاف بشه بعد مي زاريم از داغي بيفته و بهش نصف ليوان بستني شل و به دماي محيط رسيده اضافه مي كنيم تا در حد ٥ دور با قاشق هم مي زنيم . بيشتر هم بزنيد لايه هاش موقع بستن دو رنگ نميشه .ظرف را چرب كنيد .بعد بمدت ٤٠ دقيقه مي زاريم تو يخچال تا ببنده در حدي كه انگشت روش بخوره و رد انگشت بمونه اگه سفت بشه موقع بر گردوندن از هم جدا ميشه پس چك كنيد تا قبلا از اينكه كاملا سفت بشه.لايه ها رو ادامه بديد تا تمام بشه .در آخر برگردونيد و مي تونيد برش بزنيد يا همون جور سرو كنيد
🌸گل محمدی تازه= نیم کیلو 🌸شکر= ۲ کیلو 🌸آب= ۲ لیتر 🌸جوهرلیمو= نوک ق چ 🥣گلبرگ ها رو از گل ها جدا کنید، آب رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید گلبرگ ها رو داخل قابلمه ای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید تا آب جوش روی گلبرگ ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و بیست و چهار ساعت صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه 🔆بعد از بیست و چهار ساعت گلبرگ ها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه حالا شکر رو به آب گل ها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم 🌀رنگ طبیعی این شربت صورتی کمرنگه اگه مایل بودین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید( من رنگ خوراکی اضافه کردم.
خوب اين دسر خيلي راحته ، براي درست كردنش من از ژله الوئه ورا ، انار و بلوبري استفاده كردم. اول از همه قالبمو چرب كردم بعد يه لايه خيلي نازك از ژله الوئورا ريختم و گذاشتم تو يخچال نيم بند بشه بعد اناناس و هلو رو چيدم و با قاشق يه مقدار از ژله آلوئه ورا رو روشون ريختم تا براي لايه بعدي كه ميريزم جاي ميوه ها ثابت بشه و تكون نخورن و دوباره گذاشتمش تو يخچال كمى كه نيم بند شد بقيه ژله آلورا را روش ريختم و در نهايت رديف هاي بعدي رو با ژله انار و بلوبري كه بجاي اب سردشون از يه ليوان بستني وانيلي استفاده كردم، گذاشتم.به همين آسونى به همين خوشمزگي !!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم سراغ تزیین بغل غذا که شاید بخش مهمی از خود غذا باشه و چه بسا کمتر ازونم نباشه🤔....اصولا تزیین غذا و یا حتی دورچین تاثیر خیلی زیادی داره که طرف مقابل به اشتها بیاره.. دوستان برای نرم شدن بعد برش زدن تو اب و نمک بگذارید نیم ساعت تا نرم بشه و حالت بگیره. برای جلوگیری از سیاه شدن گل هارو بگذارید تو اب تا زمان سرخ کردن.
مواد لازم: 🍴1 لیوان شیر 🍴1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده) 🥣3.5_3 لیوان پودر نارگیل برای روی آن: 🍫شکلات آب شده به روش بنماری طرز تهیه: 🍶شیر ، پودر کرم شانتی و پودر نارگیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود. با کمک قاشق از مواد اندازه گردو بردارید و مثل فیلم شکل بدید. 1 ساعت در یخچال استراحت بدید (لطفا این مرحله را حذف نکنید) شکلات آب شده به روش بنماری را به دمای محیط برسانید 🍝دقت کنید خیلی گرم نباشد، تکه های نارگیلی را در شکلات آب شده بزنید و روی کاغذ روغنی بذارید. تا وقتی که شکلات سفت شود داخل یخچال نگه دارید. نوش جان