#کوکی_شکلاتی_رژیمی
#شیرینی_رژیمی
کوکی شکلاتی بدون آرد 66 کالری
مواد لازم برای شانزده کوکی:
پودر قند یک لیوان،
پودر کاکائو ربع لیوان
،نمک ربع قاشق چای خوری،
سفیده تخم مرغ دو عدد،
وانیل ربع قاشق چای خوری
،چیپس شکلات یا شکلات تلخ خرد شده نصف لیوان
طرز تهیه: فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر دو عدد کاغذ روغنی روی هم گذاشته و روی آن روغن اسپری کنید.در یک کاسه پودر قند،پودر کاکائو و نمک را مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را با همزن آنقدر بزنید که وقتی ظرف را برعکس کنید نریزد. وانیل اضافه کنید. از مخلوط پودر قند و کاکائو به سفیده اضافه کرده و با قاشق آرام هم بزنید. چیپس شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. از مخلوط با فاصله روی کاغذ روغنی مقادیر یکسان قرار داده و 12 تا 14 دقیقه داخل فر قرار دهید . پس ازینکه از فر خارج کردید اجازه دهید سرد شدو و سپس از کاغذ روغنی جدا کنید
#ژله_تک_نفره_مجلسی
با چندتا لیوان یکبار مصرف ساده میتونید قشنگترین ژله رو داشته باشید.
از این لیوان یکبارمصرف ارزونا و ساده ها ک انعطاف پذیرن و سریع میشکنن
حتما باید از اون مدل باشه تا بشه ب راحتی ژله رو ازش خارج کرد...
کافیه هر مدل ژله ک دوست دارین ساده یا ژله بستنی فرق نمیکنه داخل لیوان میریزید وقتی ک بسته شد لبه های لیوان رو چندتا چاک میزنید و براحتی دورشو پاره کنید خیلی قشنگ و تمیز از لیوان درمیان
فکرشو میکردین ک با همین چندتا لیوان ساده بتونید همچین ژله هایی دربیارید؟؟؟
امیدوارم ک از آموزش راضی باشید.
هدایت شده از ذاکرین
مداحی آنلاین - برای من فقط روضه علی اکبر بخوانید - استاد پناهیان.mp3
2.74M
♨️روضه ای که به درخواست شهید #مدافع_حرم خوانده شد.
💔برای من فقط روضه علی اکبر(ع) بخوانید
👌بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #علیرضا_پناهیان
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
♨️ @sedzaker
هدایت شده از ذاکرین
#تست هوش
مشکل تصویر کجاست🤔
15ثانیه =نابغه
30ثانیه =باهوش
45ثانیه =متوسط
مشاهده پاسخ👇
https://eitaa.com/joinchat/1811611703Ce9cea547cc
#شامی_سیبزمینی_هندی
مواد لازم:
🥔سیب زمینی ۳ عدد
🥔آرد نخود ۸۰ گرم
🥔زرده تخم مرغ ۱ عدد
🥔لپه پخته ۱ پیمانه
🥔نعناع و جعفری
🥔تخم مرغ کامل ۱ عدد
🥔نمک و فلفل
🥔زیره سبز ۱ قاشق
طرز تهیه:
🥙سیب زمینی و لپه را پخته و بهم اضافه می کنیم و میکس می کنیم. سپس زرده را اضافه کرده و سبریجات معطر و آرد نخود بعلاوه ادویه جات را باهم مخلوط میکنیم. به اندازه یک کلوچه برداشته داخل تخم مرغ و آرد نخود زده و داخل روغن سرخ می کنیم. این شامی با سس تمبر هندی هم قابل سرو است.
#کیک_پسته
مواد لازم:
▪️آرد 2 پ
▪️شکر 1 پ
▪️شیر نصف پ
▪️تخم مرغ 3 عدد
▪️روغن مایع نصف پ
▪️پسته خلال شده 1 پ سرخالی
▪️ب پ 1 ق غ سرخالی
▪️وانیل 1/4ق چ
▪️اسانس دلخواهی
طرز تهیه:
تخم مرغ+شکر+وانیل+اسانس را با همزن انقدر میزنیم تا شکر حل شود و کشدار و خامه ای بشه روغن و بعد شیر رو اضافه کرده و کمی با همزن میزنیم.خلال پسته رو از جای معتبر بخرید که بجای خلال پسته ، خلال باقلا بهتون نفروشن. یا پسته بخرین و خلال کنید .سپس پسته را می افزاییم و مخلوط میکنیم.ارد+بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.مواد را در قالب دلخواه ریخته، در فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه الی 1ساعت قرار دهید. با خلال چک کنید
#بیسکوئیت_شکری
مواد لازم :
کره 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 225 گرم
پودر قند 50 گرم
وانیل 1/8 ق چ
بیکینگ پودر 1 /2 ق چ
نمک 1 پنس
شکر دانه درشت برای تزیٔین
طرز تهیه:
کره را یک ربع قبل بیرون یخچال گذاشته تا نرم شود و با پودر قند الک شده 5 دقیقه بزنید تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بزنید آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و الک کنید و به مواد اضافه کنید حالا با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود خمیر را داخل نایلن گذاشته و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید بعد خمیر را روی میز پهن کنید به قطر نیم سانت و کاتر بزنید بعد در سینی کاغذ انداخته شده بچینید و رویش را شکر بپاشید و در فر که از قبل گرم شده در دمای 180 و برای فر برقی 160 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار دهید تا آماده شود
#شیرینی_هویج_و_گردو
مواد لازم:
🥕آرد 400 گرم
🥕کره 150 گرم
🥕روغن جامد 50 گرم
🥕پودر قند 1 پیمانه
🥕ماست 3 قاشق
🥕بیکینگ پودر نیم قاشق
🥕وانیل نیم قاشق
🥕هویج 4 عدد
🥕شکر 5 قاشق
🥕دارچین و گردو
طرز تهیه:
🥪برای درست کردن شیرینی هویج و گردو ابتدا هویج را رنده کرده و با مقدار لازم آب روی شعله ملایم گذاشتممه تا کمی نرم شود. سپس شکر را اضافه کرده تا زمانی که آب و شکر کامل جذب هویج شود. در آخر دارچین و گردو را اضافه نموده و کنار بگذارید تا خنک شود. بعد آرد و بیکینگ پودر را داخل ظرف مناسب ریخته و بقیه مواد را با آرد ترکیب و کمی ورز دهید. بعد سطح کار را آرد پاشیده و با وردنه به قطر کمتر از نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید. 🍰بعد وسط نصف تعداد خمیرهای کاتر زده را خالی کرده از مواد میانی وسط خمیر ریخته و لایه رویه را بگذارید و به آرامی کمی با دست فشرده کنید. به مدت 20 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 بگذارید تا بپزد. پس از خنک شدن با پودر پسته تزیین کنید.
🍅گوجه فرنگی کبابی آبدار🍅
🥦#ترفند_آشپزی🥦
🍱تنها راه برای کباب کردن گوجه فرنگی به طوری که آب خود را از دست ندهد، پیچیدن در فویل است. مزه های لازم همچون نمک را به گوجه فرنگی بزنید و هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید به آن اضافه و آن را با نان تست یا در کنار غذا میل کنید.
#دسر_شیر_عسلی
آب سرد را در ظرف مناسبي ريخته و پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد، ظرف را روي بخار آب قرار دهيد تا ذرات ژلاتين كاملا حل شوند و گه گاه آن را هم بزنيد.
آب گرم را كم كم به شير عسلي افزوده و هم بزنيد. اسانس وانيل را نيز به ژلاتين اضافه كرده و محلول ژلاتين را به شير عسلي اضافه كرده و كاملا مخلوط كنيد. مخلوط شير عسلي را در قالب ریخته، در يخچال قرار دهيد. براي خوشمزه تر شدن اين دسر ، آب گرم را با شير گرم جايگزين كرده و 100 گرم خامه نيز به شير عسلي اضافه كنيد(شير عسلي را كم كم با خامه مخلوط كنيد تا خامه نبرد)
#ژله_موهیتو_بستنی
طرز تهیه
يك بسته ژله موهيتو و يك بسته ژله الورا رو هر كدوم و با يك و نيم ليوان اب جوش جدا جدا حل كردم
بستني وانيلي و بيرون يخچال گذاشتم تا به دماي محيط برسه ژله هم كه به دماي محيط رسيد نصف ليوان بستني تو ژله موهيتو ريختم و حسابي هم زدم كمي تو قالب ريختم چند دقيقه اي تو فريزر گذاشتم نيم بند كه شد ژله الورا رو هم با همون مقدار بستني مخلوط و هم زدم و رو ژله نيم بند شده تو قالب ريختم و گذاشتم تو فريزر بازم كه نيم بند شد باقيمانده ژله موهيتو و بستني و روش ريختم و گذاشتم بسته شده
كاملا كه بست يك ظرف بزرگتر و اب ولرم ريختم و سي شماره قالب و تو اب ولرم نگه داشتم و بر گردوندم
🍘ترشه شامی غذای محلی گیلان
🍥مواد لازم:
▫️گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو
▫️پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
▫️جعفری ساطوری 1/2 پیمانه
▫️تخم مرغ زده 1 عدد
▫️سیب زمینی پخته پوست گرفته 2 عدد
▫️آب غوره 1/2 پیمانه
▫️زعفران سائیده
▫️روغن
▫️نمک و فلفل
🍘روش تهیه :
1-در یک کاسه بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده (حل شده در کمی آب جوش) را بریزید. سیب زمینی ها را روی آنها رنده کنید و سپس با دست تمیز تمام مواد را چنگ بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند.
2-در یک تابه در دار 5 یا 6 قاشق روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شوند. با دستتان از مایه شامی بردارید و در کف دستتان پهن کنید. شامی ها را در روغن بیندازید و هر روی آنها را 3 تا 4 دقیقه سرخ و سپس از تابه خارج کنید.
3-مجددا شامی ها را به تابه باز گردانید. آبغوره را روی آنها بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را بسیار کم کنید و 25 تا 30 دقیقه آنها را بپزید.