eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 🥄مواد لازم 3 عدد زرده تخم مرغ 150 گرم پودرقند یك فنجان مغز گردوی خشك شده یك قاشق مرباخوری آرد یك قاشق چایخوری بیكینگ پودر كمی هل یا وانیل 🥣طرز تهیه زرده تخم مرغ ها را بهم می زنیم. هل یا وانیل و یك سوم پودرقند را اضافه و آن را تا 5 دقیقه به هم می زنیم. سپس نصف پودرقند باقیمانده را اضافه كرده و به هم می زنیم و بقیه را نیز اضافه می كنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید 15 دقیقه طول بكشد.در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده می افزاییم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق كوچكی از مایع برمی داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند.
برای 4 نفر هر پرس :125 گرم کالری هر پرس :217 مواد لازم : ➕گل کلم...... 600 گرم ➕پنیر پیتزا...... 70 گرم ➕آرد گندم...... نصف لیوان ➕تخم مرغ..... 2 عدد ➕روغن مایع..... 2 قاشق غذاخوری ➕نمک و فلفل.... به مقدار لازم طرز تهیه: 🥄گلم کلم را خوب شسته و با دست به قطعات ریزخرد کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید بپزد تا جایی که کاملا نرم ‌شود سپس داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. بعد با گوشت کوب له می کنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم داخل ماهیتابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم
🍵مواد لازم برنج‌ اعلا۲۰۰ گرم شكر۱۰۰ گرم‌ زعفران‌ آسیاب‌ شده‌یك‌ سوم‌ قاشق‌ چایخوری‌ شیر۳۰۰ سی‌سی‌ كره‌ آب‌ كرده‌۳ قاشق‌ غذاخوری‌ میخك‌۳ عدد هل‌ نكوبیده‌۳ عدد كشمش‌ درشت‌۳۰ گرم‌ پودر پسته‌ مقداری‌ برای‌ تزیین‌ 🥣طرز تهیه ابتدا برنج‌ را یك‌ ساعت‌ قبل‌ از پخت‌ در آب‌ خیس‌ كرده‌ و در یك‌ قابلمه‌ با شیر، شكر، زعفران‌، میخك‌، هل‌ و كشمش‌ می‌پزیم‌. بعد از این‌ كه‌ برنج‌ پخت‌، كره‌ آب‌ كرده‌ را با آن‌ مخلوط كرده‌ و در كاسه‌ای‌ ریخته‌، روی‌ آن‌ را با پودر پسته‌ تزیین‌ می‌كنیم‌.
🍵مواد لازم برنج‌ اعلا۲۰۰ گرم شكر۱۰۰ گرم‌ زعفران‌ آسیاب‌ شده‌یك‌ سوم‌ قاشق‌ چایخوری‌ شیر۳۰۰ سی‌سی‌ كره‌ آب‌ كرده‌۳ قاشق‌ غذاخوری‌ میخك‌۳ عدد هل‌ نكوبیده‌۳ عدد كشمش‌ درشت‌۳۰ گرم‌ پودر پسته‌ مقداری‌ برای‌ تزیین‌ 🥣طرز تهیه ابتدا برنج‌ را یك‌ ساعت‌ قبل‌ از پخت‌ در آب‌ خیس‌ كرده‌ و در یك‌ قابلمه‌ با شیر، شكر، زعفران‌، میخك‌، هل‌ و كشمش‌ می‌پزیم‌. بعد از این‌ كه‌ برنج‌ پخت‌، كره‌ آب‌ كرده‌ را با آن‌ مخلوط كرده‌ و در كاسه‌ای‌ ریخته‌، روی‌ آن‌ را با پودر پسته‌ تزیین‌ می‌كنیم‌.
🥪 🍱مواد لازم گردوي آسياب شده 200 گرم تخم مرغ 4 عدد پياز درشت 1 عدد رب انار 2 قاشق غذاخوري کنجد خام 1 قاشق غذاخوري زعفران دم کرده 1 قاشق چايخوري نمک و فلفل به ميزان لازم جعفري، گوجه فرنگي و تربچه براي تزئين 🍣طرز تهیه گردوي آسياب شده يا چرخ شده را با پياز رنده شده و تخم مرغ ها و نمک، فلفل و زعفران دم کرده و کنجد آسياب شده را همراه با رب انار مخلوط کرده خوب هم مي زنيم تا مايه ي کوکوي ما به دست آيد.روغن را در تابه داغ کرده و مواد کوکو را مانند کوکوهاي ديگر داخل روغن با شعله ملايم سرخ مي کنيم. پس از پختن کوکو آن را در ديس چيده همراه با جعفري و گوجه فرنگي و تربچه تزئين مي کنيم. نکته اين کوکو را به صورت سرد و گرم سرو مي کنند.
برای 4 نفر هر پرس:90 گرم کالری هر پرس:240 مواد لازم: 🔘تخم مرغ.....5 عدد 🔘پنیر پیتزا.....3 قاشق غذاخوری 🔘روغن مایع.....2 قاشق غذاخوری 🔘جعفری.....1 مشت 🔘نمک و فلفل.....به مقدار لازم طرز تهیه: 🥣همه مواد را داخل ظرفی ریخته و خوب هم بزنید . در ماهیتابه روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود . سپس مواد را ریخته و بعد از سرخ شدن یک طرف ، املت را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود
هدایت شده از ذاکرین
107571_760_۲۰۲۱_۰۹_۲۶_۲۰_۲۵_۲۹_۱۳۲.mp3
3.67M
. ♥السلام علیک یا ابا صالح المهدے♥ ❣❣ ✨بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم✨ 🕊اِلـهی عَظُمَ الْبَلاءُ،وَبَرِحَ الْخَفاءُ،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُواَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِوالرَّخاءِ؛اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد ،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم،فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاًعاجِلاً قَريباًكَلَمْحِ الْبَصَرِاَوْهُوَاَقْرَبُ؛يامُحَمَّدُياعَلِيُّ ياعَلِيُّ يامُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُماكافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ؛ يامَوْلاناياصاحِبَ الزَّمانِ؛الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ،اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ،الْعَجَل،يااَرْحَمَ الرّاحِمينَ،بِحَقِّ مُحَمَّدوَآلِهِ الطّاهِرين🕊
برای 6 نفر هر پرس:135 گرم کالری هر پرس:202 مواد لارم: ❄️برگ اسفناج.....500 گرم ❄️پیاز.....1 عدد ❄️برنج....2 قاشق غذاخوری ❄️روغن مایع....3 قاشق غذاخوری ❄️پنیر پیتزا.....8 قاشق غذاخوری ❄️فلفل و نمک .....به مقدار لازم طرز تهیه: 🥄اسفناج ها را خرد کنید. در ظرفی پیاز را سرخ کنید بعد برنج را اضافه کرده و کمی همراه پیاز تفت دهید. اسفناج های خرد شده را با نمک و فلفل افزوده و در قابلمه را می گذاریم اسفناج خودش آب می اندازد و نیازی به افزودن آب نیست. وقتی آب اسفناج خشک شد. مواد را داخل ظرف پیرکس ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید سپس برای یک ربع داخل فر قرار دهید.
برای 8 نفر هر پرس: 200 گرم کالری هرپرس:277 مواد لازم: ❌بروکلی.....950 گرم ❌شیر.....1 لیوان ❌خامه .....نصف لیوان ❌آرد سفید.....2 قاشق غذاخوری ❌پنیر پیتزا.....12 قاشق غذاخوری ❌کره....2 قاشق غذاخوری ❌نمک و فلفل.....به مقدار لازم طرز تهیه: ❄️بروکلی ها را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود . در ظرفی دیگر سس را آماده می کنیم . آرد را همراه کره تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس خامه و شیر را اضافه کرده و هم می زنیم تا غلیظ شود . بروکلی ها را در ظرف مناسبی ریخته و از سس روی ان می ریزیم و در نهایت پنیر پیتزا را روی کل مواد ریخته و داخل فر میگذاریم
بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه.چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد
نعنا ی کوکو ساده و بسیار خوشمزه... یک عدد سیب زمینی بزرگ و میپزیم...و رنده میکنیم... یک عدد سیب زمینی متوسط هم رنده میکنیم..ب اضافه یک عدد پیاز متوسط رنده ریز میکنیم و اب سیب زمینی خام و پیاز و میکشیم...نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و دارچین و پودر سیر و نعنا خشک اضافه میکنیم ...دو ق غ برگ نعنا تازه و هم خرد میکنیم و اضافه میکنیم..ب اضافه دو ق چ پودر نشاسته ذرت...و یک عدد تخم مرغ..و مخلوط میکنیم..و بعد ی مایه تقریبا شلی هست ک با قاشق درون روغن میریزیم و دورشو با قاشق مرتب میکنیم و سرخ میکنیم... بسیار خوشمزه...
🍝🥮 ◽️ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم ( هر نفر ۱۰۰ گرم ) ◽️۱فنجان اسفناج ۱ پیمانه ◽️گوجه گیلاسی ۲ پیمانه ◽️زیتون نصف پیمانه ◽️روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری ◽️پنیر موتزارلا ◽️نمک و فلفل به مقدار لازم 🍴🍝در ابتدا گوجه های گیلاسی ها را در ظرف پخت قرار دهید و روغن زیتون و نمک و فلفل را روی آن ریخته برای مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۶درجه بپزید. طبق دستور ماکارونی را بپزید. پس از اتمام آبکش در ظرف فر پنیر و گوجه و زیتون و اسفناج و مقدار کمی روغن زیتون همراه با نمک و فلفل اضافه کرده و داخل فر با حرارت کم بپزید تا پنیر ذوب شود