#پلوی_شیرین_زعفرانی
🍵مواد لازم
برنج اعلا۲۰۰ گرم
شكر۱۰۰ گرم
زعفران آسیاب شدهیك سوم قاشق چایخوری
شیر۳۰۰ سیسی
كره آب كرده۳ قاشق غذاخوری
میخك۳ عدد
هل نكوبیده۳ عدد
كشمش درشت۳۰ گرم
پودر پسته مقداری برای تزیین
🥣طرز تهیه
ابتدا برنج را یك ساعت قبل از پخت در آب خیس كرده و در یك قابلمه با شیر، شكر، زعفران، میخك، هل و كشمش میپزیم.
بعد از این كه برنج پخت، كره آب كرده را با آن مخلوط كرده و در كاسهای ریخته، روی آن را با پودر پسته تزیین میكنیم.
#کوکوی_گردو🥪
🍱مواد لازم
گردوي آسياب شده 200 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پياز درشت 1 عدد
رب انار 2 قاشق غذاخوري
کنجد خام 1 قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
جعفري، گوجه فرنگي و تربچه براي تزئين
🍣طرز تهیه
گردوي آسياب شده يا چرخ شده را با پياز رنده شده و تخم مرغ ها و نمک، فلفل و زعفران دم کرده و کنجد آسياب شده را همراه با رب انار مخلوط کرده خوب هم مي زنيم تا مايه ي کوکوي ما به دست آيد.روغن را در تابه داغ کرده و مواد کوکو را مانند کوکوهاي ديگر داخل روغن با شعله ملايم سرخ مي کنيم. پس از پختن کوکو آن را در ديس چيده همراه با جعفري و گوجه فرنگي و تربچه تزئين مي کنيم.
نکته اين کوکو را به صورت سرد و گرم سرو مي کنند.
#املت_با_پنیر_پیتزا
برای 4 نفر
هر پرس:90 گرم
کالری هر پرس:240
مواد لازم:
🔘تخم مرغ.....5 عدد
🔘پنیر پیتزا.....3 قاشق غذاخوری
🔘روغن مایع.....2 قاشق غذاخوری
🔘جعفری.....1 مشت
🔘نمک و فلفل.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥣همه مواد را داخل ظرفی ریخته و خوب هم بزنید . در ماهیتابه روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود . سپس مواد را ریخته و بعد از سرخ شدن یک طرف ، املت را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود
هدایت شده از ذاکرین
107571_760_۲۰۲۱_۰۹_۲۶_۲۰_۲۵_۲۹_۱۳۲.mp3
3.67M
.
♥السلام علیک یا ابا صالح المهدے♥
❣#قرار_شبانہ❣
✨بسماللهالرحمنالرحیم✨
🕊اِلـهی عَظُمَ الْبَلاءُ،وَبَرِحَ الْخَفاءُ،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُواَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِوالرَّخاءِ؛اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدوَآلِ مُحَمَّد ،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم،فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاًعاجِلاً قَريباًكَلَمْحِ الْبَصَرِاَوْهُوَاَقْرَبُ؛يامُحَمَّدُياعَلِيُّ ياعَلِيُّ يامُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُماكافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ؛
يامَوْلاناياصاحِبَ الزَّمانِ؛الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ،اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ،الْعَجَل،يااَرْحَمَ الرّاحِمينَ،بِحَقِّ مُحَمَّدوَآلِهِ الطّاهِرين🕊
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
#اسفناج_با_پنیر_پیتزا
برای 6 نفر
هر پرس:135 گرم
کالری هر پرس:202
مواد لارم:
❄️برگ اسفناج.....500 گرم
❄️پیاز.....1 عدد
❄️برنج....2 قاشق غذاخوری
❄️روغن مایع....3 قاشق غذاخوری
❄️پنیر پیتزا.....8 قاشق غذاخوری
❄️فلفل و نمک .....به مقدار لازم
طرز تهیه:
🥄اسفناج ها را خرد کنید. در ظرفی پیاز را سرخ کنید بعد برنج را اضافه کرده و کمی همراه پیاز تفت دهید. اسفناج های خرد شده را با نمک و فلفل افزوده و در قابلمه را می گذاریم
اسفناج خودش آب می اندازد و نیازی به افزودن آب نیست. وقتی آب اسفناج خشک شد. مواد را داخل ظرف پیرکس ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید سپس برای یک ربع داخل فر قرار دهید.
#گراتن_بروکلی
برای 8 نفر
هر پرس: 200 گرم
کالری هرپرس:277
مواد لازم:
❌بروکلی.....950 گرم
❌شیر.....1 لیوان
❌خامه .....نصف لیوان
❌آرد سفید.....2 قاشق غذاخوری
❌پنیر پیتزا.....12 قاشق غذاخوری
❌کره....2 قاشق غذاخوری
❌نمک و فلفل.....به مقدار لازم
طرز تهیه:
❄️بروکلی ها را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود .
در ظرفی دیگر سس را آماده می کنیم . آرد را همراه کره تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس خامه و شیر را اضافه کرده و هم می زنیم تا غلیظ شود . بروکلی ها را در ظرف مناسبی ریخته و از سس روی ان می ریزیم و در نهایت پنیر پیتزا را روی کل مواد ریخته و داخل فر میگذاریم
#بادمجون_سوخاری
بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه.چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد
#کوکو نعنا ی کوکو ساده و بسیار خوشمزه...
یک عدد سیب زمینی بزرگ و میپزیم...و رنده میکنیم...
یک عدد سیب زمینی متوسط هم رنده میکنیم..ب اضافه یک عدد پیاز متوسط رنده ریز میکنیم و اب سیب زمینی خام و پیاز و میکشیم...نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و دارچین و پودر سیر و نعنا خشک اضافه میکنیم ...دو ق غ برگ نعنا تازه و هم خرد میکنیم و اضافه میکنیم..ب اضافه دو ق چ پودر نشاسته ذرت...و یک عدد تخم مرغ..و مخلوط میکنیم..و بعد ی مایه تقریبا شلی هست ک با قاشق درون روغن میریزیم و دورشو با قاشق مرتب میکنیم و سرخ میکنیم...
بسیار خوشمزه...
🍝🥮#پاستا_موتزارلا
◽️ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم ( هر نفر ۱۰۰ گرم )
◽️۱فنجان اسفناج ۱ پیمانه
◽️گوجه گیلاسی ۲ پیمانه
◽️زیتون نصف پیمانه
◽️روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
◽️پنیر موتزارلا
◽️نمک و فلفل به مقدار لازم
🍴🍝در ابتدا گوجه های گیلاسی ها را در ظرف پخت قرار دهید و روغن زیتون و نمک و فلفل را روی آن ریخته برای مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۶درجه بپزید.
طبق دستور ماکارونی را بپزید. پس از اتمام آبکش در ظرف فر پنیر و گوجه و زیتون و اسفناج و مقدار کمی روغن زیتون همراه با نمک و فلفل اضافه کرده و داخل فر با حرارت کم بپزید تا پنیر ذوب شود
#جبنیه_(لقمه های پنیری سرخ شده) 🍘
مواد لازم:👇
ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد
اب ولرم نصف لیوان
خمیر مایه 2 ق چ
شیرخشک 3 ق غ
پنیر خامه ای 3 ق غ
شکر 1 ق غ
همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم.
#عدس_رشته
برای 6 نفر
هر پرس: 70 گرم
کالری هر پرس:232
مواد لازم:
🔛عدس.....1 لیوان
🔛رشته آش....100 گرم
🔛پیاز.....1 عدد
🔛رب گوجه.....1 قاشق غذاخوری
🔛روغن مایع.....1 قاشق غذاخوری
🔛نمک و فلفل ....به مقدار لازم
طرز تهیه:
📌عدس ها را همراه آب بپزید تا کاملا نرم شوند . در ظرفی پیاز خرد شده را تفت دهید تا سبک شود و بعد رب گوجه را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم . سپس 4 لیوان آب داغ را افزوده ، عدس و رشته آش را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد.
#کوکی_فندق_و_کشمش
مواد لازم:
🍪آرد گندم ۱۲۵ گرم
🍪پرک جو ۱۲۵ گرم
🍪کره ۱۰۰ گرم
🍪فندق ۱۰۰ گرم
🍪شکر قهوه ای ۲۰۰گرم
🍪تخم مرغ ۱عدد
🍪عسل ۱ق.غ
🍪کشمش ۱۰۰ گرم
🍪وانیل نصف ق.چ
طرز تهیه:
🧆ابتدا در ظرفی کره،شکر،فندق خرد شده،کشمش،عسل،تخم مرغ،جو پرک،آرد گندم و وانیل را می ریزیم خوب ورز داده سپس کمی آب یا شیر ریخته تا مایه به دست نچسبد خوب مخلوط می کنیم.سینی فر را کمی چرب کرده مایه کوکی آماده شده را به شکل گردی درست کرده می چینیم در طبقه وسط فر دمای۱۸۰ c به مدت زمان ۲۵ تا ۳۰ دقیقه گذاشته تا بپزد در ظرفی چیده و آماده سرو است.