eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر خوشمزه 😋 مواد لازم : نان تست 2عدد🍞 سیب 2عدد🍎 تخم مرغ 3عدد🍳 شیر یک لیوان🍺 شکر به مقدار لازم🍚 بستنی وانیلی🍧
🥙 یک مرغ کامل ۲ کیلوئی 🥙1.5 سوپ‌خوری روغن زیتون 🥙 4 حبه سیر، له شده 🥙 1 ق س پودر زیره 🥙2 ق چ پاپریکای دودی 🥙 1 قاشق چای‌خوری پودر دارچین 🥙 1 ق چ زردچوبه 🥙 نصف ق چ تکه‌های فلفل تند 🥙 برگ‌های تازۀ جعفری دستورالعمل ❄️قدم اول: داخل و خارج مرغ را بشورید. آن را با دستمال کاغذی خشک کنید. مرغ را با سینۀ رو به پائین بروی سطح کار خود قرار دهید. مرغ را باز کنید تا صاف شود. آن را برگردانید تا سینۀ آن رو به بالا باشد و فشارش بدید تا مسطح شود. بال‌ها را زیر آن جا کنید. ❄️قدم دوم: روغن، سیر، زیره، پاپریکا، دارچین، زردچوبه و تکه‌های فلفل تند را در یک کاسه ترکیب کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید. این ترکیب روغنی را بروی مرغ بمالید. آن را پوشانده و برای ۱ ساعت یا طول شب آن را در یخچال قرار دهید تا ترکیب به خورد مرغ رود. ❄️قدم سوم: دمای فر را روی ۲۰۰ درجۀ سانتی‌گراد قرار دهید. مرغ را درون یک ظرف برشته‌کردن قرار دهید و آن را بپزید. بگذارید مرغ‌تان برای یک ساعت و ربع بپزد. در طول این مدت یکبار آن را برگردانید تا دو طرف آن خوب پخته شود.
مواد لازم✍️ 💢 گوشت چرخ کرده 100 گرم 💢 گردو کوبیده شده 50 گرم 💢 پیاز رنده شده نصف پیمانه 💢 برنج پخته شده 1 پیمانه 💢 تخم مرغ 2 عدد 💢 عصاره گوشت الیت 1 عدد 💢 نمک - ادویه به میزان لازم 🥘گردو‌ها را له كنيدسپس برنج ، پياز و گوشت چرخ‌كرده را به آن بيافزاييد و كاملا ورز دهيددر پايان نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌مرغ و عصاره گوشت را به آن اضافه كنيد و به اندازه شيريني گردويي درست كرده در تابه همراه روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد.
‌ قورمه سبزی خوووشمزه😋😋😋‌ دستور پخت: گوشت، لوبیا قرمز، پياز سرخ کرده، ليموعمانی، سبزی قورمه سرخ شده، نمک و فلفل. گوشت را به همراه پیاز تفت میدهیم، سبزی و لوبیا و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و آب کافی میریزیم تا بپزد، گوشت که کمی پخت لیمو عمانی را اضافه میکنیم و میذاریم خورش خوب جا بیوفته. نوووش جان
👇🧁🧁 🍘مواد لازم: ۴ قاشق غذاخوری آرد یک‌دوم قاشق چای‌خوری بکینگ پودر ۵ قاشق غذاخوری پودر قند یا شکر ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری نوتلا ۳ قاشق غذاخوری شیر ۳قاشق غذاخوری روغن‌زیتون یا هر روغن گیاهی مایع ۱عدد تخم‌مرغ متوسط 🍵طرز تهیه : این مواد برای دو فنجان بزرگ کافی است. تمام مواد را باهم قاتى کنید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه در ماکروویو با درجه حرارت ۱۰۰۰ وات بپزید . برای تزیین روی ماگ کیک می‌توانید از خامه زده‌شده و سیروپ شکلات یا یک قاشق نوتلا استفاده کنید.
#پلو_مرغ ❇️روش تهیه 1⃣ سینه مرغ با آب و پیاز و زعفرون و فلفل ويه حبه سیر بذارید بپزه 2⃣یه کاسه از آبش نگه دارید خیلی هم نذارید پخته وله بشه 3⃣بعد تو تا به یک پیاز خرد شده را تفت بدید چند تا گوجه را خرد کنید ونصف فلفل دلمه ای هم خرد کنید و با مرغ پخته شده که خرد کرده اید به پیاز اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید 4⃣بعد هم برنج خیس خورده را آبکش کنید و مواد را لابه لای برنج بریزید هرلايه هم مقداری زعفرون دم شده اضافه کنید و بعد دم بذارید 5⃣روی برنج هم کمی آب مرغ بدید وقتی برنج دم کشید کمی کره یا روغن حیوانی هم برای خوشمزه تر شدنش روی اون بریزید
💕 🔸یک دسر خیلی ساده و خوشمزه . شیر سرد سه لیوان،پودر کاکائو سه ق غ،شکر نصف لیوان،نمک نوک قاشق چایخوری، نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری سر پر(نشاسته ذرت کاملا نرم و پودری،سفید و ترد و پوکه)،کره نرم یک قاشق غذاخوری،وانیل یک سوم ق چایخوری شکر+نشاسته ذرت+پودر کاکائو+نمک رو مخلوط کنید بعد شیر سرد رو کم کم اضافه و خوب مخلوط کنید.روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،شعله رو خاموش کنید و وانیل و کره رو اضافه کنید.در ظرف مناسب بریزید و وقتی خنک شد به دلخواه روشو با کمی خامه یا میوه دلخواه تزیین کنید.
💕 🔸یک دسر خیلی ساده و خوشمزه . شیر سرد سه لیوان،پودر کاکائو سه ق غ،شکر نصف لیوان،نمک نوک قاشق چایخوری، نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری سر پر(نشاسته ذرت کاملا نرم و پودری،سفید و ترد و پوکه)،کره نرم یک قاشق غذاخوری،وانیل یک سوم ق چایخوری شکر+نشاسته ذرت+پودر کاکائو+نمک رو مخلوط کنید بعد شیر سرد رو کم کم اضافه و خوب مخلوط کنید.روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،شعله رو خاموش کنید و وانیل و کره رو اضافه کنید.در ظرف مناسب بریزید و وقتی خنک شد به دلخواه روشو با کمی خامه یا میوه دلخواه تزیین کنید.
مواد لازم🥣 ❌ لپه دو پيمانه ❌ چرخ كرده ٤٠٠گرم ❌ پياز ١عدد متوسط ❌ ادويه نمك فلفل به مقدار لازم ❌ برنج چهار پيمانه ❌ زعفران به مقدار لازم ❌ آرد نخودچي دو قاشق غذا خوري ❌ كشمش پياز سرخ شده و خلال بادوم براي تزيين 🥣ابتداه لپه را بشوييد و بگذاريد خوب بپزد پياز را رنده كرده آب آن را بگيريد و با چرخ كرده و مقداري نمك و فلفل و آرد نخودچي مخلوط كنيد آن را ورز داده وبصورت توپ هاي خيلي كوچك درست كنيد و سرخ كنيد 🍲لپه پخته شده را در روغن تفت دهيد و با توپ هاي چرخ كرده مخلوط كنيد 🍵برنج را آبكش كنيد و با زعفران خيس شده مخلوط كنيد تا برنج زرد بشود سپس لايه لايه مواد و برنج را بريزيد و بگذاريد بپزد بعد از پخت ميتوانيد آن را با پياز سرخ شده و كشمش و خلال بادوم تزيين كنيد
🥄ابتدا اسپاگتی توی آب جوش پخته و آبکش شده را با تخم مرغ و سس گوجه کامل مخلوط می کنیم 🥄هویج و پیاز و گوشت چرخکرده گوساله توی روغن مایع کامل تفت داده و حدود یکساعت می پزیم بعد سس گوجه را اضافه کرده تا غلیظ شود. کف ظرف فر را کمی چرب کرده طبق فیلم 🔆اسپاگتی و سس گوشت و پنیر موزارلا و پنیر پیتزا را به ترتیب نشان داده شده بصورت طبقه ای قرار می دهیم و داخل فر با دمای ۲۱۰ درجه سی دقیقه می پزیم و در آخر با جعفری تازه نوش جان می کنیم.
🍒 🍷😋 ▫️بستني وانيلي ٤-٦ قاشق غذاخوري ▫️گيلاس٨-١٠عدد، گيلاس و خلال پسته براي تزئين 🔸ابتدا هسته گيلاس ها رو جدا ميكنيم و داخل فريزر ميذاريم تا كمي متجمد بشه و بعد ميريزيم داخل ميكسر يا مخلوط كن و حسابي ميزنيم تا ريز بشه و بعد بستني وانيليمون رو اضافه ميكنيم ميذاريم انقدري هم بخوره كه خوب يكدست بشه ، اين مخلوط بايد كاملا سفت و غليظ باشد. براي داخل مواد و تزئين نيز مي‌توانيم از مغز پسته استفاده كنيم
🍊 قیسی : 250 گرم 🍊 شکر : 1 پیمانه 🍊 آب لیموی تازه :1 قاشق سوپخوری 🍊 بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه 🍊 هل درسته : به تعداد لازم 🍹🍹قیسی ها را بشویید و به همراه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی نرم شود.سپس شکر و بادکا را اضافه کنید تا بر روی حرارت شربت غلیظ شود و قیسی ها پخته شوند. 🍹وقتی شربت غلیظ شد آبلیمو و هل را اضافه کنید و پس از 3 الی 4 جوش حرارت را خاموش کنید. 🍯مربا را بعد از سرد شدن در شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال نگهداری کنید
هدایت شده از ذاکرین
میگفت: مابچہ‌‌هیئتیا،زیاد‌برامون‌مھم‌نیست بهمون‌بگن‌دکتر‌یا‌مهندس... همه‌ی‌عشقمون‌اینہ‌‌که: بهمون‌بگن: کربلایۍ🖐🏽:)
🥄کفیر یک ابر نوشیدنی طبیعی است که مصرف مداوم آن باعث سلامتی بیشتر و افزایش طول عمر میشود. 🥄کفیر پرکالری و غنی از باکتریهای پروبیوتیک، کلسیم، پروتئین و ویتامین هاست. . 🥣نکته: همه وسایلی که در تهیه دوغ استفاده میشه باید پلاستیکی باشه قارچ کفیر رشد میکنه و بعد از چند هفته می تونید اضافه اون رو به دیگران بدید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🫔🌯تابستون ساندویچ سرد میچسبه 👌🏽 نخود پخته: ۱ پ خیارشور: ۱/۴ پ پیاز: ۱ دونه ریزه میزه شوید خرد شده : ۲ ق غ سس خردل و مایونز: هر کدوم ۱ ق غ آبلیمو: ۱ ق غ روغن زیتون: ۲ ق غ ادویه ها: نمک پودر سیر : ۱ ق چ فلفل سیاه: ۱ ق چ
🍵اول قارچ ها رو بشورید و اسلایس کنید. بذارید آب جوش بیاد. 🍵وقتی آب جوش اومد بهش نمک و آبلیمو اضافه کنید. 🍵قارچ ها رو به آب در حال جوش اضافه کنید. اجازه بدین تا قارچ ها ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشه. صبر کنین تا سرد شه بعد داخل شیشه بریزین و آب قارچ ها رو هم اضافه کنین و بذارین یخچال.
🍪🍌 سه تا لیوان شیر با 5 قاشق غذاخوری آرد برنج و 4قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله بسیار ملایم میذاریم.مرتب باید هم زده بشه تا به غلظت مورد نظرتون برسه.در انتها مقداری کره اضافه کرده و زیرش رو خاموش میکنیم و یک عدد موز بزرگ رو رنده کرده و داخل فرنی میریزیم و اگه دوست دارید کنجد و پودر نارگیل رو هم به فرنی همراه موز اضافه میکنیم.نوش جان
مواد لازم : 🍯روغن مایع 2 قاشق چایخوری 🍯دارچین 1 قاشق چایخوری 🍯نخود (پخته(در صورت تمایل پوست آنها را بگیرید)) 400 گرم 🍯شکر 1 قاشق غذاخوری 🍯عسل 1 قاشق غذاخوری 🍯نخود با روکش عسل دارچینی طرز تهیه: 🥢برای درست کردن تست نخود ابتدا فر را در دمای 375 فارنهایت گرم می کنیم.نخودها را روی دستمال خوب خشک می کنیم. روغن را با شکر و دارچین در ظرفی قاطی می کنیم. نخودها را داخل این مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم .نخودها را در سینی فر می چینیم 35 تا 40 دقیقه در فر قرار میدهیم تا کاملا ترد شود. 🥢نخودهای برشته را درحالی که هنوز داغ است در کاسه ای ریخته و عسل را روی نخودها می ریزیم و هم میزنیم و دوباره در سینی قرار می دهیم و میگذاریم خشک شود.در ظرف دربسته در دمای اتاق نگه می داریم.
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 موادلازم: شیر نیم لیتر شکر ۴ ق س پودر کاکایو ۲ ق چ ارد برنج ۱ ق س نشاسته ۱ ق ی گلاب کمی 🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ➖طرزتهیه: ارد برنج , نشاسته وپودر کاکایو را با شیر مخلوط می کنیم تا حل شود. سپس شکر و کمی گلاب را اضافه می کنیم. 🍲🍲🍲 مواد را در قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم.
🥄 🍴مواد لازم: 5 عدد تخم مرغ 1 ليوان شكر 1 ليوان روغن مايع 1 ليوان آرد 1 پاكت بكينگ پودر(10 گرم) 200 گرم كادايف رشته اى براى شربت: 5 ليوان شكر 5 ليوان آب 🍮طرز تهيه:🍮 براى شربت شكر و آب را در قابلمه اى ريخته روى گاز بجوشانيد . براى مايه تاتلى تمام مواد را به ترتيب در ظرفى ريخته با قاشق چوبى هم بزنيد(از هم زن استفاده نكنيد با چنگال و يا با قاشق چوبى هم بزنيد)در قالب سايز 40_35 چرب شده بريزيد و صاف كنيد .در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتى كه رويش سرخ شود بپزيد.بعد از در آوردن از فر شربت خنك شده را روى تاتلى بريزيد و روش را بپوشانيد.3_2 ساعت بعد سرو كنيد. نوش جان
🍏 هل : نصف قاشق چایخوری 🍏 دارچین : ¼ پیمانه 🍏 جوزهندی :3 قاشق چایخوری 🔛تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید. 📌مواد مخلوط شده را در یک ظرف غیر قابل نفوذ هوا بریزید. فراموش نکنید که خود را در تغییر میزان مواد لازم، آزاد بگذارید تا بهترین مخلوط را بنا به سلیقه‌تان بیابید.
🥮 🍭موادلازم نشاسته ذرت یاگل ۱ پیمانه شکر۲ پیمانه آب ۴ پیمانه روغن ۱/۲پیمانه گلاب ۲/۳پیمانه بیسکوئیت پتی بور۱_۲بسته پودرهل به میزان لازم زعفران 🍮طرزتهیه🍮 نشاسته را باآب مخلوط کردم تا یکدست بشه بعدبقیه موادبجززعفرون رواضافه کردم تا وقتی که چندتا جوش بزنه وغلیظ بشه بعد کمی ازموادرا درظرف مستطیل شکل ویک ردیف بیسکوئیت وبعددوباره ازمواد وتا ۴_۵مرحله میتوانید ادامه بدید ودرآخر روش ازموادریختم وپودرپسته ونارگیل ۴_۵ساعت تویخچال استراحت وبعدبرش زدم
آرد دو و نیم لیوان شیر یک لیوان سرخالی روغن مایع نصف لیوان شکر یک لیوان تخم مرغ ۴ عدد وانیل نصف ق چ زعفران دو ق دم کرده و غلیظ گلاب دو ق غ هل نصف ق چ بکینگ پودر دو ق م 🥮آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید تخم مرغ هارو با شکر و وانیل به مدت هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه زعفران و گلاب و هل رو به شیر ولرم اضافه و به تخم ها اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید روغن مایع رو هم اضافه و مخلوط کنید آرد و بکینگ پودر رو تو سه مرحله به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید قالب مورد نظر رو با کره خوب چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافه رو خارج کنید مواد کیک رو داخل قالب ریخته داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵به مدت ۴۰تا یکساعت طبقه وسط بزارید تا بپزه مواظب باشید نسوزه
مواد لازم: 🥄2 پیمانه شیر 🥄2 قاشق غذاخوری نسکافه 🥄3 قاشق غذاخوری سس دلسه دلچه (قبلا آن را در این سایت آموزش داده ام.) 🍶بستنی وانیلی 2 اسکوپ 🥣یخ کمی طرز تهیه: 🥃یک پیمانه از شیر را داغ کنید و نسکافه و دلسه دلچه را تویش حل کنید.بذارید خنک بشود. بعد این شیر نسکافه ای را همراه با بقیه شیر و بستنی توی مخلوط کن بریزید . اگر خنک تر دوست داشتید کمی یخ هم بریزید و نوشیدنی را سرو کنید.