eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از هنرمندان
شوهرم به طور ناگهانی از من متنفر شد و شوهرم در کنار هم خوشبخت بودیم و هیچ مشکلی نداشتیم،ولی ناگهان رفتار شوهرم باهام عوض شد.یک روز اختلافمون بالا گرفت من به حالت قهر رفتم خونه مادرم،یک هفته شوهرم هیچ سراغی از من نگرفت تااینکه مریض شدم و برای برداشتن بیمه برگشتم خونه و دیدم که شوهرم 😳❌...... داستان👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 💕 🌸 مواد لازم شکر 150گرم شیر 750میلی لیتر زرده تخم مرغ 6عدد وانیل نصف قاشق مربا خوری 🌸 طرز تهیه زرده تخم مرغ را با شکر آنقدر زده تا سفید رنگ شود شیر را بجوشانید و سپس مایه را در آن ریخته مرتب بهم بزنید(حرارت باید ملایم باشد) وقتی که مایه آنقدر خودش را گرفت که از روی قاشق به سادگی جدا نشود آن آنرا در داخل ظرف پر از یخ قرار داده و به هم بزنید تا سرد شود. سپس در قالب ریخته و آن را در جایخی یخچال قرار داده تا آماده گردد.
🥪 😋 🥪مواد لازم نان تست 8 عدد تن ماهی 200 گرم گوجه فرنگی 1عدد سس مایونز 1/2 لیوان جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری کاهو 4 برگ نمک و فلفل به میزان دلخواه 🥪طرز تهیه 1- تن ماهی را بجوشانید. سپس با سس مایونز، گوجه فرنگی نگینی و جعفری خرد شده مخلوط کنید. 2- 4 نان تست آماده کنید و روی آن از مخلوط تن ماهی و سس بزیزید و برگ کاهو و یک نان دیگر روی آن بگذارید. سپس اسنک‌ها را به صورت مثلثی برش بزنید و سرو کنید.
🧆🍗 مواد لازم:🥘🥗 فیله مرغ ۱۰ عدد گردو ۱۵ عدد کنجد ۳ق.غ سُس خردل ۴ق.غ زردچوبه ۱ق.م آرد گندم ۲ق.غ تخم مرغ ۲عدد 🥘طرز تهیه: ابتدا برای مزه دار کردن فیله در ظرفی تخم مرغ، زرد چوبه،فلفل سیاه،نمک و سس خردل را می ریزیم خوب هم زده تا کاملاً یکدست شود، سپس فیله را می ریزیم تا مزه دار شود. گردو را خرد می کنیم در ظرفی می ریزیم بعد آرد گندم و کنجد را ریخته و هم می زنیم حالا فیله ها را در تابه از قبل گرم شده روغن می ریزیم سرخ کرده سپس در ظرفی می ریزیم و با جوانه و گوجه فرنگی تزیین کرده آماده سرو است.
🥮🌰 🍭مواد لازم 3 تخم مرغ 50 گرم شکر 3 قاشق غذاخوری آب سیب 250 گرم فندق درشت خرد شده 300 گرم سرشیر 🧁🧁طرز تهيه🧁🧁 زرده های تخم مرغ رو خوب با همزن بزنین، آب سیب و شکر رو اضافه کنین و بزنین، فندق هارو اضافه کنین و مخلوط کنین. سفیده هارم با همزن تمیز اونقدر بزنین تا سفت شه و از ظرف نریزه.سرشیر رو هم اونقدر بزنین تا نرم ولی غلیظ شه، بعد سفیده ها و خامه رو اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین. میتونین از خامه فرم گرفته استفاده کنید. فقط اونوقت شکرو کم کنین.داخل قالب مافین یا دلخواه سلفون بکشین و مخلوط رو بریزین داخلشون و روشونو هم با باقیمانده سلفون بپوشونین و بزارین فریزر تا یخ بزنن.20 دقیقه قبل از سرو، از فریزر دربیارین و با پودر کاکائو تزیین کنید.
🍮🍮دسر شکلاتی اينم براي دوستان شكلاتيمون😊 مواد لازم :شیر دو لیوان،شکر نصف لیوان(مقدارشو ميتونيد با ذائقتون كمي كم يا زياد كنيد)،خامه صبحانه سفت( پاكت صورتي)صد گرم،پودر کاکائو دو ق غ،پودر ژلاتین سه ق غ. طرز تهيه:پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری بذاريد تا كاملا حل و شفاف بشه بعد دو لیوان شیر و پودر کاکائو رو مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا پودر کاکائو حل بشه حالا شکر رو اضافه کنید هم بزنید نیازی نیست شیر بجوشه فقط شکر و پودر کاکائو حل بشه کافیه بعد از روی حرارت بردارید وقتی از داغی افتاد ژلاتین و در آخر خامه رو اضافه و مخلوط کنید. مواد رو در قالب بريزيد و سه تا چهار ساعت در یخچال بذاريد.
‍ ‍ 🍹🧋 🍭طرز تهیه🍮🍡 یه بسته ژله آلبالو رو با یه لیوان اب جوش مخلوط کردم بعد با یه بستنی وانیلی مخلوط کردم تا مات بشه با شیر هم میشه وقتی ژله هم دما شد با شیر مخلوط کنید تا تا نبره ژله تو یه سینی ریختم ژله آلبالو رو و گذاشتم یخچال تا سفت بشه وقتی خودشو گرفت با قالب قلب,قالب زدم و گذاشتم یخچال یک بسته ژله الوورا رو طبق دستورش اماده کردم و ریختم تو جام ها یه مقدار شو کنار گذاشتم برا روی ژله برا مرحله آخر جام ها رو گذاشتم یخچال وقتی نیم بند شد (حواستون باشه سفت نشه کامل) با چنگال ژله رو هم زدم تا حباب دار بشه بعد قلبهای ژله ای رو داخل جام هد کردم و باقی ژله الوورا که کنار گذاشته بودمو روی جام ها ریختم تا تمیز و صاف بشه. بعد گذاشتم یخچال یکی دو ساعت تا قشنگ سفت بشه ژله هام. نوش جان
مواد لازم : آرد گندم یا قنادی یک لیوان شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ .وانیل یا هل ساییده نوک ق چ تخم مرغ سه عدد تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه
🧁🍓 مواد لازم:🍛 آرد گندم ۲۵۰ گرم پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم شیر ۱۵۰ میلی لیتر شکر ۶۰ گرم خامه ۲ق.غ کره ۷۵ گرم تخم مرغ ۱عدد خاک قند برای تزئین توت فرنگی ۲۵۰ گرم نمک نصف ق.چ وانیل ۱ق.چ بیکینگ پودر ۲ق.چ طرز تهیه آن در عکس توضیح داده شده است
هویج خرد کرده و پخته یک و نیم پیمانه نخود فرنگی پخته ۱ پیمانه ذرت پخته یک دوم پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم تخم مرغ همزده ۳-۴ عدد روغن سه چهارم پیمانه هویج، نخود، ذرت، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید. آن گاه تخم مرغ‌ها را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید. سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را در تابه بریزید، سطح آن را صاف کنید، در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو پخته و برشته شود. اینک طرف دیگر کوکو را برشته کنید
🍘کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا ساده 🧀مواد لازم 🔸سیب زمینی متوسط 2 عدد 🔸آرد سفید1 لیوان 🔸تخم مرغ 2 عدد 🔸پنیر پیتزا نصف لیوان 🔸شوید خشک یک قاشق چای خوری 🔸نمک، پودر سیر، فلفل و زردچوبه به میزان لازم 🍘روش تهیه اول از همه سیب زمینی ها را بپزید.وقتی سیب زمینی ها پخت، آنها را له کنید.آرد و تخم مرغ و نمک، پودر سیر و فلفل و زردچوبه و شوید خشک را به مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته و کف دست پهن کنید.حالا وسط مواد را پنیر گذاشته و روی آن را دوباره یک لایه پنیر بگذارید تا روی پنیر را بپوشاند.روغن را داغ کرده و کوکوها را داخل روغن سرخ کنید
🧉 🥜هر دسری که با ژلاتین تهیه می شود حتی مارشمالو نیاز به استراحت شبانه دارد تا بتواند خودش را بهتر بگیرد. 🍮 بنابراین سعی کنید دسر خود را حداقل ۸ ساعت قبل از استفاده تهیه کرده در یخچال نگهداری کنید تا بافت و فرم بهترین به خود گرفته و بعد از ماندن در دمای اتاق ذوب نشود. 🧊ژلاتین با گذشت زمان غلیظ تر می شود. یکی از مهم ترین ترفندهای تهیه ژله زمان استراحت دادن کافی به دسر ژله ای است. اگر زمان دارید بهتر از ۲۴ ساعت قبل دسر خود را آماده کرده باشید تا فرصت کافی برای غلیظ شدن داشته باشد.
🍧 🔻لایه اول: ژله انار + ۱ لیوان آبجوش + نصف لیوان آبسرد 🔻لایه دوم: ژله الوورا + ۱ لیوان آبجوش + نصف لیوان آبسرد + ۲ ق غ ماست همزده 🔻 لایه سوم: ژله سیب سبز + ۱ لیوان ابجوش + نصف لیوان ابسرد + ۲ق غ ماست همزده
🍜🍝 درست كردن اين دسر خيلى راحته😌 كافيه پودردسر سرد اماده رو تهيه كنيد؛👇 لايه اول پودينگ موز لايه دوم كيك يا بيسكويت لايه سوم دسر سرد قهوه لايه اخر شكلات اب شده يا گاناش
🍨 😋 ٢ليوان شير ٢ق غ نشاسته ٦ق غ پودر كاكاعو ٦ق غ شكر نوك ق چ وانيل ١٠٠گرم خامه 🔸فقط كافيه همه مواد به جز خامه رو باهم توي قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط هم بزنيد تا غليظ شه بعد از رو حرارت برداريد و خامه رو اضافه كنيد و خوب هم بزنيد
➕یک لایه گوشت چرخ کرده تفت داده شده به همراه پیاز و فلفل دلمه و کمی رب گوجه و ادویه دلخواهتون+یک لایه قارچ+یک لایه سس بشامل(آرد2قاشق،شیر یک لیوان،خامه 2قاشق روی حرارت میزاریم و هم میزنیم تا سفت بشه) +پنیر چدار رنده شده یا هر مدل پنیری که در دسترس دارین. در آخر هم پوره سیب زمینی رو با دست قلقلی میکنیم و می چینیم روش و نهایتا نیم ساعت داخل فر با دمای 200 درجه میزاریمش.
🍷مقداری شاتوت را در میکسر ریخته و میکس می‌کنیم و نصف لیوان شیر به آن اضافه کرده وقتی خوب مخلوط شد، آن‌را در لیوان ریخته و روی آن بستنی قرار می‌دهیم.
هدایت شده از ذاکرین
هوش مشکل تصویر کجاست🤔 15ثانیه =نابغه 30ثانیه =باهوش 45ثانیه =متوسط مشاهده پاسخ👇 https://eitaa.com/joinchat/1811611703Ce9cea547cc
🥯 😋 ▫️سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد ▫️آرد یک پیمانه ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️شکر ۴ ق غذاخوری ▫️نمک 1/4 ق چ ▫️بکینگ پودر یک ق م ▫️وانیل کمی 🔸سیب رو با رنده ریز رنده کنید(لازم نیست آب سیب گرفته بشه). تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و از لختگی دربیاد بعد شکر و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه کنید و آرد هم روش الک کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید و بعد سیب رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید توی ظرف گود روغن زیاد بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد به اندازه یه قاشق غذاخوری یا با قیف بریزید و مدام با قاشق روشون از روغن داغن بریزید تا پف کنه و صبر کنید تا طلایی شود
💢خربزه شیرین ۱ عدد 💢لیموترش تازه به همراه پالپ آن نصف لیوان 💢آب یک لیوان 💢نعنای تازه ۱۰ برگ 💢شکر یک لیوان سرخالی ✍️ابتدا یک لیوان آب را در قابلمه ریخته بگذارید جوش بیاید. برگ‌های نعنا را در آن بجوشانید. سپس برگ‌ها را آبکش کنید ✍️خربزه را پوست بگیرید و دانه‌های آن را جدا کنید. ✍️لیموها را آب بگیرید و سعی کنید تا جای ممکن از گوشت لیمو (پالپ) آن استفاده کنید. ✍️خربزه را به همراه برگ‌های نعنا، شکر و آب‌لیمو مخلوط کنید. بسته به شیرین یا کم شیرین بودن خربزه شکر آن را اضافه کنید.
مواد لازم گوشت چرخ کرده نيم كيلو پیاز متوسط دو عدد نان تست 3 تکه یک عدد زرده تخم مرغ نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم طرز تهیه نونهای تست رو در کمی آب خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. و ابشو بگيريد .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید. تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید. هر دو طرف کبابها و اطرافشونو در روغن سرخ کنید و با يه كته ي مشتي و سبزي و سماق ميل كنيد
💕 موادلازم 🥔سیب زمینی 3عدد 🥚تخم مرغ 2عدد سیر رنده شده 2حبه پودرزیره یک قاشق سوپخوری 🍀برگ گشنیزیا ریحان خرد شده 1مشت نمک و فلفل سیاه پودر شده 🧀پنیر پیتزا 1پیمانه طرزتهيه سیب زمینی ها رو بپزید تا مغز پخت بشه بعد رنده کنید تخم مرغ ها رو اضافه کنید یک عدد سفیده رو نگه دارید به همراه سبزی خرد شده و ادویه مواد رو به خوبی با هم‌مخلوط کنید تا یکدست بشه گلوله هایی از خمیر جدا کرده وسط اون رو سوراخ کنید یک مقدار پنیر پیتزا قرار بدین و جمع کنید و کمی صاف کنید گلوله ها رو تو سفیده تخم مرغ بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید
🍱باقلوای عربی مواد لازم: ✔️•رشته عربی: یک بسته ✔️•کره: ۵۰ گرم ✔️•شیرعسلی: نصف قوطی ✔️•خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم طرز تهیه: ❌ رشته عربی را فروشگاه‌هایی که مواد شیرینی‌پزی دارند، تهیه کنید، برای یک بسته رشته، ۵۰ گرم کره و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا رشته را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت می‌دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس می‌ریزید. ❌ حالا در یک ظرف دیگر کره را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط می‌کنید و آن را داخل ظرف رشته‌ها ریخته و خوب هم می‌زنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. رشته عربی آماده است. می‌توانید آن را به تکه‌های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید. نوش جان
سینه مرغ ۱ عدد کامل دارچین ۱ قاشق مرباخوری پر زعفران ۲ قاشق غداخوری غلیظ نمک ۲ قاشق مرباخوری( باید خوش نمک بشه) آب ۴ لیوان یا ۱ لیتر تمام مواد رو ترکیب کرده میزاریم روی اجاق تا بپزه (باید مقداری از اب مرغ بمونه) بعد مرغ را ریش ریش کرده و در آب مرغ ریخته و زمان میدیم تا اب مرغ تبخیر بشه. و بعد میل کنید
مواد لازم پیاز داغ_سیر_گوجه رنده شده_رب_ادویه ها(نمک،زردچوبه،آویشن،پول بیبر) فلفل سبز و قرمز_قارچ_نخود پخته_بروکلی رسپی قارچ رو تو سیر تفت میدیم فلفل های ریز خرد شده رو و بعد بروکلی رو بهش اضافه میکنیم. میذاریم کنار. بروکلی ها رو تفت ندید، فقط به مواد قبلی اضافه کنید. تو یه تابه دیگه پیاز داغ و بعد گوجه، رب و ادویه ها رو به ترتیب اضافه و تفت میدیم. نخود رو اضافه میکنیم آب جوش میریزم میذاریم جا بیفته، یک ربع (یا حتی کمتر) قبل از برداشتن مواد قبلی رو بهش اضافه کنید . هدف از اینکار صرفا اینه که بروکلی و فلفل دلمه ها زیاد له نشن، رنگ و خاصیتشونم کمتر از دست بدن
مواد لازم: ❄️برنج(یک دوم لیوان) ❄️آب(دو لیوان) ❄️شیر کم چرب(دو لیوان) ❄️شکر(ده قاشق غ.خ) ❄️نشاسته ذرت(دو قاشق غ.خ) ❄️وانیل(نصف قاشق م.خ) 🔅برنج را حدود سه ساعت خیس کنید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا آب آن بجوشد و تا زمانی که آب ان تمام شود هر چند دقیقه یک بار به آن سر بزنید. شیر و شکر را به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد از آن نشاسته ذرت را در مقداری شیر حل و به مواد روی حرارت اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد. زمانی که پودینگتان جوشید وانیل را به آن اضافه کنید بعد از کمی جوشیدن در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. 🔆در میان دسر ها و شیرینی های مدرن هنوز هم انواعی از خوراکی های سنتی طرفدار های زیادی دارند که نمونه آن یک شیرینی خوشمزه سنتی به نام قطاب است.
برای 3 نفر هر پرس:125 گرم کالری هر پرس:205 مواد لازم: ❗️آرد سبوس جوی دوسر.......8 قاشق سوپ خوری ❗️شیر....نصف لیوان ❗️ماست.....3 قاشق سوپ خوری ❗️تخم مرغ.....3 عدد ❗️بگینک پودر.....1 قاشق چای خوری ❗️نمک.....نصف قاشق چای خوری طرز تهیه: 🔆تمام مواد را با هم مخلوط کنید . ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کمی چرب کنید خمیر به دست آمده را درون ظرف ریخته و در دمای 200 درجه در فر بپزید .
برای 3 نفر هر پرس:125 گرم کالری هر پرس:205 مواد لازم: ❗️آرد سبوس جوی دوسر.......8 قاشق سوپ خوری ❗️شیر....نصف لیوان ❗️ماست.....3 قاشق سوپ خوری ❗️تخم مرغ.....3 عدد ❗️بگینک پودر.....1 قاشق چای خوری ❗️نمک.....نصف قاشق چای خوری طرز تهیه: 🔆تمام مواد را با هم مخلوط کنید . ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کمی چرب کنید خمیر به دست آمده را درون ظرف ریخته و در دمای 200 درجه در فر بپزید .