هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆هفتم ماه صفر و این جمعیت👆
📍۳۳۰ کیلومتری کربلای معلی
✅مسیر شهر سوق الشیوخ به سمت شهر ناصریه
👈اربعین ۱۴۰۱
تا کور شود هرآنکه نتواند دید..
#خور_خوتی_تالشی
💐این املت خوشمزه رو میشه به عنوان سس کنار مرغ هم سرو بشه💐
❇️مواد لازم برای دو نفر
💠آلوچه... ۴۰۰ گرم
💠پیاز متوسط... ۱ عدد
💠تخم مرغ... دو الی سه عدد
💠نمک و فلفل سیاه... به مقدار لازم
👩🍳نوش جان👩🍳
هدایت شده از حس خوب آرامش
👰زندگی به ظاهر لاکچری 👌👌
ولی تلخ😣 در غرب 😭
ببین یه سلبریتی معروف برای رضایت تهیه کننده چقدر باید تحقیر بشه
ببین تهیه کننده باهاش چی کار میکنه
و چطور تحقیرش میکنه
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2919039026C9ad0854cf8
https://eitaa.com/joinchat/2919039026C9ad0854cf8
هدایت شده از حس خوب آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡👇 #حرف_اول_اسمـت_رو_بــزن 🟡👆
پـروفـایـل خوشگل خودتو عشقت رو بـردار👇😍
💛A 💛 💛S💛 💛D💛 💛 G💛
💛H 💛 💛K💛 💛L💛 💛Z💛
💛C 💛 💛V💛 💛B💛 💛N💛
💛SH💛💛E💛 💛M💛 💛R💛
💛T 💛💛F💛 💛P💛 💛O💛
https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c
اول اسمت نیست کلیک کن💋😘😍
هدایت شده از حس خوب آرامش
#چرا شوهرم به طور ناگهانی از من متنفر شد
#من و شوهرم در کنار هم خوشبخت بودیم و هیچ مشکلی نداشتیم،ولی ناگهان رفتار شوهرم باهام عوض شد.یک روز اختلافمون بالا گرفت من به حالت قهر رفتم خونه مادرم،یک هفته شوهرم هیچ سراغی از من نگرفت تااینکه مریض شدم و برای برداشتن #دفترچه بیمه برگشتم خونه و دیدم
که شوهرم 😳❌......
#ادامه داستان👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کیک خوشمزه کافی شاپی🥮
کیک خیس شکلاتی
مواد لازم :
تخم مرغ : ۴ عدد
شیر : ۱ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
روغن : ۱ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری پر
وانیل : ۱ ق چایخوری
آرد سفید :۲/۵ پیمانه
تخم مرغ ها وشکر رو با دور تند به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم . شیر وروغن رو هم اضافه می کنیم.
مواد خشکمون رو الک کرده وبا هم مخلوط می کنیم وبه موادمون اضافه می کنیم . با دور کند همزن طی ۲ الی ۳ مرحله به موادمون اضافه می کنیم .
توی قالب از قبل چرب شده می ریزیم .ودر فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد
به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه می پزیم.
مواد سس:
شیر داغ : ۲ پیمانه
روغن : ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
شکلات شیری (منظور تلخ نباشه ): ۸۰ گرم
شکر ۱/۲قاشق
شیر رو داغ کرده وشکر ،روغن ،پودر کاکائو ، وشکلات رو داخلش ریخته وخوب هم می زنیم تا گوله نشه.
سطح کیک رو با سیخ چوبی سوراخ می کنیم .
سس ولرم رو آروم آروم روی کیک سرد شده می ریزیم.
این کیک سرد سرو میشه.😋
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#معجون_ساده با پوره موز
مواد اولیه: برای 2 نفر
شکلات: یک فنجان (تختهای شیرین و آب شده)
خرما: یک فنجان (خرد شده و بدون پوست)
آناناس: یک فنجان (خرد شده)
شیر: 200گرم
عسل: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* ابتدا در ظرفی مناسب شیر و عسل را با همزن برقی خوب به هم میزنیم.
* آناناس و خرما و موز تقريبا پوره شده را به آن اضافه میکنیم و به هم میزنیم.
* ليوانها را آماده کرده بعد مواد را داخل آن میریزیم و به مدت ٢ ساعت در يخچال قرار ميدهيم و سپس روي آن را به سليقه خود تزئين مينماييم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
ساندویچ ماکارونی🌭🍝🫠
۱ دونه پیاز رو تفت بدین ،نصف فلفل دلمه سیز و
قرمز و ۴ تا قارچ رو بهش اضافه کنید ،۲۵۰ گرم گوشت رو اضافه کنید،فلفل سیاه و فلفل قرمز و زرد چوبه (نصف قاشق چای خوری )نمک ۱ قاشق چای خوری خوب که تفت دادین ۲ و نیم قاشق رب رو تفت بدین تا خامیش از بین بره ،مواد که اماده شد بزارین تا خنک خنک بشه ،حالا ۴۰۰ گرم تا ۵۰۰ گرم ماکارونی رو با آب جوش و نمک و زرد چوبه ۸ دقیقه بپزین و آب سرد بهش بزنید ،بزارین خنک بشه ،ته قابلمه رو با سیب زمینی پر کنید بین ماکارونی رو ریحون بریزین و ۱ ساعت دم بزارین ،برای سس هم ۲ قاشق خردل و ۲ قاشق مایونز و ۱ قاشق ترشی لیته مخلوط کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این برگر مرغ رو درست کن و عاشقش شو خیلی ساده هم هست
۴ تا رون مرغ بدون استخون
نصف پیاز قرمز
نصف نون باگت یا برگر
۲ قاشق جعفری
نمک و فلفل سیاه
کره ۱۰ گرم
همه ی این مواد و مخلوط کن
برای سسش هم از ۴ قاشق ماست ،نمک فلفل ،۱ خیار شور ،یکم شوید و ۱ لیمو استفاده کن ،میدونی این یه برگر ناب واسه تو که نابی راستی یادت نره بزاری برگرات مغز پخت بشناااا
᯾❁ @fast_food ❁᯾
دسر رومانف :
ابتدا ۳🥛شیر و ۲/۳🥛شکر و ۳ق نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین و مدام هم بزنید تا آروم آروم موادتون غلیظ بشه و بعد۳ق پودر ژلاتین رو که داخل نصف🥛شیر سرد ب روش بنماری حل کردین ب مواد اضافه کنید و از روی حرارت بردارین و اجازه بدین کاملا خنک بشه و بعد بهش وانیل و ۲۰۰gخامه صبحانه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و بعد بهش 1موز رو ک به صورت نگینی ریز خرد کردین اضافه کنید . قالب رو خیلیییییی کم چرب کنید و بعد مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال قرار بدین
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#فیله_سوخاری 🍗
🔸فیله های مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا و پیاز خلالی شده مزه دار کنید و بزارید داخل یخچال یه دوساعتی بمونه.
به دو عدد تخم مرغ دو قاشق غذاخوری شیر و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بزنید تا از لختگی دربیاد.
فیله های مرغ رو اول به آرد سفید بزنید بعد داخل تخم مرغ بزنید و در آخر هم به پودر سوخاری .یه نیم ساعت بهشون استراحت بدین و داخل روغن داغ سرخ کنید.
مدت زمان سرخ شدن فیله ها سه تا چهار دقیقه ست.زیادی بمونه سفت میشه.البته بچه های من ترد دوست دارن و من کمی بیشتر داخل روغن نگه میدارم. اگه فیله هاتون کلفت بود بین دوتا کیسه فریزر بزارید و با گوشتکوب روی فیله ها به آرومی بکوبید تا کمی نازک بشه ولی مواظب باشید پاره نشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سیب_زمینی_به_طرز_ليونز
🔸سیبزمینی 1 کیلو
🔸پیاز درشت 1 عدد
🔸کره 100 گرم
🔸جعفری ساطوری شده 1 قاشق غذاخوری
🔻طرز تهیه سیب زمینی به طرز ليونز
ابتدا سیبزمینی پخته را پوست میگیریم و حلقهای میکنیم. بعد حلقههای سیبزمینی را در ماهیتابه سرخ میکنیم و در ظرف میریزیم. سپس پیاز را خرد و کامل سرخ میکنیم. بعد با سیبزمینی مخلوط میکنیم و روی آن چند شاخه جعفری خرد کرده میریزیم تا معطر شود.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کرم_کارامل_نسکافه_ای 🍮
🔸یه بسته پودر کرم کارامل اماده را با دو لیوان شیر و یک ق.غ خامه صبحانه ویک ق مربا خوری پودر نسکافه و یک ق.غ شکر مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم بمدت دو دقیقه تا شکر حل شد و چند تا جوش خورد و بعد هم داخل ظرف مورد نظرم اول کاراملی که داخل پاکتش بود ریختم بعدم مایع رو داغ روی اون ریختم و بمدت 1الی 1/5ساعت داخل یخچال گذاشتم موند تا کاملا سفت شد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
با تاکید بر ضرورت ترک سیگار و دخانیات
✳️یک پیشنهاد کاربردی برای کسانی که تمایل دارند بعد از مصرف سیگار چیزی بخورند انواع مرکبات مثل آب پرتقال یا قرص جوشان ویتامین C حل شده در آب است
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
یکی از غذاهای مورد علاقه همه زرشک پلو با مرغ
اونم از نوع مجلسییییی😍😋
.
برای درست کردنش
پیاز نگینی و با زردچوبه، نمک، فلفل، تخم گشنیز، زنجبیل دارچین، فلفل سیاه، رب و ابلیمو مخلوط میکنیم
برای سس روی مرغ
همه مواد بالا فقط پیاز و رنده میکنیم
در انتهای پخت زعفران غلیظ دم کرده رو بهش اضافه میکنیم
.
بقیه مراحل توی ویدیو مشخصه
.
.
با این روش خوش طعم ترین زرشک پلو با مرغ و درست کنین
نوش جان😌
.
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#مربای_انجیر
یک کیلو انجیر
یک کیلو شکر
یک لیوان آب
آب نارنج دو سه قاشق غذاخوری
هل چند دانه
جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری در صورت نبودِ آب نارنج
وانیل مقداری
زعفرون دم کرده یه قاشق چایخوری
در صورت تمایل
من انجیر و شکر رو برابر میریزم.
ابتدا یک کیلو شکر و یک لیوان آب را روی شعله کم بذارید تا جوش بیاد و حدود پنج دقیقه بجوشه حال انجیر ها رو با استفاده از خلال دندون سوراخ کرده داخل ظرف بریزید چن دانه هل هم اضافه کنید ده دقیقه که جوشید دوسه قاشق آب نارنج بریزید شعله گاز رو ملایم کنید حدود یک ساعت و نیم الی دوساعت زمان میبره تا مربا خوب قوام بیاد و آماده بشه در آخر هم نوک قاشق چایخوری جوهرلیمو و مقداری وانیل اضافه کنید
من مقداری زعفرون هم زدم
حالا برای اینکه متوجه بشید مربا آماده شده یا نه مقداری از شهد مربارو روی بشقاب سرد که از قبل داخل یخچال گذاشتید بریزید اگه حالت عسلی و غلیظ بود مربای شما آماده ست ولی اگه روون بود باید باز هم بجوشه تا قوام لازم رو بگیره
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیرینی_میکادو😍
طرز تهیه:ابتدا 1لیوان آردگندم الک شده رو درون تابه ای تفت داده تا بوی خامی آن گرفته بشه ومیزاریمش کنار
سپس 1لیوان آردنخودچی الک شده را جداگانه تفت میدیم واز روی حرارت برداشته وبه آرد گندم اضافه کردم
3/4لیوان روغن جامد لادن طلایی و50گرم کره وکمی روغن مایع به آرد اضافه می کنیم دراین مرحله باید کره وروغن رو کم کم به مواد اضافه کنید تا مواد نه سفت بشه نه شل
1لیوان پودر قند رو به مواد اضافه کنید
2_3ق غ پودر کاکائو و1/2 ق چ دارچین یا پودر هل به مواد اضافه کنید وخوب مخلوط کنید به صورتی که یه خمیر تقریبا شل دربیاد
نکته :دربین کاراگه موادتون سفت شد دوباره بزارین روی حرارت
مقداری از مواد رو روی نون میکادو ریخته ویه ورق دیگه روش میزاریم وبا وردنه صاف می کنیم به همین ترتیب تا 5 ورق ادامه میدیم
وبعد میزاریمش تو یخچال ویه جسم سنگین هم روی اون قرار میدیم تا حسابی منسجم بشه
وبعد با چاقو برش میزنیم برای دو رنگ شدن از شکلات تخته ای ذوب شده می تونین استفاده کنید به همراه پودر پسته وکنجد برای تزیین
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_مرغ
موادلازم:
یک عدد سینه ی کامل
پیازچه خردشده قسمت سبز 1لیوان
جعفری خرد شده ۱۰۰گرم
نان تست ۱۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
خیارشور۲۰۰گرم
هویج۱ عدد
سس مایونزیک فنجان
خامه نصف یک پاکت
نمک و فلفل سیاه و ذرت به میزان لازم
طرز تهيه کیک مرغ :
مرغ رو می پزیم و ریش ریش میکنیم . تخم مرغ رو رنده میکنیم.
خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم. هویج رو رنده میکنیم. جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم.
همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنیم .
یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه ی مرغ را روی نان ها پخش میکنیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم .
و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم .
نکته: من کیک رو در ۴ ردیف ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل در آمد. میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد!!
روی کیک را با پلاستیک فریزر می پوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم .
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#كرم_باواريا
شیر 1 لیوان
وانیل 1 ق چ
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر ¼ لیوان
پودر ژلاتین 1 ق غ
آب سرد ¼ لیوان
خامه 220 گرم
شکر ¼ لیوان
خامه رو با يكى از شكرها چند ثانيه با چنگال هم زده در فريزر قرار داده تا كمى يخ بزند
پس از آن خامه و شكر را كامل زده تا فرم بگيرد
زرده و شكر و شير گرم شده را در ظرفى ريخته روى حرارت غيرمستقيم قرار داده و مرتب هم ميزنيم تا مايع ما غليظ شود
ژلاتين را در آب سرد حل كرده روى بخار آب قرار داده تا يكدست شود
اجازه ميدهيم كرم به دماى محيط برسد
ژلاتين و خامه را به مايه بالا افزوده كاملاً هم زده تا يكدست شود و در ظرف مورد نظر ريخته،در يخچال قرار داده تا ببندد
براى داشتن باواريا شكلاتى كافى است، دو قاشق غذاخورى پودر كاكائو و دو قاشق غذاخورى شكر را در يك چهارم پيمانه آبجوش كاملاً حل كرده و در آخر به مايه دسر اضافه کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍩🍰🍪🍫🍩🍰🍪🍫🍩🍰🍪🍫 #کیک_یخچالی
شیر: 2 لیوان
شکر: 1لیوان
کاکائو: سه قاشق غذا خوری
کره : 50 گرم
آرد: 2 قاشق غذاخوری
#بیسکویت پتی بور : 2 بسته بزرگ ( یا هرنوع بیسکویت ساده دیگه )
طرزتهیه
شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید
ته یه قالب مستطیل یا مربع یا به دلخواه یه ردیف بیسکویت بچینید( میتونید ته ظرف کاغذ روغنی پهن کنید )
مایع شکلاتی رو داغ بریزید روش
مجددا یه لایه دیگه…. اگه میخواهید تکی سرو کنید بهتره ترتیب بیسکویت ها رو به هم نزنید تا بتونید یکدست برش بزنید
این کاررو اونقدر ادامه بدید که مواد تموم بشه ، توجه کنید که لایه آخر باید #شکلات باشه #🍫 حد اقل سه تا چهارساعت بزارید تو یخچال تا خودش رو بگیره ، اگه فرصت داشتید یه روز کامل بزارید تو یخچال باشه تا خوب جابیفته!!! بعد برش بزنید و سرو کنید😋😋
تنها نکته مهم اینه که مایع شکلاتی باید داغ باشه بنابراین سریع باید عمل کنید ، البته اگه دیدید مایع خنک شد میتونید مجددا چند دقیقه رو حرارت ملائم قرار بدید.
نوش جان😄
همراه ما باشید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دلمه_کلم_برگ
کلم برگ یک عدد. گوشت چرخ کرده ربع کیلو. برنج نصف لیوان. سرکه نصف لیوان. شکر سه قاشق غذاخوری. رب گوجه دو قاشق غذاخوری. لپه نصف لیوان .سبزی معطر(شیود و نعنا )زرشک مقداری
ته کلم برگ رو با چاقو در میاریم و میزاریم تو یه قابلمه بزرگ ابجوش تا پانزده دقیقه بجوشه . برگهارو تو ابکش میریزیم و آروم جداشون میکنیم و میزاریم کنار. گوشت چرخ کرده رو با پیاز ریز خرد شده سرخ میکنیم کمی نمک و ادویه میزنیم و کنار میزاریم برنج رو نیم پز میکنیم. لپه هارو جداگانه میپزیم. و موادرو با هم مخلوط میکنیم(برنج. گوشت . لپه. سبزهای معطر. زرشک )و برگهارو از مواد پر میکنیم و توی قابلمه که کفش رو با کلم های خلالی شده پر کردیم میچینیم. حالا واسه سس کلم. یک عدد پیاز رو خلال میکنیم سرخش میکنیم بهش زردچوبه و رب گوجه رو اضافه میکنیم کمی که تفت خورد سرکه و شکر رو بهش اضافه میکنیم چند قل که خورد روی دلمه میریزیم و میزاریم دم بیاد حدودا یکساعت. و نوش جان
پ. ن. پ.اگه دوست داریدد میتونید الو رو به دلمه تون اضافه بکنید اینجوری سس غلیظ تر میشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسردلي_بيتس_فرانسوی
موادلازم
▫️لبوپخته شده وپوره شده ٢٠٠گرم (٣تالبومتوسط)
▫️اب لبو يك پيمانه
▫️پودرژلاتين ٣ق غذاخوري
▫️وانيل يا عصاره وانيل ١/٨ ق چ
▫️دلي كاراملي ١/٤ پيمانه
▫️دنت تافي يا كاراملي ٢ عدد( من ازكاراملي استفاده كردم
▫️خامه قنادي ٢٥٠ گرم
طرز تهيه
اول ازهمه لبوهاروخوب ميشوريم پوستشوميگيريم داخل قابلمه با مقداري نبات ميذاريم بپزه
بعدلبورروپوره ميكنيم ميذاريم كناريك ليوان هم اب لبوروميذاريم كنار اگربخواهيم سس روي دسربديم يك عددلبوروبانبات دوباره ميپزيم ميذاريم ابش غليظ بشه وبه عنوان سس استفاده مي كنيم.
پودرژلاتين روبا ٣/٤ ليوان اب مخلوط ميكنيم روي بخاراب ميذاريم تاكاملا شفاف بشه
اب لبوروداغ ميكنيم وژلاتين بن ماري شده روبهش اضافه ميكنيم هم ميزنيم ازروي حرارت برميداريم ميذاريم خنك بشه ،سپس خامه قنادي روخوب ميزنيم وبه اب لبوژلاتين اضافه ميكنيم وخوب مخلوط ميكنيم وبعدپوره لبورواضافه ميكنيم بازهم ميزنيم بعدازاون دنت تافي ودلي كاراملي رواضافه ميكنيم(دلي كاراملي ازلوازم قنادي ويا سوپراي بزرگ ميتونين تهيه كنين )
همه موادمخلوط داخل قالب سيليكوني كه باروغن مايع چرب شده مي ريزيم داخل يخچال ٤ تا ٥ ساعت ميبنده
بعدقالب روازيخچال خارج ميكنيم دوردسرروازقالب با چاقوازاد ميكنيم كمي كه تومحيط اشپزخونه بمونه برش ميگردونيم وراحت دسرازقالب جداميشه اگرعجله داشتين كمي سشوارروي قالب بگيرين با فاصله وبعددسرروازقالب خارج كنين وبراي براق شدنش ميتونين ازسس لبو كه كنارگذاشتين روي دسربريزين .
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#باسلوق_خانگی
مواد لازم:
شکر...........2 پیمانه
پودرنشاسته معمولی ..........1 پیمانه
آب............1.5 پیمانه
گلاب........ نیم پیمانه
کره یا روغن .........1قاشق چایخوری
پودر نارگیل و گردو یا خلال بادام یا پسته مقداری
طرز تهیه:
1 _ نشاسته و آب را باهم مخلوط میکنیم.
2_ از صافی رد می کنیم.
3 _ شکر را به مایه اضافه کرده و طعم آن را می چشیم اگر ترش بود مقدار دیگری اب به آن اضافه می کنیم.
4 _ سپس آن را روی گاز با حرارت ملایم ترجیحا روی شعله پخش کن می گذاریم ومرتب هم می زنیم تا سفت شود.
که یواش یواش شروع می کند به بسته شدن.
5 _ زمانی که با قاشق روی آن خط کشیدیم و خط باقی ماند گلاب را به آن اضافه می کنیم.
6 _ وقتی به جوش آمد و کمی سفت شد، کره یا روغن را اضافه کرده و هم می زنیم تا زمانی که وسط قابلمه جمع شود .
7 _ سپس روی تخته یا سطحی صاف پودر نارگیل و کمی آرد تفت داده شده می پاشیم سپس مواد سرد شده را روی آن ریخته و صاف میکنیم.
8 _ وسط آن را به درازا مغز گردو می چینیم و آنرا لوله می کنیم.( اگر لوله کردن ان برایتان سخت بود مواد را روی یک کیسه فریزر باز کنید تا به وسیله نایلون به راحتی لوله کنید.)
سپس درون یخچال گذاشته و کمی بعد آن را با چاقو حلقه حلقه می کنیم.
یا می توان به اندازه گردو از مواد برداشته و وسط آن گردو یا هر خلالی که داشتیم میگذاریم و در پودر نارگیل و آرد تفت داده شده غلطانده و به صورت شکل دلخواه مربع یا مستطیل و... در می آوریم و رویش خلال پسته یا گردو می گذاریم.
می توان از رنگهای خوراکی دلخواه در باسلق استفاده کرد و زمان اضافه کردن رنگ بعد از صاف کردن نشاسته و آب است
هدایت شده از هنرمندان
#تست هوش
مشکل تصویر کجاست🤔
15ثانیه =نابغه
30ثانیه =باهوش
45ثانیه =متوسط
مشاهده پاسخ👇
https://eitaa.com/joinchat/1811611703Ce9cea547cc
هدایت شده از هنرمندان
پیشنهاد زن جذاب به مجری برنامه سمت خدا😳😳
یه بچه معصوم پیدا میشه اونم اینطوری از راه به درش میکنن🤦♂🤦♂
میگه کاری به این حرفا ندارم حتس حاظرم زن دوم شریعتی بشم🙊😱🔰🔰🔰
https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b