#پای_آناناس🍰🍍
کره ۱۰۰گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۱ ق س
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱/۴ پیمانه سرخالی
وانیل ۱/۲ق چ
بکینگ پودر ۱ق چ
پودر نارگیل ۴ق غ
آب کمپوت آناناس ۱/۴پیمانه سرخالی
کره ، روغن و پودر قند را باهمزن میزنیم ( پنج دقیقه) بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم ، سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم . بعد در انتها آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده بهمراه پودر نارگیل و شیر و آب کمپوت آناناس به متناوب اضافه و با لیسک هممیزنیم . درون قالب های مخصوص پای کپسول گذاشته نیمی از مواد را در سینی فر گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم .
🔸اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید
#ژله_رنده_ای 🍧
یک بسته پودر ژله ی پرتقال و یک بسته پودر ژله ی انار و یک بسته پودر ژله ی لیمو رو هر کدوم تو کاسه ی جدا با یک و نیم لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد شد و برای چندساعت داخل یخچال گذاستم تا ببنده و کاملا سفت بشه .دو بسته پودر ژله ی شاتوت رو با دو لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی کاملا شل شده بهش اضافه کردم و خوب هم زدم و اون سه رنگ ژله رو رنده ی درشت زدم و با این ژله بستنی مخلوط کردم و ریختم تو قالب و گذاشتم یخچال تا ببنده
#سالاد_آلو_و_گردو🥦
مواد لازم🥭
🥙آلو بخارا : 2 لیوان
🥙گردو خرد شده :5 قاشق غذا خوری
🥙نعنا : 7 شاخه
🥙روغن کنجد* :2 قاشق غذا خوری
🥙نمک و گلپر : به مقدار دلخواه
🧆برای تهیه سالاد آلو و گردو، آلوها را از قبل شسته و چند ساعتی داخل آب بخیسانید تا نرم شوند سپس برگ های نعنا را پاک کرده بشویید و بعد از اینکه خشک شد آن را خرد کنید و سپس مغز گردو را خرد نمایید. زمانی که آلوها خوب خیس خورد و آب آن لعاب دار و غلیظ شد ، گردو ، نمک ، گلپر و نعنای خرد شده را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید در آخر سالاد را بچشید و اگر میزان ترشی آن کم بود مقداری آبلیمو به آن اضافه نمایید.
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساعتی_قبل
#زنده_از
#کربلامقدسه
مراسم عزاداری و تشييع نمادين امام حسن مجتبى عليه السلام در حرم امام حسين عليه السلام..
#۷صفر١٤٤٤
#شهادت_امام_حسن_مجتبی
#آجرک_الله_یاصاحب_الزمان
#زیارت_قسمت_همگی_ان_شاءالله👐
یا حسن مجتبی
یا مُعِزالمومنین
ای عزت دهنده مومنین
#طرز_تهیه_شیرینی_کاکا
مواد لازم
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه (اگر کم شیرین دوست دارید میتونید نصف پیمانه بریزید)
بکینگ پودر یک ق غ سر خالی
شیر یک پیمانه
وانیل نصف ق چ
شیر یک پیمانه
گلاب یک ق غ
دارچین یک ق غ(اگر دارچین اضافه میکنید یک ق از آرد کم کنید)
تخم مرغ سه عدد
گردو و کشمش در صورت تمایل هرکدام نصف پیمانه
🧇🧇تخم مرغ و وانیل رو میزنیم تا کرم رنگ و پف دار بشه بعد شکر رو اضافه و همچنان زده تا شکر کاملا حل بشه بعد شیر و گلاب رو اضافه در نهایت مخلوط مواد خشک که الک کردیم رو اضافه میکنیم در این مرحله گردو و کشمش را با مواد هم زده تابه نچسب را روی حرارت قرار میدیم وقتی داغ شد با یک ملاقه کاما رو بریزید وقتی سطحش حباب دار شد برگردونید سمت دیگه.من کاملا بدون روغن درست کردم اگه دوست دارید میتونید تابه رو چرب کنید.
#اسپاگتی_با_سس_گوجه_و_بادمجون_و_زیتون
🔸 اسپاگتی(#ماكاروني باریک) حدود سيصد گرم،بادمجون متوسط دو عدد،پياز خلالي شده يك عدد،گوجه فرنگي رنده شده دو ليوان،گوجه فرنگي خرد شده يك عدد،زیتون حلقه ای بدون هسته یک یوم لیوان،رب گوجه فرنگي يك ق غ،نمك و فلفل و پودر سير و زردچوبه
🔸پياز رو با دو ق روغن روي شعله ملايم بذاريد تا حدود نيم ساعت آروم كاراملي بشه،شعله ملايم باشه و گاهي هم بزنيد.اينجوري پياز كاراملايز ميشه و طعمش فوق العادس.بادمجون رو با پوست مكعبي خرد كنيد(ميتونيد پوستشو بگيريد).در يك تابه يك ق روغن بريزيد و بادمجون رو هم اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم ده دقيقه بپزه و تفت داده بشه.حالا بادمجون رو به پياز اضافه كنيد،ادويه ها و رب رو اضافه كنيد و تفت بديد،گوجه رنده و خرد شده رو بريزيد،در تابه رو بذاريد تا پانزده دقيقه بپزه و سس نسبتا غليظ بشه بعد ماكاروني آبكش شده رو بريزيد و مخلوط كنيد،در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن و بعد آمادست.
✔موقع سرو،زیتون و كمي پنير پارمزان و ريحون روش بريزيد.
#میلک_شیک_وانیلی🥛🍸
شیر: نصف لیوان
بستنی وانیلی: نصف لیوان
یخ: نصف لیوان
اسانس وانیل: 1قاشق چایخوری
خامه: 2قاشق غذاخوری
عسل: به میزان دلخواه
فندق: به میزان لازم
شکلات (تخته ای): به میزان لازم
🔸ابتدا یخ را خرد کرده و به همراه شیر و اسانس وانیل خوب میکس کنید تا حالت یخمال و پودری بگیرند.
بستنی وانیلی و خامه را مخلوط کرده و خوب یکنواخت کنید و در صورت تمایل کمی با همزن بزنید تا حالت نیمه جامد و کشدار پیدا کنند.بستنی را به مواد اضافه کرده و آن را داخل ظرف مناسب بریزید.
مقداری فندق بو داده شده را خرد کنید و به همراه شکلات تخته ای رنده شده روی میلک شیک ریخته و آن را برای سرو آماده کنید.
هدایت شده از ذاکرین
13.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆هفتم ماه صفر و این جمعیت👆
📍۳۳۰ کیلومتری کربلای معلی
✅مسیر شهر سوق الشیوخ به سمت شهر ناصریه
👈اربعین ۱۴۰۱
تا کور شود هرآنکه نتواند دید..