eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
خدایا پنجره ای برای تماشا و حنجره ای برای صدا زدن ندارم امیدم به توست ... میدانم ، بی آنکه مرا قضاوت کنی و دفترهای دیروزم را ورق بزنى رحمتت را برمن جاری خواهی ساخت… سلام. صبح‌تون بخیر و زیبااااا 🌸🍃🌷 ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌᯾❁ @fast_food ❁᯾
ابنبات خوشمزه 🍭 شکر رو روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و بعد به شکل ابنبات رکی سینی بریزید و روش یک نی کوچولو و یا چوب مخصوص بزارید و با ترافل تزیین کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تزیین : سالاد زیبا ᯾❁ @fast_food ❁᯾
👌😉 جلوگیری از زود خراب شدن 👇 کافیه از ملاقه استیل برای برداشتن ترشی از ظرفش استفاده نکنید⛔️ ملاقه استیل باعث زود خراب شدن ترشی میشود ᯾❁ @fast_food ❁᯾
خرده كيك 100 گرم خامه 100 گرم شكلات تخته ايي 80 گرم براي كاور: شكلات تخته ايي 80 گرم شكلات تخته ايي رو بشكل بن ماري روي بخاري كتري اب كرده و بعد خامه را اضافه كرده همزده تا كاملا شكلات و خامه با هم قاطي بشن بعد خرده هاي كيك را داخل ظرفي ريخته و شكلات و خامه را ك بن ماري كرده بوديم قاطي كيك كرده با دست خوب ورز داده توي دست گرد كرده و توي ظرف ميچينيم حالا شكلات تخته ايي رو بشكل بن ماري اب كرده ته ني رو ب شكلات زده داخل كيكا فرو ميكنيم بعد پاپس كيكارو توي شكلات ابكرده قرار ميدهيم همه جاش شكلاتي بشه بعد داخل ظرف سرو كنار هم ميچينيم ميزاريم يخچال تا يك ساعت بعد سرو ميكنيم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
چند تا نکته ی خیلی مهم برای پخت مرغ 👇👇👇👇 🎈اول از همه مرغ و خوب سرخ کنید؛مرغ طعم خیلی خوبی میگیره و اصلا بوی بد نمی گیره 🎈هیچ وقت به مرغ آب زیاد اضافه نکنید؛نصف لیوان آب جوش اضافه کنید درشو بزارید تا خودش آب بندازه؛خیلی خوشمزه تر میشه 👌 🎈حتما از پودر دارچین و زعفران استفاده کنید عطر و طعم ویژه ای به مرغ میده 🎈حتما پیاز و که سرخ کردید رب و حسابی تفت بدید تا رنگ رب باز بشه و مرغ خوش رنگ بشه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
پاستاباژامبون_گوشت یک بسته پاستا یک عددسیب زمینی بزرگ پخته شده سیصد گرم ژامبون گوشت یک لیوان سرخالی کرفس ترد ریز شده سیصد گرم قارچ مواد سس : چهار ق س ماست چکیده چهار ق غ سس مایونز فلفل سیاه ونمک ویک تا دو ق س جعفری ریز خرد شده روغن زیتون(اختیاری)دو ق غ قارچ را شسته زود با کمی ابلیمو مخلوط کنید که سیاه نشه بزارید روحرارت آبش که کشیده شد با کمی کره تفت بدیدکرفس را ریز خرد کنید بعد از شستن کمی ابپزکنیدپاستا را در اب جوش ریخته ده دقیقه بجوشان وامتحان کنید خوب پخته باشه وابکش کنیدژامبون وسیب زمینی را هم خرد کنیدحالا مواد سس را مخلوط کرده ودر ظرف بزرگی با مواد سالاد خوب مخلوط کرده یکی دو ساعت در یخچال بذارید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هم دستور یه دسر ساده و خوشمزه😋😋 دسر هویج مواد لازم: 1 کیلوگرم هویج 1 لیتر آب 5 قاشق غذاخوری نشاسته 1 فنجان شکر 1 فنجان مغز گردو یا فندق پودر وانیل یا عصاره وانیل پودر پسته و نارگیل آماده سازی: پوست هویج رو گرفته و و برش بزنید . 1 لیتر آب را به اون اضافه کنید و هویج رو بپزید.. وقتی هویج نرم شد اون رو آبمش کنید و با گوشت کوب اون‌ رو له کنید. 1 فنجان آب جوش را به پوره هویج اضافه کنید و نشاسته و شکر هم به اون اضافه و خوب مخلوط کنید موارد رو روی حرارت قرار بدید..(5 دقیقه) پس از کمی سرد شدن به اون پودر وانیل و فندق یا گردو رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مواد رو‌در قالب بریزید و برای 3-4 ساعت در فریزر اجازه دهید تا فرم خودش رو بگیره. و سپس آنرا برش داده و با نارگیل پوشش بدید و‌با پسته تزیین و نوش جان کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 سیب زمینی ۵۰۰ گرم ۳ تا نشاسته ذرت ۵۰ گرم نصف پیمانه نمک فلفل قرمز ۱/۳ ق چ پاپریکا ۱ ق چ و هر ادویه قرمز و خوشمزه ای که دوست داری. قرمزه باشه بهتره پفک خوشرنگ تر میشه. بکینگ پودر نصف ق چ دو ق غ روغن مایع ᯾❁ @fast_food ❁᯾
سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل میدم   ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
دسر ماست ژله ای یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه را در یک لیوان آبجوش حل کرده کنار می گذاریم تا کاملا خنک شده به دمای محیط برسد . یک لیوان ماست پر چرب را که از قبل از یخچال خارج کرده ایم و به دمای محیط رسیده را با قاشق میزنیم تا یکدست شود . پودر ژله ی حل شده را که خوب خنک شده ، به ماست افزوده خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود . داخل قالب مورد نظر ریخته داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب بسته شود . سپس داخل ظرف سرو بر می گردانیم 🌸 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍛برنج: 1 پیمانه 🍛سیر له شده: 2 حبه 🍛آب مرغ: 420 گرم 🍛کشمش پلویی: 1 قاشق غذاخوری 🍛آب سیب یا آب: نصف فنجان 🍛ریحان یا ارگانو خشک کفمال: 1 قاشق چایخوری 🍛پیازچه خرد شده: نصف فنجان 🍛روغن ذرت: 2 قاشق غذا خوری 🍛ژامبون خرد شده یا گوشت چرخ کرده: 1 قاشق غذاخوری 🍛هویج یا فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده: 1 قاشق غذاخوری 🍛بادام خلال یا گردو خرد شده برشته: 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه✅ برنج و سیر له شده را با روغن ذرت 3 الی 5 دقیقه تفت دهید تا برنج‌ها قهوه‌ای رنگ شوند. با دقت آب مرغ و سپس کشمش، هویج، آب سیب و ریحان را اضافه کرده و مخلوط را به جوش آورید. شعله را کم کرده و در ظرف را 15 تا 20 دقیقه ببندید تا برنج‌ها نرم شوند و آب برنج تمام شود. پیازچه و مغزها را هم اضافه کنید. در آخر ژامبون را اضافه کرده و سرو کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تخم مرغ ................... 4 عدد شیر .......................... نصف فنجان پنیر سفید سفت .......... 100 گرم گوجه فرنگی .............. 4 عدد کوچک فلفل کاپیا .................. 2 عدد سیر ............. 1 حبه ریحان تازه ......... 3 تا 4 ساقه روغن زیتون .......... 3 قاشق غذاخوری فلفل سیاه ........... نوک قاشق چای خوری نمک ........ به مقدار لازم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
برای این اسموتی به توت فرنگی، لیموترش، نعنا، آب یا سودا و شکر احتیاج دارین حالا کافیه تا بذاریم توت فرنگیا یخ بزنن بعدش به نسبت دو توت فرنگی و یک آب رو بریزین تو مخلوط کن ، به ازای هر لیوان هم سه چهار پر نعنا، آب نصف یدونه لیموترش کوچیک و یه قاشق سرخالی شکر هم بهشون اضافه کنین و مخلوطشون کنین ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد تخم مرغ: 2 عدد ارد سوخاری: مقداری نمک فلفل پودر پیاز و سیر طرز تهيه :بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کن یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فیله مرغو با پودر سیر ،پودر پیاز ، پودر پاپریکا ، نمک وفلفل مزه دار کردم چند ساعتی موند و بعد لای اون پنیر پیتزای ورقه ای گذاشتم ،رولش کردم و توی پودر نان باگت غلتوندم و توی روغن فراوان سرخشون کردم . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
زبان را با چند حبه سیر،یک عدد پیاز درشت،یک ساقه بلند کرفس، فلفل و زردچوبه داخل زودپز ریخته با آب می گذاریم تا خوب بپزد ،بعد می گذاریم سرد شود و پوست ان را جدا میکنیم به صورت رولت برش داده و در یک ماهیتابه میچینیم،در ظرفی دیگر مقداری قارچ ورقه شده را با کره تفت میدهیم و دو ق س آرد هم میریزیم و تفت میدهیم و آب گوشت را از صافی رد میکنیم وبه اندازه دو لیوان داخل قارچ و آرد میریزیم و می‌گذاریم سس غلیظ شود بعد سس را روی زبانها ریخته می گذاریم نیم ساعت با حرارت کم جا بیفتد ᯾❁ @fast_food ❁᯾
شهادت امام ࢪضا(؏) تسلیت باد🖤🥀 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
پاناکوتای ماست با انبه (در این دسر از شکر استفاده نمی شود) . . طرزتهیه: 2عدد انبه را با 1ق س عسل در دستگاه غذاساز پوره کرده و در بخچال بگذارید،340 میلی لیتر شیر را با 3 ق س عسل روی حرارت گذاشته تا شیر گرم و عسل حل شود اما نجوشد سپس از روی حرارت برداشته 4ق چ پودر ژلاتین روی آن پاشیده و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. 600گرم ماست ساده را با 1/4ق چ وانیل خوب هم بزنید سپس کم کم به ظرف شیر و ژلاتین اضافه کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. اکنون مایه را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت آن انبه ی پوره شده را اضافه و هم بزنید. دو مایه را با فاصله ی زمانی مناسب در ظرف های تک نفره یا در یک ظرف بریزید و در هر مرحله آن را در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد سپس مایه بعدی را روی آن بریزید.درنهایت 4ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
جو دوسر پرک ۲+۱/۴ پ کره بادام زمینی ۳/۴ پ عسل ۱/۲ پ چیا سید ۳ ق غ چیپس شکلات ۲ ق غ شکلات تلخ مذاب ۴۰ گرم به راحتی مواد رو مخلوط کنید و بعد از ۲۰ دقیقه سرد شدن در یخچال به شکل توپک در بیارید و در صورت تمایل شکلات مذاب بغلطونید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحتان پرازمحبت الهی سهم امروزتان شادی سهم زندگیتون عشق سهم قلبتون مهربانی سهم چشمتون زیبایی و سهم عمرتون عزت باشه روز خوبی پیش رو داشته باشید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
«𝓗𝓪𝓭𝓲𝓼 𝓢𝓽𝓸𝓻𝔂» . شھادت‌امام‌رضا(ع)تسلیت✨ -قربان‌دل‌خسته‌ات‌ای‌ضامن‌عشق -دنیاشده‌دلبسته‌ات‌ای‌ضامن‌عشق..🖤 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تزیین نان و پنیر و سبزی ᯾❁ @fast_food ❁᯾
کولان شکلاتی مواد لازم : 200 گرم شکر 250گرم شکلات تلخ یا شکلات تخته ای 20گرم آرد 200 گرم کره 2 عدد تخم مرغ ، 2 عدد زرده تخم مرغ 1- کره را تکه تکه کرده و همراه با شکلات در یک قابلمه بریزید سپس آنرا در ماکروفر یا به شیوه بن ماری آب کنید. آن دو را خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا تبدیل به مایه یکدستی شود سپس شعله را خاموش کنید. شکر و تخم مرغ ها را به سایر مواد اضافه کنید و به کمک یک قاشق پلاستیکی آن را هم بزنید تا مایه یکنواخت شود. 2- حالا آرد را در آن الک کرده و به مایه اضافه کنید و با همزن دستی آنرا هم بزنید تا یکدست شود. کف ظرفهای کوچکی را که برای این کار انتخاب کرده اید را چرب کنید . و 3/4 هر ظرف را از مایه پر کنید حالا آنها را یک ساعت در یخچال بگذارید. 3- سپس آنها را به مدت 10تا 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بگذارید و وقتی سطح آنها ترد شد فر را خاموش کرده و آنها را بلا فاصله سرو کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
14.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر مهمونی راحت و زیبا😋😍 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
موقع سرخ کردن دونات ها حتما ظرف رو کمی بالاتر از شعله گاز تو دستتون نگهدارید و در حین سرخ کردن ماهیتابه یا قابلمه رو به حالت دورانی بچرخونید تا دونات ها بهتر پف کرده و سرخ بشن ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از راهنمای دوره
دل یاد تو آرد برود هوش ز هوش @bigharare_delha