eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
پاناکوتای ماست با انبه (در این دسر از شکر استفاده نمی شود) . . طرزتهیه: 2عدد انبه را با 1ق س عسل در دستگاه غذاساز پوره کرده و در بخچال بگذارید،340 میلی لیتر شیر را با 3 ق س عسل روی حرارت گذاشته تا شیر گرم و عسل حل شود اما نجوشد سپس از روی حرارت برداشته 4ق چ پودر ژلاتین روی آن پاشیده و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. 600گرم ماست ساده را با 1/4ق چ وانیل خوب هم بزنید سپس کم کم به ظرف شیر و ژلاتین اضافه کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. اکنون مایه را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت آن انبه ی پوره شده را اضافه و هم بزنید. دو مایه را با فاصله ی زمانی مناسب در ظرف های تک نفره یا در یک ظرف بریزید و در هر مرحله آن را در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد سپس مایه بعدی را روی آن بریزید.درنهایت 4ساعت در یخچال بگذارید و سپس سرو کنید نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
جو دوسر پرک ۲+۱/۴ پ کره بادام زمینی ۳/۴ پ عسل ۱/۲ پ چیا سید ۳ ق غ چیپس شکلات ۲ ق غ شکلات تلخ مذاب ۴۰ گرم به راحتی مواد رو مخلوط کنید و بعد از ۲۰ دقیقه سرد شدن در یخچال به شکل توپک در بیارید و در صورت تمایل شکلات مذاب بغلطونید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحتان پرازمحبت الهی سهم امروزتان شادی سهم زندگیتون عشق سهم قلبتون مهربانی سهم چشمتون زیبایی و سهم عمرتون عزت باشه روز خوبی پیش رو داشته باشید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
«𝓗𝓪𝓭𝓲𝓼 𝓢𝓽𝓸𝓻𝔂» . شھادت‌امام‌رضا(ع)تسلیت✨ -قربان‌دل‌خسته‌ات‌ای‌ضامن‌عشق -دنیاشده‌دلبسته‌ات‌ای‌ضامن‌عشق..🖤 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تزیین نان و پنیر و سبزی ᯾❁ @fast_food ❁᯾
کولان شکلاتی مواد لازم : 200 گرم شکر 250گرم شکلات تلخ یا شکلات تخته ای 20گرم آرد 200 گرم کره 2 عدد تخم مرغ ، 2 عدد زرده تخم مرغ 1- کره را تکه تکه کرده و همراه با شکلات در یک قابلمه بریزید سپس آنرا در ماکروفر یا به شیوه بن ماری آب کنید. آن دو را خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا تبدیل به مایه یکدستی شود سپس شعله را خاموش کنید. شکر و تخم مرغ ها را به سایر مواد اضافه کنید و به کمک یک قاشق پلاستیکی آن را هم بزنید تا مایه یکنواخت شود. 2- حالا آرد را در آن الک کرده و به مایه اضافه کنید و با همزن دستی آنرا هم بزنید تا یکدست شود. کف ظرفهای کوچکی را که برای این کار انتخاب کرده اید را چرب کنید . و 3/4 هر ظرف را از مایه پر کنید حالا آنها را یک ساعت در یخچال بگذارید. 3- سپس آنها را به مدت 10تا 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بگذارید و وقتی سطح آنها ترد شد فر را خاموش کرده و آنها را بلا فاصله سرو کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
14.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر مهمونی راحت و زیبا😋😍 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
موقع سرخ کردن دونات ها حتما ظرف رو کمی بالاتر از شعله گاز تو دستتون نگهدارید و در حین سرخ کردن ماهیتابه یا قابلمه رو به حالت دورانی بچرخونید تا دونات ها بهتر پف کرده و سرخ بشن ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از راهنمای دوره
دل یاد تو آرد برود هوش ز هوش @bigharare_delha
مواد لازم:👇 3 عدد تخم مرغ 1.5 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 6 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان 3.5 لیوان (200 میلی لیتر) شیر 2.5 لیوان (200 میلی لیتر) آرد 1 ق چ بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری پوره چغندر آب پز (قرمز) 1 قاشق غذاخوری اسفناج له شده (سبز) 1 قاشق چایخوری زردچوبه (زرد) 1 قاشق چایخوری کاکائو (شکلات) ‌ طرز تهیه:👇 برای خمیر ، نیمی از شیر و سایر مواد را در یک کاسه عمیق بریزید و آنها را با همزن دستی هم بزنید. وقتی خمیر یکدست شد ، شیر باقیمانده را اضافه کرده و مخلوط کنید. خمیر را به پنج قسمت مساوی تقسیم کنید و به هر قسمت رنگ های طبیعی آماده شده اضافه کنید ، یک قسمت بدون رنگ می ماند. اگر خمیر کمی غلیظ است ، می توانید چند قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه کنید. ‌ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ژله آلوورا ژله رنگ دلخواه شیر یا بستنی قالب گل ابتدا ژله رنگی دلخواه رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش بریزید و به جای آب سرد نصف لیوان شیر و یا یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید. ژله رو در قالب گلها بریزید و بذارید تا کاملا ببندن. ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش. ته قالب بزرگتون رو چند سانت ژلا آلورا بریزید و اجازه بدید در حدی ببنده که بتونیم گلها رو در آن قرار بدیم. وقتی گلها رو جا دادیم مقدار کمی از ژله آلورا رو دورشون می ریزیم و میذاریم ببنده تا گلها کاملا فیکس بشن. بعد از فیکس شدن ژله ها بقیه ژله آلورا رو توی قالبتون بذارید تا نیم بند بشه. یک لایه آخر رو می تونید ژله آلورا و بستنی یا شیر بریزید و یا اینکه یک لایه ژله رنگی بریزید. و یا از هردو یک لایه بریزید. 💥 نکات: 🔺می تونید به جای ژله آلورا از یک ژله روشن همرنگ گلهاتون استفاده کنید 🔺اگه بخواید گلهاتون دو رنگ باشن اول ته قالب گل ژله سفید بریزید وقتی نیم بند شد ژله رنگی رو بریزید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍘 يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
برای این اسموتی به توت فرنگی، لیموترش، نعنا، آب یا سودا و شکر احتیاج دارین حالا کافیه تا بذاریم توت فرنگیا یخ بزنن بعدش به نسبت دو توت فرنگی و یک آب رو بریزین تو مخلوط کن ، به ازای هر لیوان هم سه چهار پر نعنا، آب نصف یدونه لیموترش کوچیک و یه قاشق سرخالی شکر هم بهشون اضافه کنین و مخلوطشون کنین ᯾❁ @fast_food ❁᯾
چه زود دلخوشی هایمان خاطره شد .... امید را کجا کاشتیم ک سبز نشد ؟! @shamimeh_gole_narges
🔶 ژامبون گوشت یا مرغ: 2برگ قطعه‌‌قطعه 🔶فلفل‌دلمه‌ای‌ رنگی: 4 برش 🔶سس مایونز: 2 قاشق مرباخوری 🔶جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری 🔶هویج خردشده: یک عدد کوچک 🔶ذرت دانه: 2 قاشق غذاخوری 🔶سیب‌زمینی سایز بزرگ: یک عدد 🔶نمک‌ و فلفل: به میزان لازم ابتدا سیب‌زمینی را داخل فر گذاشته و در دمای 400درجه فارنهایت به مدت 20دقیقه پخته سپس سیب‌زمینی را از وسط نصف کرده و با قاشق گوشت آن را بگیرید. مابقی مواد را با هم مخلوط کرده و به شکل سالاد درآورده و روی سیب‌زمینی نصف شده قرار داده و به دلخواه تزئین می‌کنیم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
زبان را با چند حبه سیر،یک عدد پیاز درشت،یک ساقه بلند کرفس، فلفل و زردچوبه داخل زودپز ریخته با آب می گذاریم تا خوب بپزد ،بعد می گذاریم سرد شود و پوست ان را جدا میکنیم به صورت رولت برش داده و در یک ماهیتابه میچینیم،در ظرفی دیگر مقداری قارچ ورقه شده را با کره تفت میدهیم و دو ق س آرد هم میریزیم و تفت میدهیم و آب گوشت را از صافی رد میکنیم وبه اندازه دو لیوان داخل قارچ و آرد میریزیم و می‌گذاریم سس غلیظ شود بعد سس را روی زبانها ریخته می گذاریم نیم ساعت با حرارت کم جا بیفتد ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از راهنمای دوره
من ب مرگ قلب اعتقاد دارم .!💔' @bigharare_delha
کولان شکلاتی مواد لازم : 200 گرم شکر 250گرم شکلات تلخ یا شکلات تخته ای 20گرم آرد 200 گرم کره 2 عدد تخم مرغ ، 2 عدد زرده تخم مرغ 1- کره را تکه تکه کرده و همراه با شکلات در یک قابلمه بریزید سپس آنرا در ماکروفر یا به شیوه بن ماری آب کنید. آن دو را خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا تبدیل به مایه یکدستی شود سپس شعله را خاموش کنید. شکر و تخم مرغ ها را به سایر مواد اضافه کنید و به کمک یک قاشق پلاستیکی آن را هم بزنید تا مایه یکنواخت شود. 2- حالا آرد را در آن الک کرده و به مایه اضافه کنید و با همزن دستی آنرا هم بزنید تا یکدست شود. کف ظرفهای کوچکی را که برای این کار انتخاب کرده اید را چرب کنید . و 3/4 هر ظرف را از مایه پر کنید حالا آنها را یک ساعت در یخچال بگذارید. 3- سپس آنها را به مدت 10تا 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بگذارید و وقتی سطح آنها ترد شد فر را خاموش کرده و آنها را بلا فاصله سرو کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
برای این اسموتی به توت فرنگی، لیموترش، نعنا، آب یا سودا و شکر احتیاج دارین حالا کافیه تا بذاریم توت فرنگیا یخ بزنن بعدش به نسبت دو توت فرنگی و یک آب رو بریزین تو مخلوط کن ، به ازای هر لیوان هم سه چهار پر نعنا، آب نصف یدونه لیموترش کوچیک و یه قاشق سرخالی شکر هم بهشون اضافه کنین و مخلوطشون کنین ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ژله آلوورا ژله رنگ دلخواه شیر یا بستنی قالب گل ابتدا ژله رنگی دلخواه رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش بریزید و به جای آب سرد نصف لیوان شیر و یا یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید. ژله رو در قالب گلها بریزید و بذارید تا کاملا ببندن. ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش. ته قالب بزرگتون رو چند سانت ژلا آلورا بریزید و اجازه بدید در حدی ببنده که بتونیم گلها رو در آن قرار بدیم. وقتی گلها رو جا دادیم مقدار کمی از ژله آلورا رو دورشون می ریزیم و میذاریم ببنده تا گلها کاملا فیکس بشن. بعد از فیکس شدن ژله ها بقیه ژله آلورا رو توی قالبتون بذارید تا نیم بند بشه. یک لایه آخر رو می تونید ژله آلورا و بستنی یا شیر بریزید و یا اینکه یک لایه ژله رنگی بریزید. و یا از هردو یک لایه بریزید. 💥 نکات: 🔺می تونید به جای ژله آلورا از یک ژله روشن همرنگ گلهاتون استفاده کنید 🔺اگه بخواید گلهاتون دو رنگ باشن اول ته قالب گل ژله سفید بریزید وقتی نیم بند شد ژله رنگی رو بریزید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
موقع سرخ کردن دونات ها حتما ظرف رو کمی بالاتر از شعله گاز تو دستتون نگهدارید و در حین سرخ کردن ماهیتابه یا قابلمه رو به حالت دورانی بچرخونید تا دونات ها بهتر پف کرده و سرخ بشن ᯾❁ @fast_food ❁᯾
همانند شبی که مطمئنید فردایش روز و روشن است اطمینان داشته باش؛ هیچگاه مشکلات بدون راه حلشان سر راهتان قرار نمیگیرند به خدا اعتماد کنید برای روزهای خوبتون دعا میکنم چون روزهای خوبتون ربط عجیبی به حال خوبتون داره با آرزوی بهترینها❤️ 💟 ❤️ @tamezendegi
📝طرز تهیه در خانه 🔺ابتدا خرما‌ها را بشویید و سپس آن‌ها را از وسط نصف کنید و هسته‌های خرما را جدا کنید، سپس در داخل قابلمه‌ای مناسب خرما‌ها را به همراه آب جوش بریزید و اجازه دهید تا خرما‌ها به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش بماند. 🔺بعد قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب به دمای جوش برسد بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا خرما‌ها به مدت ۵ دقیقه دیگر نیز بجوشند و نرم شوند. 🔺توجه داشته باشید که پخت خرما را باید تا زمانی ادامه دهید که خرما‌ها کاملا نرم شوند سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید خرما‌ها به مدت ۳۰ دقیقه دیگر نیز در درون همان آب باقی بمانند. 🔺سپس خرما‌ها را در داخل یک صافی ریخته و با کمک دست خرما‌ها را آرام آرام فشار دهید تا شیره خرما جدا شود، توجه داشته باشید که نباید گوشت و پوست خرما از صافی رد شود. 🔺در مرحله بعد دوباره شیره صاف شده خرما را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شیره بجوشد و غلیظ شود شیره خرما را باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد 🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🎈شربت انار خوشمزه😍 🔶مواد مورد نیاز🔶 🥤۱/۲لیوان شکر 🥤۴ لیوان آب انار 🥤۱/۳ لیوان آبلیمو 🍷در طرز تهیه شربت انار پس از آماده شدن آب انار، آب انار به دست آمده را به همراه شکر و آبلیمو را درون قابلمه ای ترکیب نمایید و بر روی شعله ملایم بگذارید، مرتب و با فاصله زمانی کم هم زده شود، پس از حل شدن شکر به خوبی، میزان درجه را پایین آورده و زمان دهید تا میزان شربت ما کمتر شود و به غلظت برسد(شربت باید نصف میزان نخست گردد) حدودا یک ساعت نیاز است، پس از طی شدن این زمان و مشاهده غلظت کافی شربت، شعله زیر قابلمه را خاموش نمایید، و اجازه دهید تا سرد گردد، شربت آماده شده است تا نوش جان نمایید، این شربت را می توان به مدت ۶ تا ۸ ماه در یخچال نگهداری کرد.🍡 🥗᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍬لیموناد رزماری🍋🍸 ✅مواد لازم✅ 🍋۱ پیمانه آب لیموترش 🍋۳/۴ پیمانه شکر 🍋پوست دو عدد لیموترش 🍋دو ساقه رزماری 🍋۴ تا ۶ پیمانه آب گازدار 🎈طرز تهیه آب لیموترش و شکر را درون شیرجوش با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. آن را دایم هم بزنید تا شکر کاملا در آب لیمو حل شود. پوست لیموترش و ساقه های رزماری را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید. از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن، یک شب تا صبح در یخچال بگذارید. این لیموناد را از صافی عبور داده و با ساقه رزماری تزئین و سرو کنید. 🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥗چیپس اسفناج پخته ایتالیایی☘️ ✅مواد لازم . ۲ فنجان اسفناج تازه (برگ‌های بزرگ و سالم را انتخاب کنید)🍀 . مقدار اندکی روغن زیتون فرا بکر🍾 . ادویه ایتالیایی . نمک🧂 🍂طرز تهیه 😍 . دمای فر را به ۱۶۰ درجه‌ی سانتی‌گراد برسانید. . اسفناج را داخل یک کاسه‌ی بزرگ قرار دهید. . چند قطره روغن زیتون روی آن بریزید و با دست، برگ‌های اسفناج را کاملا به روغن آغشته کنید. روغن بیش از اندازه به اسفناج نزنید، زیرا باعث می‌شود برگ‌های اسفناج داخل فر به اندازه‌ی مطلوب ترد نشوند. . روی برگ‌ها مقداری نمک و ادویه‌ی ایتالیایی بریزید. . تکه‌ای از اسفناج را بچشید تا مطمئن شوید به اندازه‌ی کافی ادویه به آن اضافه کرده‌اید (البته نباید بیش از اندازه‌ی ادویه نیز به کار ببرید). اسفناج‌ها را در یک لایه روی سینی فر بچینید (برگ‌ها نباید روی هم قرار بگیرند).پیش از آن، روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید یا کف آن را کمی چرب کنید. . اسفناج‌ها را به مدت ۸ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از ۸ دقیقه، اسفناج‌ها را بررسی کنید، اگر به اندازه‌ی کافی ترد نشده بودند، می‌توانید آن‌ها را چند دقیقه‌ بیش‌تر داخل فر قرار دهید. 🥗᯾❁ @fast_food ❁᯾
ما‌ نمیدونیم آدما در چه شرایطی هستن برای همین هم نباید قضاوتشون کنیم ، زندگی هر کس به خودش مربوط میشه. پس قضاوت نکنیم!🌱💛