#خوراک_زبان
زبان را با چند حبه سیر،یک عدد پیاز درشت،یک ساقه بلند کرفس، فلفل و زردچوبه داخل زودپز ریخته با آب می گذاریم تا خوب بپزد ،بعد می گذاریم سرد شود و پوست ان را جدا میکنیم به صورت رولت برش داده و در یک ماهیتابه میچینیم،در ظرفی دیگر مقداری قارچ ورقه شده را با کره تفت میدهیم و دو ق س آرد هم میریزیم و تفت میدهیم و آب گوشت را از صافی رد میکنیم وبه اندازه دو لیوان داخل قارچ و آرد میریزیم و میگذاریم سس غلیظ شود بعد سس را روی زبانها ریخته می گذاریم نیم ساعت با حرارت کم جا بیفتد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کولان شکلاتی
مواد لازم :
200 گرم شکر
250گرم شکلات تلخ یا شکلات تخته ای
20گرم آرد
200 گرم کره
2 عدد تخم مرغ
،
2 عدد زرده تخم مرغ
1- کره را تکه تکه کرده و همراه با شکلات در یک قابلمه بریزید سپس آنرا در ماکروفر یا به شیوه بن ماری آب کنید.
آن دو را خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا تبدیل به مایه یکدستی شود سپس شعله را خاموش کنید. شکر و تخم مرغ ها را به سایر مواد اضافه کنید و به کمک یک قاشق پلاستیکی آن را هم بزنید تا مایه یکنواخت شود.
2- حالا آرد را در آن الک کرده و به مایه اضافه کنید و با همزن دستی آنرا هم بزنید تا یکدست شود.
کف ظرفهای کوچکی را که برای این کار انتخاب کرده اید را چرب کنید . و 3/4 هر ظرف را از مایه پر کنید حالا آنها را یک ساعت در یخچال بگذارید.
3- سپس آنها را به مدت 10تا 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بگذارید و وقتی سطح آنها ترد شد فر را خاموش کرده و آنها را بلا فاصله سرو کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#اسموتی_خنک
برای این اسموتی به توت فرنگی، لیموترش، نعنا، آب یا سودا و شکر احتیاج دارین
حالا کافیه تا بذاریم توت فرنگیا یخ بزنن بعدش به نسبت دو توت فرنگی و یک آب رو بریزین تو مخلوط کن ، به ازای هر لیوان هم سه چهار پر نعنا، آب نصف یدونه لیموترش کوچیک و یه قاشق سرخالی شکر هم بهشون اضافه کنین و مخلوطشون کنین
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_بستنی
ژله آلوورا
ژله رنگ دلخواه
شیر یا بستنی
قالب گل
ابتدا ژله رنگی دلخواه رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش بریزید و به جای آب سرد نصف لیوان شیر و یا یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید. ژله رو در قالب گلها بریزید و بذارید تا کاملا ببندن.
ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم لیوان آب جوش. ته قالب بزرگتون رو چند سانت ژلا آلورا بریزید و اجازه بدید در حدی ببنده که بتونیم گلها رو در آن قرار بدیم. وقتی گلها رو جا دادیم مقدار کمی از ژله آلورا رو دورشون می ریزیم و میذاریم ببنده تا گلها کاملا فیکس بشن. بعد از فیکس شدن ژله ها بقیه ژله آلورا رو توی قالبتون بذارید تا نیم بند بشه. یک لایه آخر رو می تونید ژله آلورا و بستنی یا شیر بریزید و یا اینکه یک لایه ژله رنگی بریزید. و یا از هردو یک لایه بریزید.
💥 نکات:
🔺می تونید به جای ژله آلورا از یک ژله روشن همرنگ گلهاتون استفاده کنید
🔺اگه بخواید گلهاتون دو رنگ باشن اول ته قالب گل ژله سفید بریزید وقتی نیم بند شد ژله رنگی رو بریزید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه با پاستا
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترفند
موقع سرخ کردن دونات ها حتما ظرف رو کمی بالاتر از شعله گاز تو دستتون نگهدارید و در حین سرخ کردن ماهیتابه یا قابلمه رو به حالت دورانی بچرخونید تا دونات ها بهتر پف کرده و سرخ بشن
᯾❁ @fast_food ❁᯾
همانند شبی که مطمئنید فردایش روز و روشن است
اطمینان داشته باش؛
هیچگاه مشکلات بدون راه حلشان
سر راهتان قرار نمیگیرند
به خدا اعتماد کنید
برای روزهای خوبتون
دعا میکنم
چون روزهای خوبتون
ربط عجیبی به
حال خوبتون داره
با آرزوی بهترینها❤️
💟
❤️ @tamezendegi
📝طرز تهیه #شیره_خرما در خانه
🔺ابتدا خرماها را بشویید و سپس آنها را از وسط نصف کنید و هستههای خرما را جدا کنید، سپس در داخل قابلمهای مناسب خرماها را به همراه آب جوش بریزید و اجازه دهید تا خرماها به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش بماند.
🔺بعد قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب به دمای جوش برسد بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا خرماها به مدت ۵ دقیقه دیگر نیز بجوشند و نرم شوند.
🔺توجه داشته باشید که پخت خرما را باید تا زمانی ادامه دهید که خرماها کاملا نرم شوند سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید خرماها به مدت ۳۰ دقیقه دیگر نیز در درون همان آب باقی بمانند.
🔺سپس خرماها را در داخل یک صافی ریخته و با کمک دست خرماها را آرام آرام فشار دهید تا شیره خرما جدا شود، توجه داشته باشید که نباید گوشت و پوست خرما از صافی رد شود.
🔺در مرحله بعد دوباره شیره صاف شده خرما را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شیره بجوشد و غلیظ شود شیره خرما را باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🎈شربت انار خوشمزه😍
🔶مواد مورد نیاز🔶
🥤۱/۲لیوان شکر
🥤۴ لیوان آب انار
🥤۱/۳ لیوان آبلیمو
🍷در طرز تهیه شربت انار پس از آماده شدن آب انار، آب انار به دست آمده را به همراه شکر و آبلیمو را درون قابلمه ای ترکیب نمایید و بر روی شعله ملایم بگذارید، مرتب و با فاصله زمانی کم هم زده شود، پس از حل شدن شکر به خوبی، میزان درجه را پایین آورده و زمان دهید تا میزان شربت ما کمتر شود و به غلظت برسد(شربت باید نصف میزان نخست گردد) حدودا یک ساعت نیاز است، پس از طی شدن این زمان و مشاهده غلظت کافی شربت، شعله زیر قابلمه را خاموش نمایید، و اجازه دهید تا سرد گردد، شربت آماده شده است تا نوش جان نمایید، این شربت را می توان به مدت ۶ تا ۸ ماه در یخچال نگهداری کرد.🍡
🥗᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍬لیموناد رزماری🍋🍸
✅مواد لازم✅
🍋۱ پیمانه آب لیموترش
🍋۳/۴ پیمانه شکر
🍋پوست دو عدد لیموترش
🍋دو ساقه رزماری
🍋۴ تا ۶ پیمانه آب گازدار
🎈طرز تهیه
آب لیموترش و شکر را درون شیرجوش با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. آن را دایم هم بزنید تا شکر کاملا در آب لیمو حل شود.
پوست لیموترش و ساقه های رزماری را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید.
از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن، یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.
این لیموناد را از صافی عبور داده و با ساقه رزماری تزئین و سرو کنید.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥗چیپس اسفناج پخته ایتالیایی☘️
✅مواد لازم
. ۲ فنجان اسفناج تازه (برگهای بزرگ و سالم را انتخاب کنید)🍀
. مقدار اندکی روغن زیتون فرا بکر🍾
. ادویه ایتالیایی
. نمک🧂
🍂طرز تهیه 😍
. دمای فر را به ۱۶۰ درجهی سانتیگراد برسانید.
. اسفناج را داخل یک کاسهی بزرگ قرار دهید.
. چند قطره روغن زیتون روی آن بریزید و با دست، برگهای اسفناج را کاملا به روغن آغشته کنید. روغن بیش از اندازه به اسفناج نزنید، زیرا باعث میشود برگهای اسفناج داخل فر به اندازهی مطلوب ترد نشوند.
. روی برگها مقداری نمک و ادویهی ایتالیایی بریزید.
. تکهای از اسفناج را بچشید تا مطمئن شوید به اندازهی کافی ادویه به آن اضافه کردهاید (البته نباید بیش از اندازهی ادویه نیز به کار ببرید).
اسفناجها را در یک لایه روی سینی فر بچینید (برگها نباید روی هم قرار بگیرند).پیش از آن، روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید یا کف آن را کمی چرب کنید.
. اسفناجها را به مدت ۸ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از ۸ دقیقه، اسفناجها را بررسی کنید، اگر به اندازهی کافی ترد نشده بودند، میتوانید آنها را چند دقیقه بیشتر داخل فر قرار دهید.
🥗᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍛دلمه نخود و سبزیجات
🌮🌮🌮
🌈مواد لازم
🟠نخود : نصف پیمانه
🟡پیاز متوسط : یک عدد
🟠جعفری خرد شده : یک قاشق سوپ خوری
🟡گشنیز خردشده : یک قاشق سوپ خوری
🟠کرفس: ۳ ساقه
🟡فلفل دلمهای کوچک : ۳ عدد
🎈مواد لازم برای سس دلمه نخود و سبزیجات :
🔰سرکه : ۴ قاشق سوپ خوری
🔰روغن زیتون : ۲ قاشق سوپ خوری
🔰نمک و فلفل : به مقدار لازم
🧅طرز تهیه
پیاز را پوست کنید، بشویید و نگینی خرد کنید.
کرفس را هم نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
نخود را آب پز و سپس آبکش کنید.
حالا همه مواد را در کاسه ای بریزید، جعفری و گشنیز خردشده را هم اضافه کنید.
برای مزهدار کردن مقداری سرکه، روغن زیتون و نمک و فلفل را به دلخواه بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
داخل فلفل را خالی و با مواد پر کنید.
برای مدتی فلفل را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود .
سپس با سس دلخواه سرو کنید.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
📝روش مصرف پنجه مرغ
📍 مقداری پای مرغ را پس از تمیز و شست و شو به همراه ۳ تا ۴ لیوان آب داخل قابلمهای قرار داده و مقداری پیاز را پس از پوست گرفتن اضافه کرده و روی حرارت قرار داده و زیر آن را کم کنید و به مدت حداقل ۴ تا ۶ ساعت روی شعله ملایم قرار دهید
📍و پس از گذشت این زمان، محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن ریخته و صاف کنید و در فریزر نگهداری کنید.
📍برای مصرف کافی است، مقداری از عصاره پای مرغ تهیه شده را به انواع سوپ و خورشت، اضافه و سپس میل کنید
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🧉#نکته_آشپزی🧉
🟡 آگار جایگزین گیاهی ژلاتین
🍮اگر تمایل به استفاده از ژلاتین به دلیل این که یک محصول حیوانی است ندارید می توانید از جایگزین آن آگار استفاده کنید فقط باید توجه داشته باشید که آگار بسیار سریعتر از ژلاتین و در دمای اتاق می بندد.🍮
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋مواد معدنی موجود در سیرابی
👌👌
✅برای دانستن خواص و فواید سیرابی بهتر است بدانید سیرابی سرشار از زینک است.
✅یک ماده معدنی مفید و ضروری برای بدن که برای درمان زخمها و بهبود عملکرد ایمنی بدن ضروری است.
✅ هر ۱۰۰ گرم سیرابی حاوی ۱٫۷۱ میلیگرم زینک است که ۲۱ درصد از ۸ میلیگرم زینک روزانه مورد نیاز بدن زنان را تامین میکند.
✅ علاوه بر این سیرابی حاوی مقداری آهن، کلسیم و فسفر است.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌯با ی ساندویج خفن موافقین؟؟😋
🌯هم تو فر میتونین درست کنین هم روی گاز دستورشو سریع میزارم که درستش کنید👌
📝یه سینه مرغ رو آبپز کردم بعد این ک پخت خوردش کردم ریختم توی تابه با کمی فلفل زردچوبه آویشن تفت دادم (بدون روغن)
قارچ رو ورقه کردم اونم ریختم تو تابه بدون روغن تفت دادم
چند تا سیب زمینی بزرگم خلال کردم سرخ کردم
کف تابه چیپس چیدم روش سیب زمینی سرخ کرده یه ردیف قارچ یه ردیف مرغ و پنیر پیتزا و دوباره ب همین ترتیب ریختم آخر سرم روی پنیرم فلفل و آویشن فراوون ریختم با نصف فلفل دلمه ای خورد شده.
شعله پخش کن گذاشتم روی اجاق تابه رو گذاشتم روش و پنیرش حسابی آب شد و بعدم یه ساندویچ خوشمزه😋🌯🌮🌭
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍧دسر سوپانگل
🧁مواد لازم:🧁
🧊۱ لیتر شیر
🧊۴ ق م آرد
🧊۳ غ ق پودر کاکائو
🧊۱ لیوان شکر
🧊۵۰ گرم شکلات تلخ
🧊۱ ق غ کره
🧊۱ لیوان آب
🌰طرز تهیه:
شیر سرد را در قابلمه بریزید، آرد و پودر کاکائو و شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید وقتی شکر حل شد قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد. وقتی شروغ به قل زدن کرد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت خودش آب بشود . سپس کره را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. برای اینکه دسرتان صاف و یکدست شود با همزن یا میکسر بزنید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید سپس در ظرف سرو بریزید ، ابتدا اجازه دهید هم دمای اتاق شود سپس در یخچال بگذارید. به هر نحو که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#توپک_برنج_و_ژامبون🍔
🥙مواد لازم
🧆برنج پخته شده و کاملا سرد شده 2 پیمانه
🧆نکته: (برنج بدون روغن پخته بشه که توپک حین سرخ کردن وا نره)
🧆تخم مرغ 2 عدد
🧆جعفری ریز خرد شده بمقدار لازم
🧆نمک فلفل و کمی پودر سیر بمقدار لازم
🧆پنیر موزارلا 150 گرم
🧆ژامبون رنده شده 150 گرم
🧆آرد 3 ق غذاخوری
🧆بکینگ پودر نصف ق غذاخوری
🧆پنیر موزارلای مکعبی برش خورده برای داخل شکم توپک
🥐طرز تهیه🥐
ابتدا به برنج پخته شده (بدون روغن و کاملا سرد شده) دو عدد تخم مرغ، نمک و فلفل و پودر سیر، کمی جعفری ریز خرد شده، پنیر موزارلای رنده شده و ژامبون رنده شده، آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و کاملا موادو باهم مخلوط میکنیم و با قاشق ورز میدیم
سپس دستتونو کمی چرب کنید و به اندازه گردو از مواد بردارید و کف دست پهن کنید و یه برش کوچیک پنیر موزارلا وسط قرار بدید و بعد به شکل توپ دربیارید
توپک هارو بعد از آماده شدن ابتدا داخل آرد بغلتونید، سپس داخل تخم مرغ و در نهایت داخل پودر پانکو یا پودر سوخاری بغلتونید و سپس بمدت نیم ساعت داخل فریزر یا یخچال استراحت بدید
و درآخر داخل یه ظرف گود با روغنی که از قبل داغ شده سرخ کنید😍
نوش جان
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥒سالاد مرغ و گردو در کاسه های خیار
🌮🌮🌮🌮
🔸مواد لازم :
🎈سینه مرغ دو عدد پخته شده
🎈دو حبه سیر له شده
🎈شوید خرد شده به اندازه ی دلخواه حدود یک اسکان
🎈نصف لیوان ماست چکیده یا خامه ای
🎈سه تا چهار قاشق غذاخوری سس مایونز
🎈یک مشت گردوی خرد شده
🎈۴ تا خیارشور خرد شده
🎈نمک و فلفل
🎈۴ تا خیار درشت
🥗طرز تهیه :
مرغ های پخته شده با پیاز و هویج و برگ بو را یا ریش ریش کنید یا ریز خرد کنید شوید خرد شده را اضافه کنید در ظرف دیگری ماست و مایونز و سیر و نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید ترکیب مرغ را به سس اضافه کنید خوب هم بزنید سپس گردوی دندون گیر خرد شده و خیارشور ریز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید در صورت دلخواه یک تا دو قاشق سس فرانسوی یا هزار جزیره هم اضافه کنید تا طعم و مزه بی نظیری به مواد مرغمان بدهد سپس خیارهارا به اندازه یک انگشت برش بزنید داخلش رو خالی کنید و از موادمان داخلش پر کنید.اجازه بدهید یک ساعت مزه دار شود و سرو کنید . این سالاد بدون خیار هم قابل سرو هست .
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥘بال مرغ اینجوری خوشمزه تر کنید😋
🗯مواد لازم :
🥨مرغ ۵۰۰ گرم
🥨۴ قاشق غذاخوری روغن
🥨۴ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
🥨۳ قاشق غذاخوری سس سویا⠀
🥨۳ حبه سیر، خرد شده ⠀⠀
🥨نصف قاشق چای خوری
🥨آویشن( تازه یا خشک)
🥨ریحان تازه یک لیوان
🥨فلفل به میزان لازم
🧅🧄دستور تهیه:🧅🧄
بال مرغ ها را در یک ظرف کاملا با روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر، آویشن، فلفل مخلوط کنید . ظرف فر را چرب کرده و مرغ ها را در آن قرار داده و در فر از قبل کاملا گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه روی آن را با فویل پوشانده تا کاملا بپزد. سپس ۵ دقیقه ی آخر فویل را برداشته و گریل فر را روشن کنید .
در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و کمی نمک ، فلفل و آویشن ، ریحان تازه را با هم مخلوط کرده و بر روی بال ها ریخته ومجددا به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید و نوش جان کنید.
نکته:
تمام این مراحل رو داخل توستر و یا ماهیتابه بر روی گاز هم می تونید انجام بدید.
این مرغ خیلی خوشمزه رو می تونید در کنار انواع سبزیجات سرخ یا گریل و پلو درست کنید و سرو کنید.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ای خنده ات
آغازِ گرفتاری من !
بی پایان بخند.♥🥂
@shamimeh_gole_narges
🥐نون شکم پر🥐
📝مواد لازم :
🎈دو ليوان دوغ به دماي محيط رسيده باشه
🎈يك فنجان شكر
🎈كمي نمك
🎈يك ق غ خميره
🎈دو عدد تخم مرغ
🎈يك كوب روغن تقريبا دو استكان روغن ميشه
🥯🍞 🥣 طرز تهیه:
همه مواد باهم مخلوط كرده غير ار روغن . ارد تقريبا پنج ليوان ولي كم كم به مواد اضافه ميكنيم تا خمير لطيفي بدست بياد اگه ديدين خمير باز هم به دست ميجسبه كمي ارد اضافه كنين و در اخر روغن ميريزيم خوووب ورز ميديم به مدت ده دقيقه تقريبا .ارد هرجي بيشتر ورز بخوره نون بهتري بهمون ميده. ميذازيم به مدت يكساعت جاي گرم استراحت كنه وقتي خميرمون پف كرد چونه ميگيريم براي مواد وسطش هم گوشت چرخ شده با قارج و بياز و نخود سبز و كمي رب درست ميكنينم ميذازيم موادمون سرد بشه حتما هرچي كه ميپسندين ميتونين بذارين توي خمير سبزيجات ، مرغ همه چی ميشه به هرشكلي كه خواستين در ميارين دوباره ميذاريم به مدت ربع ساعت فر رو كاملا داغ ميكنيم من رو درجه ٢٢٠ اول حرارت پایین بعد بالا ديگه بستگي به فر هم داره كم وزيادش خودتون تنظيمش كنيد.😋🟡
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍜ترفند آشپزی🍜
🍝 قابلمه ای که برای جوشاندن ماکارونی در آن استفاده میکنید باید بزرگ باشد تا نشاسته های ماکارونی بعد از جدا شدن از ماکارونی دوباره به خرد ماکارونی نرود و باعث چسبندگی ماکارونی نشود.🍝🍝🍝🍝🍝
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍮😍#برگر_شکلاتی 🍔🍫
.
🗯مواد لازم کیک :
🥚تخم مرغ 2 عدد
🍚شکر 5 قاشق غذاخوری
🥄روغن 3 قاشق غذاخوری
🥛شیر 2 فنجان
🍶آرد 2 فنجان
🧂پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
🥄بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
🥢وانیل نصف قاشق چایخوری
🥣دستور تهیه :
🍣 تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنید، روغن و شیر رو اضافه کرده و بزنید. آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و وانیل الک شده رو اضافه کرده و آروم هم بزنید تا مواد یکدست بشن. حالا خمیر رو با ملاقه متوسط توی تابه نچسب ریخته و یکی یکی بپزید. وقتی یه طرفشون پخت و راحت با کفگیر از تابه جدا شدن، برشون گردونید و طرف دیگه رو هم بپزید.
🥟 وقتی خنک شدن بینشون خامه زده شده میزنیم و دو ساعت توی یخچال میذاریم تا خودشو بگیره.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥙سالاد کلم بنفش تفت داده شده
✅مواد لازم:✅
🥙نصف کلم بنفش متوسط
🥙۴-۵ ق غ روغن زیتون
🥙۱/۵ لیوان ماست چکیده (یا ماست سفت و غلیظ)
🥙۱ کاسه ذرت آبپز
🥙۱ کاسه خیارشور خرد شده
🥙۱ مشت شوید خرد شده
🥙گردو خرد شده
🥙۲ حبه سیر
🥙نمک
🥗طرز تهیه:🥗
کلم ها را شسته و درشت خرد کرده و داخل غذاساز بریزید و ریز خرد کنید
کلم های ریز خرد شده را داخل تابه ای که روغن زیتون داغ کردید بریزید و۳-۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند
کلم ها را کنار بگذارید تا خنک شود
سپس ماست و سیر رنده شده ، شوید و ذرت و خیارشور و نمک و گردو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و داخل ظرف سرو کشیده و تزیین کرده و سرو کنید.
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍬#شكلات_مغزدار_قهوه🍬
🍫شكلات تلخ كارات يا شكلات سكه اى سوربن500گرم
🍭روغن نارگيل 1ق م
🍫كرمفيل شيرى به مقدارلازم
🍭پودرقهوه فورى ونسكافه به مقدار دلخواه
🍩طرزتهيه🍩
شكلات ها رو خرد كرده يا از شكلات سكه اى استفاده مى كنيم و به صورت بن مارى يعنى روى حرارت غير مستقيم (بخار كترى) ذوب مى كنم.از روى حرارت برداشته روغن نارگيل وكمى پودرقهوه رو اضافه كرده هم مى زنيم تا يكدست وكمى روون بشه و مقدارى داخل قالب ريختم وبا قلمو دورتادور قالب رو به شكلات آغشته كردم داخل فريزر يا يخچال قراردادم تا سفت بشه بعد قهوه و دونه هاى نسكافه رو باپشت قاشق پودركردم وبه كرمفيل اضافه كردم تا طعم قهوه داشته باشه كرمفيل رو داخل قيف بدون ماسوره ريختم داخل شكلات ها زدم دوباره شكلات ذوب شده روى كرمفيل ريختم تا كامل سطح كار رو پوشش بده دوباره داخل فريزريا يخچال قرارميديم تا سفت بشه بعد از قالب جدا مى كنيم من براى تزئين روى شكلات ها كمى پودر طلايى پاشيدم وداخل ظرف سرو مى چينيم. خيلى خوشمزه ميشه حتماً امتحان كنيد. به همين راحتى ❤️
🥗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشخیص عسل طبیعی از تقلبی کاملا تضمینی💯
این ویدیو رو حتما ببین که عسل تقلبی بهت نندازن😉😁
تو کانالمون کلی نکات کاربردی براتون قرار میدیم کافیه با ما همراه باشی👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1275396293Cd78f80adcd
راستی مجموعه عسل نسیم بهار آزمایشگاه تخصصی کنترل کیفی عسل هم داره و میتونی با خیال راحت عسل با کیفیت رو تهیه کنید
🌐مشاوره، ثبت سفارش و پیگیری سفارشات
@nasimbahar_sefaresh
☎️۰۹۱۳۳۷۵۲۸۷۵
💻www.nasimbaharhoney.com