eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥐🍆 🍞برای خمیر:👇 - آرد 4 و نیم لیوان - 1 و نیم لیوان آب - 3 قاشق غذاخوری سرکه - 1 و نیم قاشق چایخوری نمک 🧈برای بین خمیر:👇 - کره 125 گرم - نصف فنجان روغن 🍆برای مواد داخلی:👇 - بادمجان به مقدار لازم - 2 عدد فلفل سبز - گوجه فرنگی 1 عدد - پیاز 2 عدد - 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی - 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز - 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه - 1 قاشق چایخوری نمک - 1 فنجان روغن طرز تهیه:👇 ابتدا مواد خمیر را مخلوط کرده و خمیر را ورز داده و بعد از اینکه خمیر نرمی به دست آمد آن را به 20 عدد مرنگ مساوی تقسیم می کنیم و مرنگ ها را یکی یکی به اندازه بشقاب باز می کنیم و بین هر خمیر مخلوط کره و روغن ذوب شده پخش می کنیم. خمیر این غذا از 10 تکه در دو بشقاب جداگانه تهیه می شود و حدود یک ساعت در یخچال نگهداری می شود.‌ برای مواد، بادمجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم و 1 قاشق چایخوری نمک در آب می ریزیم وبادمجانها را نیم ساعت در مخلوط آب و نمک میزاریم..پیازها را با روغن تفت می دهیم، سپس فلفل ها را اضافه می کنیم، بادمجان ها را اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم می پزیم، گوجه فرنگی ها و رب و ادویه را اضافه می کنیم و 10 عدد خمیر اول را روی پیش خوان میذاریم. با دست بزرگ می کنیم و روی سینی چرب شده قرار می دهیم، مواد داخلی را می ریزیم و خمیر دوم را روبش قرار میدهیم.طبق فیلم عمل کنید تا متوجه بشید، لبه ها را داخل می دهیم و رویش زرده رومال کرده و در دمای 190 درجه میزاریم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😁 . اسمش بانمکه نه؟ برای تهیه این خوشمزه جذاب ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده و آبگرفته و نمک و فلفل زردچوبه ادویه و نصف ق چ خ سماق ترکیب کنید و خوب ورز بدید اگه انسجام نداشت بهش یه قاشق آرد نخودچی اضافه کنید بعد اگه وقت داشتید یک ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید اگروقت نداشتید قلقلی کنید و داخل تابه سرخشون کنید و بعد از تابه خارج کنید یه پیاز رو نگینی خرد کنید داخل تابه تفت بدید نمک و فلفل و ادویه اضافه کنید دوقاشق رب گوجه اضافه کنید و بعد یه لیوان آب جوش اضافه کنید و بعد قلقلی هارو داخل تابه بریزید و اجازه بدید خورشت جا بیفته پنج دقیقه نهایی دوتا گوجه رو سرخ کنید و به همراه غوره خورشت اضافه کنید می تونید کنار خورشت بادمجون سرخ شده سرو کنید نوش جان❤ @fast_food
که هم اول هم آخر جانِ مایی 👀💛!
  ‌ این شیرینی مخصوص کشور سوریه است و هم با کنجد و هم با پسته میتوان تزیین کرد. کره نصف پیمانه نرم شده در دمای محیط پودر شکر نصف پیمانه بیکینگ پودر نصف ق چ تخم مرغ 1 عدد آرد یک و یک دو پیمانه سرکه 1 ق چ نمک یک پنسه وانیل یک چهارم ق چ کنجد به مقدار لازم پسته خورد شده به مقدار لازم کره را با هم زن زده تا رنگ آن روشن شود سپس شکر را اضافه کرده و مجدد هم می زنیم سپس تخم مرغ و وانیل و سرکه را اضافه کرده و تا زمانی که با هم خوب مخلوط شوند هم می زنیم پس از آن آرد و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همیر به دست آید و برای نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم (روی ظرف را نایلون می کشیم). از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست گرد می کنیم و بعد آن را پهن کرده و یک سمت آن را در کنجد یا پسته زده. شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کف آن ها طلایی شود قرار می دهیم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
  ‌ این شیرینی مخصوص کشور سوریه است و هم با کنجد و هم با پسته میتوان تزیین کرد. کره نصف پیمانه نرم شده در دمای محیط پودر شکر نصف پیمانه بیکینگ پودر نصف ق چ تخم مرغ 1 عدد آرد یک و یک دو پیمانه سرکه 1 ق چ نمک یک پنسه وانیل یک چهارم ق چ کنجد به مقدار لازم پسته خورد شده به مقدار لازم کره را با هم زن زده تا رنگ آن روشن شود سپس شکر را اضافه کرده و مجدد هم می زنیم سپس تخم مرغ و وانیل و سرکه را اضافه کرده و تا زمانی که با هم خوب مخلوط شوند هم می زنیم پس از آن آرد و بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا همیر به دست آید و برای نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم (روی ظرف را نایلون می کشیم). از خمیر به اندازه گردو برداشته و در دست گرد می کنیم و بعد آن را پهن کرده و یک سمت آن را در کنجد یا پسته زده. شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کف آن ها طلایی شود قرار می دهیم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از 
♨️ فرصتی ویژه برای بانوان عزیز در فضای مجازی 🤩 📌سرت شلوغه ⁉️ دوست داری حافظ قرآن بشی⁉️ 💠شاغل هستی و نمیتونی کلاس آنلاین شرکت کنی ⁉️ ✅نوجوونای عزیز میخوان بعد از سال تحصیلی حافظ کل یا چند جز قرآن بشی⁉️ 💯برای همه برنامه متناسب با خودشو داریم😉 ◀️راستی مشاوره رایگان هم داریم☺️🤩 💢جانمونی هااااااhttp://eitaa.com/joinchat/846463000C2e904613e0
هدایت شده از 
📌 ❌ویژه بانوان فقط ❌ 💯خانم های عزیزی در زمینه های «مربی حفظ قرآن، حفظ کودکان،تدریس قرآنی مفاهیم و تجوید، ادمین پاسخگویی، ادمین پست گذاری،ادمین تبادلات» تخصص دارد و تمایل دارد در سال جاری درآمدی داشته باشد به لینک زیر مراجعه کنید. http://eitaa.com/joinchat/846463000C2e904613e0
🥐🍆 🍞برای خمیر:👇 - آرد 4 و نیم لیوان - 1 و نیم لیوان آب - 3 قاشق غذاخوری سرکه - 1 و نیم قاشق چایخوری نمک 🧈برای بین خمیر:👇 - کره 125 گرم - نصف فنجان روغن 🍆برای مواد داخلی:👇 - بادمجان به مقدار لازم - 2 عدد فلفل سبز - گوجه فرنگی 1 عدد - پیاز 2 عدد - 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی - 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز - 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه - 1 قاشق چایخوری نمک - 1 فنجان روغن طرز تهیه:👇 ابتدا مواد خمیر را مخلوط کرده و خمیر را ورز داده و بعد از اینکه خمیر نرمی به دست آمد آن را به 20 عدد مرنگ مساوی تقسیم می کنیم و مرنگ ها را یکی یکی به اندازه بشقاب باز می کنیم و بین هر خمیر مخلوط کره و روغن ذوب شده پخش می کنیم. خمیر این غذا از 10 تکه در دو بشقاب جداگانه تهیه می شود و حدود یک ساعت در یخچال نگهداری می شود.‌ برای مواد، بادمجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم و 1 قاشق چایخوری نمک در آب می ریزیم وبادمجانها را نیم ساعت در مخلوط آب و نمک میزاریم..پیازها را با روغن تفت می دهیم، سپس فلفل ها را اضافه می کنیم، بادمجان ها را اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم می پزیم، گوجه فرنگی ها و رب و ادویه را اضافه می کنیم و 10 عدد خمیر اول را روی پیش خوان میذاریم. با دست بزرگ می کنیم و روی سینی چرب شده قرار می دهیم، مواد داخلی را می ریزیم و خمیر دوم را روبش قرار میدهیم.طبق فیلم عمل کنید تا متوجه بشید، لبه ها را داخل می دهیم و رویش زرده رومال کرده و در دمای 190 درجه میزاریم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😳پارچه کیلویی و متری و قواره به قیمت عدلی😳 😱پارچــه کیلویی ۱۰۰۰تومن😱 👌پارچه متری ۵۰۰۰تومن👌 🙈قواره ۵۰.۰۰۰ تومن🙈 👏حراجی انواع پارچه ها https://eitaa.com/joinchat/3281125428C162f1c35ea #و.....
هدایت شده از 
. پارچه های ۳۵ تومنی 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3281125428C162f1c35ea .
» موادّ لازم : کره : ۱۰۰ گرم آرد : ۱ پیمانه تخم مرغ : ۱ عدد پودر قند : ۱/۴ پیمانه پودر کاکائو : ۱ قاشق سوپخوری گردو خرد شده : ۱ پیمانه بیکینگ پودر : ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری شکلات چیپسی (نسوز) : ۱ پیمانه طرز تهیّه : کره و پودر قند را بزنید تا مخلوط شود. تخم مرغ را به آن بیافزایید و مواد را کاملاً مخلوط کنید. بیکینگ پودر ، آرد ، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کرده و پس از الک کردن به تدریج به موادّ قبلی بیافزایید. گردو و شکلات چیپسی را به مایع بیافزایید و با قاشق یا با دست مواد را گلوله کنید و کف سینیِ فرِ (دارای کاغذ روغنی و چرب) قرار دهید. در آخر در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدّت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. 🍪 شکلات چیپسی دو نوع می باشد : یک نوع آن نسوز و مقاوم به حرارت است و در شیرینی در فر بر اثر حرارت ذوب نمی شود (برای این شیرینی بهترست از این نوع استفاده کنید). و نوع دیگر آن در اثر حرارت ذوب خواهد شد. 🍪 می توانید از شکلات چیپسی سفید یا رنگی برای خوشمزه تر شدن و زیباتر شدن شیرینی نیز استفاده کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از 
بجای اینکه ۶ملیون بدی داغون و بی کیفیت بخری😒 بیا یجا بهت نشون بدم چه سیسمونیای شیکی داره مامان جونی😍💋 ساده بگم یه واسه دخترم ازاینجا خریدم مفتت دل همرو بردم 🤤👇 http://eitaa.com/joinchat/253624325C29e3fe1255 باره جایی خرید میکنم انقدر راضیم❤️
يك پياز بزرگ را ريز ريز خرد كنيد. توى كمى روغن با حرارت ملايم سرخ كنين، كمى زرد چوبه و بيشتر پودر كارى بزنين. دو سه عدد سير هم توش خرد كنيد. نيم كيلو گوشت را توى پياز بزنين و سرخ كه شد، رب و گوجه رنده شده بهش اضافه كنيد. . اجازه بدين با حرارت كم قشنگ تفت بخوره تا قرمز و خوشرنگ شه. . نمك، فلفل، پودر پاپريكا، ريحون خشك و اويشن ادويه هايى بود كه من استفاده كردم. پاپريكاى قرمز و زيتون سياه هم براى زيبا شدنش و البته خوشمزه شدنش توش اضافه كردم. به گوشت من اصلا اب اضافه نمى كنم. براى جوشوندن پاستا، اب زياد بجوشونين، نمك و كمى زردچوبه توى ابش به همراه چند قطره روغن بريزين و پاستا را توش بپزين. بلافاصله بعد ابكش كردن اب سرد روش بريزين و با گوشت مخلوط کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
روزتون معطر به بوی مهربانی الهی دلتون شاد لبتون خندان سفره تون پر خیر و برکت قلبتون مملو از آرامش سلام صبح بخیر ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌ `
✅کبه سیب زمینی 😋 . ✍ مواد لازم: سیب زمینی آب پز شده ۵ عدد یک عدد پیاز نگینی خرد شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخی نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم جعفری خرد شده 2ق غ آرد سوخاری 2 تا 3 ق غ نشاسته ذرت 1 ق غ (قابل حذف) روغن به میزان لازم 🥣 طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی های پخته شده را رنده ریز میزنیم یا له می کنیم کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم. حالا باید مواد گوشتی رو آماده کنیم. برای این کار پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت میدیم و بعد گوشت را اضافه می‌کنیم به جای گوشت می تونیم از سویا استفاده کنیم نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدیم کمی جعفری اضافه میکنیم و تمام . میتونید داخل مواد گوشتی از قارچ فلفل دلمه ای و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید. از سیب زمینی ها به اندازه یک نارنگی برمی‌داریم داخل دست گرد می‌کنیم به طوری که هیچ ترکی نداشته باشه داخل سیب زمینی ها را با مواد گوشتی پر می کنیم و آن را داخل دست به دلخواه شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر: برنج: 2 پيمانه رشته پلويي: حدوداً 100 گرم عدس پخته: 1 پيمانه كره: 50 گرم (يا روغن 2 تا 3 قاشق غذا خوري) دارچين: 2 قاشق مربا خور نمك و فلفل: به دلخواه زعفران آب كرده: به دلخواه پودر زيره ي سبز: 1 قاشق چاي خوري پياز سرخ كرده: 3 تا 4 قاشق غذا خوري طرز تهيه ابتدا برنج را بشوييد و همراه نمك خيس كنيد. سپس آن را در آبجوش بريزيد و بعد از چند جوش (بسته به نوع برنج) در اواخر پخت، رشته را بريزيد. سپس عدس پخته را اضافه كنيد بعد از يكي دو جوش برنج را آبكش كنيد. در قابلمه اي روغن يا كره را بريزيد و ته ديگ را به دلخواه نان يا سيب زميني بگذاريد. برنج را كم كم اضافه كنيد و لابه لاي آن دارچين بپاشيد. سپس قابلمه را روي حرارت بگذاريد و نصف استكان آب روي آن بدهيد. ابتدا حرارت را زياد كنيد و بعد از بخار كردن برنج حرارت را كم كنيد. روي برنج كره ي آب كرده بريزيد و برنج را دم كنيد نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مراحل ساخت پیراشکی به شکل ماهی🐬🐬🐬 مواد داخلش سلیقه ای هست خمیر هم خمیر جادویی طبق شکل خمیرو حالت دادم داخل سینی فر همین کارو کردم. چون انتقال خمیر به سینی سخته مواد داخل پیراشکی دلبخواهی است. من پیاز. فلفل دلمه سبز و رنگی. گوجه. ذرت و سوسیس ریختم. تمام مواد رو با کمی روغن و فلفل سیاه و نمک تفت دادم و گذاشتم خنک شد. خمیر جادویی رو داخل سینی فر باز کردم. قالب ماهی رو روش گذاشتم و با چاقو اضافه هاشو جدا کردم. بعد روی خمیر سس گوجه زدم. بعد موادمو ریختم و بعد هم پنیر پیتزا. مرحله بعد دوباره خمیر رو روی سطح صافی با وردنه بازکردم و اندازه بدن ماهی دراوردم و روی خمیر قبلی گذاشتم و لبه هاشو چسبوندم. برای سر و باله و دم هم کمی خمیر گذاشتم. در آخر روی تمام سطح رو زرده تخم مرغ زدم و سوسیس هارو بشکل پولک چسبوندم. قسمتهایی هم سیاه دونه پاشیدم. داخل فر گذاشتم با دمای حدود 170 تا زمانی که زیرش طلایی شد. بعد گریل رو روشن کردم تا روی ماهی هم طلایی شد و تمام. کمی که خنک شد از سینی جداش کردم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
‌آدم ها فراموش نمی کنند فقط دیگر ساکت می شوند ! 🌸✨ @shamimeh_gole_narges
🍬برخی روزها پس از بیدار شدن، بلافاصله میل به شیرینی پیدا خواهید کرد. این کلوچه‌های مخصوص صبحانه، راه‌حل مناسبی هستند، به‌خصوص از آنجایی‌که می‌توان آن را به ‌راحتی و سریع میل نمود و یا آنکه می‌توان آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال یا فریزر قرارداد تا شما بتوانید آماده شوید. هنگام خارج شدن از منزل می‌توانید آن‌ها را برداشته و میل نمایید و از یک صبح با طراوت و پرانرژی لذت ببرید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
من که جز هم‌نفسی با تو ندارم هوسی با وجود تو چرا دل بسپارم به کسی🌱؛)
مینویسم: [دوستت دارم] نگو تکراریست! شاید روزی نباشم که تکرارش کنم... (:
🍋آووکادو : 1 عدد 🍋آبلیمو 🍋نمک 🍋فلفل سیاه فلفل تازه 🍋کره : 1 قاشق غذاخوری 🍋پنیر پیتزا 🍋نان تست 🥑در یک کاسه کوچک، آووکادو، آب لیمو و با نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت قرار دهید تا مقداری نرم و مخلوط شوند. کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود و مقداری از کره را روی نان با قلمو بزنید. مخلوط آووکادو را روی نان تستی که آغشته به کره نکرده اید قرار دهید و مقداری پنیر پیتزا روی آن قرار دهید. نان تست آغشته به کره را روی آووکادو و پنیر پیتزا قرار دهید. ساندویچ ها را درون ساندویچ میکر یا تابه قرار دهید تا نان ها طلایی شوند. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
سینه ی مرغ پخته 1عدد پیازمتوسط 1عدد پنیر پیتزا 1پیمانه تخم مرغ 1عدد جعفری خرد شده 2ق س خوری نمک. فلفل. آردسوخاری به میزان لازم آرد نان مقدازی پنیر گودا 2 ورقه سینه ی مرغ رو همراه باپیاز چرخکرده یا با غذاساز میزنیم. سپس پنیر. جعفری. نمک و فلفل را اضافه میکنیم وکمی آرد نان بخاطر اینکه به دست نچسبه به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. بعد مواد رو به گلوله هایی به اندازه گردو در می آوریم. اول داخل تخم مرغ و سپس در آردسوخاری میغلتانیم. و داخل روغن داغ داغ سرخ کرده در انتها میتوان از ورق های پنیر گودا و پیازچه برای تزیین استفاده کرد. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍞 ‌ 6 لیوان آرد نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(5 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف) 1 قاشق مرباخوری نمک آب به مقدار لازم ‌ 💢آرد ، خمیر مایه و نمک را داخل ظرفی بریزید آب ولرم را کم کم روی آرد بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید آب به اندازه ای بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد (اگر خمیر مایه خشک فوری استفاده میکنید نیاز به عمل آوردن ندارد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید سپس از خمیر چانه هایی اندازه گردو آماده کنید و روی میز آرد پاشی شده بذارید و 20 دقیقه استراحت بدید سپس با دست کمی باز کنید و داخل ماهیتابه تفلون داغ (نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست) پشت و رو بپزید سپس برش بزنیدو کره بمالید ومواد دلخواه رو بریزید ومیل کنید. نوش جون‌ ᯾❁ @fast_food ❁᯾