#کیک_موزی 🍰 😋
▫️آرد 140 گرم(1پیمانه)
▫️بیکینگ پودر 1ق مربا خوری
▫️شکر 140 گرم(3/4 پیمانه)
▫️کره 140 گرم(2عدد 50 گرمی ونصفي)
▫️تخم مرغ 2عدد
▫️وانیل 1/2 ق مربا خوری(پیمانه)
▫️موز 1عدد له شده
▫️گردو خردشده مقداری
🔸ابتدا اردو بیکینگ پودر وباهم الک کنید بزارید کنار. بعد کره و شکرو باهم خوب مخلوط کنید، وقتی کرمی شد. تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و دراخر وانیل بریزید. موزله شده و اضافه کرده و دراخر ارد اضافه کنید، خمیرش کمی سفته، وتوی قالب لوف که کاغذروغنی انداختیم و چرب کردیم. مایه کیک و میریزیم کمی گردو میریزیم و ب مدت 35 دیقه توی فراز قبل گرم شده با دمای 180 میذاریم بپزه.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#نوتلای_خانگی_خرما 🫗 😋
▫️100 گرم فندق خام
▫️خرمای بدون هسته یک پیاله ماست خوری
▫️شیر 1/3 لیوان یا کمی بیشتر
▫️3 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای یاپودر قند
▫️3 قاشق سوپخوری پودر کاکائوی مرغوب
▫️وانیل کمی
🔸اول ازهمه ۱۰۰گرم فندق خام را گذاشتم داخل فر ۱۸۰درجه تاده دقیقه بماند وبرشته شود.مواظب باشید تا خیلی قهوه ای نشود چون زیاد بماند میسوزه وبدمزه میشه.از داخل فربیرون آورده وداخل دودست به هم بمالین تاپوست قهوه ای جدا شود.وقتی خوب پوستشون راگرفتین بریزین داخل غذاساز قوی وبذارین حسابی آسیاب بشه گاهی غذاساز را خاموش و دوباره بهم بزنید تا خوب له شود و یکم به روغن بیفتد.
یک پیاله ماست خوری خرمای بدون هسته را بهش اضافه میکنیم ومرتب بهم میزنیم. سه قاشق پودر کاکائوی مرغوب (پودر کاکائوی من تیره بود شما رنگ روشنش را انتخاب کنید)و۱/۳لیوان شیر وکمی وانیل بهش اضافه میکنیم و خوب میکس میکنیم.اگه خیلی سفت بود یکم دیگه شیر بهش اضافه میکنیم من سه قاشق هم شکر قهوه ای بهش اضافه کردم تا شیرین تر بشه به این ترتیب نوتلای سالم ما آماده هست.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرین عسل😋
مواد لازم🔻
💜یک بسته پودر ژله آلوئه ورا
💜1/3لیوان آب
💜یک قاشق غذاخوری عسل
💜حدود 20عدد بیسکوییت گرد
💜150گرم شکلات تخته ای
💜یک قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه🔻
همون طور که دیدید ابتدا پودر ژله آلوئه ورا را با آب مخلوط کردم و روی حرارت کتری گذاشتم تا خوب حل بشه وقتی حل شد یک قاشق عسل بهش اضافه کردم و از حرارت برداشتم با همزن حدود 10دقیقه زدم تا مثل خامه فرم بگیره و سفید و کش دار بشه داخل قیف ریختم و بین دوتا بیسکوییت قیف زدم و بیسکوییت ها رو روی هم فشار دادم شکلات تخته ای را روی بخار کتری اب کردم و یک قاشق روغن مایع اضافه کردم وقتی از حرارت افتاد و سرد شد بیسکوییت ها رو داخلش غلطوندم شکلات داغ باشه مایع سفید رنگ رو آب میکنه و کارتون خراب میشه اجازه بدید کمی بمونه تا کاکائو روی شیرین عسل سفت بشه میتونید تو یخچال هم بزارید و بعد نوش جان کنید از من حدودا 12عدد شیرین عسل شد یعنی طعمش با نمونه بازاری هیچ فرقی ندارن بلکه خوشمزه تر هم هست.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سس_هزار_جزیره 🍾😋
▫️ساقه کرفس / 2 عدد
▫️پیازچه / 50 گرم
▫️جعفری(ریز خرد شده) / یک قاشق غذاخوری
▫️خیارشور (چرخ شده) / یک سوم پیمانه
▫️تخم مرغ آب پز / 2 عدد
▫️سس مایونز / 2 پیمانه
▫️روغن زیتون / یک پیمانه
▫️سرکه سفید / یک چهارم پیمانه
▫️فلفل قرمز / یک سوم پیمانه
▫️نمک / به میزان لازم
🔸ابتدا ساقه کرفس، پیازچه و جعفری را خوب ریز و خرد نمایید.
خیارشور را بسیار ریز رنده کنید.
تخم مرغ های آب پز شده را نیز ریز رنده کنید.
بعد در یک ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید.
سپس مواد بالا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
می توانید به مواد بالا سس قرمز هم اضافه نمایید.
موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه به غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی می دهد
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانتی(غذای ترکی)😋
مواد لازم برای خمیر🔻
2 عدد تخم مرغ
3 لیوان آرد
5-6 ق غ آب
1 ق م نمک
برای داخل مانتی🔻
200_150 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز رنده شده(آب پياز را بگيريد)
نمک و ادویه های دلخواه
برای روی مانتی🔻
ماست سیر دار
کره را آب کرده کمی رب گوجه فرنگی و پودر فلفل قرمز اضافه کنین و كمى تفت بديد
طرز تهیه🔻
مواد خمیر را با هم مخلوط کنید آب را در آخر با کنترل بریزید خمير تقريبا سفتى ميشود. و خیلی خوب و به مدت زیاد ورز بدید تا خمیر یکنواختی به دست بیاد. روی خمیر را بپوشانید نیم تا یک ساعت استراحت بدین.به 4 چانه تقسیم کنید. زیر و روی چانه ها آرد بپاشید و باز کنید.خیلی نازک و یا خیلی ضخیم نباشد. گوشت چرخ کرده ، پیاز ، نمک و ادویه ها را با هم مخلوط کنید و ورز بدیدخمیر را به شکل مربع برش بزند و از مواد گوشتی وسط خمیر بذارید و از کناره ها به هم بچسبانید و در بشقاب بذارید.برای اینکه به ظرف نچسبند میتوانید کمی آرد کف ظرف بپاشید.در روغن فراوان سرخ کنید و روی مانتی ماست و سس فلفل را بریزید.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_روسی
مواد لازم:
آرد یک پیمانه و سه چهارم پیمانه[ 1+3/4]
شکر یک پیمانه و سه چهارم پیمانه[1+3/4]
پودر کاکائو سه چهارم پیمانه[3/4]
نمک یک پنس
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
تخم مرغ سه عدد کوچک
وانیل نصف ق جایخوری
شیر سه چهارم پیمانه[3/4]
روغن یک دوم پیمانه[1/2]
آب جوش نصف پیمانه[1/2]
طرز تهیه:
کل مواد خشک رو باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
فر رو رو دمای 180دقیقه روشن کنید.
تخم مرغ وانیل وشکر رو باهمزن دستی یا برقی مخلوط کنید بعد روغن و شیر رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن
بعد مواد خشک رو در سه مرحله اضافه کنید و با همزن خاموش هم بزنید بعد بادور کند همزن بزنید و درآخرم نصف لیوان دسته دار آبجوش به مواد کیک اضافه کنید و با دور تند هم بزنید مواظب باشید نسوزید
بعد بریزید داخل قالب که کاغذ روغنی انداختید سایز قالب[20یا22یا23]
بزارید فر رو دمای 170 بمدت یک ساعت دمای فرها فرق میکنه بعد از 50دقیقه کیکتون با خلال چک کنید تا نسوزه
بعد از خنک شدن دورهای قالب رو آزاد کنید و کیک رو بیرون بیارید و بزارید تا خنک بشه.
بعد 100گرم شکلات شیری قهوه ای
رو بن ماری کنید و 100گرم خامه هم دمای محیط رو بهش اضافه کنید و کیک رو برش بزنید و شکلات رو بریزید روی کیک
وقتی شکلات خودشو گرفت با کرم لوتوس و نوتلا تزیین کنید
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
اگر بادمجون دوست دارید این کوفته خوشمزه رو حتما درست کنید که عاشقش میشید
دو تا بادمجون متوسط پوست بگیرید نمک بزنید ی ساعتی بمونه بعد ابکشی کنید
تو میکسر بادمجونها خردشده بعلاوه ی پیاز بعلاوه ۳تا ۴تا دونه سیر رو پوره کنید ۳۰۰گرم گوشت چرخکرده رو بعلاوه نمک فلفل زردچوبه اضافه ی چند تا پالس بزنید تا کامل یکدست بشن دو قاشق ارد نخودچی هم بریزید
بعد به شکل قلقلی های کوچک در بیارید و تو تابه سرخش کنید
بعد از تابه در بیارید
تو همون تابه ی پیاز نگینی خرد کنید کمی سبک و طلایی شد پوره دوتا سه تا گوجه اضافه بهش کمی رب اضافه کنید تفت بدید حسابی و بعد کمی اب جوش اضافه کنید بجوش اومد کوفته ها رو بندازید توش بزارید با حرارت ملایم سس غلیظ و کوفته ها مزه دار بشن (نمک فلفل سس هم اندازه کنید )
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خرما_شکلاتی
.
شکلات سفید با کمی وانیل بن ماری کردم کمی داخل قالب شکلات ریختم که ته قالب رو بگیره بعد خرما رو بدون هسته روی شکلات گذاشتم و دوباره شکلات ریختم و چند ضربه تا یکنواخت بشه و بعد داخل یخچال یا فریزر تا ببنده ..شکلات تلخ هم همینطور و شکلات شیری هم بن ماری کردم و کمی کاکائو اضافه کردم و به همین روش بالا.
برای تزیین هم خرما رو برش زدم و خلال پسته رو چیدم روش برای برگ و برای گل هم خرما رو پنج برگ برش زدم بادکم پرک درختی ( گلهای بزرگ ) و زمینی (گل کوچک) چیدم روش.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔸شامی لاهیجان
مواد لازم
لپه شامی که این لپه نسبت به لپه ی قیمه مقداری بزرگ تر است نیم کیلو
گوشت سر دست گوساله نیم کیلو
پیاز یک عدد متوسط
سیب زمینی متوسط یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرزتهیه
برای بدست آوردن خمیر این شامی لپه را از چند ساعت قبل خیس و آبکش میکنیم و با گوشت و پیاز و سیب زمینی نمک و فلفل و زردچوبه به همراه آب میگذاریم تا کاملا پخته و آب آن کشیده شود. سپس بعد خنک شدن مواد، بصورت سنتی آن را کوبیده و گوشت را ریش ریش میکنیم. امروزه از چرخ گوشت هم استفاده میشود ولی در روش سنتی بدلیل ریش ریش کردن گوشت بعد از سرخ کردن شامی و هنگام خوردن شامی حالت کش دار شده و بسیار بهتر و عالیتر از روش چرخ گوشت است..خمیر را بعد خنک شدن دو عدد تخم مرغ زده و وسطش را با انگشت سوراخ کرده در روغن داغ سرخ میکنیم
نوش جان
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از جنگ رسانه ای
چشم خود بستم که دیگر، چشم مستش ننگرم ؛
ناگهان دل داد زد: دیوانه! من میبینمش!