eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
چشم خود بستم که دیگر، چشم مستش ننگرم ؛ ناگهان دل داد زد: دیوانه! من میبینمش!
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عشق که می آید سمتت ؛ بی منطق عاشق می‌شوی ... تمامت می‌شود " دلی " که حرف اول و آخر را در تو میزند ... جوری که عقلت به هیچ چیز نمی‌رسد ... @shamimeh_gole_narges
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیکِ فنجانیِ بدون فر آرد= 7 قاشق غذا خوری تخم مرغ کامل= 1 عدد شیر= 8 قاشق غذا خوری روغن مایع= 5 قاشق غذا خوری شکر= 7 قاشق غذا خوری پودرِ کاکائو= 1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر= 1 قاشق مربا خوری وانیل=4/1 قاشق مربا خوری این میزان مواد برای پنج فنجان میباشد ابتدا آرد،بکینگ پودر،وانیل و پودرِ کاکائو رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم(حتما الک کنید)بعد شکر،تخم مرغ،شیر و روغن رو به مواد اضافه کرده و بعد به یکباره همه ی مواد رو با همزنِ دستی خوب هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه مواد کیک با همین میزانی که در بالا توضیح دادم کمی رقیق در میاد،بعد از موادمون داحل فنجان ها میریزیم البته قبلش یه مقدار چرب میکنیم داخل فنجان هارو و بعد فنجان ها رو درونِ قابلمه میچینیم و درونِ قابلمه رو آب جوش میریزیم آب باید به حدی باشه که تا نصفِ فنجان ها باشه.،(فنجان بهترِ که جنسش چینی باشه)طوریکه 3/2 فنجان ها پُر بشه بعد شعله ی زیر قابلمه رو کم میکنیم درِ قابلمه رو دمکنی میزاریم تا کیک ها کاملا پخته بشه،حدود 30 دقیقه زمان میبره پخت این نوع کیک در این فاصله اصلا درِ قابلمه رو بر ندارید سپس بعد از 30 دقیقه 15 دقیقه دیگر شعله رو خاموش کنید و اصلا در قابلمه رو برندارید چون پف کیک میخوابه بعد از پخت میتوتید روشو شیر بزنید تا حالت کیک خیس بگیره،میتونید هم نزنید.خامه فرم گرفته رو با یه لیوان پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد روی کیکتون بزنید.در اخر میتونید روشو با گاناش تزیین کنید. ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی روزها آدم دلش یک معجزه می خواهد، معجزه‌ای شبیه به باران معجزه‌ای شبیه به یک خیابان که از آنسویش یک نفر بیاید و هوای خوب خیابان را به خانه ات بیاورد. یا بگذارید اینطور بگویم؛ بعضی روزها آدم دلش یک نفر را می خواهد که از آنسوی خیابان با باران بیاید، با باران بنشیند و چکه چکه حال تو را خوب کند‌... @shamimeh_gole_narges
مواد لازم : 1) 5 لیوان شیر ( یک لیتر ) 2) یک لیوان شکر 3) یک لیوان چایخوری کوچک برنج ( لیوان چایخوری = 125 ml ) 4) یک عدد زرده ی تخم مرغ 5) 2/5 ق.غ سرصاف نشاسته ذرت ( حتما سرصاف باشه ) 6) نصف فنجان قهوه خوری ترک آب 7) 5 گرم وانیل برای پختن برنج : 2 لیوان چایخوری آب طرز تهیه : ابتدا برنج رو با 2 لیوان چایخوری آب بزارید بپزه مواظب باشید که سفت نمونه بپزه روی برنج پخته شده شیر و شکر رو اضافه کنید تا شکر آب بشه هم بزنید اجازه بدید بجوشه داخل ظرفی زرده ی تخم مرغ ، نشاسته ، نصف فنجان قهوه خوری ترک آب بریزید مخلوط کنید تا گوله گوله نباشه روش از شیر جوشیده یواش یواش اضافه کنید مخلوط کنید هم بزنید تا ولرم بشه سپس داخل قابلمه ای خالی کنید 5 الی 6 دقیقه با شعله ی کم بزارید بجوشه سپس کنار بزارید بمونه از مواد داخل ظرفهای فر بریزید 5 الی 6 ظرف درمیاد کاسه ها رو داخل ظرف فر بچینید و سینی رو تا وسط ظرفها بیاد از آب پر کنید گریل فر رو روشن کنید تا روش برشته بشه از فر درآوردید اجازه بدید خنک بشه سپس داخل یخچال قرار بدید . ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥔سیب زمینی:4_5 عدد 🧈روغن نمک 🌺مواد میانی👇 🧅پیاز:1 عدد 🧄سیر:1 حبه 🥩سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 🍅سس کچاپ 🍥پنیر خامه ای 🥣پودر پاپریکا فلفل سیاه نمک 🧀پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده 🥦جعفری تازه سیب زمینی ها را کامل به روغن آغشته میکنیم بعد در نمک میغلتونیم و دور آنها فویل میپیچیم،بعد انها را با فویل درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 1 ساعت قرار میدیم تا نرم شوند،در این فاصله مواد میانی رو‌اماده میکنیم،سپس سر سیب زمینی ها را با چاقو برش میزنیم و با مواد پر میکنیم در اخر پنیر پیتزا میریزیم و داخل فر قرار میدیم تا پنیرش ذوب شه ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه روغن1/3 پیمانه وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر نارگیل 1/2 پیمانه آرد سفید 2 پیمانه بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری ماست2/3 پیمانه یا شیر طرز تهیه اول روغن وشکر رو خوب هم بزن بعد تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کن وخوب مخلوط کن تا مایه سفید وکشداری داشته باشی بعدم هم ماست ووانیل ودراخر هم مخلوط پودر نارگیل وارد وپگینگ پودر مخلوط که کردی کف قالبت رو چرب وارد پاشی کن وموادرو بریز بزار توفر 180تازمانیکه روی کیک طلایی خوشرنگ بشه. شربتش رو هم درست میکنی باید شربت سرد باشه وکیک داغ ،روی کیک رو با خلال دندون پراز سوراخ میکنی وشربت رو میریزی روش تا کامل به خوردش وبرش میزنی ومیزاری تا کامل سرد شده ومیچینی. شربت باقلوا برای شربت 2لیوان شکر با 1لیوان آب و نصف لیوان گلاب و کمی زعفران و پودر هل. اینا رو میذاری روی گاز تا چند تا قل بزنه و گازو خاموش میکنی نوش جان ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم ماهیچه از استخوان جدا نشده : به تعداد افراد روغن: به میزان لازم زردچوبه و فلفل: به میزان لازم روغن_زیتون: 3 قاشق غذاخوری زعفران آب‌کرده : 2 قاشق غذاخوری پیاز: یک عدد برای 3 ماهیچه طرز تهیه مقدار کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و زردچوبه را تفت دهید. ماهیچه‌ها را به آن اضافه و سرخ کنید تا طلایی شود. این مرحله را با حرارت بالا انجام دهید که آب موجود در خارج نشود. بعد در یک قابلمه که کف آن گنجایش تعداد ماهیچه‌ها را داشته باشد، آنها را در یک ردیف چیده و روی آنها را با پیاز خرد شده فراوان بپوشانید. روغن زیتون، زعفران و فلفل را هم به آن اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید ماهیچه با آب پیاز‌ها و آب موجود در خودش پخته شود. دقت کنید تا زمان پخت کامل نباید ماهیچه‌ها را جابه‌جا کرد و پیازها حتما روی گوشت باشد. برای پخت این ماهیچه اصلا نیاز به آب نیست. وقتی کامل پخته شد. به آرامی جابه‌جا کنید وقتی پیاز در این حالت سرخ شد به آن نمک بزنید. با این روش پخت، ماهیچه بسیار لذیذ و خوش طعم می‌شود نوش جان ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کشک سیب زمینی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش شامی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ارشیو غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅نصف سینه ی مرغ ✅دو پیمانه برنج از قبل خیس شده ✅دو هویج متوسط ✅دو تا سه ق غ زرشک ✅۴ق غ زعفران دمکرده ✅یک پیاز متوسط ✅ادویه ها شامل(پولبیر،پودر سیر،فلفل سیاه؛زرچوبه از هر کدام یک ق چ و دارچین یک ق م ،نمک هم به میزان لازم) پیاز نگینی رو کمی تفت بدید مرغ های نواری رو اضافه کرده و سرخ کنید ادویه ها رو هم با مرغ تفت بدید بعد هویج و زرشک رو اضافه کرده در حد ۵ دقیقه تفت بدید در آخر هم زعفران دمکرده و پودر دارچین رو اضافه کنید و تفت بدید شعله رو خاموش کنید و مواد رو کنار بزارید.برنج رو آبکش کنید،کف قابلمه ته دیگ موردنظرتون رو قرار بدید من از کنجد و سیب زمینی ورقه ای استفاده کردم. یک لایه برنج ساده و یک لایه مواد گوشتی رو داخل قابلمه بریزید و این کار رو تا زمانی که مواد تموم شه ادامه بدید در آخر هم کمی زعفران دمکرده روی پلو بریزید و پلو رو دم بزارید .بعد از چهل و پنج دقیقه هویج پلوی اماده س ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
"سمبوسه با خمیر خونگی" مواد خمیر آرد 4 پیمانه تخم مرغ 1 عدد ماست 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آب گرم به میزان لازم میزان نداره بستگی به مواد و جنس آرد داره قاشق قاشق تو خمیر اضافه میشه تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه سرکه 1 قاشق غذاخوری مواد داخل سمبوسه گوشت چرخکرده نیم کیلو متونین از مقداری سویا هم استفاده کنین پیاز بزرگ 1 عدد رنده شده ادویه جات فلفل دلمه ای و قارچ به دلخواه رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه برای مواد میانیی دوستان من فقط مقدار گوشت رو دادم که بدونین برای این مقدار خمیر چقدر مواد لازمه ولی شما مواد میانیشو به دلخواه خودتون میتونین سیب زمینی ، سبزیجات یا هر چیزی که دوست دارین بزارین مواد رو از قبل خوب سرخ کنین بزارین کنار و درضمن سعی کنین موادتون خیلی چرب و چیلی نباشه و روغن اضافی موادتونو بگیرین که تو خمیر سمبوستون پس نده حالا آرد ، تخم مرغ ، نمک ، ماست و سرکه رو مخلوط کنین و کم کم آب اضافه کنین و با دست مخلوط کنین تا کم کم خمیر منسجم و جمع شه آب رو یکدفعه اضافه نکنینا😁 فقط در حدی که خمیر لطیف و خوبی به دست بیاد ممکنه حدودا یک پیمانه یا بیشتر و یا کمتر آب ببره بستگی به جنس آرد داره حسابی ورز بدین که مواد خوب مخلوط شه و چسبنده نباشه حالا روی خمیر رو سلیفون بکشین و حوله بندازین بزارین نیم ساعت در جای گرم استراحت کنه بعد از این مدت خمیر رو به گلوله های دلخواه جدا کنین آرد پاشی کنین و با وردنه پهن کنین از مواد میانی یک لایه نازک پهن کنین روی نصف خمیر و نصفه دیگه رو روش ببندین و خمیر اضافه دورش رو با چاقو برش بدین حالا تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین نوش جان ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
آرد قنادی 150 گرم(هر پیمانه آرد 125 گرم است) نشاسته ذرت 35 گرم(حدود 3 و نیم قاشق غذاخوری استاندارد) کره یا مارگارین گیاهی 100 گرم میتونید 80 گرم روغن قنادی جایگزین کنید(من از روغن قنادی استفاده کردم) روغن مایع 25 گرم(حدود 2 قاشق عذاخوری) پودر قند 60 گرم(حدود 1/2 پیمانه) زرده تخم مرغ 1 عدد پودر هل 1/4 قاشق چایخوری زعفران غلیظ 1 قاشق غذاخوری . کره یا روغن قنادی+پودر قند را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن و حجیم شود. بین کار روغن مایع را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید. زرده+پودر هل+زعفران غلیظ را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. نشاسته ذرت را اضافه و با همزن مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کرده با قاشق یا لیسک مخلوط کنید. دقت کنید بسته به جنس آرد و کوچکی و درشتی زرده ممکنه یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه...پس حتما آرد رو کم کم مخلوط کنید. در نهایت خمیر کاملا لطیف است و از کاسه جدا میشود و اگر از خمیر گلوله درست کنید کاملا لطیف و بدون ترک هست. اگر آرد زیاد بشه خمیر خشک و ترکدار میشه. از خمیر گلوله های درست کنید و با مهر دلخواه طرح بیندازید. بین کار روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود اگر مهر به خمیر چسبید گاهی اونو در آرد بزنید. روی شیرینی پودر پسته یا تخم خرفه بپاشید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه 15 تا 20 دقیقه بپزید. فر برقی یا توستر دما رو بیست درجه کمتر کنید در تابه دو طرفه روی گاز هم میتونید بپزید فقط کف تابه دو لایه کاعذ بندازید و واشر رو دربیارید با این میزان بسته به سایز حدود 50 تا 60 عدد شیرینی (حدود نیم کیلو) خواهید داشت ماندگاری در صورت استفاده از روغن قنادی زیاده و حدود 3 ماه در جای خشک و خنک خارج از یخچال قابل نگهداریه بافت شیرینی تقریبا مثل نون برنجی هست...لطیف و نرم و کمی ترد ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: گوشت چرخ کرده بدون چربی: 500گرم پیاز متوسط دو عدد فلفل دلمه یک عدد سیر چهار حبه قارچ 300گرم رب گوجه دو ق غ سرپر نمک+ زردچوبه+فلفل سیاه+پاپریکا+ادویه لازانیا آبجوش نصف لیوان روغن به میزان لازم پنیر پیتزا 500گرم سس بشامل مارک الیت یه بسته شیر سه لیوان لازانیا یک بسته بزرگ طرز تهیه: پیاز داخل روغن طبق کلیپ با زردچوبه کمی تفت بدید تا کاراملی بشه بعد گوشت رو اضافه کنید و با حرارت بالا مخلوط کنید تا گوشت جمع نشه بعد سیر رنده شده و فلفل دلمه نگینی شده و قارچ اسلایسی شده رو اضافه کنید تا کمی تفت بخوره بعد رب گوجه و ادویه ها رو اضافه کنید و آبجوش یه رب ساعتی با حرارت متوسط بزارید تا خوب پخته بشه. و حرارت رو خاموش کنید داخل قابلمه جدا ورقه لازانیا رو طبق کلیپ بزارید رو هم و آب جوش اضافه کنید و روغن و دو ق غ نمک یه ده دقیقه بزارید روحرارت تا نرم بشه بعد آبکش کنید و با آب سرد کاملا چسپندگی لازانیا رو بگیرید و بزارید روی پارچه تمیز تا بهم نچسپه و یا تکه نشه. برای سس بشامل من از سس بشامل الیت استفاده کردم خیلی ازش راضی بودم با سه لیوان دسته دار شیر مخلوطش کردم گذاشتم رو گاز و مدام هم زدم تا به غلظت برسه. بعد طبق کلیپ لازانیا بعد مواد گوشتی و سس بشامل و پنیرپیتزا تا چند لایه ادامه میدیم و در آخرم سس بشامل میریزیم روی سطح لازانیا و پنیر پیتزا و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده بمدت 25 تا 30دقیقه رو دمای 190درجه تا روی پنیر کاملا طلایی بشه ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
محلبى زعفرانی ابتدا 3/4🥛آرد برنج، 1/4🥛نشاسته ذرت و1🥛 آب را در كاسه‌ای مخلوط می‌كنیم تا كاملا گلوله‌های آرد و نشاسته در آب باز شود. 7🥛شیر و 1/5🥛شكر را در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شكر در شیر حل شود. آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شكر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا كاملا محلبی غلیظ شود. حرارت را خاموش كرده،1/2🥛گلاب و زعفران را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم. محلبی را در قالب مورد نظر ریخته به مدت ٥ تا ٦ ساعت داخل يخچال ميگذاريم،قبل از سرو با خلال پسته یا میوه دسر را تزیین می‌نماییم. ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍛 😋 🔸عدس و لوبیا چشم بلبلی رو جدا می پزم . برنج رو که توی آب جوش ریختم ، نمک و زردچوبه میزنم . قبل از آبکش کردن ، رشته پلویی ، عدس و لوبیا چشم بلبلی رو اضافه میکنم و بعد آبکش میکنم دم می زارم . برای مواد هم پیاز داغ فراوان ، گوشت چرخ کرده ، کشمش ، زیره فراوان ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پودر سیر و پودر زنجبیل می ریزم . این دفعه رشته پلویی کم داشتم ، اگه بیشتر باشه ، خوشمزه تر میشه . این غذا خیلی شبیه عدس پلو هست ولی به خاطر وجود لوبیا چشم بلبلی و رشته ، مقوی تر هست ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
۲ لیوان شیر، ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ی ذرت، ۲ قاشق آرد،۴ قاشق غذاخوری شکر و مقداری کم وانیل، میریزیم داخل قابلمه و روی شعله ی متوسط، تا قوام بگیره مثل فرنی، آخر کار بهش ۲ قاشق خامه ی صبحانه اضافه کنید. یمقدار که از حرارت افتاد، داخل ظرف هاتون مقداری مواد، بعد تیکه های توت فرنگی🍓 و آناناس، روشم بیسکوییت پودر شده و گردوی خورد شده بریزید، دوباره از موادتون بریزید روش، بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره، برای تزیین روشم خامه فرم گرفته و توت فرنگی بزارید، به همین راحتی و خوشمزگی👌 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
پاکوره هندی ترد وکرسبی آرد سفید یک پیمانه آرد نخود خام نصف پیمانه مایه خمیر یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری زردچوبه ،پودر گشنیز .پودر پیاز .پودر زیره ونمک مقداری پیازچه .تره .جعفری ،گشنیز به میزان لازم . آب ولرم یک پیمانه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد آب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم وبعد هم سبزی ها . مواد رو یه ساعت در جای گرم استراحت داده وبعد در روغن سرخ میکنیم . نوش جان ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ترش شامی . ٣٠٠گرم چرخكرده رو با ي پياز متوسط رنده شده اب گرفته و يك عدد سيب زميني متوسط رنده شده نمك فلفل زردچوبه كمي سبزي معطر (تو شمال چوچاق خشك داشتم بهش با كمي نعناع زدم )نداشتيد كمي نعناع و جعفري خشك و يك عدد تخم مرغ مخلوط به صورت كتلت سرخ كنيد براي سس ي پياز متوسط تفت بديد طلايي شد بهش رب بزنيد سرخ شد و رنگ باز شد كمي اب بريزيد بزاريد سس جوش بياد و غليظ بشه براي چاشني كمي اب نارنج بزنيد وقتي سس غليظ شد ٥دقيقه اخر شامي ها رو توش بزاريد شعله رو خيلي كم كنيد كه طعم سس به خوردش بره با سيب زميني سرخ كرده و گوجه ميتونيد سرو كنيد. ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم پیاز خردشده: یک شماره کوچک فلفل دلمه‌اي: 3برش ادویه کاری: یک قاشق چای‌خوری سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری سیب‌زمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات رابه ان اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌اي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه میکنیم ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🎈 ابتدا در یک شکلات را به روش بن ماری یا داخل مایکروویو آب کرده و داخل یک کاسه گود بریزید. مدت زمانی که طول می کشد تا شکلات هایتان آب و نرم شوند بادکنک های کوچکی را باد کنید. سپس انتهای بادکنک را داخل کاشه شکلات غلطانده و کمی نگه دارید تا اضافی شکلات از سطح بادکنک بریزد. کف یک سینی فلزی را کاغذ روغنی پخش کنید قبل از اینکه بادکنک ها را روی سینی بگذارید با قاشق مقداری اط شکلات را روی سطح سینی بریزید و سپس بادکنک های آغشته به شکلات را روی آنها بگذارید. در حقیقت این مقدار شکلات اضافی مانند یک پایه عمل می کند.سینی را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال در طبقه بالا بگذارید تا کامل سفت شوند. سپس با یک سوزن بادکنک ها را بترکانید.در ان مرحله کاسه های شکلاتی شما حاضر است و می توانید از آنها برای سرو کردن انواع بستنی و دسر استفاده کنید. ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🫔 😋 🔸به ازای هر صد گرم پودر بیسکوئیت پتی بور( بیسکوئیت رو کاملا پودر کنین با غذاساز یا هر وسیله در دسترس ) ، به ده گرم کره آب شده و یه قاشق مرباخوری پودر کاکائو الک شده ، نیاز دارین که با هم مخلوط بشن و نهایتا شیر هم دمای محیط رو کم کم اضافه کنین تا خمیر لطیفی داشته باشین . خمیر رو توی دمای محیط حداقل نیم ساعت استراحت بدین و بعد به قطر کمتر از نیم سانت روی سلفون یا کیسه فریزر ، پهن کنین و روی اون رو کامل خامه فرم گرفته بکشین و به دلخواه پودر مغزیجات بریزین و به کمک همون سلفون ، رولش کنین . حداقل یه ساعت توی یخچال باشه و بعد به شکل رولت برش زده و سرو کنین . میتونین پودر کاکائو رو بجای اضافه کردن به خمیر ، داخل خامه بزنین و خامه شکلاتی داشته باشین . جایگزین پودر کاکائو هم بسته به ذائقتون ، پودر نسکافه یا قهوه اس و انواع کرم ، جایگزین خامه . یه رولت فوق‌العاده خوشمزه و ساده ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اختراع یک شرکت دانش بنیان برای درمان لک و تیرگی پوست🤩🤩 طی یک دوره ۳ ماهه لک و تیرگی های پوست خودتو محو کن با مجوز از وزارت بهداشت👨‍⚕ جهت سفارش و مشاوره رایگان عدد 41 را به 50009120 پیامک کنید.💁‍♀ تخفیف ویژه برای 1000 نفر اول🥳🥳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیزم من مواد رو چشمی ریختم حدودا نصف سینه مرغ استفاده کردم میزان قارچ و فلفل دلمه به سلیقه شما بستگی داره من حدود چهارصد گرم قارچ ورقه شده استفاده کردم و سه عدد فلفل دلمه رنگی کوچولو😇 فلفل دلمه سبز هم میتونید استفاده کنید ولی با فلفل دلمه رنگی طعم مرغ ملایم تر و مطبوع تر میشه ادویه هایی که استفاده کردم...پودر سیر و نمک و فلفل و پاپریکای دودی هستن. پاپریکای ساده هم میشه ولی پاپریکای دودی به خاطر عطر دودی بینظیری که داره طعم غذاتون رو فوق العاده میکنه. من دو عدد پیاز متوسط رو نگینی کردم و تفت دادم در حدی که پیاز سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه و حرارت رو ملایم کردم تا مرغ بپزه... بقیه مراحل هم که در فیلم مشخصه... هم در فر هم روی گاز در تابه میتونید فریتاتا رو آماده کنید. در رسپی اصلی یک قاشق پودر پنیر پارمزان هم به مواد مرغتون میتونید اضافه کنید. بعد از اینکه فریتاتا روی حرارت پخت و زیر اون طلایی شد،نوبت اضافه کردن پنیر پیتزاست... فریتاتای ایتالیایی حتما روش پنیر داره ولی اگه خواستید رژیمی تر بشه میتونید پنیر رو حذف کنید. برای اینکه سطح پنیر طلایی تر بشه میتونید چند لحظه گریل فر رو روشن کنید. میتونید از مرغ پخته و ریش ریش شده هم استفاده کنید ولی رسپی اصلی با سینه مرغ خرد و تفت داده شده هست تزئین نهایی با پوره سیب زمینی انجام شده ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾