#شکلات_مغزدار_فندقی
شکلات شیری:200 گرم
شکلات تلخ : 100 گرم
فندق خرد شده:100 گرم(میزان فندق دلبخواه است)
کره بادام زمینی:1 ق س
ابتدا شکلات هامون رو به روش بن ماری که توضیح داده شد ،بن ماری میکنیم کره بادام زمینی رو اضافه کرده تند هم میزنیم تا کره با حرارت شکلاتا آب بشه (من عاشق طعم و عطر این کره در شکلاتم بخاطر همین از 1 ق بیشتر میریزم)
مغز فندق های خرد شده رو داخل شکلات ریخته و هم میزنیم
مواد شکلات را داخل قالب مورد نظر ریخته سطح قالب رو با پالت یا کاردک یا چاقوتمیز کرده قالب رو به سطح میز کوبانده و هواگیری میکنیم سپس قالب رو در یخچال گذاشته تا شکلات ببندد
میتونید بجای فندق خرد شده،از فندق درسته استفاده کنید
برای این مدل ،وقتی شکلاتارو آب کرده ،کره بادام زمینی رو هم ریختید یک سوم قالب رو با شکلات پر کنیدو بزاری یخچال تاکمی خودش رو بگیره سپس قالب رو دراورده مغز فندق درسته رو در وسط قالب روی شکلاتا گذاشته ،و با بقیه شکلاتای آبشده قالب رو پر میکنیم و در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد
حتما دقت کنید فندق دروسط قالب گذاشته بشه و به دیواره نچسبه
اگر فکر میکنید فندق میچسبه به دیواره،میتونید مثل شکلاتای قبل دیواره قالب رو اول با دومرحله شکلات پوشش بدیدسپس بقیه مراحل رو انجام بدید
#آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از جنگ رسانه ای
بَر مُرده دِلان پَند مَده، خویـش مَیازار
زیرا که ابوجَهل مُسَلمان شُدَنی نیست
#شمس_تبریزی
#ته_چين_شويد_باقلا_با_مرغ
برنج ۲پیمانه
زرده تخم مرغ ۲عدد
ماست یک پیمانه
زعفران دم کرده ۶ق غ
باقلا پخته ۱پیمانه
شویدخشک ۱/۲پیمانه
سینه مرغ پخته شده یک عدد کامل
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۲عدد
کره به میزان دلخواه
کشمش برای تزیین به دلخواه
ابتدا برنج را آبکش کنید
یک کاسه مناسب اتنخاب کنید ماست، نمک،زعفران و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
سپس برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و حالت دورانی هم بزنید تاتمام برنج با مواد مخلوط شود.
در ظرف دیگری مرغ پخته شده وخرد شده را با پیاز سرخ شده ،باقلا و شوید مخلوط کنید. حالا قابلمه ایی را انتخاب کنید که ته چین راحت از داخل آن برگردد. مقداری روغن کف قابلمه بریزید، نصف پلو را درون قابلمه بریزید، سپس مرغ را بریزید و سپس نصف دیگر پلو را اضافه وبا پشت قاشق مقداری فشرده کنید. چند تکه کره روی پلو بگذارید.
قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید با شعله کم ۴۵دقیقه دم بکشد
ای که از چشم من احساس مرا می خوانی
احتیاجی به سخن نیست، خودت می دانی!
#لاادری
#دسر_خوشمزه
۲ لیوان شیر، ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ی ذرت، ۲ قاشق آرد،۴ قاشق غذاخوری شکر و مقداری کم وانیل، میریزیم داخل قابلمه و روی شعله ی متوسط، تا قوام بگیره مثل فرنی، آخر کار بهش ۲ قاشق خامه ی صبحانه اضافه کنید. یمقدار که از حرارت افتاد، داخل ظرف هاتون مقداری مواد، بعد تیکه های توت فرنگی🍓 و آناناس، روشم بیسکوییت پودر شده و گردوی خورد شده بریزید، دوباره از موادتون بریزید روش، بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره،
برای تزیین روشم خامه فرم گرفته و توت فرنگی بزارید،
به همین راحتی و خوشمزگی
🔸شامی لاهیجان
مواد لازم:
لپه شامی که این لپه نسبت به لپه ی قیمه مقداری بزرگ تر است نیم کیلو
گوشت سر دست گوساله نیم کیلو
پیاز یک عدد متوسط
سیب زمینی متوسط یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرزتهیه:
برای بدست آوردن خمیر این شامی لپه را از چند ساعت قبل خیس و آبکش میکنیم و با گوشت و پیاز و سیب زمینی نمک و فلفل و زردچوبه به همراه آب میگذاریم تا کاملا پخته و آب آن کشیده شود. سپس بعد خنک شدن مواد، بصورت سنتی آن را کوبیده و گوشت را ریش ریش میکنیم. امروزه از چرخ گوشت هم استفاده میشود ولی در روش سنتی بدلیل ریش ریش کردن گوشت بعد از سرخ کردن شامی و هنگام خوردن شامی حالت کش دار شده و بسیار بهتر و عالیتر از روش چرخ گوشت است..خمیر را بعد خنک شدن دو عدد تخم مرغ زده و وسطش را با انگشت سوراخ کرده در روغن داغ سرخ میکنیم
نوش جان
🔴اغتشاشات در زاهدان خیلی به شدت فراگرفته!!
🚨#تروریستی ها نقشه خود را انجام دادند؟؟!😳😱
ماجرای حمله #تروریست🚨❌🇮🇷
🎥فیلم #حمله ناگهانی تروریست👇😳
‼️ورود افراد زیر ۱۸ ممنوع میباشد🔞
https://eitaa.com/joinchat/1073414246C1adb02572b
🔴 #داستان واقعی علی و فرزانه
مادر شوهرم به طور علنی دیگه حرفاشو میزد یکبار هم جلو من و شوهرم به دختر داییش گفت ان شاءالله به زودی عروس ما میشی مگه چه عیب داره یه مرد دوتا زن داشته باشه؟
تیر آخرش رو اینطوری زد که یکبارکه من برای سر زدن میخاستم برم خونه بابام شوهرم هم گفت دوش میگیره بعد میاد پیشم در مسیر راه یادم افتاد که چیزی رو فراموش کردم برگشتم خونه و دیدم که مادرشوهرم و دختر داییش .....
ادامه در کانال زیر سنجاق شده👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
بخونید عبرت بگیرید
هدایت شده از راهنمای دوره
مَـرا از چَـشـمها انـداخـت خوبـیهـایِ بیحَـدَّم
که دِلرا میزَنَد چیزی که بیاندازه شیرینست
#جواد_منفرد
🍗مرغ با چیلی و خامه🍗
🧂یک قاشق چای خوری نمک
🌶یک و نیم قاشق چای خوری پودر چیلی
🧅یک و نیم قاشق چای خوری پودر پیاز
🧄۲ قاشق چای خوری پودر سیر
🌮۴ سینه مرغ بدون بدون پوست
🧈یک چهارم فنجان کره
🍥🥐نصف فنجان کرم سنگین
🧇مراحل تهیه
ادویه جات بالا (نمک، چیلی، پودر پیاز و پودر سیر) و سینه مرغ را با هم ترکیب کنید. در ماهی تابه بزرگ سوپ نیمی از کره را حرارت دهید و جوجه را روی حرارت متوسط به مدت حدود ۷ تا ۸ دقیقه بپزید، یک بار از هر طرف تاب دهید. (مقداری که هر طرف خوب سرخ شود)
خامه غلیظ را به داخل قابلمه ای بریزید و حرارت را کم کنید. چند دقیقه بهم بزنید، تا زمانی که غلیظ شود، باقی ماندهی کره را اضافه کنید. هنگامی که کره ذوب شد مرغ را درچهار بشقاب قرار دهید و با سس بپوشانید.
👨🍳
کوکی با طعم هل🍪
دستور 🍽
آرد: ۱۰۰ گرم
آرد سمولینا: ۱۰۰ گرم
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر شکر: ۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
🥄فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کره و پودر شکر با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، در کاسهای جداگانه آرد و بکینگ پودر و آرد سمولینا را مخلوط کرده و به مواد فوق اضافه کرده و هل را نیز بیفزایید. خمیر به دست آمده را مابین دو دست گرد میکنیم (به اندازه یک دوم قاشق سوپخوری) و روی کاغذ روغنی با فواصل مشخص بر روی سینی فر میگذاریم، سینی را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکیها بپزد بعد از پخت اجازه دهید تا کوکی کاملا خنک شود و بعد آن را از روی سینی بردارید و در ظرف اصلی بچینید.
#لیموناد_خیار🥒🥒🥒
مواد لازم برای8️⃣ نفر
#برگ_نعنا (تازه) به مقدار لازم
#آب_گازدار (سودا) ۱ بطری
#ماالشعیر_لیمو ۱ بطری
#عسل ۱/۴ پیمانه
#آب_لیمو_ترش ۱/۴ پیمانه
#برگ_نعنا (تازه) ۱۲ برگ
#لیمو_ترش ۱ عدد
#خیار خرد شده ۱ عدد
#طالبی کوچک ۱ عدد
طرز تهیه🥒🥒🥒
1️⃣ #طالبی را از وسط دونیم کنید. تخمهها را جدا کنید و طالبی را به لایههای باریک برش دهید.
2️⃣ در یک پارچ بزرگ، طالبی، خیار، قاچهای لیموترش و 12 عدد برگ نعنا را با یکدیگر مخلوط کنید.
3️⃣ در یک کاسه کوچک، آب لیموترش و عسل را با هم مخلوط کنید و داخل پارچ طالبی بریزید. ماءالشعیر را اضافه کنید و آنها را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
4️⃣هنگام سرو، آب گازدار را داخل پارچ بریزید. هنگام ریختن در لیوان، آنها را با برگهای تازه نعنا تزئین کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️انا لله و انا الیه راجعون◼️
🔴 بار دیگر ایران عزا دار شد😞
⚫️ در خبرگذاری قدس بخوانید👇
https://eitaa.com/joinchat/4060282900C030b5b2f56
◼️شرح خبر و تصاویر دردناک👆
غذاهای 3سوته😋
◼️انا لله و انا الیه راجعون◼️ 🔴 بار دیگر ایران عزا دار شد😞 ⚫️ در خبرگذاری قدس بخوانید👇 https://e
🔴 فوری
🚨آیا مدارس و ادارات کشور فردا #تعطیل شد‼️
لیست استان هایی که مدارس آن تعطیل شد را ببینید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4060282900C030b5b2f56
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_فرانسوی راحت و ساده
که در واقع یه غذای کامله و می تونین برای ناهار یا شام درست کنین
سیب زمینی
گوشت
چغندر پخته
هویج
ذرت
خیار
کلم
همه مواد رو به مقدار مساوی بریزین
بچه ها مواد این سالاد کاملا انتخابیه و میتونین به دلخواه کم و زیاد کنین.
برای سس👇
روغن
ماست
آبلیمو
و نمک رو مخلوط کنین
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خورشت_به_آلو_لپه
گوشت خورشتي تقريبا ٣٠٠ گرم
به متوسط ٣ عدد
پياز ١ عدد متوسط
لپه تقريبا ١/٢ پ (كمتر)
الو بخارا ١٠،١٥ عدد
رب گوجه نصف تا ١ ق غ
رب انار ٢ ،٣ ق غ.
پياز رو نگيني و بعد تفت بديد تا سبك بشه، گوشت خورشتي بريزيد و با پياز سرخ كنيد ... لپه شسته شده رو اضافه كنيد + ادويه جات مثل زرد چوبه، فلفل سياه .. مقداري هم رب بزنيد (ن ب اندازه ايي ك ب خورشت قيمه ميزنيد خيلي كمتر) همه ك باهم تفت خوردن،
رب انار بزنيد و آب جوش اضافه كنيد و اجاره بديد گوشت و لپه پخته بشن ... اواخر پخت به هايي ك خرد كرديد رو اضافه كنيد (خيلي ريز نكنيد چون داخل خورشت له ميشه و جلوه زيبايي نخواهد داشت)..همچنين آلو...
(دوست داشتيد ميتونيد آلوها رو داخل كمي روغن تفت بديد تا داخل خورشت خوشگلتر بنظر بيان
.
در اخر كمي شكر ( ب ذائقه خودتون) و دارچين و زعفرون دم كرده زده ...
حرارت رو كم كرده تا غذا جا بيوفته و روغن بندازه
.
نكته: لپه قابل حذفه..
ب ذائقه خودتون ميتونيد شكر رو حذف و بجاي اون از ابغوره ب تنهايي استفاده كنيد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوکوی_سیب_زمینی_مغزدار
به دو عدد تخم مرغ، دو تا سه عدد سیب زمینی متوسط آبپز، برای مواد میانی هم به نسبت ذائقه گوشت چرخکرده یا مرغ ریش ریش شده، قارچ، پیاز داغ فلفل دلمه هویج آبپز و خرد شده، رب گوجه و ۳ قاشق پنیر پیتزای رنده شده درصورت تمایل
ادویه: نمک، زردچوبه، پودر فلفل
سیب زمینی ها را آبپز کرده و بعد رنده یا له می کنیم و اجازه می دهیم کمی خنک شوند. درین فاصله قارچها را کمی تفت داده کنار گذاشته گوشت چرخکرده را هم تفت میدهیم و بقیه مواد را هم به گوشت اضافه کرده چند دقیقه روی شعله تفت میدهیم. مخلوط مواد میانی آماده شده برای هر قالب کیک صبحانه یک ونیم پیمانه کافیست.
حالا تخم مرغها و زردچوبه و نمک را به سبب زمینی ها افزوده خوب قاطی کرده. دوسوم از آنرا ته و کناره های قالب خوب چرب شده پهن کرده مواد میانی را ریخته بعد بقیه مایع کوکو را روی آنها پهن می کنیم.در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه قرار می دهیم و در دقایق آخر گریل را روشن می کنیم.درین مدت کوکوی شما کاملا خواهد پخت اگر دوست دارید تردتر و برشته تر باشد ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر هم باید در فر بماند.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موز_نسکافه😍😋
مواد مورد نیاز 👇
◆تخم مرغ 4عدد
◆آرد 140 گرم
◆شکر. 120گرم
◆نسکافه 20 گرم
◆آب جوش. 20 گرم
◆موز. 1 عدد
◆بکینگ پودر یک قاشق چای خوری سرخالی
◆2 عدد قالب سایز 15
◆دمای فر 180 درجه مهلت پخت 35 تا40 دقیقه
نکات مهم :
◆ضخامت این خمیر به علت بافتی که دارد نباید زیاد باشد پس سعی کنید در دوقالب یا یک قالب بزرگتر پخت کنید تا بیش از 5 سانت ارتفاع نداشته باشد
◆حتما فر از قبل گرم شده و به دمای 180 درجه رسیده باشد.
◆در مخلوط کردن آرد دقت شود و بیش از اندازه هم زده نشود
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_ترکی😍😋
مواد لازم🥣:
سینه مرغ : ۳ عدد
ماست : ۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری
سیر : ۴ حبه
آب لیمو تازه : دو عدد یا ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا : از هر کدوم نصف قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای : ۳ عدد
کره : ۵۰ گرم
گوجه : به مقدار دلخواه
سیخ چوبی : به مقدار لازم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرانچی خوشمزهههه😋😋
۲ عدد سیبزمینی آبپز
نصف فنجان شیر
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق چ نمک و فلفل قرمز
۳ ق غ آرد ذرت
ظرف سس خالی
ابتدا ۲ عدد سیبزمینی رو میپزیم سپس با شیر و تخم مرغ و نمک و فلفل قرمز و آرد ذرت رو مخلوط
میکنیم و داخل جای سسی میریزیم و در روغن داغ شناور سرخ میکنیم
برای سس
نصف فنجان ماست
نصف فنجان آب لیمو
۲ ق غ سس مایونز
شوید و جعفری و پیاز ۲ ق غ
۱ عدد سیر
تمام مواد سس رو مخلوط کنید😋
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ذاکرین
🔴 #داستان واقعی علی و فرزانه
مادر شوهرم به طور علنی دیگه حرفاشو میزد یکبار هم جلو من و شوهرم به دختر داییش گفت ان شاءالله به زودی عروس ما میشی مگه چه عیب داره یه مرد دوتا زن داشته باشه؟
تیر آخرش رو اینطوری زد که یکبارکه من برای سر زدن میخاستم برم خونه بابام شوهرم هم گفت دوش میگیره بعد میاد پیشم در مسیر راه یادم افتاد که چیزی رو فراموش کردم برگشتم خونه و دیدم که مادرشوهرم و دختر داییش .....
ادامه در کانال زیر سنجاق شده👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860
بخونید عبرت بگیرید
هدایت شده از ذاکرین
🚨 فوری
⭕️خطر از بیخ گوش کشور گذشت😱
📹 ببینید| چطور #جاسوسان_موساد میخواستن کل تاسیسات صنعتی اصفهان رو کاملا منهدم کنند🤔
🚫 + فیلم دستگیری 👇
http://eitaa.com/joinchat/824836129C12d0958b76
🌐تمامی اخبار #اغتشاشات را مو به مو اینجا دنبال کنید👆
#کیک_باقلوا_نارگیلی
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
روغن1/3 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 1/2 پیمانه
آرد سفید 2 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
ماست2/3 پیمانه یا شیر
طرز تهیه
اول روغن وشکر رو خوب هم بزن بعد تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کن وخوب مخلوط کن تا مایه سفید وکشداری داشته باشی بعدم هم ماست ووانیل ودراخر هم مخلوط پودر نارگیل وارد وپگینگ پودر مخلوط که کردی کف قالبت رو چرب وارد پاشی کن وموادرو بریز بزار توفر 180تازمانیکه روی کیک طلایی خوشرنگ بشه.
شربتش رو هم درست میکنی باید شربت سرد باشه وکیک داغ ،روی کیک رو با خلال دندون پراز سوراخ میکنی وشربت رو میریزی روش تا کامل به خوردش وبرش میزنی ومیزاری تا کامل سرد شده ومیچینی.
شربت باقلوا
برای شربت 2لیوان شکر با 1لیوان آب و نصف لیوان گلاب و کمی زعفران و پودر هل. اینا رو میذاری روی گاز تا چند تا قل بزنه و گازو خاموش میکنی
#ترشی_مخلوط
گل کلم یک عدد
هویج ۳ عدد متوسط
بادمجون گوشتی ۲عدد
فلفل سبز تند ۶ عدد
سیر یک بوته
کرفس چندشاخه
سبزی ترشی (گشنیز؛ جعفری؛ شوید؛ ترخون ؛مرزه؛ نعنا)خورد شده پنج ق غ
سیاه دانه یک ق غ
نمک به میزان لازم
زردچوبه یک قاشق سرخالی غ
سرکه قرمز به میزان لازم
اول گل کلم و هویج و سیر رو خوب شستیم و وقتی آبش که رفت داخل یک پارچه تمیز گذاشتیم شب تا صبح که کامل کامل خشک بشه چون اصلا نباید آب داشته باشه وگرنه ترشی خراب میشه بعد داخل یک ظرف بزرگ به نسبت مواد ترشی
گل کلم، کرفس، فلفل، هویج و سیر رو خوردکرده و کنار میذاریم
بادمجون رو هم وقتی شستیم خردمیکنیم وباکمی سرکه میجوشونیم درحدی که نرم بشه ولی له نشه وقتی که خنک شد با مواد ترشی مخلوط میکنیم سبزی ترشی رو هم میریزیم و نمک و سیاه دانه و زردچوبه هم اضافه میکنیم درظرف موردنظرمون میریزیم وروش سرکه میریزیم سرکه تا اندازه میریزیم که روی موادرابگیره
نکته حتما حتما مواد خشک خشک باشند و این که با این مقدار مواد که گفتم سه تا شیشه جاسسی بزرگ ترشی دارید حتما درست کنید لذت ببرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شونیز خرما شیک😍😋
᯾❁ @fast_food ❁᯾