هدایت شده از ذاکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفع کامل ترک پوستی طی یک دوره درمان سه ماهه🤩🤩
اختراع یک شرکت دانش بنیان که بدون نیاز به لیزر ترک های پوست را کاملا درمان میکند💁♀️💁♀️
دلایل مختلفی در ایجاد ترک های پوستی موثر است (بارداری، چاقی و لاغری، ژنتیک)
روش آسان و بدون درد رفع ترک های پوستی🥳
با مجوز از وزارت بهداشت👨🔬
جهت سفارش و مشاوره رایگان عدد 66 را به 50009020 پیامک کنید
تخفیف ویژه برای 1000 نفر اول🎁
هدایت شده از شبکه مینودری
•
دلم یه اتفاق خوب میخواد ، یه اتفاقی که
دلشوره ی از دست دادن و تموم شدنش رو نداشته باشم...
@deldaraam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_نعنا خونگی 😍👆
با نعنای تازه شربت نعنا درست کنید به همین سادگی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_تن_ماهی
طرز تهیه
ابتدا یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و سرخ میکنیم و بعد نصف یک فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم.بعد یک عدد تن ماهی رو بهش اضافه میکنیم و بعد ادویه ها که فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه هست اضافه میکنیم(میتونید زردچوبه رو حذف کنید اما من به خاطر خاصیتی که داره سعی میکنم در اکثر غذاها استفاده کنم) بعد مقداری جعفری خرد شده ویک عدد سیب زمینی اب پز که له یا رنده کردیم اضافه میکنیم مواد رو خوب باهم تفت میدیم.و در نان لواش میپیچیم و در روغن سرخ میکنیم.و.نوش جان.سوالی بود در خدمتم.
دوستان من از تن ماهی فلفلی طبیعت استفاده کردم که ایده ای خوبیه تند هست ومناسب سمبوسه.
از روغن زیرو ترانس طبیعت هم استفاده کردم که جذب کمی تو مواد غذایی داره و کمترین میزان ترانس رو داره و اینکه انتی کف هست و موقع سرخ کردن کف نکنه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از 💡 فدک الکتریک 💡
تا خدا هست پریشان نشود خاطر من...!
#سلام_صبحتون_بعشق🌱🤍
「.⤳@zheyaan .🌱.」
هدایت شده از 💡 فدک الکتریک 💡
تبديل نشيد به آدمی که
از خودش و علايقش و اعتقاداتش ميگذره
تا يه سری آدما كنارش بمونن
آدما ميرن و ميان ولی ميرسی به جايی که
ميری جلو آينه و خودتو كلا نميشناسی!!!
「.⤳@zheyaan .🌱.」
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_تبریزی
کانال🍧🍦آشپزی 🍟🍕
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون آرد بدون فر
کافیه شما ۱۵۰گرم شکلات تخته ای رو با ۵۰گرم کره به روش بن ماری (روی بخارکتری)آب کنید ، سه عدد تخم مرغ رو سفیده وزرده رو ازهم جدا کنید سفیده رو با سه ق شکر با همزن بزنید تا فرم بگیره ،زرده ها رو باهمزن دستی بزنید سپس شکلات آب شده که سرد شده رو درسه مرحله بهش اضافه کنید وآروم هم بزنید درادامه سفیده تخم مرغ که فرم گرفته روهم درسه مرحله به موادتون اضافه کنید فقط خیلی آروم وبه صورت دورانی هم بزنید که پفش نخوابه حالا چهارعدد ظرف سوفله یا فنجون انتخاب کنید با کره یا مارگارین چرب کنید ومواد روبین چهارتا ظرفتون تقسیم کنید وبچیند داخل قابلمه گودی کمی هم آب جوش اضافه کنید ته قابلمه ودربشو بزارین وروی حرارت متوسط ده دقیقه بپزین بعداز ده دقیقه چک کنید اگر پخته نشده بودم چند دقیقه دیگه زمان بدین ، کلا می تونید مثل سوفله درست کنید کمی به شکل مایع باشه که مدت زمان
کمتری به پخت نیاز داره
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_بادمجان
3عددبادمجان
آرد ذرت
1عددتخم مرغ
نمک
ماست
بادمجان هارا طبق فیلم پوست کنده وازطول برش خلالی درشت میزنیم وبه مدت 10 دقیقه درآب ریخته تا پخته شوند(زیاد نزارید بمونه چون بادمجون زود له میشه ) وبعد ازآب گرفته وگذاشته روی دستمال کاغذی آشپزخونه تا آب بادمجون ها گرفته بشه و بعدبه بادمجون ها کمی نمک وفلفل(دلخواه) زده وبرای سرخ کردن ابتدا در تخم مرغ زده وبعد درآرد ذرت (نشاسته ذرت نباشه) در روغن داغ سرخ میکنیم. ودرظرف سرو گذاشته وباماست یاهرنوع سسی که دوست دارید سرو کنید. سعی کنیداین میان وعده را تاداغ وترد هست میل کنید😊😉
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این رولهای تست خیلی نرم و خوشمزه هستن ، یه ایده ی عالی برای جشنها و مهمونیها 😍😘
مواد لازم:
پنیر چدار ۲ پیمانه
کالباس خرد شده ۱ پیمانه
پیازچه خرد شده ۲ قاشق چایخوری
فلفل ۱ قاشق چایخوری
نان تست ۱ بسته
تخم مرغ ۳ عدد
نمک نصف ق چایخوری
فلفل نصف ق چایخوری
شیر نصف پیمانه
پنیر پارمسان ۲ پیمانه
طرز تهیه:
در یک کاسه پنیر، کالباس، پیازچه و فلفل را ترکیب کنید و کنار بگذارید. گوشه های ورقه های تست را برش بزنید و با وردنه باز کنید و از مواد داخل آن ریخته و رول کنید و از وسط برش دهید.
در یک کاسه ی دیگه ۳ عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و شیر را ترکیب کنید. رولها را در مایه ی تخم مرغی بغلتونید و سپس در پنیر پارمسان بزنید و در قالب کمربندی کنار هم بچینید. روی قالب را سلیفون بکشید و ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید و سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬᯾❁ @fast_food ❁᯾╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذای سریع و خوشمزه رو میتونین با گوشت و دل و جگر هم درست کنید👌👌👌👌
اینم یه دستور غذای خوشمزه از رو کلیپ مشخصه چطور درست میشه مواد لازمش و میگم براتون:پیاز و قارچ و مرغ ابپز کرده و ریش ریش شده،نمک و فلفل،برا سس سفید هم یه قاشق سر پر ارد سفید رو تفت میدیم بعدم یه لیوان شیر میریزیم مدام هم میزنیم که یکم غلیظ بشه در نهایت پنیر پیتزا جاااان رو اضافه میکنیم و تو فر به مدت بیست دقیقه بعد هم برا پنج دیقه گریل میکنیم.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوپ_بلغور_گندم
🔷مواد لازم👇
🔹قارچ 5 عدد بزرگ
🔹نمک به میزان لازم
🔹زردچوبه به میزان لازم
🔹بلغور گندم دو پیمانه
🔹پیاز اعدد
🔹مرغ یا سنگدان مرغ یک چهارم پیمانه
🔹سیب زمینی اعدد نگینی بزرگ
🔆طرز تهیه
🔅 ابتدا بلغور رو بشورید و اجازه بدید کمی خیس بخوره یه قابلمه بزرگ انتخاب کنید بلغور رو توش بریزید و به ازای هر پیمانه بلغور چهار پیمانه اب اضافه کنید پیاز رو درسته به قابلمه اضافه می کنیم اگه از مرغ استفاده می کنید هم زمان با بلغور بریزید اما اگه سنگدان مرغ اجازه بدید به مدت نیم ساعت تو زودپز بپزه بعد با یپاز و زردچوبه تفت بدید و به قابلمه اضافه کنید تمام ادویه ها رو هم به جز فلفل سیاه اضافه کنید بعد از چهل دقیقه که بلغور خوب پخت قارچ هارو ریز می کنیم کمی تفت می دیم تا نرم بشه و به همراه سیب زمینی داخل قابلمه می ریزیم و به مدت 30 دقیقه بهش وقت می دیم تا خوب بپزه فقط حواستون باشه اگه اب غذا کم شد بهش اب چوشیده اضافه کنید در اخر می تونید فلفل سیاه رو اضافه کنید ونوش جان کنید
به هیچ وجه اب نجوشیده به غذا اضافه نکنید چون باعث دل درد و نفخ می شه
کانال دسر و ژله مدرن
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅
هدایت شده از شبکه مینودری
چیز زیادی از زندگی نمیخواستیم،
همون هم نشد...!
#سلام_صبحتون_بیغم🖤
「.⤳@rayhon .🌱.」
#راز_قرمه_سبزی
سبزی قورمه سبزی
نسبت و ترکیب سبزی قورمه سبزی :
تره ۴ واحد: ۴۰۰ گرم
گشنیز ۱ واحد: ۱۰۰ گرم تا حداکثر ۱۵۰ گرم
جعفری ۴ واحد : ۴۰۰ گرم
شنبلیه یک هشتم واحد: ۵۰ گرم یا حداکثر ۱۰۰ گرم
برگ چغندر یا اسفناج ۱ واحد ۱۰۰ گرم (دلخواه)
کمی برگ سیر (دلخواه) حدود دو عدد برگ سیر برای یک کیلو سبزی
در سبزی قرمه سبزی اسفناج یا برگ چغندر را برای لعاب دار شدن خورشت می زنند. اما اسفناج بهتر از برگ چغندر است. برگ چغندر اگر به سبزی قورمه اضافه می کنید خیلی کم بزنید. چون خورشت را زیادی لعابدار می کند. همچنین طعم اسفناج در خورشت قورمه سبزی بهتر از برگ چغندر است.
شنبلیله موجب عطر دادن به خورشت قورمه سبزی می شود اما اگر زیاد بزنید خورشت را تلخ می کند.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شيريني_برنجي
🔷مواد لازم
🔹آرد برنج 250 گرم
🔹پودر قند 70 گرم
🔹زرده تخم مرغ 1 عدد
🔹سفیده تخم مرغ یک دوم یک عدد سفیده
🔹روغن جامد آبکرده سرد 125 گرم من 🔹از روغن قنادی شماره 50 لادن استفاده میکنم
🔹پودر هل 2/1 ق چایخوری
گلاب 1 ق سوپخوری
♨️طرز تهیه
روغن +پودر قند با قاشق مخلوط کنید تا پودر قند کاملا حل شود.هل +گلاب +زرده تخم مرغ اضافه و کاملا مخلوط کنید.سفیده راکمی با چنگال بزنید تا از لختگی در بیاید و اضافه کنیدکم کم ارد اضافه کنید تا خمیر نرم و کمی چسبناکی به دست بیاید 24 ساعت استراحت بدهیدبعدقالب زده در فر 150 درجه به مدت 7 دقیقه بگذارید.اگر دوست داشتین کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید.
من خودم به جاي روغن از تركيب كره و مارگارين استفاده كردم و سفيده تخم مرغ رو كامل زدم،حدود دو قاشق از ارد برنج هم كم كردم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سماق_قاتق
🔷مواد لازم
🔹گوشت گوساله چرب یا گوسفند نیم کیلو
🔹سماق سابیده.کمتر از یک استکان
🔹پیاز بزرگ 2 عدد
🔹آبلیمو نصف استکان
🔹سیب زمینی متوسط 2 عدد
🔹نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
♨️طرز تهیه
اگر گوشت چربی جداگانه داشت چربی ها را ریز کرده و در تابه می ریزیم کمی که روغن پس داد گوشت را می افزاییم درغیر این صورت گوشت خرد شده را تفت می دهیم تا روغن پس دهد اگر کم چرب بود کمی روغن اضافه می کنیم و نمک و زردچوبه می زنیم. پیاز را خلالی خرد می کنیم و همراه گوشت تفت می دهیم. سماق را در آب سرد می ریزیم و آنقدر با چنگال می زنیم تا گلوله ای باقی نماند و کم کم به آن آب اضافه می کنیم آب و سماق را به قابلمه ی گوشت و پیاز اضافه می کنیم و می گذاریم بجوشد تا گوشت بپزد فلفل و آبلیمو و سیب زمینی نگینی نسبتا درشت را هم می افزاییم زیرش را کم می کنیم و می گذاریم جا بیفتد وقتی سیب زمینی پخت غذا آماده است.
امروزی ها گاهی سیب زمینی را سرخ می کنند و به خورشت اضافه می کنند و یا هنگام کشیدن رویش می ریزند.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
☕️ #هات_چاکلت
🔷مواد لازم برای ۴ نفر 👇
🔹پودر کاکائو : ۱/۳ فنجان
🔹شکر : ۳/۴ فنجان
🔹شیر : ۳/۵ فنجان
🔹آب جوش : ۱/۳ فنجان
🔹وانیل و نمک : نوک قاشق چایخوری
🔆طرز تهیه👇
🔅پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و این مخلوط را در ظرف شیر داغ کن بریزید و آب جوش را به آن اضافه و همه را با هم مخلوط نمایید. سپس شیر را به آن اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا نوشیدنی شما کاملا داغ شود. زمانی که از داغ شدن مخلوط مطمئن شدید، وانیل را نیز به نوشیدنی بیفزایید و هم بزنید.
نوشیدنی شکلات داغ را در ۴ فنجان تقسیم کرده، بنا یه ذائقه خود می توانید کمی خامه نیز اضافه کنید. خامه کالری زیادی دارد که انرژی این نوشیدنی را چند برابر می کند. نوشیدنی هات چاکلت آماده سرو کردن می باشد.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
آموزش #خورش_کرفس 🌟
کرفس هارو اندازه دلخواه خرد و سرخ میکنیم میزاریم کنار. پیاز رو نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم گوشت گوسفندی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم . سبزی خورشت کرفس جعفری و نعناع هست ولی من شبیهه قرمه سبزی درست میکنم معمولا و شنبلیله، گشنیز، تره و جعفری سرخ شده هم کمی اضافه میکنم ،نعناع رو هم دو قاشق جدا تفت میدم و به خورشت اضافه میکنم خیلی نعناع نریزید چون بعد از پخت تلخ میشه ،کرفس هارو اضافه میکنیم و میزاریم با دو لیوان آب بپزه. خورشت که جا افتاد ده دقیقه ی آخر کمی آبغوره و نمک اضافه میکنیم و میزاریم چند دقیقه دیگه جا بیفته...
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریز کردن باقالی
الان فصل باقالیه و بهتره که هممون ازین خوشمزه بگیریم تا بتونیم هر وقت که بخواهیم به باقالی پلوی خوشمزه درست کنیم اما چکار کنیم تا باقالی هامون همیشه همینطور سبز بمونه تغییر رنگ و بو نده تو فریزر من روش ساده ی بلانچ کردن سبزیجات رو پیشنهاد میکنم.
بلانچ کردن : تمام آنزیم هایی که موجب فساد سبزیجات میشه رو غیرفعال میکه اینجوری زمان بیشتری میتونید باقالی رو در فریزر نگه دارید با حفظ طعم و مزه و رنگ.
.
خب همون طور که دیدید من باقالی هارو اول پاک کردم و خوب شستمشون با سرکه و نمک هم میتونید ضدعفونی کنید و بد خردشون کردم شما وقتی باقالی را از وسط برش بزنید و پوستش رو بگیرید در حقیقت به چهار قسمت تقسیم کردید البته خرد کردنش به سلیقه خودتونه یک قابلمه را آب میکنیم میداریم جوش بیاد داخلش کمی نمک میریزیم باقالی هارو داخلش میریزیم و میذاریم ۳ دقیقه توی آبجوش بمونه و بعد مستقیم به کاسه ای ای که از یخ پرشده منتقل میکنیم به این شوک حرارتی بلانچ میگیم و بعد از 5 دقیقه ابکشش میکنیم و به از اینکه آبش رفت بسته بندی میکنیم بسته های من ۱۷۵ گرمی هستن که مناسب برای ۳-۴ نفره
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
☕️ #هات_چاکلت
🔷مواد لازم برای ۴ نفر 👇
🔹پودر کاکائو : ۱/۳ فنجان
🔹شکر : ۳/۴ فنجان
🔹شیر : ۳/۵ فنجان
🔹آب جوش : ۱/۳ فنجان
🔹وانیل و نمک : نوک قاشق چایخوری
🔆طرز تهیه👇
🔅پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده و این مخلوط را در ظرف شیر داغ کن بریزید و آب جوش را به آن اضافه و همه را با هم مخلوط نمایید. سپس شیر را به آن اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید تا نوشیدنی شما کاملا داغ شود. زمانی که از داغ شدن مخلوط مطمئن شدید، وانیل را نیز به نوشیدنی بیفزایید و هم بزنید.
نوشیدنی شکلات داغ را در ۴ فنجان تقسیم کرده، بنا یه ذائقه خود می توانید کمی خامه نیز اضافه کنید. خامه کالری زیادی دارد که انرژی این نوشیدنی را چند برابر می کند. نوشیدنی هات چاکلت آماده سرو کردن می باشد.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🎬 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯