فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ماهی_فری👩🍳
👈🏻مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی :
-سرکه نصف استکان
-روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
-ادویه (نمک + پودر سیر + زردچوبه + فلفل سیاه + پاپریکا) به میزان لازم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥•᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل توپک خرما و بیسکوییت 👆🏻
(برای سفره افطار و مجالس عالیه. طعم خیلی خوبی هم داره.)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشترودل گوشت
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
میگو پفکی
سلام دوستان این غذا بینهایت خوشمززززس قول میدم درست کنید عاشقش میشید😋😋 تقریبا یک لیوان شاید هم بیشتر ارد لازم میشه اگه تعدادتون کمه همه مواد رو نصف کنید از ارد قنادی میشه استفاده کنید ارد گندم هم میشه ، غلظت موادفقط یکمممم شل تر از مایع کیک هس.
مواد لازم
میگوی پاک کرده مقداری ، اندازه میگو مهم نیس
به جای میگو میتونید از سینه مرغ استفاده کنید هر دوتاش محششششششره ، پس یا مرغ يا قارچ یا ماهی یا میگو،. من خودم ديشب با ميگو درست كردم و امروز از باقي مانده مواد قارچ پفكي درست كردم، هم با مرغ هم با قارچ هم با ميگو خوشمزس
سینه مرغ 2 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل مقدار لازم
ماءالشعیر تلخ 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/2 لیوان
نمک مقدار لازم
خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد مقدار لازم
طرز تهیه : ابتدا باید سس مخصوص را تهیه کنید. خمیر مایه فوری را با شیر ولرم ( داغ نباشد ) مخلوط کنید.
زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده ها نریزد ). سپس زرده و ماءالشعیر را بهش اضافه نمائید و بزنید تا یکدست شود ؛ پس از یکدست شدن مواد باید شیر مخلوط با خمیر مایه و بکینگ پودر را اضافه کنید.
پس از مخلوط شدن مواد باید شروع به ریختن آرد کنید ، آرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا سس به غلظتی مانند ماست برسد. سپس مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 ساعت سس مخصوص را داخل یخچال قرار دهید.
میگو پفکی😋
در مدتی که سس استراحت میکند مواد میگو پفکی را آماده کنید. میگو یا سینه های مرغ را به برش های نازک ببرید ( سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند ). درون کاسه ای پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، سیر له شده و مقداری روغن را مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را اضافه کنید تا مرغ ها مزه دار شوند.
پس از استراحت سس مخصوص را از یخچال خارج کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس تکه های مرغ یا میگو را درون سس بزنید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شوند ( حرارت باید ملایم باشد تا مرغ یا میگو مغز پخت شود ). میگو های آماده را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود. سپس بهمراه سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد و سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از گوشت جوجه ، بلدرچین و میگو نیز بجای مرغ استفاده کنید. مرغ ها تنها باید نیم ساعت مزه دار شوند سپس بلافاصله در سس زده و سرخ شوند نوش جان. مواد باید در روغن شناور سرخ بشن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بندری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شوید باقلا👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از شبکه مینودری
[هیچوقت از تغییر نترس. ممکنه یه چیز خوب
رو از دست بدی، ولی یه چیز بهتر به دست خواهی آورد..🌸♥️]
@deldaraam
هدایت شده از شبکه مینودری
‹💛🍋›
به بچه هاتون جسارت دنبال آرزوها رفتن رو ياد بديد
بقيه زندگي رو خودشون كشف ميكنن ...🌿
@deldaraam
هدایت شده از 💡 فدک الکتریک 💡
یادت باشه اون دری که خدا برات باز میکنه،
بندهی خدا نمیتونه ببنده....!
#سلام_صبحتون_بعشق🌱💚
「.@zheyaan.」
هدایت شده از 💡 فدک الکتریک 💡
روانشناسی میگه:
کسی که برای چیزهای کوچک گریه میکند بی گناه است و قلب پاکی دارد
اگر کسی سر مسائل احمقانه و کوچک عصبانی شود به عشق بیشتری نیاز دارد:)🌱
「@zheyaan.」
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی بادمجان شکم پر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
برگ کلم: ۶۰۰ گرم
برنج: ۴ پیمانه
گوشت چرخکرده: ۳۵۰ گرم
سیب زمینی: ۳ عدد
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۵-۳ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران: ۱ قاشق چایخوری داخل ۱/۲ استکان آب گرم
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه پلویی و زیره: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
ابتدا برگ کلم را ریز کرده و همراه با سرکه و یک لیوان آب روی شعله متوسط بپزید، بطوریکه کلم ها آب نداشته باشد.
پیاز رو نگینی ریز کرده همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن، گوشت را اضافه کنید، صبر کنید تا کامل تفت خورده و سرخ بشه، رب گوجه را وسط مواد ریخته و تفت بدهید تا رنگ رب گوجه بهتر نشون داده بشه، بعد از تفت با مواد مخلوط کنید، ادویه ها و نمک را اضافه کرده و هم بزنید در انتها کلم پخته شده و زعفران دم کرده را اضافه کنید، تا به روغن افتادن، مواد روی شعله باشه.
برنج و دانه شمارتر آبکش کنید.
کمی روغن کف قابلمه ریخته، سیب زمینی های حلقه ای ریز شده را بعنوان ته دیگ استفاده کنید، نصف برنج آبکش و توی قابلمه بریزید، همه مخلوط گوشت و کلم را ریخته و بقیه برنج را اضافه کنید، غذا را با یک لیوان آب و روغن برای ۱.۵-۱ ساعت دم کنید.
⚠️نکات🔻
مقدار رب گوجه به ذائقه شما بستگی داره، اینجا از ۵ قاشق غذاخوری استفاده شده است.
مخلوط گوشت و کلم موقع دم کردن برنج نباید آب داشته باشه و گرنه غذای شما شفته (وارفته) می شود.
به دلیل داشتن روغن داخل مخلوط گوشت و کلم، موقع سرو نیاز به اضافه کردن روغن داغ نیست. این مقدار غذا برای ۷-۶ نفر کافی هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اشترودل_گوشت
یه غذای خوشمزه و عالی . با هر نوع خمیری هم میشه درست کرد . .
برای خمیر:
آرد سفید تقریبا ۱/۵ لیوان ( برای من این بار کمی بیشتر برد)
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
شیر ولرم نصف لیوان
پودر خمیر مایه ۱ ق م(لوازم قنادی ها ، سوپری ها و نانوایی ها دارن )
نمک ۱/۴ ق چ
شکر ۱ ق م
روغن مایع ۵ ق غ
با این مقدار مواد ۴ تا اشترودل داریم . اگه خواستین مواد رو دو برابر کنین ، تخم مرغ همون ۱ عدد بزرگ استفاده کنین .
شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و کمی مخلوط کردم . در ظرف رو گذاشتم ، تا خمیر مایه به عمل بیاد ، ده دقیقه .
تخم مرغ رو توی ظرف دیگه ای کمی زدم . نمک و روغن و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم . آرد رو که الک کرده بودم به تدریج اضافه کردم و ورز دادم . آرد رو تا زمانی بریزین که خمیر به دست نچسبه . اندازه اش تقریبیه ، به اندازه تخم مرغ بستگی داره . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم . توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه و یه دیس پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۴ قسمت تقسیم کردم .
برای مواد داخلی از هر چی دوست دارین ، سلیقه ای هستش ،بسته به ذایقه خودتون داره . چه بخواین گوشت بریزین ، چه نریزین ، یا حتی با مرغ. من پیاز تفت داده شده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه تفت داده شده و کمی نخود فرنگی رو مخلوط کردم و نمک و زردچوبه و کمی آویشن و کمی رب گوجه ریختم . هر قسمت رو با وردنه باز کردم به شکل مستطیل . بعد با یه چاقو اطرافش رو برش دادم یه مقدار سس گوجه و روش پنیر پیتزا ریختم . روی اون مواد گوشتی و پنیر پیتزا ریختم و لاش رو بستم و نوارها رو به دورش پیچیدم .
بعد برای رومال از یه زرده تخم مرغ و کمی زعفران استفاده کردم . اشترودل ها رو توی سینی فر که کاغذ روعتی انداخته یا چرب کرده، چیدم . در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه دقیقه قرار دادم .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی بادمجان شکم پر
اکثریت ترشی که درست میکنن بادمجونا را درمخلوطی ازآب وسرکه میجوشونن وبادمجونا طعم شور ترشی میگیره ولی اگه توی سرکه خالی پخته بشه طعم واقعی ترشی گرفته میشه وترشی خیلی خوشمزه میشه، البته این تجربه منه، شاید دوستان اون مدلی بپسندن. اگه دوست داشتید به مواد میانی کمی سیاه دانه هم میتونید اضافه کنید.
همراه بادمجونا میتونید موسیر یا فلفل سبز هم اضافه کنید.
بجای سرکه سفید میتونید از سرکه انگور یا خرما هم استفاده کنید
#ترشی_شکم_پر
مواد لازم :
3کیلو بادمجان
سرکه سفید حدود2/5لیتر
سیر 4تا5عدد
1 قاشق غذاخوری نمک
2قاشق مرباخوری فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری زردچوبه
طرز تهیه :
ابتدا همه بادمجونا را از وسط برش میزنیم (مواظب باشید قسمت برش زده از هم جدا نشه) ونمک میزنیم ومیزاریم توی آبکش تا تلخی بادمجون گرفته بشه(حدود1ساعت)
بعد این تایم بادمجونا را خوب میشوریم.
دریک قابلمه (قابلمه من استیله) سرکه سفید را ریخته وکمی زردچوبه ونمک اضافه وتعدادی از بادمجونا را میریزیم درسرکه وشعله اجاق را بلند میکنیم تا سرکه بجوش بیاد وبعد شعله را متوسط میکنیم ومیزاریم تا بادمجونا تقریبا نیم پز شوند چنگال را بزنید به بادمجونا اگه چنگال به سختی فرو رفت پس باید بیشتر زمان بدید وبعد بادمجونا که آماده شد اونا را در آبکش بزارید تا خنک شوند.
دراین موقع مواد میانی را آماده میکنیم.
سیرها را پوست کنده(لازم نیست بشورید) وپوره میکنیم ونمک وفلفل وزردچوبه زده ومخلوط میکنیم وشکم تمام بادمجونا را با یک قاشق چایخوری یا مرباخوری از این مواد (بستگی به کوچک ویا بزرگی بادمجون داره ) پرمیکنیم و به صورت منظم در شیشه یا دبه استریل وخشک شده میزاریم (باید دبه تا لبه از بادمجون پر بشه وگرنه روی ترشی کپک میزنه) وبا همون سرکه ای که بادمجونا را داخلش پخته بودیم(باید خنک شده باشه) پر میکنیم وبعد شیشه های ترشی را در یخچال گذاشته تا ترشیها آماده شوند
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ماهی_فری👩🍳
👈🏻مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی :
-سرکه نصف استکان
-روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
-ادویه (نمک + پودر سیر + زردچوبه + فلفل سیاه + پاپریکا) به میزان لازم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥•᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ⭐️تاج تون⭐️
فوری🚫 امنیتی⚠️
فیلم تروریست مسلح با صلاح در دانشگاه 😳😳
آیا ترور های گسترده پیش رو است؟👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1073414246C1adb02572b