eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🌯 😋 🔸سویا رو با کمی با اب بزارید چند دقیقه بجوشه تا بوی ناخوشیندش کم بشه و روغن کمتر به خودش بگیره پیاز رو کمی تفت دهید سویا رو ابکش کنید با پیاز مخلوط کنید قارچ و فلفل دلمه ای رو هم طبق معمول اضافه کنید مواد کمی سرخ کنید نمک فلفل پاپریکا زردچوبه کمی کاری کمی زعفرون و یکم رب اضافه کنید و موادو تفت بدید. 🔸مواد که سرد شد شروع کنید به درست کردن اسنکاتون. نون باگت رو از وسط نصف کنید یه ورق پنیر گودا یا چدار یا موتزارلا بزارید هر کدوم که دوست دارید بزارید.حلقه های نازک گوجه و خیارشورم عالی میکنه ساندویچتونو موادو بریزید روی پنیر و ساندویچهاتون بزارید داخل دستگاه اسنک یا گریل ...اگر ندارید بزارید داخل یه تابه روشو یه بشقاب بزارید روی بشقابم یه جسم سنگین که ساندویچ فشرده بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ‌ بروکلی ... چند تکه🥦 پیاز ... ۱ عدد🧅 آرد سفید ... ۴ ق غ شیر ESL رامک ... ۱ پیمانه🥛 آب مرغ ... ۱ پیمانه🍗 هویج رنده شده ... ۱/۲ پیمانه🥕 نمک/فلفل سیاه ... به میزان لازم🧂 پنیر موزارلای رامک ... ۱ پیمانه🧀 روغن ... به میزان لازم ‌ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
✴️ 🍏✍🏻 پرسش: ✍🏻برای سفت شدن پوست صورتم چه کاری انجام دهم. چون پوست صورت من خیلی شل است (ضمناً صورت من جوش هم می زند) 🍎✍🏻 پاسخ : ✍🏻برای درمان جوش، سکنجبین و عرق کاسنی میل کنید و حجامت انجام دهید. ✍🏻برای شلی پوست از غذاهای سرد و مرطوب یا بلغم زا مثل ماست و دوغ و کاهو و خیار و کدو کمتر مصرف کنید. ✍🏻هر روز ۲ لیوان جوشانده آویشن میل کنید. پس از بهبود جوشها برگ مورد پودر شده را با عسل مخلوط هر روز روی صورت ماسک کنید. 📚کتاب پرسش و پاسخ حکیم دکتر روازاده
🥘 😋 🔸مرغُ خوب سرخ كنيد كنار بزاريد،تو همون تابع يدونه پياز خورد كنيد و تفت بدين ادويه بزنيد و نصفه قاشق غذا خوري رب گوجه اضافه كنيد و دوليوان اب جوش بريزيد،جوش كه امد مرغا رو اضافه كنيد و بزاريد نيم پز شه،حالا نصفه پيمونه رب انار و يه پيمونه ناردون يا انار دون شده و چندتا الو خيس خورده و همراه نمك اضافه كنيد و بزاريد بپزه و جا بيوفته!يه كته مَشتي هم بار بزاريد كه حالشو ببريد
دونات سیب زمینی 🥨 250 گرم سیب زمینی بخارپز و پوره 4 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1/2 قاشق چای خوری فلفل دلمه ای 1/2 قاشق چایخوری نمک ادویه دلخواه پودر سوخاری تخم مرغ برای سوخاری تمام مواد را مخلوط کرده و ورز دهید تا خوب مخلوط شوند کمی خمیر را برداشته و سپس گرد کنید.و وسطش رو مثل دونات حفره ایجاد کنید سپس در تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید ... ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم 2 عدد سیب‌زمینی آب پز یک پیمانه نخودفرنگی به میزان لازم نان تست نرم 1 ق س جعفری خرد شده به میزان لازم نمک، فلفل پاپریکا و پودر گشنیز پیاز یک عدد متوسط طرز تهیه 1. پیاز نگینی شده رادرمقداری روغن تفت دهید . 2 حالانخود فرنگی، نمک، پودر پاپریکا، فلفل و پودر گشنیز را هم اضافه کنید. 3 حالا سیب‌زمینی رنده شده را همراه با جعفری به موادتان اضافه کنید. 4 از موادتان به‌اندازه یک قاشق غذاخوری روی نان تست بریزید. 5 حالا نان تست را شکل بدهید و در روغن روی حرارت کم سرخ کنید. 6 پیراشکی های شما آماده است. می توانید آنها را سرو کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🧇 تخم مرغ یک پیمانه = ۵ عدد تقریبا درشت شکر یک پیمانه = ۲۰۰ گرم (کمترم بریزید مهم نیست چون با پودر قند سرو میشه) ماست یک پیمانه =۲۶۰ گرم روغن جامد یک پیمانه = من کره ریختم که شد ۲۱۰ گرم آرد ۸۵۰ گرم (۵ پیمانه و نیم) وانیل کمی بیکینگ پودر ۲/۱ قاشق چ خمیر مایه ۲/۱ قاشق چ 🔸تخم مرغ و شکر و ماست را با هم زده تا شکر آب شده و مخلوط کرم رنگ گردد، روغن را داغ کرده و ولرم شده ی آن را به این مخلوط اضافه می کنیم. خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و سپس بیکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم،حال آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر لطیفی بدست آید،به خمیر نیم ساعت یا کمی بیشتر استراحت می دهیم و سپس به شکل قطاب مواد داخلش ریخته و می پیچیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم و یا به شکل ماه قالب میزنین و می سرخین. (می تونین توی مواد میانی تون یکم جوز هندی هم رنده کنید) بعد شیرینی ها رو توی پودر قند میغلطونیم و نوش جان میکنیم
🍮🍮 🍥نشاستہ اصل ۶ قاشق 🍥آب سالم ۶ پیمانه ( ۴پیمانه سرد+۲پیمانه جوش ) 🍥شکرسرخ ۱/۲ پیمانه 🍥شیره انگور ۱/۲ پیمانه 🍥زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری 🍥عرق هل یا گلاب به مقدار لازم 🍥خلال پسته و بادام به مقدار لازم 🧁طرز تهیه🧁 نشاستہ را در آب سرد ڪاملا حل ڪرده تا گولہ نشود بعد آب جوش و شڪر سرخ و شیره انگور و زعفران را اضافہ ڪرده و روے حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا جوش آید و ڪاملا قوام داشتہ باشد در آخر عرق هل یا گلاب و مقدارے خلال پستہ و خلال بادام اضافہ مے ڪنیم و هم میزنیم و از روی اجاق برمیداریم و در ظرف مورد نظر سرو میڪنیم.
با کلاس باشیم دسته ممبر 14 کا لینک @baklasbashim قیمت 4 میلیون ✨بازار ایتا، ✨ مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee
(لقمه های پنیری سرخ شده) ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ تخم مرغ 1عدد اب ولرم نصف لیوان خمیر مایه 2 ق چ شیرخشک 3 ق غ پنیر خامه ای 3 ق غ ‌شکر 1 ق غ ‌طرز تهیه: همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم.‌ ‌ نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍹😋 ▫️ژله ی هلو یک پاکت ▫️آب جوش یک پ ▫️آب سرد یک سوم پ ▫️پنیر ماسکارپونه یک بسته ▫️خامه ی صبحانه ۱ قوطی ▫️پودرقند ۲ق غ ▫️هلو زعفرانی ۲عدد 🔸پودرژله رو با یک ایوان ابجوش بن ماری کنید بعد یک سوم لیوان ابسرد اضافه کنید بذارید کنار پنیر ماسکارپونه رو با پودرقندبزنید تا بافت پنیر از هم باز بشه خامه رو اضافه کنید هم بزنید ژله ی آماده‌تون رو که خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید دو عدد هلو زعفرانی رو خرد کنید ریز ریز، به موادتون اضافه کنید و ی دور با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه موس آماده اس توظرف های خوشگلتون بریزید و بزارید یخچال برای روی موس هم ازخرد شده ی هلوتون بریزید و با یک برگ نعنا تزیین کنید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
1لیوان شیر 1/6لیوان روغن مایع 1قاشق پودر خمیر مایه رو باهم مخلوط میکنیم و بهش آرد الک شده اضافه میکنیم تا اندازه ای که خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه بعد نزدیک 7ساعت تو دمای محیط میگذاریم استراحت کنه تا ور بیاد در حالیکه روش روی ظرف رو با پارچه پوشوندیم. مواد داخل:سیب زمینی پیاز فلفل دلمه قارچ و سوسیس رو نگینی میکنیم و سرخ میکنیم و بهش نمک فلفل کمی زردچوبه و آویشن فراوان میزنیم کمی هم سس تند گوجه و رب. اندازه یک گردو خمیر رو پهن میکنیم و از مواد توش میگذاریم و لبه های خمیر رو میبندیم و در روغن شناور داغ سرخ میکنیم نوش جان
🍨 مواد لازم کرم فیل ❌یک عدد زرده تخم مرغ ❌کره پنجاه گرم ❌شیر یک چهارم پیمانه شکر یک چهارم پیمانه ❌آرد سفید یک قاشق غذا خوری ❌خامه یک قاشق مربا خوری ❌وانیل کمی 🔆زرده و شکر وانیل را با همزن بمدت سه دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار بشه و بوی زحم نده شیرو خامه را اضافه کرده و با همزن کمی میزنیم تا یکدست بشه ▪️کره را روی حرارت ذوب میکنیم و آرد را میریزیم کمی تفت میدیم تا جایی که رنگ آرد تغییر نکنه فقط بوی خامی آرد گرفته بشه شیر را میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم مدام هم میزنیم تا کرم ما غلیظ بشه بعد از روی حرارت برمیداریم و روی کرم را کیسه فریزر میزاریم تا روی کرم نبنده کیک ساده درست میکنیم و قبل اینکه درون فر قرار بدیم کرم را درون قیف میریزیم و به آرامی روی کیک میریزیم مانند عکس و درون فر قرار میدیم وقتی آماده شد از فر بیرون میاریم و برای اینکه روی کیک کمی براق بشه کمی شهد درست میکنیم و روی کیک میریزیم
🍹😋 ▫️ژله ی هلو یک پاکت ▫️آب جوش یک پ ▫️آب سرد یک سوم پ ▫️پنیر ماسکارپونه یک بسته ▫️خامه ی صبحانه ۱ قوطی ▫️پودرقند ۲ق غ ▫️هلو زعفرانی ۲عدد 🔸پودرژله رو با یک ایوان ابجوش بن ماری کنید بعد یک سوم لیوان ابسرد اضافه کنید بذارید کنار پنیر ماسکارپونه رو با پودرقندبزنید تا بافت پنیر از هم باز بشه خامه رو اضافه کنید هم بزنید ژله ی آماده‌تون رو که خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید دو عدد هلو زعفرانی رو خرد کنید ریز ریز، به موادتون اضافه کنید و ی دور با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه موس آماده اس توظرف های خوشگلتون بریزید و بزارید یخچال برای روی موس هم ازخرد شده ی هلوتون بریزید و با یک برگ نعنا تزیین کنید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
دونات سیب زمینی 🥨 250 گرم سیب زمینی بخارپز و پوره 4 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1/2 قاشق چای خوری فلفل دلمه ای 1/2 قاشق چایخوری نمک ادویه دلخواه پودر سوخاری تخم مرغ برای سوخاری تمام مواد را مخلوط کرده و ورز دهید تا خوب مخلوط شوند کمی خمیر را برداشته و سپس گرد کنید.و وسطش رو مثل دونات حفره ایجاد کنید سپس در تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید ... ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم 2 عدد سیب‌زمینی آب پز یک پیمانه نخودفرنگی به میزان لازم نان تست نرم 1 ق س جعفری خرد شده به میزان لازم نمک، فلفل پاپریکا و پودر گشنیز پیاز یک عدد متوسط طرز تهیه 1. پیاز نگینی شده رادرمقداری روغن تفت دهید . 2 حالانخود فرنگی، نمک، پودر پاپریکا، فلفل و پودر گشنیز را هم اضافه کنید. 3 حالا سیب‌زمینی رنده شده را همراه با جعفری به موادتان اضافه کنید. 4 از موادتان به‌اندازه یک قاشق غذاخوری روی نان تست بریزید. 5 حالا نان تست را شکل بدهید و در روغن روی حرارت کم سرخ کنید. 6 پیراشکی های شما آماده است. می توانید آنها را سرو کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
(لقمه های پنیری سرخ شده) ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ تخم مرغ 1عدد اب ولرم نصف لیوان خمیر مایه 2 ق چ شیرخشک 3 ق غ پنیر خامه ای 3 ق غ ‌شکر 1 ق غ ‌طرز تهیه: همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم.‌ ‌ نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🧀🧀 مواد لازم: - پنیر کبابی 200 گرم - تخم مرغ 2 عدد - آرد سوخاری 100 گرم - روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم روش تهیه: پنیرها را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید دیفراست شوند، سپس در ابعاد دلخواه برش دهید. برش های پنیر کبابی را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و این کار را مجددا تکرار کنید. سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلایی شوند و سرو کنید.
کیک اسفنجی را کامل خورد میکنید و بعد با خامه مخصوص شیرینی داخل میکسر کاملا مخلوط میکنید تا حدی که کیک حالت خمیری پیدا کند .بعد با کمک دست با اسکوپ توپ درست میکنید و میتونید بزارید فیریزر تا زودتر ببنده بعد چوبها را در شکلات سفید فرو برده و داخل توپک ها فرو میکنید.بعد توپک ها را داخل شکلات سفید و قهوه ایی میکنید و روشا هرجور که دوس دارید تزیین میکنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
❄️ یدونه تخم مرغ درشت رو با نصف لیوان شیر دو قاشق شکر کمی وانیل خوب بزنید ❄️دور تا دور نون تست رو با مایه تخم مرغی مرطوب کنید از نوتلا مرکز نون بریزین .کره بادوم زمینی هم عالیه ❄️بعد قسمت دوم نون رو بزارید فقط حواستون باشه به مرکز فشار نیارین لبه ها رو فشار بدین بهم بچسبن ❄️بعد کامل نون داخل مایه تخم مرغی بزنین سپس پودر 🥄سوخاری ▪️من از پودر پانکو نارنجی استفاده کردم شما از هر پودری دوس داشتین استفاده کنین فقط ادویه نداشته باشه 🔆کامل که پوشش سوخاری گرفت داخل تابه با مقداری کره و روغن که ترکیب کردیم سرخ میکنیم 🔆حواستون باشه روغن کامل داغ باشه روغن سرد باعث جذب روغن به نون میشه 🧆بعد سرخ کردن روی حوله کاغذی بزارین روغنش کشیده بشه
🍓توت فرنگی۱ کیلوگرم 🍓شکر۱ کیلوگرم 🍓ژلاتین۶ ورق 🍓گلاب۴ قاشق غذا خوری ✍🏻ابتدا توت فرنگی را از برگ و سایر مواد زائد و كلاهك آن پاك كنید و بعد تمیز با آب سرد بشویید و ریز خرد كنید. ✍🏻ظرفی در دار را انتخاب كنید و شكر و توت فرنگی را به صورت لا به لا داخل آن ریخته و درب آن را ببندید و ۴تا۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید. 🔛پس از طی زمان توت فرنگی را داخل قابلمه ریخته و به همراه ۲لیوان آب اجازه دهید به جوش بیاید.سپس حرارت را كم كنید و اجازه دهید شربت آن غلیظ شود.در این مدت كف تشكیل شده روی آن را با كفگیر بردارید. 🔛پس قوام آمدن مربا پودر ژلاتین (۶ ق چ)را در کمی آب جوش حل کرده و روی بخار كتری قرار دهید یا ۳۰ ثانیه داخل مایكروویو قرار دهید تا كاملا ذرات ژلاتین حل شود سپس آن را به همراه گلاب به مارمالاد اضافه کرده و مخلوط کنید ، پس از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.