فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سیب_زمینی_پنیری
مواد لازم:
سيب زمینی متوسط: 4 عدد
جعفري و پیازچه خرد شده: مقداری
تخم مرغ: 1 عدد
پودر سوخاری: 3 ق غ
نمک و فلفل : کمی
پاپریکا: 1 ق م
زعفران دم کرده غلیظ: 1 ق م
پنير پيتزا: 1 پيمانه
طرز تهیه:
ابتدا سيب زمینی ها رو پخته و با چنگال يا گوشتکوب له میکنیم، حالا جعفری و پیازچه ی خرد شده، پنير پيتزا، پودر سوخاری، نمک و ادويه، تخم مرغ و زعفران رو با هم مخلوط میکنیم.
دستمون رو کمی خيس میکنیم و از مواد گلولههای کوچکی برداشته، شکل میدهیم.
سپس داخل فریزر نيم ساعت قرار میدهیم تا موقع سرخ شدن وا نرن.
داخل تابه نچسب کمی روغن ريخته و با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
بعد کوکو های سرخ شده رو روی دستمال تميز میزاریم تا روغن اضافیش خارج شه.
حالا با سس دلخواه سرو میکنیم.
#کوکو_میگو
میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و کمی تفت دهید.
سپس رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجددا کمی تفت دهید.
آن گاه ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود.
سیب زمینی ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها ترکیب کنید
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کورن_داگ_پنیری
سوسیس
پودر سوخاری
پنیر موزارلا
روغن برای سرخ کردن
مواد خمیر:
200 گرم آرد گندم یا ذرت
1/2 قاشق غذاخوری شکر
150 میلی لیتر آب
1/2 قاشق غذاخوری خمیر مایه
1 عدد تخم مرغ
1/4 قاشق چایخوری نمک
᯾❁ @fast_food ❁᯾
مربا به
به" ها رو بعد از شستن وتمیز کردن به شکل دلخواه برش بدید (البته به"باید شیرین باشه چون به" ترش یا ملس موقع پخت وا میره) داخل قابلمهای که بهتره جنسش مس باشه آب ریخته و بزارید تا بجوش بیاد بعد به"های خرد شده رو همراه با یک لیوان شکر داخل اب جوش ریخته و به مدت تقریبا ده دقیقه بپزید(که اینم بستگی به به"هاتون داره که زود پخت باشه یا نه باید موقع پخت زود زود تست کنید) بعد از نیمه پخت شدن به" ها بقیه ی شکر رو اضافه کنید زیر قابلمه شعله پخش کن ودرب ظرف رو بزارید تا وقتی که رنگش به رنگ دلخواهتون برسه . اگر در حین پخت شیره مرباتون غلیظ شد ورنگش روشنتر بود میتونید آب جوش اضافه کنید ودر نهایت بعد از تمام شدن وغلیظ شدن شیره شعله گاز رو خاموش کنید و بزارید یک شب داخل همون ظرف بمونه بعد به ظرف مورد نظرتون منتقل کرده و در یخچال یا در فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#طرز_تهیه_بمب_سیب_زمینی🥘
🌀مواد لازم:
🥔سیب زمینی ۵۰۰ گرم
🥡آرد سمولینا ۲۵۰ گرم (از لوازم قنادی ها قابل تهیه ست،اما میتونید بجاش از آرد معمولی استفاده کنید ولی خواص سمولینا بیشتره و تُرد تر میشه)
🧂نمک و فلفل و جعفری به میزان لازم
🥄بیکینگ پودر ۲ ق غ
🧀پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
🥚تخم مرغ ۱ عدد
❄️برای ۱۵ دقیقه بذارین داخل یخچال
🥓ژامبون و پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا به میزان لازم
.
🥣برای داخلش میتونید از هر موادی که دوست داشتید مثل مایه ماکارونی یا سبزیجات استفاده کنید.
#کوفته_پلو
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل سیاه و پودر دارچین و زنجبیل و یک ق آرد نخودچی خوووب ورز میدیم و کوفته هایی ریزی باهاش درست میکنیم و یه ربع تو یخچال می ذاریم و با حرارت متوسط سرخ میکنیم و وقتی برنج رو آبکش کردیم اونها رو لای برنج دم میدیم و کشمش و زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و با برنج زعفرانی سرو میکنیم
✴️ #راهکار_سفت_شدن_پوست
🍏✍🏻 پرسش:
✍🏻برای سفت شدن پوست صورتم چه کاری انجام دهم. چون پوست صورت من خیلی شل است (ضمناً صورت من جوش هم می زند)
🍎✍🏻 پاسخ :
✍🏻برای درمان جوش، سکنجبین و عرق کاسنی میل کنید و حجامت انجام دهید.
✍🏻برای شلی پوست از غذاهای سرد و مرطوب یا بلغم زا مثل ماست و دوغ و کاهو و خیار و کدو کمتر مصرف کنید.
✍🏻هر روز ۲ لیوان جوشانده آویشن میل کنید. پس از بهبود جوشها برگ مورد پودر شده را با عسل مخلوط هر روز روی صورت ماسک کنید.
📚کتاب پرسش و پاسخ حکیم دکتر روازاده
🍆ترفند گرفتن تلخی بادمجان
🔸یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه
در صورتیکه بادمجون تخمهای بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن !
#پیتزا_در_ماکروفر
مواد لازم
🌀سوسیس و کالباس 250 گرم
🌀فلفل دلمه نصف پیمانه (خرد شده)
🌀قارچ 1 پیمانه (خرد شده)
🌀پنیر پیتزا 100 گرم
🌀خمیر پیتزا آماده 1 عدد
🌀نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه
🗯خمیر را به تنهایی روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و آنرا به مدت 2-1 دقیقه قدرت 60% در مایکروویو می گذاریم تا آب خمیر کمی گرفته شود. سپس با سس گوجه فرنگی سطح خمیر را می پوشانیم و روی آنرا کمی پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم.
🗯تمام مواد را که به شکل دلخواه ولی با قطر نازک خرد شده اند را روی خمیر می ریزیم و لابه لای آنرا پنیر می پاشیم پیتزا را روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و دستگاه را به مدت 8-6 دقیقه با مایکرو 60% و گریل روشن می کنیم (کلید ترکیبی) تا هم پیتزا پخته و هم سطح آن برشته شود بهتر است بعد از گذشت 3 دقیقه از این زمان پنیر روی پیتزا اضافه شود
#کوکو_سیب_زمینی_پنیری
مواد لازم:
سيب زمینی متوسط: 4 عدد
جعفري و پیازچه خرد شده: مقداری
تخم مرغ: 1 عدد
پودر سوخاری: 3 ق غ
نمک و فلفل : کمی
پاپریکا: 1 ق م
زعفران دم کرده غلیظ: 1 ق م
پنير پيتزا: 1 پيمانه
طرز تهیه:
ابتدا سيب زمینی ها رو پخته و با چنگال يا گوشتکوب له میکنیم، حالا جعفری و پیازچه ی خرد شده، پنير پيتزا، پودر سوخاری، نمک و ادويه، تخم مرغ و زعفران رو با هم مخلوط میکنیم.
دستمون رو کمی خيس میکنیم و از مواد گلولههای کوچکی برداشته، شکل میدهیم.
سپس داخل فریزر نيم ساعت قرار میدهیم تا موقع سرخ شدن وا نرن.
داخل تابه نچسب کمی روغن ريخته و با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
بعد کوکو های سرخ شده رو روی دستمال تميز میزاریم تا روغن اضافیش خارج شه.
حالا با سس دلخواه سرو میکنیم.