#لقمه_گوشتی
مواد لازم برای ۳ نفر :
گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای : یک عدد
قارچ ورقه شده : ۱۰۰ گرم
پیاز سرخ شده : یک عدد
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غاخوری
نان باگت : یک عدد بزرگ
پنیر پیتزا : ۵ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، روغن : به میزان لازم
طرز پخت :گوشت را همراه با پیاز و فلفل دلمهای و قارچ خوب تفت دهید. سپس رب، نمک و ادویه و پنیر پیتزا را اضافه و با هم مخلوط کنید. نان باگت را به حلقههای ۵ سانتی برش بزنید و داخل تابه که روغن آن داغ شده است، بچینید و داخل آن را با مواد گوشتی پر کنید. پس از سرخ کردن هر دو طرف آن لقمهها را با سس قرمز تزئین کنید.
﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق این نوشیدنی میشی😍😋
﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو نخود فرنگی • .۰
سلام دوستان عزیزم من اومدم با دستور یه نخود فرنگی خیلی خوشمزه، میدونید که نخود فرنگی چقدر پرخاصیته سریع بگیرید تا فصلش نرفته ها😘😍
خوبی کنسرو کردن نخود فرنگی اینه که هم خاصیتش حفظ میشه هم هروقت که بخواین استفاده کنید امادست هم توی یخچال میتونید نگهداری کنید و هم بیرون یخچال اصلا معرکست حتما درست کنید که پشیمون نمیشید
.
دستور تهیه :👇
2 کیلو نخود فرنگی گرفتم پاک کردم شستم و داخل قابلمه ریختم و بقدری اب ریختم که روی نخود فرنگی هارو بگیره بیست دقیقه زمان دادم تا کمی بپزه و نرم بشه زیاد از حد بمونه ممکنه له بشه یا چروک بشه 20 دقیقه مناسبه بعد ابکش کردمو داخل شیشه های تمیز و استریل شده و کاملا خشک ریختم کمی نمک روش پاشیدم و از اب جوشیده سرد شده پر کردم و درشون رو محکم بستم درها فلزی باشه و زنگ زده هم نباشه برعکس داخل یه قابلمه گذاشتم و تا نصف شیشه ها اب ریختم و بیشت دقیقه گذاشتم که بجوشه بعد از بیست دقیقه امادس میتونید بیش از 6 ماه قابل استفادس امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد😘
﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خورشت_قیمه_بادمجون_و_سیب_زمینی 🥘 😋
🔸برای درست کردن قیمه یدونه پیاز بزرگ رو خرد کرده وتوی روغن تفت میدم,گوشت وزردچوبه رو اضافه میکنم وخوب گوشت رو تفت میدم واب میریزم وبعداز جوش اومدن اب زیرش رو کم میکنم ومیزارم به حال خودش بپزه.
چهار قاشق لپه رو شسته وبا اب میزارم بپزه.
نیم ساعت اخرپخت گوشت لپه پخته شده رو به گوشت اضافه میکنم,دو قاشق رب رو توی کمی روغن سرخ میکنم وتوی خورش میریزم.
یدونه لیموخشک رو میشکنم وپوست ودونه اش رو جدا میکنم وفقط پره های سیاه لیمو رو توی خورش میریزم.
بادمجونهارو سرخ کردم ودرآخر روی خورشت برای چنددقیقه چیدم،چون بادمجونها سرخ شدن. نیازی نیست زیاد توی خورش پخته بشن،میتونید درآخر فقط سرخشون کنید وروی خورش بذارید.
نمک وزعفرون رو توی خورش میریزم وقبل از خاموش کردن کمی پودر دارچین وگلاب اضافه میکنم.
لپه رو جدا میپزم چون بوی لپه رو توی خورش دوست ندارم
﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#ترشی_مخلوط👩🍳پارت دوم
گوجه فرنگی ۱/۵ کیلو
سیر ۱ بوته
فلفل سبز ۱۰۰ گرم یا بیشتر به دلخواه
جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم یا یک دسته
فلفل دلمه قرمز ۲ عدد متوسط
سرکه ۱ فنجان سر خالی
روغن مایع ۱ فنجان سر خالی
نمک ۳ ق غ
﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#ترشی_مخلوط👩🍳
گوجه فرنگی ۱/۵ کیلو
سیر ۱ بوته
فلفل سبز ۱۰۰ گرم یا بیشتر به دلخواه
جعفری خرد شده ۱۵۰ گرم یا یک دسته
فلفل دلمه قرمز ۲ عدد متوسط
سرکه ۱ فنجان سر خالی
روغن مایع ۱ فنجان سر خالی
نمک ۳ ق غ
﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترفند برای خوش طعم شدن #ماهی
اینجوری که اول برنج خشک را یک آب کوچولو بشوید تا خاکش بره .
بعد روی برنج آب بریزید و با دست هم بزنید بعد اون آب را بریزید توی یک ظرف دیگه.
به آب برنج بدست اومده نمک و پودر سیر و پیاز خرد شده اضافه کنید و ماهی را در این آب مزه دار کنید.
به همین راحتی (برنج خام نه پخته )
بوی ماهی عجیب میره و یک طعم تردی و تازه ای پیدا می کنه.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترفند
ذرت بخرید و فریز کنید 👌
میدونستین ذرت فریز شده خیلی بهتر از ذرت کنسرو شده است؟ مواد نگهدارنده نداره و سالمتره.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترفند_نگه_داری_نان
برای جلوگیری از کپک نان کافیست در حعبه نان یک چوب دارچین قراردهید دارچین ضدعفونی کننده و دشمن کپک است 🍞🍞
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#علت_وا_رفتن_کوکو
1 یکی اینکه اگر سیب زمینی خام استفاده میکنید حتما آبش رو خوب بگیرید .
2. پیاز کم بریزین و حتما خوب با توری و دست آبش رو بگیرین .
3. مقدار تخم مرغ در کوکو به اندازه باشه کم نباشه. مخصوصا کوکوسبزی تخم مرغ بیشتری میبره.
4. خوب مواد رو ورز بدین و مخلوط کنید.
5. ماهی تابه و روغن کاملا داغ داغ باشن.
6. به نوع سیبزمینی هم هست گاهی اوقات خوب نیستن در اینصورت یه قاشق ارد بزنید یا ارد نخودچی.
7. مقدار نمک و تخم مرغ اندازه باشه تا خوشمزه بشه.. 8. به کوک سبزی نمک کمتری بزنید چون زود شور میشه.
9. سیبزمینی ها کاملا خنک باشند.
در اینصورت هیچوقت وا نمیره...
پ.ن : برای اینکه روغن کمتری مصرف بشه یک چهارم سیب ز مینی ها رو بصورت خام رنده ی خیلی ریز کنید ( یعنی هر چهار تا سیب زمینی پخته یه دونه خام باشه ) و خوب ابش رو بگیرید . اینجوری کمتر روغن میبره . فقط نازک تر درست کنید که خوب مغز پخت بشه. و خام نشه یا اینکه نبم پز باشه بهتره
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
از امروزدیگرنمیتوانم پنهانت کنم:)
ازدستخطم،
میفَهمند
برایِ تو مینویسم‹✍🏻🧡›
@reyhaan22
هدایت شده از خانومانه ⭐
‹🍂›
-
-
دلم تنگ ڪه میشود
روی یڪ تڪه ڪاغذ مینویسم
شانههایت..
و یڪ دل سیر
روی همین تڪه ڪاغذ اشڪ میریزم 💔:)!
@reyhaan22
#ترفند جلوگیری از کپک زدن خیارشور🥒
به جای ریختن سرکه در خیارشور، روی ظرف آن تکه ای نان به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در را محکم ببندید
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
💖💖اینکه کسی را دوست بدارید ،
به معنای آن نیست که
باید عاشق و معشوق باشید !
گاهی فقط
باید دوستِ یکدیگر باشید.
@reyhaan22
#دونات_مرغ
دوعدد سینه مرغ رو با یک عدد پیاز چرخ کنید وبهش مقداری نمک وفلفل سیاه وپاپریکا وزردچوبه اضافه کنید
وسپس دویک عدد سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید وبا مرغ مخلوط وخوب ورز دهیدویکسات داخل یخچال قراربدید
سپس دوعدد تخم مرغ رو خوب بهم بزنید ویک قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلظ بهش اضافه کرده وخوب مخلوط کنید
سپس با دست توپهای درست کرده وروی کیسه فریز پهن کرده وبا سر نوشابه وسطش رو خالی کنید البته کلا من با دست انجام دادم سپس از مایع زعفران وتخم مرغ روش بمالید واونو به ترتیب در آرد وسپس در آرد سوخاری بغلتانید وسپس در روغنی که از قبل داغ کردید بریزید واجازه بدید خوب سرخ بشه وقتی سرخ شد روی پارچه ای تمیزبگذارید تا پارچه چربی اضافی رو جذب کنه ومیتونید با سس میل کنید ومن برای سس یه پیاز خرد کردم وقتی سرخ شد بهش دوقاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کردم واجازه دادم خوب سرخ بشه وبعد بهش مقداری آب وادویه اضافه کرده وبذارید خوب جابیفته وغلظ بشه بعد نوش جان کنید وبانون سرو کنید
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#حلقه_مرغ_و_ریحان
🔷مواد لازم
🔹خمیر پیتزا به میزان لازم
🔹 مرغ پخته وخرد شده یک و یک دوم پیمانه
🔹پنیر پیتزایک دوم پیمانه
🔹 ریحان تازه خردشده دو قاشق غذاخوری
🔹فلفل دلمه خرد شده مقداری
🔹قارچ سرخ شده مقداری
🔹سیریک حبه
🔹نمک فلفل به مقدار لازم
♨️طرز تهیه
مواد میانی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. خمیر را گرد باز کنید را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.
برش های مثلثی خمیر را در قالب گرد چرب شده می چینیم. طوریکه نوک تیز کمی از دور قالب به طرفه بیرون باشد و قاعده مثلث داخل قالب.
کمی از گوشه ها داخل قالب روی هم می افتد. بعد از اینکه تمام برش های مثلثی خمیر را دور تا دور قالب چیدید مواد میانی را روی خمیر داخل قالب می گذاریم و نوک خمیر که کمی بیرون از قالب بود روی مواد بر می گردانیم بدین طریق حلقه خمیری گرد داخل قالب خواهیم داشت.
روی خمیر زرده تخم مرغ زعفران مالیده کمی کنجد می پاشیم.
در طبقه وسط فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه البته بستگی به دمای فرتان بستگی دارد
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسر_بوراتوس
🔷مواد لازم برای۶ نفر
🔹پنیر ماسکارپونه ۱ بسته
🔹دنت با هر طعمی ۱ عدد
🔹شیر ۲۵۰ گرم
🔹بستنی وانیلی ۲۵۰ گرم
🔹پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
♨️طرز تهیه
۱- ابتدا بستنی و شیر و ژلاتین رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید تا ژلاتین حل بشه,نیازی نیست که مواد بجوشه,فقط ژلاتین باید حل بشه و بعد از روی حرارت بردارید.
۲- پنیر ماسکار پونه و دنت (هر طعم دنتی که خواستید)رو به مواد اضافه کنید و باهمزن خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه .من از صافی هم رد کردم تا کاملا یکدست بشه
۳- قالب رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت ٧ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سفت بشه
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين كلوچه كنجدي هاي خوشمزه و لطيف توي ١٠ تا ١٥ دقيقه اونم بدون فر و همزن و توي تابه آماده ميشه😍
❌نكات مهم❌
⭕️حتما خمير رو ١ ساعت توي فريزر بذاريد
⭕️حتما از شعله پس كن استفاده كنيد
⭕️حتما از پارچه دم كني استفاده كنيد روي در تابه
⭕️حرارت گاز ملايم باشه
⭕️بين ١٠ تا ١٥ دقيقه آماده س😍
پارت ۲
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين كلوچه كنجدي هاي خوشمزه و لطيف توي ١٠ تا ١٥ دقيقه اونم بدون فر و همزن و توي تابه آماده ميشه😍
كلوچه كنجدي
ماست ٣ قاشق غذاخوري
بكينگ پودر ١ قاشق غذاخوري
تخم مرغ ٢ عدد
شكر ١ ليوان
پودرهل ١ قاشق چايخوري
وانيل نوك قاشق چايخوري
روغن مايع نصف پيمانه
آرد سفيد قنادي ٣ ليوان
پارت ۱
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
مرغ کاری و برنج ادویه ای
یه پیاز متوسط رو رنده کنید و سرخ کنید و چند دانه فلفل سیاه درسته، یه قاشق چایخوری زیره ناساب، یه قاشق چایخوری ادویه کاری، بریزید و تفت بدین تکه های مرغ اضافه کنید و در تابه رو بزارید تا کمی مرغ تغییر رنگ بده یه لیوان آب جوشیده شده سرد اضافه کنید با کمی نمک و بزارید بپزه بیست دقیقه تا نیم ساعت بعد دوتا حبه سیر و دو تا سه تا فلفل سبز قلمی اضافه کنید به مرغ در حال پخت و بسته به سایز تکه های مرغ بعد یه ربع تا نیم ساعت دیگه مرغ پخته و کمی سس هم تو تابه هست😉اون سس صاف کنید نصف لیوان بود حدودا برای من با دو پیمانه برنج آبکش شده مخلوط کنید و دم کنید گشنیز و کمی تره خوب خورد کنید و روی برنج و مرغ بریزید 👌😋نوش جان
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#املت_قلبی
🔷موادلازم
🔹تخم مرغ بزرگ 4 عدد
🔹هویج ریز خرد شده 1 ق غ
🔹پیازچه ریز خرد شده 1 ق غ
🔹نمک یک چهارم ق چ
🔹روغن مقداری
♨️طرز تهیه
تخم مرغ ها را شکسته و با چنگال هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و از حالت لختگی درآیند .
حدود 2 – 3 قاشق از مخلوط تخم مرغ را کنار بگذارید تا بعدا استفاده کنید .
پیازچه و هویج را خیلی ریز خرد کنید . حواستون باشه که ریز خرد کردنشون خیلی مهمه چون اگه درشت خردشون کنید تو املت نمیمونن و املتتون خراب میشه .
یک چهارم ق چ نمک را اضافه کرده هم بزنید .
کمی روغن در پیاله ای کوچک ریخته و یک دستمال حوله ای را در پیاله بزنید تا به خودش روغن جذب کند.
با استفاده ازین دستمال کف تابه ی نچسبی که روی حرارت متوسط گذاشته اید چرب کنید . فکر میکنم میتونید از اسپری روغن یا قلم مو هم برای این مرحله استفاده کنید البته مراقب باشید که میزان روغنی که برای چرب کردن تابه استفاده میشه خیلی کم باشه ولی چون میخواستم دستور تهیه اصلی رو که کره ایها به صورت سنتی استفاده میکنن بنویسم روش دستمال کاغذی رو هم گذاشتم .
برای تست آماده شدن تابه یک قطره از تخم رغ را داخلش بریزید اگر بلافاصله شروع به پخت کرد یعنی حرارت تابه اندازه است .
یک چهارم از مخلوط تخم مرغ را در تابه ی 20 سانتی بریزید .
وفتی اطراف املت خودش را گرفت از کنار با چاپ استیک گرفته و شروع به رول کردن املت کنید .
رول املت را کنار تابه بکشید و دوباره تابه را چرب کنید .
همانطور که رول املت کنار تابه مانده دوباره یک چهارم از مواد تخم مرغی را در تابه بریزید .
بعد از پخت اطراف تخم مرغ املت جدید را دوراملت قبلی رول کن