eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🍃 با نام خدا💕 جمعه‌ ۱۰ خرداد و ۲۵ رمضان را آغاز میکنیم🌸🍃 امروزتون🌸🍃 معطر بہ نور الهی🌸✨🌸 سرآغاز روزتون🌸 ☀️🌸 سرشار از عشق🌸💕🌸 و خبرهای عالی🌸🍃 زندگیتون آروم دلتون شاد و بی غصہ🌸🍃 آدینه تون زیبا و بی نظیر🌸👌 @fast_food
#ماهی_فوری 🔸یه تیکه ماهی بردارین و به نمک و فلفل آغشته اش کنین بعدش کف ظرفی که قراره بره تو فرو یه لایه لیمو ترش بچنین با هر ادویه ای که دوست دارین 🔸بعدش ماهی بذارین روش بعد دوباره ادویه و لیمو یکم روغن زیتونم بمالین روشونو بذارین تو فر فوری حاضره 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#مربای_زرشک زرشک تازه پاک کرده 500 گ شکر 1 کیلو آب 2 لیوان وانیل 1 ق چ ⬇️ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#مربای_زرشک زرشک تازه پاک کرده 500 گ شکر 1 کیلو آب 2 لیوان وانیل 1 ق چ ⬇️ 🍰 @fast_food ـــــــــــ
دانه های زرشک رو از شاخه جدا کرده و کاملا تمیز میکنیم و میشوییم . آب و شکر رو در تفلون ریخته و روی حرارت قرار داده تا بجوش برسه. زرشک شسته شده را در شربت در حال جوش میریزیم و اجازه میدیم تا حدود نیم ساعت با حرارت ملایم و با در باز بجوشه. در 5 دقیقه آخر وانیل رو اضافه میکنیم. بهتر هست که تمام مرباها رو بعد از اتمام پخت در همان ظرف به مدت 24 ساعت نگه داریم تا اگر غلظت اون کم هست شکر اضافه کنیم و اگر شکرک زد مقداری آب اضافه کنیم تا به غلظت دلخواه برسه.بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد اندونزی 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
پیتزا گوشت نون تست ازموادماكارونى2ق غ روی هر تیکه نون تست میریزیم بعد پنیر قارچ زیتون و آویشن،بمدت ۱۵دقیقه در دمای۱۸۰میپزیم،روی پیتزا رو هم گریل میکنیم 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#تاس_کباب ساده و بی دردسر و خیلی لذیذه😍 پیاز و بِه و سیب زميني و گوشت و وهویج و آلو خورشتي در قابلمه چيده و سس گوجه رو با ادويه و يكم اب میریزيم رو موادمون. و ميزاريم بپزه 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#خوراك_بدون_گوشت #ميرزا_قاسمى اول بادمجان رو کبابی کنید روی شعله گاز و بعد پوستشو بگیرید و ساطوری کنید. گوجه فرنگی نگینی کنید.چهار تا پنج عدد حبه سیر درشت رنده ریز کنید و تفت بدید نمک و کمی فلفل و زردچوبه بزنید یک قاشق رب گوجه فرنگی بادمجان و گوجه فرنگی رو بریزید و بذارید آبش کشیده بشه.همونطور که گفتم در آخر میتونید تخم مرغ داخلش بشکنید و هم بزنید یا نیمرو روش بذارید. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#ترفند_آشپزی #ته_چین هنگام تهيه ته‌چين به برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. به اين صورت هم مزه و هم رنگ زعفران بهترخواهد شد.🍚 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#خوراک_کدو ✍️مواد لازم: کدو سبز 2 عدد گوجه زیتونی 10 عدد (یا 2 عدد گوجه معمولی) گوشت چرخکرده 250 گرم پیاز کوچک 1 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی سیب زمینی سرخ کرده دلخواه 📝طرز تهیه: 1- کدوها را پاک کنید و حلقه حلقه کنید. کمی آنها را جلوی آفتاب بگذارید و بعد سرخ کنید. 2- گوجه ها را پوست بکنید، حلقه حلقه و سرخ کنید. 3- گوشت چرخکرده را همراه با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه تفت بدهید تا پخته شود. میتوانید گوجه و کدو را با گوشت مخلوط کنید یا آنها را روی گوشت بچینید و با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید. با ریختن کمی آبغوره روی کدو غذا بسیار خوش طعم تر میشود. نوش جان!😋 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#نبات_فوری شیر یا آب یک لیوان شکر سه لیوان زعفرون وعرق هل به مقدار دلخواه من دو قاشق زعفرون غلیظ زدم وسه قاشق عرق هل طرز تهیه: شیر وشکر رو روی حرارت متوسط بزارید وگهگاهی هم بزنید تا به غلظت ایده آل در بیاد در حدی باشه که مایع غلیظ وسنگین بشه ولی به کف قابلمه نچسبه. بعد ته یه سینی فلزی رو کمی با روغن مایع چرب کنید ومواد رو داخل سینی بریزید وروش رو تا گرمه کمی خلال پسته وگلبرگ گل محمدی بریزید وبزارید در دمای محیط تا خودش رو بگیره. من ۱۰دقیقه بعداز ریختن مواد داخل سینی اونا رو با چاقوی تیز برش زدم. بعداز تهیه نبات بهتره در ظرف در بسته در فریز نگهداری کنید. من اولین بارم بود که درست کردم وبسیار طعمشو دوس داشتم تقریبا مثل شکر پنیره ولی زعفرونی همراه چای محشر میشه. فقط مثل نبات داخل چای حل نکنید بهتره 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
چرا هرگز نباید تو خورش کدو نمک بریزیم؟ چون نمک نه تنها خاصیتهای کدو را از بین میبرد بلکه گفته میشود مصرف کدو با نمک موجب آلزایمر خواهد شد ! 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh