eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشکال ما آدم‌ها این است که هر کدام به روش خود یکدیگر را دوست داریم، گاهی ظالمانه، گاهی خودخواهانه، گاهی مغرورانه، گاهی مالکانه و گاهی نیز عمیقا عاشقانه، و چقدر در راه و روش‌های خود در نهایتِ دوست داشتن، قلب یکدیگر را می‌شکنیم، و احساس یکدیگر را جریحه‌دار میکنیم. وقتی پای رفتن پیش می‌آید، تازه به این فکر می‌افتیم که کجای کار ما اشتباه بود؟ رفتن، همیشه با یک خداحافظی اتفاق نمی‌افتد، گاهی رفتن، در انبوهی از ماندن و بودن است …
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
میشھ تو بشے طولانے ترین اتفاق زندگیم ؟✨(:
مواد لازم : دو پیمانه آرد سفید یک‌پیمانه آرد نرم برنج ۳ تا زرده تخم مرغ یک و نیم پیمانه پودر شکر ۲۰۰ گرم کره نرم شده در دمای اتاق وانیل شکری یک و نصف ق چ سس غلیظ پرتقال ( میتونید از شربت سن کوئیک استفاده کنید ) طرز تهیه : آردها رو الک کنید و با پودر وانیل و شکر مخلوط کنید و زرده ها و کره رو اضافه کنید و خمیر یکدستی تهیه کنید . از خمیر چونه های کوچک درست کنید و به دلخواه طرح بزنید . داخل سینی چرب کاغذ بندازید . فر رو از قبل گرم کنید . روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید و حدود ده دقیقه بپزید تا طلایی بشه اما تغییر رنگ نده . بذارید خنک بشن و با قاشق چای خوری داخل گودی بالا کمی سس پرتقال بریزید تا داخل شیارها شود . با پودر پسته تزیین کنید نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍉🍉🍉 برای شب یلدا میتونید به این صورت هر طرحی که خواستید آجیل رو تزیین کنید👌 ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
ابتدا دو بسته ژله انار با دولیوان اب جوش مخلوط کنید.تا کاملا تمام ذراتش اب بشه.بهش یک و لیوان اب سرد اضافه کنید.بزارید خنک بشه.حدود دو لیوان انار دون شده بهش اضافه کنید.اگه می خواین دونه های انار داخلش غوطه ور نشه ،بزارید ژله خودشو بگیره.بعد انار اضافه کنید.قالب چرب کنید ژله داخلش بریزد.(خیلی سوال درباره برگردوندن ژله از قالب می پرسن.من فقط قالب چرب می کنم.بعد ژله داخلش می ریزم)بزارید یخچال تا سفت بشه.دور قالب با چاقو خالی کنید.داخل ظرف برگردونید.قالب من داخلش کمی گود بود.من یک بسته ژله الورا با یک لیوان اب جوش مخلوط کردم.بزارید حتما سرد بشه.(دقت کنید حتما در دمای محیط سرد بشه نه یخچال در این فاصله شیر هم از یخچال بیرون بزارید.بعد که هر دو به دمای محیط رسید،شیرکم کم اضافه کنید.داخل قالب بریزد.تا مجدد سفت بشه نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
برنج چهار پیمانه اسفناج یک کیلو چغندر خام سه یا چهار عددمتوسط پیاز یک عدد زرد چوبه و نمک به میران لازم ابتدا یک عددپیاز رو نگینی میکنیم و زرد چوبه میرنیم یک کیلو اسفناج پاک شده و تمیز شسته شده و خرد شده رو اضافه میکنیم با پیاز کمی تفت میدیم تا ابش کشیده بشه اگه این کارو نکنیم موقعی که برنج رو اضافه میکنیم به همراه اب باعث میشه غذامون شفته بشه بعد که اسفناج ها کمی تفت خورد برنج و اب رو اضافه میکنیم اب رو کمتر از حد معمول کته ها بریزید بعد که اب پلو قشنگ کشیده شده چغندر ها رو نازک برش میزنیم و لای پلو میزاریم تا این حالت رنگی رنگی پلو ایجاد بشه دقت کنید اب برنج کاملا کشیده شده باشه اگرنه برنجتون قرمز میشه و شکل خوبی نخواهد داشت میتونید با مرغ یا گوشت هم این غذا رو بخورید ولی همین جوری هم خیلی خوشمزه است با ترشی یا ماست نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانی و چهار قاشق شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنی یه لایه موز اسلایسی و بیسکوییت ساقه طلایی خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنی و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
نشاسته گل ۷۰ گرم (نصف لیوان) شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر ژله دلخواه ( یک بسته) گلاب ۲ تا ۳ ق غ روغن مایع ۳ ق غ( ۴۰ میلی) آب سرد یک لیوان (۲۵۰ میلی) نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم . در مورد نشاسته ، ترجیحا از نشاسته گل استفاده بشه . نشاسته گل همین نشاسته که به صورت دون دون هست رو میگن) شکر اضافه کردم . در دستورهای باسلوق همیشه تاکید بر استفاده نشاسته گل بوده من سال های قبل یک بار با نشاسته پودری درست کردم و کیفیت خیلی فرق نکرد و اون هم خوب بود . به نطرم ایراد نداره . اما اگر دسترستون هست گل استفاده کنین (میزان شکر رو حتی یه کم بیشتر هم میشه ریخت البته بسته به نوع پودر ژله شما هم داره که چه طعمی باشه .) پودر ژله رو هم اضافه کردم . من از پودر ژله هندوانه استفاده کردم هر طعم و رنگی بخواید میشه . روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و مرتب هم زدم . یه کم که غلیظ شد مواد بهش گلاب اضافه کردم و باز هی هم زدم . حدودا یک ربع به آخر هم روغن رو ریختم . حدودا کل زمانی که روی حرارت هست ۴۵ دقیقه تایم می بره . این ۴۵ دقیقه یعنی از وقتی که قابلمه رو روی حرارت گذاشتین و تا زمانی که شعله رو خاموش کردین کل تایم پخت باسلوق . این خیییلی مهمه که باید روی حرارت رو به کم باشه و مرتب هم بخوره و تایم داده بشه . وقتی که شما باسلوق رو با حرارت زیاد می پزین وقتی که عجله می کنین و تایم نمیدین که به غلظت مناسب برسه بوی خامی نشاسته قاعدتا خواهد موند پس این نکته خیلی مهمه که حرارت کم و با حوصله روی حرارت هم بخوره تا بوی نشاسته رفع بشه . وقتی که کمی از دما افتاد ولرم بود . دستم رو کمی با روغن چرب کردم و ازش گوله هایی برداشتم و توی دستم قل دادم و توی پودر نارگیل غلتوندم . برای من ۱۵ عدد گردالی شد . می تونین این مواد رو داخل یک سینی که کمی چرب کردین هم بریزین و صاف کنین و بزارین چند ساعتی یخچال بمونه و بعد به شکل لوزی و یا مستطیل و هر جور خواستید برش بدین . نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
موادلازم: یک لیوان نشاسته (ترجیحا خانگی باشه) سه لیوان آب دو لیوان شیره انگور دو قاشق غذا خوری گلاب و یا میتونید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید در صورت تمایل نصف لیوان شکر نصف لیوان گردو باز اگه خواستین میتونین کم زیادش کنید طرز پخت: همه موادو میریزم توی قابلمه مناسب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در این مرحله شعله گازو کم میکنیم هم میزنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفتر از فرنی بعد توی ظرف ویا قالب مورد نظر ریخته با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزیین کنین. نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
من ابتدا یک چهارم از قالبم رو انار ریختم پر بشه بعد یک بسته ژله اناررو بصورت ساده با یک ونیم لیوان اب جوش درست کردم خنک.که شد ریختم روی انارها حواستون باشه زیاد ژله نریزین که انارها غوطه ور بشه در حدی بریزین که فقط روی انارها پوشش داره بشه بعد گذاشتم ببنده و برای لایه بعدی ژله اناناس رو.با یک.لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیرریختم توش وریختم روی لایه قبلی شما هررنگ وطعمی بخواین میتونین برای لایه بعدی استفاده کنین مجددا یک بسته ژله اناررو بصورت ساده درست کردم ریختم لایه بعدی ومجددا ژله اناناس قالبم فلزی بود و طرز در اوردن از قالب فلزی رو توی پیج گذاشتم قبلا.قالب رو.چند ثانیه توی اب ولرم گذاشتم راحت در اومد نوش جان❤️❤️ ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾