#خورشت_کرفس
اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.
۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم.
۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.
حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.
خورش امادست
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
(☝️)
لاغر شدن بدون گشنگی تا ۶کیلو در ماه با سوپر سالاد استرالیایی رژیم بدون ضرر
🔰 همراه با استاد #جوادی
آدرس کانال 👇
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#هلیم_گندم
.2لیوان گندم
اب حدود 10لیوان
سینه مرغ 1عدد یا گوشت گوسفندی 100 گرم یا بوقلمون به همین مقدار
گندم را 12ساعت خیس کنید چندین بار اب را عوض کنید.بعد از این زمان بگذارید با اب بپزد اگر اب کم بود و کامل گندم نپخته بود بازم اضافه کنید تا زمانی که خوب خوب گندم لعاب بندازه و گندم پخته بشه.کمی نمک یا استاک مرغ یا گوشتم به گندم بزنید که بی مزه نباشه...
گوشت را با پیاز و نمک بدون ادویه بپزید نهایت چوب دارچین بندازید برای بوی ضحم گوشت..
گندم پخته شده را در غذاساز یا مخلوط کن خوب میکس کنید سپس از صافی درشت رد کنید به صورتی که شما شیره یا همون لعاب گندمو داشته باشید در انتها 2ق از گندم با پوستم بریزید که خیلی صاف نباشه حلیمتون.گوشت مرغ یا گوسفندتون را خوب خوب ریش ریش کنید بریزد داخل گندم بزاریو روی حرارت با گوشت کوب دستی گوشت را خوب باز کنید در گندم تا خوب کش دار بشه حلیمتون یکساعت روی حرارت خیلی کم بمونه.اگر دوست داشتید 1 ق کنجد هم در اخر اضافه کنید.اماده سرو است.
برای دیزاین روی حلیم از کنجد.مرغ .دارچین.خلال پسته و بادام و ... و حتما با روغن کرمانشاهی یا کره سرو کنید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
᯾❁ @fast_food ❁᯾
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ژله_با_تخم_ریحون
مواد لازم:
ژله بلوبری:1بسته
ژله آلوورا:1بسته
بستنی لیوانی وانیلی:1عدد
تخم ریحون(تخم شربتی):1قاشق غذاخوری
آب :نصف لیوان
ابتدا تخم ریحون رو داخل نصف لیوان آب میریزیم تا خوب باز بشه و حالت ژله ایی پیدا کنه.بعد یک لیوان آب جوش داخل ژله بلوبری میریزیم و خوب حل میکنیم تا شفاف بشه بعد اون نصف لیوان آب که تخم شربتی داخلش بود رو بهش اضافه کرده و حل میکنیم ,بعد قالب رو کمی چرب میکنیم و یه مقدار از ژله رو داخلش میریزیم و میزاریم یخچال تا کمی ببنده.بعد یک لیوان آب جوش را با پودر ژله آلوورا خوب حل میکنیم تا شفاف بشه و میزاریم تا خنک بشه و بعد یدونه بستنی لیوانی آب شده رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم,(حتما باید ژله و بستنی هم دمای محیط بشن وگرنه خوب یکدست نمیشه)بعد که ژله بلوبری کمی بست یعنی وقتی انگشت میزنین روش باید رد انگشت روی ژله بیفته و نباید زیاد سفت بشه چون موقع برگردوندن لایه ها از هم جدا میشن.ژله بستنی رو میریزیم روش و دوباره داخل یخچال میزاریم و بعد از اینکه کنی بست باقیمانده ژله بلوبری که با تخم شربتی مخلوط کرده بودیم رو میریزیم روش.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_سیب_زمینی_و_گوشت با پنیر چدار
گوشت چرخ شده 450 گرم
فلفل قرمز 1 دوم ق چ
زیره سبز 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
نمک 1 ق چ
سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه
سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط
آرد سفید 2 ق غ
نمک 1 دوم ق غ
پنیر چدار
گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم
سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
ا
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
🔆 با بچهها طوری رفتار کنید که از بیان احساساتشان نترسند.
🔴 پنهانکردن احساسات طبیعی "غم، شادی، هیجان، ترس و..." و عدم توانایی در بروز آنها، باعث ایجاد مشکلات روحی میشود.
♻️ 🍃🍂 👈
🌺👩🔬 @MajalePezshki 🧑🔬🌸
🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿
#دسر_کیوی_به_شکل_لاک_پشت
مواد لازم
آرد ۳قاشق غذاخوری.نشاسته ۳قاشق غذاخوری.شکر ۱پیمانه.شیر ۲پیمانه.بیسکوییت پتی بور ۱الي٢بسته.موزبه اندازه ای که دوست دارید
كيوي ٥ عدد
آردو نشاسته را بانیمی از شیر زده تاگلوله نشود وبعد با بقیه شیرقاطی میکنیم وروی حرارت میگذاریم وآرام هم زده تا خودش رابگیردوحالا شکررا ریخته وهم میزنیم.وحالا وقتی مواد کرمی ما خنک شدته ظرف گردی راسلفون کشیده وکیوی هارا که حلقه حلقه بریدیم ته آن میچینیم وتمام سوراخ هایش راهم با تکه های کیوی پر کنید.حالا از مواد کرمی ریخته ته آن وبعد وموز حلقه شده بچینید ومیتوانیداز ژله موز هم که خودش گرفته باچنگال تیکه تیکه کنید وروی مواد بریزید وحالا بیسکوییت چیده وباز کرم وگردو وموز وژله وبیسکوییت همین راادامه دهید تا مواد تمام شود وحالا دریخچال بگذارید تاخودش را کامل بگیرد.وبعد درظرف مورد نظر برگردانده وسلفون راجداکنید.
ميتونيد از گردو هم استفاده كنيد كه من چون دوس نداشتم نزاشتم😁
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
ا
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
🌹🌹 کیک شکلاتی بینظیرو خوشمزه
تخم مرغ 4 عدد، روغن مایع یک پیمانه، شکر یک پیمانه ، شیر یک پیمانه، پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری، نوتلا 3 قاشق غذاخوری (میتونید از هر شکلاتی که بن ماری میکنید استفاده کنید) پکین پودر یک قاشق غذاخوری، جوش شیرین یک قاشق چایخوری، آرد 2 پیمانه
تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا کرمی شود، روغن مایع را اضافه کرده دوباره بزنید، شیر را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن،نوتلا را اضافه کرده دوباره بزنید ، مواد خشک را تماما (با هم مخلوط و الک کنید) به مایع اضافه کنید و آرام هم بزنید یا فولد کنید در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید برای 25 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه
قالب من پاند بود ولی در قالب مربع یا دایره ساده هم بینظیر میشه، میتونید روشو با شکلات بن ماری یا خامه تزیین کنید
من با شکلات شیری بن ماری تزیین کردم
این کیک از طعم و بافت و مواد مورد نیاز عالیه پس ایمان بیاورید 😂😂وبرید بپزید 😉
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
#ماش_پلو_با_مرغ
برای سه پیمانه برنج، یک پیمانه ماش استفاده کردم.
اول ماش رو شسته و بذارید بپزه البته نه تا حدی که له بشه. اواخر بهش نمک هم بزنید مغزش نرم که شد ابکش کنید. (آبش رو میتونید برای اش یا سوپ استفاده کنید👌) تو یه تابه جدا پیاز داغ فراوون درست کنید و بعد ماش ابکش شده رو توش بریزید کمی فلفل بزنید باهم مخلوط کنید و خاموش کنید.
بعد برنج رو هم ابکشی درست کنید. و چون برنج مخلوط هست یه کمی کال تر بردارید. موقع دم گذاشتن یک لایه برنج روی ته دیگ ریخته، بعد مقداری ماش و پیازداغ و بعد کمی شوید خشک و پودر زیره روش بریزید.
دوباره همین کارو تکرار کنید تا روی لایه بالا فقط برنج بمونه.
برای حدود یک ساعت و نیم بذارید دم بکشه. یک ربع قبل از سرو هم کره و روغن رو داغ کرده و روی برنج بدید.حتما بزنید چون غذاش کمی خشک میشه. البته من دیروز پیاز داغ نزدم
مرغ رو هم جدا توی سه قاشق روغن و کمی کره فقط سرخ کردم.به مرغ نمک و زردچوبه زدم و توی دو قاشق روغن با شعله خیلی کم گذاشتم سرخ بشه. خودش اب میندازه وکاملا مغزپخت میشه.اخرش کمی زعفرون روش زدم.حدود یک ساعت و ربع باشه کاملا میپزه
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
سبزی قرمه ۳۰۰گرم
لوبیا قرمز نصف لیوان
گوشت گوسفندی با استخوان ۳۰۰گرم
رب نصف ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه
لیمو عمانی
پیاز بزرگ ۱عدد
روغن ۲/۳لیوان
اول بگم که سبزی رو خوب ریز ریز کنید بزارید رو شعله بدون روغن تا ابش کشیده بشه ، تقریبا ۱ساعتی طول میکشه، بعد که خوب ابش کشیده شد، روغن جاااااامد ، تاکیدا جامد بریزید داخلش ، برای ۴کیلو سبزی ۱کیلو روغن ، شعله ملایم سرخ کنید .
این از سبزی
خب حالا پیاز رو تفت میدیم ، گوشت هم اضافه میکنیم، و تفت میدیم ، تغییر رنگ که داد ادویه ها و رب رو اضافه کرده ، رب برای خوشرنگ شدنه روغنه شه، میتونید نریزید، اصلا تو طعمش اثری نداره، بعد لوبیا خیس خورده و لیمو رو اضافه میگنیم ، میزاریم ۷،۸ساعتی بجوشه ،
با برنج ایرانی و ماست و خیار و البته پیاز خااااام نوش جاااااانتون 😍😍😍😍😍😍😍😍
#قرمه_سبزی
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
⭕️🔴مزاج گوشت ها🔴⭕️
مزاج_گوشت_ها
✅ شتر: گرم و خشک
✅ گاو: سرد و تر
✅ گوساله: سرد و تر
✅ گوسفند: گرم و تر
✅ بز: سرد و تر
✅ مرغ محلی: گرم و تر
✅ خروس: سرد و تر
✅ جوجه مرغ: گرم و تر
✅ ماهی: سرد و تر
✅ میگو: سرد و تر
✅ اردک: سرد و تر
✅ غاز: گرم و تر
✅ بوقلمون: گرم و تر
✅ کبک: گرم و تر
✅ بلدرچین: گرم و تر
✅ قرقاول: گرم و تر
✅ سار: گرم و تر
✅ گنجشک: گرم و تر
✅ کبوتر: گرم و تر
✅ آهو: گرم و تر
✅ سیرابی: سرد و تر
✅ قلوه: گرم و تر
✅ جگر سفید: سرد و تر
✅ جگر سیاه: گرم و تر
✅ کله و پاچه: سرد و تر
.
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#مربای پرتقال حلقه ای🍊
برای تهیه این مربا از پرتقال هایی که پوست نازک دارن استفاده کنید اگر پرتقال خونی باشه که دیگه نور علی نور
پرتقال ها رو بعد از شستن با رنده یا دست حلقه ای خرد کنید و داخل ظرفی قرار بدین و روش آب سرد بریزین و به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین و در این فاصله پنج الی شش بار آبش رو عوض کنید
بعد از طی این زمان داخل قابلمه ای آب رو جوش بیارید و پرتقال ها رو داخلش بریزید و اجازه بدید پنج شش دقیقه بجوشه تا هم تلخی مربا گرفته بشه هم پوست پرتقال ها کمی بپزه، بعد پرتقال ها رو آبکش کنید و داخل قابلمه ای لا به لای پرتقال ها شکر بریزید به ازای هر کیلو پرتقال یک ونیم کیلو شکر و یک شب داخل یخچال قرار بدین
بعد روی حرارت ملایم قرار بدین تا شیره بجوشه و قوام بیاد اواخر کار هم یک قاشق آب لیمو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
.
.
.
╔══ ♥(ღ˘⌣˘)♥ ═══╗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
╚══════════════╝
#ترشی_گورما
غذایی لذیذ از دیارِ اردبیل زیبا
دو تا پیاز بزرگ رو تفت بدید و گوشت های خورشتی رو بهش اضافه کنید. و با حرارت بالا تفت بدید، ادویه و کمی رب به موادتون اضافه کنید و مقداری آب روی گوشتهاتون بریزید و اجازه بدید همراه با یک چوب دارچین خوب بپزه
لوبیا چشم بلبلی هاتونو از شب قبل خیس کنید و وقتی گوشتتون نیم پز شد به موادتون اضافه کنید نیم ساعت مونده به سرو آلو بخارا هاتونو که در آب خیس کرده بودید رو به خورش اضافه کنید، به همراه زعفران
چاشنی این خورش آبلیموست
وفتی خورش جا افتاد و لعاب دار شد به همراه کته سرو کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#گراتن_نوداليت
يعني اينقدر خوشمززززه شد اينقدرر محشر شد اينقدر جذااب شد كه نگوووو شك ندارم درست كنيد عاشقش ميشيد
بريم سراغ دستور اين غذاي خوشمزه و راحت :
نوداليت گوشت
مايه ي ماكاروني ( گوشت چرخكرده،پياز داغ)
قارچ
سيب زميني ابپز
شير
پنير پيتزا
سيب زميني رنده يا له كنيد و شير رو( مقدار شير كاملا سليقه ايه براي اين هست كه نرم و پوره اي بشه)، بهش اضافه كنيد با كمي نمك كف ظرف مورد نظر بريزيد .
حالا يك بسته نودل رو در ٢ ليوان اب كه گذاشتيم روي گاز و جوشيده ميريزيم ادويه ي داخل بسته رو هم ميريزيم و بمدت ٣ دقيقه ميزاريم بپزه
من بعد از پخت نودل رر داخل ابكش ريختم چون نميخواستم اب دارباشه .
حالا مقداري نودل ميريزيم و مواد گوشتي و قارچ و دراخر پنير پيتزا
داخل فر تا وقتي كه پنيرا اب بشن
شك نكنيد محشر ميشهههه مثل هميشه به من اعتماد كنيد بپاخيزيد درست كنيد😅
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سالاد_ماكارونى_باتن_ماهى
بروكلي رو پنج دقيقه در آب و نمك بجوشونيد.
ماكاروني،تن ماهي،بروكلي،ذرت،نمك و فلفل+كمي آبليموي تازه و دو ق روغن ماهي،كمي جعفري رو مخلوط و سرو كنيد.
❌️کلی کلیپ آشپزی آسون رایگان داریم با نکات خانه داری
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_صبحانه_موزی
بدون فر
این کیک هم ساده ست هم فوری درست میشه و طعم خیلی عالی داره...
برای درست کردنش نیاز داریم به👇
۲تا تخم مرغ
۱ق چ وانیل
شکر ۲/۳لیوان
کره آب شده نصف لیوان
موز ۲تا برای پوره شدن داخل کیک
آرد ۲لیوان
بکینگ پودر ۲ق چ
گردو خرد شده به میزان لازم
۱موز برای تزیین روش
🔹طرز تهیه:
برای درست کردنش تخم مرغ و وانیل و شکر رو هم میزنیم بعد کره ذوب شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد پوره موز بعد آرد وبکینگ پودر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم داخل ظرف و قالبمون میریزیم
تمام مراحل توی فیلم مشخصه...
تو فر ۱۷۰ درجه ۴۰ دقیقه
برای روی گاز هم داخل خود قابلمه میشه درست کنیم وبدون قالب باشه با دمکنی و شعله پخش کن درست کنیم یا داخل قالب میتونیم بریزیم و داخل قابلمه بزاریم روی کاتر با شعله پخش کن و دمکنی و ۱ساعت بهش زمان میدیم تا آماده بشه.
❌️کلی کلیپ آشپزی آسون رایگان داریم با نکات خانه داری
لینک کانال⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_یلدایی
🟣 برای داشتن ۲۰ تا شیرینی به این سایز
۱ عدد تخم مرغ
یک سوم لیوان شکر
نصف ق چ وانیل
یک سوم روغن مایع
۱ ق چ بیکینگ پودر
۱ و نیم لیوان آرد شیرینی
❌️کلی کلیپ آشپزی آسون رایگان داریم با نکات خانه داری
لینک کانال⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_فلفل_کبابی
طرز تهیه توی کلیپ هست ببینید.
❌️کلی کلیپ آشپزی آسون رایگان داریم با نکات خانه داری
لینک کانال⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
• ⏠ ♥️ ⏠ •
بیا بریم دورترین نقطه از آدم ها ..
سرم و بذارم روی پاهات و همینطورۍ که با موهام
بازی میکنی برام کتاب بخونی و مطمئـن باشم اون
لحظه هیچ چیز قرار نیست اذیتم کنھ :)🌴🌪''
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_شیرازی_بازاری
بچه ها این کتلت شیرازی هم خیلی کم هزینه اس هم خوشمزه و ترد نگم براتون از خوشمزگیش حتما امتحان کنین😍
مواد لازم:
آرد یک لیوان
آب یک لیوان
سیب زمینی ۴ عدد بزرگ
کره حدود ۸۰ گرم
آرد سوخاری به اندازه لازم
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
تخممرغ یک عدد
نکته=
۱_خمیر حتما باید سرد بشه بعد با سیبزمینی مخلوط بشه
۲_آرد سوخاری تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه زیاد نشه اگه خمیر چسبندگی داشت یکم روغن به دستتون بزنین و خمیر رو ورز بدین .نوش جان
❌️کلی کلیپ آشپزی آسون رایگان داریم با نکات خانه داری
لینک کانال⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
دخترراااا ببینید چه کانالی براتون آوردم🙊💦
منبع عکس پروفایل هاب ممنوعه دخترونه🔞😈
عاشقان زردیم🙊😍
https://eitaa.com/joinchat/233767062C7627da34f5
فقط دهه هشتادیا جوین شن👆🏼💦😈🙊
پسر نیاد زشته❌❌❌🤬😶
تست پفک با سس شکلات😑💦
https://eitaa.com/joinchat/1929904173C8d71dcc136
بزرگ ترین کانال موکبند و اسمر فود💦😈
تست غذای کره ای👆🏼💛
کلیپایی که خیست میکنه💦😈
بعدش حتما باید بری رستوران👆🏼😂
طرز تهیه برانی بادمجان💦🙃
مواد لازم:
بادمجان نیم کیلو
آبلیمو سیر رنده شده سه تا چهار حبه
ماست یک لیوان
نمک جعفری خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه: بادمجان ها را کبابی یا آب پز کنید بعد درمخلوط کن بریزید تا کاملا له شود یا با گوشت کوب ب بکوبید . بعد آب لیمو سیر ماست نمک را به بادمجان اضافه کنید .
ماست را کم کم به مواد اضافه کنید و اگر ماست تان رقیق است مقدارش را کمتر کنید چون مخلوط باید غلیظ باشد. جعفری را به مواد بالا اضافه کنید و کاملا مواد را باهم مخلوط کنید . برای تزیین می توانید از جعفری و گوجه فرنگی استفاده کنید . مصرف سیر هم دلخواه است . در موارد غیر رژیمی می توان بادمجان را سرخ کرد .
لینک کانال⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقوی ترین عصرانه😍😍
مواد لازم:
.
یک فنجان خرما بدون هسته
یک قاشق غذاخوری کره
یک چهارم فنجان بادام هندی
یک چهارم فنجان پسته
یک چهارم فنجان گردو
یک چهارم فنجان بادام
دو قاشق غذاخوری کنجد تفت داده شده
نصف قاشق کوچک پودر هل
دو قاشق غذاخوری ارده (به مزه)
❌️کلی کلیپ آشپزی آسون رایگان داریم با نکات خانه داری
لینک کانال⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
᯾❁ @fast_food ❁᯾