غذاهای 3سوته😋
#مرغ_لیمویی 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @kha
#مرغ_لیمویی 😋
#طرز_تهیه
مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن (نیم کیلو فیله) و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره)تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا لیمو ترش کوچیک یا نصف یک لیمو ترش بزرگ رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید و چند برش لیمو و مقداری جعفری خرد شده برای تزئین روش بریزید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#فوندانت_خونگی
پودرقند:٩٠٠ گرم
روغن جامد:2 ق.س
گلیسرین:1ق.س
گلوكز: 1/2پيمانه
آب:1/4پيمانه
پودر ژلاتين:یک و نیم ق.س
پودر ژلاتين و روى آب سرد بریزین و سریع با قاشق هم بزنید و به روش بن مارى(بخار کتری) آب كنيد گلوكز و روغن و بهش اضافه کنید. نمیخواد روغن جامد خیلی آب بشه از روی بخار کتری بردارین. گليسيرين واضافه كنيد و موادو با هم ترکیب کنید. مواد و بزارین تا کامل خنک بشه (اگر خوب خنک نشه وقتی با پودر قند ترکیب میکنید، خمیر جمع میشه).
پودر قندو تو ظرف بزرگی بریزین و وسطشو گود كنيد و مايع خنک شده روبريزين وسط ظرف وشروع کنید به ورز دادن تا حدي كه به دست نچسبه.
نکته: اگر فوندانت خيلي نرم بود كمي پودرقندو اگر خيلي سفت بود مقداري آب قطره قطره اضافه كنيد و ورز بدین.
فوندانت آماده شده رو داخل پلاستیک و بیرون از یخچال استراحت بدین.
اگر خواستین فوندانت رنگی داشته باشین وقتی گلیسیرین زدین رنگ هم اضافه کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#توپک_خرما 🍡 😋
🔸حدود 10تا خرما رو پوست و هستشو جدا کرده کمی پودر دارچین و هل اضافه میکنیم سپس 5عدد بیسکوییت پتی بور رو پودر و اضافه میکنیم سپس گردو خرد شده اضافه و از مواد اندازه گیلاس برمیداریم و گرد میکنیم و توی کنجد و نارگیل میغلتانیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #ساندویچ_مرغ هیجان انگیز🍗
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
محلبى زعفرانى
.
آرد برنج ٣/٤پیمانه
نشاسته ذرت ١/٤ پیمانه
شکر ١.٥پیمانه
آب ١پیمانه
شير ٧پیمانه
گلاب ١/٢ پيمانه
خلال پسته به مقدار لازم
زعفران دمكرده به مقدار لازم
ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در كاسهای مخلوط میكنیم تا كاملا گلولههای آرد و نشاسته در آب باز شود.
شیر و شكر را در قابلمهای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شكر در شیر حل شود.
آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شكر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به همزدن ادامه میدهیم تا كاملا محلبی غلیظ شود.
حرارت را خاموش كرده، گلاب و زعفران را اضافه كرده و مخلوط میكنیم. محلبی را در قالب مورد نظر ریخته به مدت ٥ تا ٦ ساعت داخل يخچال ميگذاريم،قبل از سرو با خلال پسته یا میوه دسر را تزیین مینماییم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بورانی_اسفناج_با_گردو 😋
🔸می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود.
فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
♦️جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#میلک_شيك_اناناس_اجیلی😍😍
طرزتهيه:
نصف پیمانه اناناس
۱عدد موز
۱پیمانه شیر
۱پیمانه بستنی
عسل ۲تا۳ ق غ
نصف پیمانه مغز اجیل خام
ودارچین به مقدار لازم اناناس که بهتره کمپوتش باشه با موز يخ زده و شير بستني وعسل ونصف پيمانه مغزاجيل(بادام-پسته-فندق)وكمي دارچين داخل مخلوط كن ريخته وخوب ميكس میکنیم وتوی لیوان سرو ریخته وبا اناناس ومغز اجبل ها تزیینکردم . به همين راحتي به همين خوشمزگي یک نوشیدنی خوشمزه وکافی شاپی ونووووش جان 😋😋
بسته به ذائقه تون میتونید عسل وکم وزیاد بریزید .
مغزها اجیل نباید شور باشن از مغز خام استفاده کنید.
مغز ها بستگی به خودتون دارن هرچی دم دست دارید ودوست دارید میتونید استفاده کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ آموزش مرغ سوخاری خوشمزه😋😋
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#حلوای_شیره_انگور 😍😍
موادلازم:
آرد: 2 پیمانه
روغن یا کره: سه چهارم پیمانه
شیره انگور: 1 و نیم پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
زعفران حل شده 1/4 فنجان غلیظ
هل آسیاب شده 1/4 ق غ
طرزتهیه:
اول آرد رو الک کرده و تفت میدیم تا خامیش بره,دوباره الکش می کنیم و بر می گردونیم تو ظرف و روغن رو بهش اضافه می کنیم و مخلوطش می کنیم.
از رو حرارت بر می داریم و مدام هم میزنیم ..شیره انگور و گلاب رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.
زعفران و هل رو هم اضافه می کنیم,
بعد روی نان میکادو می مالیم و لایه لایه می کنیم.
بستگی به مقدار حلوا تون داره که چند لایه در بیاد .... با چاقو اره ای بزرگ به اندازه های دلخواه برش می زنیم،
من اول اطراف نا مرتب نان ها رو جدا کردم بعد مکعبی برش زدم روشونو با باقی مانده حلوا شکوفه زدم و با خلال پسته و بادام پرک تزیین کردم.
حلوا رو با یک قاشق گلاب رقیق کردم و بعد شکوفه زدم اینطوری حلوا راحتتر از ماسوره میزنه بیرون😍
.🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#فرنی_زعفرونی
💢اول دو لیوان شیر سرد رو داخل قابلمه ریخته بعد دو قاشق غذاخوری پر آرد برنج رو روش الک کرده و هم زده و کامل حل کردم بعد حدود 4تا5 قاشق غذاخوری شکر رو اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت تا به جوش بیاد بعد شعله رو کم کرده و مدام هم زدم تا غلیظ بشه وبپزه و خامی آرد از بین بره، آخرای پخت چند قاشق گلاب هم اضافه کردم و هم زدم تا به غلظت دلخواه برسه (نه خیلی آبکی و نه خیلی سفت ، وقتی سرد بشه سفت تر میشه ) در پایان دو قاشق غذاخوری خامه اضافه کرده و خوب هم زدم (رژیمی ها میتونید خامه رو حذف کنید شعله رو خاموش کرده و فرنی رو دو قسمت کردم یکی ساده و یکی زعفرونی ( کمی زعفران دمکرده زدم) و داخل ظرف دلخواه سرو کرده و تزیین کردم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت_در_آشپزی👌
میوه شکلاتی ، دسر خوشمزه و سالم🍫🍫
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#بادمجان _شکم پر 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما
✅بادمجان شکم پر😋😍
🍜طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها رو خوب شسته و به صورت راهراه پوست میکنیم و از طول نصفشون میکنیم و داخلش رو به کمک چاقو و قاشق خالی میکنیم و در روغن سرخ میکنیم یا میتونین روش روغن اسپری کنین و داخل فر بگذارین تا کمی مغز پخت بشن,
سپس یک پیاز متوسط رو خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم بعد دو سه حبه سیر هم خرد کرده به پیازها اضافه میکنیم سپس گوشت چرخ کرده را به موادمون اضافه کرده و تفت میدیم سپس نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و رب گوجه رو به موادمون اضافه میکنیم و مواد داخل بادمجان ها رو هم که در اورده بودیم رو هم تفت میدیم وبه این مواد اضافه میکنیم درب ظرف رو میزاریم تا گوشت و بادمجان ها خوب بپزه,
سپس از این مواد داخل بادمجان ها پر میکنیم و داخل سس که شامل پوره گوجه فرنگی و کمی رب هست میگذاریم نیم ساعت بعد غذاتون حاضره.
.🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 چیکن استروگانف😍👌
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کاپوچینو ☕️ 😋
مواد لازم
نسکافه پودری و فوری نصف لیوان
شکر نصف لیوان
آبجوش یک سوم لیوان
شیر داغ به میزان لازم
#طرز_تهیه
ابتدا شکر و نسکافه و آبجوش رو مخلوط و با همزن دور تند میزنیم اینقدر باید بزنید تا حالا کرمی و کاملا سفت پیدا کنه مثل خامه من قدرت همزن زیاده دو یه دقیقه شد ممکنه تا پنج دقیقه هم طول بکشه
بعد از کرم که درست شد نصف فنجان رو پر میکنیم و شیر کاملا داغ رو روش می ریزیم .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترفند_آشپزی
🔸نكته ايى براى پخت شله زرد👇
حتما شکر رو بعد از پخت برنج اضافه کنيد,اصلا نبايد شکر رو از اول اضافه کرد چون نميذاره برنج باز بشه.
شکر بعد از حل شدن آب ميندازه,پس حواستون به اين نکته باشه و آب بيش از اندازه نريزيد.
غلظت شله زرد بايد طورى باشه که وقتى داغه اگه يک قاشق ازش توى بشقاب ريختيد کاملا باز نشه و خودشو بگيره.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#پیچیدن_سمبوسه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سوپ_سبزيجات 🍜 😋
🔸روي حرارت متوسط ٣ عدد هويج نگيني شده، ١عدد پياز نگيني شده،
١ كلم بروكلي كامل خرد شده ( من از ساقه هم استفاده كردم)
را در كمي روغن زيتون تفت داده تا سبك و طلايي شود. ١/٣ ل عدس و ١/٣ ل جو را با ٣ ل آب جوش اضافه كنيد. حرارت را كم كنيد تا جو و عدس كاملاً پخته شد.
سپس ٤ ل اب مرغ ( من از اب مرغ خانگي استفاده كردم)، ١/٤ل جو دو سر را اضافه كرده و ٢٠-٣٠ دقيقه ديگر بپزيد. در اخر ١/٤ ل خامه و اسفناج تازه به همراه نمك فلفل و اب ليمو تازه اضافه كنيد. در هنگام سرو با كمي جعفري تازه خرد شده تزيين كنيد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#نکات_آشپزی
بوی برنج سوخته🍚
💥چند حبه قند لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی از بین برود.
💥پنبه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی قرهر دهید و داخل قابلمه بگذارید.
💥 موقعی که دمکن روی قابلمه است یک تکه نان روی برنج بگذارید.
🔸یک عدد پیاز رو نصف کنید و داخل برنج برنج قرار دهید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#نان_لقمه_ای 😋
یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید .
میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه یا ... پر کنید یا حتی کرم پیراشکی یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سوپ_گوجه 🍅 😋
🔸ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.هویج را رنده کرده و یا نگینی خرد کنید . پیازخرد شده با کمی زردچوبه تفت میدیم بعد هویج و سیب زمینی اضافه میکنیم و تفت میدیم سپس برنجو و پوره گوجه اضافه میونیم و مخلوط کرده بعد آب قلمو اصافه میکنیم تا به جوش بیاید.وقتی که جوشید، شعله رو کم میکنیم و اجازه میدیم حدود بک ساعت و نیم با شعله کم بپزه بعد از پخت کامل با گوشکوب برقی میکس میکنیم کمی گیشنیز و جعفری ساطوری اضافه میکنیمدو ده دقیقه دیگه روی حرارت قرار میدیم.در نهایت نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید و مقداری آبلیمو تازه به آن اضافه کنید و یا آبلیمو یا چند برش لیموترش تازه موقع سرو در کنار غذا قرار میدیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh