هدایت شده از ارشیو غذا
#بهترین_دمنوش_برای_جلوگیری_از_تجمع_چربی_واضافه_وزن
دمنوش بارهنگ بهترین دارو برای دستگاه گوارش محسوب می شود و از تجمع چربی در بدن و اضافه وزن جلوگیری می کند
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_موزی
دانه چیا 3ق غ، آب جوش2 لیوان،، پودر ژلاتین 3ق سر پر، شیر 1 لیوان، بستنی 1 لیوان، شکر 2ق غ، ژله موزی 1 بسته، موز 1 عدد
🔴دانه چیا یا (تخم شربتی )رو داخل نصف لیوان آب جوش بریزید ده دقیقه بذارید داخل آب جوش بمونه ژلاتین رو داخل نصف لیوان آب سرد بریزید که حالت پفکی پیدا کنه و بعد روی بخار کتری بذارید که حل بشه و شفاف بشه (بن ماری )
شیر، شکر و ژلاتین بن ماری شده و دانه چیا (تخم شربتی )خیس شده و بستنی رو خوب مخلوط میکنیم که بستنی کامل حل بشه
قالب گودی انتخاب و چرب کنید و مایع دسر رو داخلش بریزید و بذارید8 ساعت داخل یخچال بمونه بعد لبه های دسر رو ظرف جدا کنید و توی ظرف سرو برگردونید
مرحله دوم
ژله موزی رو داخل یک لیوان پر آب جوش حل کنید و بذارید سرد بشه و نصف ژله رو توی قسمت گود ژله بریزید و موز خرد شده رو روی ژله بچنید و بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه بعد بقیه ژله موزی رو روی موز ها بریزید با این روش موزها کامل زیر لایه ژله ای میره و حالت ویترینی میگیره 👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترفند_آشپزی
نكاتى مهم براى تهيه كتلت
•براى جلوگيرى از وا رفتن كتلت از مقدارى ارد سفيد يا ارد نخود و با ارد سوخارى توى مواد كتلت استفاده كنيد
•دارچين و گلپر و زردچوبه و كارى ادويه هاى مناسب اين هستن
•استفاده از سير هم مزه جالبى ميتونه به كتلت بده
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_سیب_زمینی😍😋
سیب زمینی آبپز ۴ عدد
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
نمک وفلفل به میزان لازم
سوسیس دوعدد
پیازچه ۲قاشق غذاخوری
آب ولرم یک لیوان
آرد تقریبا ۲ونیم تا۳لیوان
سیب زمینی ابپز رو پوره کرده بهش آب ولرم رواضافه میکنیم هم میزنیم تاسیب زمینی باآب کاملا مخلوط بشه بعدخمیرمایه ،سوسیس،پیازچه ونمک وفلفل رواضافه کرده ودراخراردروکم کم میریزیم تاجایی که خمیرچسبندگی زیادنداشته باشه درانتهادستمون رویکمی چرب کرده وخمیرروجمع میکنیم روی خمیررومیپوشانیم بهش استراحت میدیم تاحجم خمیردوبرابربشه ازخمیر به اندازه دلخواه برمیداریم گردمیکنیم دوباره ده دقیقه دیگه استراحت میدیم وتوروغن داغ سرخ میکنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_نونی 😍😋
آرد 3 پیمانه، نمک 2 ق.چ، آب1 پیمانه، نمک 2 ق.چ، پودر فلفل سیاه 1 ق. چ، پودر فلفل قرمز 1 ق. چ، زردچوبه 1 ق. چ، پودر تخم گشنیز 1 ق.چ، سیر 2 حبه، فلفل قرمز تند 1 عدد، روغن 4 ق.غ، پیازچه100 گرم، اسفناج 100 گرم، گشنیز 100 گرم، تره 100 گرم
🔴آرد، نمک و آب رو مخلوط کنید و خمیر تهیهشده رو بعد از ورز دادن، 20 دقیقه استراحت بدید. سبزیها رو ساطوری کنید و سیر و فلفل قرمز خردشده رو با سایر ادویهها و روغن به سبزیها اضافه کنید و هم بزنید. خمیر رو روی سطح تمیزی باز کنید و گلولههای کوچکی ازش بردارید و پهن کنید. مقداری از ترکیبات رو به صورت دایرهای روی خمیر بریزید. لبهی خمیر رو برگردونید و داخل تابه روغن سرخ کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کته کباب به روش جدید🥰
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌸يـك فنجانِ
💕چاىِ شـادى بخش
🌸مهمانِ مـن بـاش
💕در ايـن صبح زیبـا
🌸بهترينها را ازدرگاه ایزد منان
💕برايتان صميمانہ طلب مي كنم
#صبحت_به_زیبـایی_گلها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ
#بال_و_کتف_سوخاری
بال وکتف ۱ کیلو، کچاب ۱۰۰ گرم، سس فلفل در صورت تمایل مقداری، آبلیمو ۱ عدد، آرد سفید ۱ لیوان، پاپریکا ۱ ق غ، پودر سیر٫ پودر پیاز و بیکینگ پودر از هر کدوم ۱ ق چ، نمک
سس:
پوره سیر ۱ ق چ سر پر، کچاب ۱۵۰ گرم، سس تند در صورت تمایل، آب یک عدد لیمو، کره ۳۰ گرم، عسل ۱ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#توپک_نارگیلی👩🍳
🔺چیا لازم داریم:(برای حدودا ۶تا توپک ۳۵گرمی)
بسکوییت پتی بور: ۱۸تا دونه
موز : یه دونه
گردو : ۳تا دونه
پودر نارگیل:۵ ق غ پر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عدسی
گندم پوست کنده یا بلغور گندم نصف لیوان، عدس یک و نیم لیوان، عصاره قلم یاعصاره گوشت یا مرغ، ادویه و پیاز
🔴عدس و گندم خیس کنید حداقل پنج ساعت ، یک عدد پیاز و خرد کرده و سرخ کنید و نمک و زردچوبه و کاری بزنید نصف پیاز داغ آماده شده رو بردارید وکنار بدارید، گندم و عدس اضافه و کمی آب بریزید و بذارید با حرارت کم بجوشه وقتی پخت و غلیظ شد عصاره قلم یا عصاره گوشت و مرغ و اضافه کنید و بذارید جا بیفته در آخر پیاز داغی که جدا کرده بودین اضافه کنید
میتونید برای تزیین هم استفاده کنید من در آخر کره و دارچین و کمی فلفل سیاه هم میریزم روش که عالی میشه🥰
درست و نوش جان کنید و لذت ببرید برای بچه ها خیلی خوبه چون یه غذای کامل و مقویه☺️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
سوپ جو رستورانی 🥘
یه سوپ خوشمزه و لعابدار که میتونه گزینه مناسبی برای پیش غذا باشه تو روزای سرد سال...
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پیاز سوخاری🤤
🧅
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
💫گنجشکی به خدا گفت: لانه کوچکی داشتم، آرامگاه خستگیم، سر پناه بی کسیام بود، طوفان تو آن را از من گرفت! کجای دنیای تو را گرفته بودم؟
خدا در جواب گفت: ماری در راه لانه ات بود. تو خواب بودی، باد و باران را گفتم لانه ات را واژگون کند، آنگاه تو از کمین مار پر گشودی.
چه بسیار بلاها که به واسطه محبتم از تو دور کردم و تو ندانسته به دشمنیام برخواستی!
خدايا حُکم و حِکمت در دست توست! واسه داده ها و نداده هات شُكر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شکم پر : 🥔🥔
فلفل دلمه ( من از ۴ تا رنگش استفاده کردم که خوشگل تر بشه)
پیاز
هویج
فیله مرغ
سیب زمینی
نخود فرنگی
پنیر پیتزا
نمک و فلفل
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی
#قهوه_ترک
☕️قهوه ی خوب باید آسیاب خیلی نرم شده باشه که زیر انگشت چیزی حس نشه
☕️رنگ قهوه روشن باید باشه نسبت به اسپرسو. رنگ تیره و کاکائویی خوب نیست
☕️تناسب قهوه و قهوه جوش (جازوه)
برای دو نفر نمیشه تو قهوه جوش 6 نفره قهوه خوب و چرب درست کرد
☕️ دهن جزوه تنگ باشه بهتر قهوه قوام میاد
☕️ از آب سرد استفاده بشه خامه قهوه بیشتر میشه
☕️ برای 1 فنجان کوچیک، حداقل 1 ق شیر خشکی قهوه میخوایم یا 2 ق م پر
☕️اگه شکر دوس دارید همون ابتدا بریزید
☕️ قهوه رو قبل از گذاشتن روی شعله هم بزنید و دیگه در طول حرارت دیدن هم نخوره
☕️ طعم دهنده های مخصوص قهوه ترک یا هل رو قبل از سرو میتونید تو فنجون بریزید و چند قطره آب جوش بریزید حل بشه
☕️ قهوه ترک نباید قل بخوره. خامه قهوه که اومد بالا و خواست قل بخوره باید بلافاصله خاموش کنیم و از روی حرارت برداریم
☕️. برای سرو کردن اول از خامه قهوه با قاشق برمیداریم و داخل فنجون میریزیم. بعد به آرومی از کنار فنجون قهوه رو میریزیم.
اگه نمیخواین تفاله داشته باشه 2 دقیقه صبر کنید بعد قهوه رو سرو کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من که عاشق بستنی زمستونی ام تو چی؟🤩
میدونم بچه ها هم عاشقشن پس با من همراه باش تا این بستنی زمستونی خوشمزه رو بهتر از بازاریش درست کنی😍😍
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند نصف پیمانه
سرکه سفید ۱/۴ ق چ
وانیل نصف ق چ
پودر ژلاتین ۱ ق غ
آب برا حل کردن ژلاتین ۲ ق غ
ورق میکادو ۱ عدد
شکلات ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۱ ق غ
☘️این مقدار مواد به من حدود ۱۸ عدد بستنی زمستونی داد حالا بستگی به کاتر گرد شما داره اگه بزرگتر باشه تعداد کمتر میده
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
بهترین روش طبخ ماهیچه 🤗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون خامه فوری ترین و خوشمزه ترین شکلات صبحانه رو درست کن😋
🔵 مواد لازم :
۱ لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۱ لیوان روغن مایع
۲ ق غ پودر کاکائو
به دلخواه میتونید پودر فندق یا پسته یا گردو هم داخلش بزنید من نزدم ✋
❌ نکته ها ❌
+ حتما همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشن
+ دقت کنید مواد دقیقا اندازه دستور باشن کم و زیاد نکنید
+تا یک هفته حداقل داخل یخچال ماندگاری داره
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#آموزش_دسر_رنگینک
مواد لازم
خرما:نصف پیمانه
آرد سفید:1 پیمانه
آرد نخودچی:یک چهارم پیمانه
پودر قند:3 ق غ
کره:150 گرم
پودر هل و پودر دارچین:ا نصف ق چ
گردوی خرد شده:نصف پیمانه
پودر پسته و پودر نارگیل : 1 ق غ
ابتدا آرد سفید و آرد نخودچی را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آن ها گرفته شود. در مرحله بعد کره را به آرد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا جایی که کره آب شده و یک مایه قهوه ای روشن درست شود. در این مرحله شعله گاز را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. بعد پودر شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس پودر دارچین، هل، پسته و نارگیل را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
در مرحله بعد هسته خرماها را جدا کرده و کمی له کنید سپس با گردوی خرد شده مخلوط نمایید. حالا نیمی از مخلوط آرد و کره را داخل قالب بریزید و مخلوط خرما و گردو را وسط آن بریزید و با قاشق کمی فشار دهید تا منسجم شود. در ادامه باقی مانده مخلوط آرد و کره را بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا رنگینک سفت شود
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه ک مطمعنم همگی دوستش دارین
مواد
2 عدد سینه مرغ
3 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری خردل
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1.5 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز،
1 قاشق چایخوری پودر سیر یا 1-2 قطره سیر رنده شده
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک 👉🏻 نمک را به سس سویا اضافه کنید
▪️▪️▪️▪️
آماده سازی:
همه مواد سس را با هم مخلوط کنید. سینه مرغ را به سه قسمت برش می دهیم و داخل سس می ریزیم. پس از مخلوط شدن خوب روی آن را بپوشانید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید
دستور این خوشمزه رو هم با صدا توضیح دادم سوالی بود کامنت کنید دوستان ♥️♥️
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋خوراک مرغ رژیمی و خوشمزه 😋😍
✅مواد لازم :
مرغ ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
هویج دو عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
فلفل سبز ۴ عدد ( تند یا شیرین به دلخواه)
رب گوجه دو قاشق غ
پوره ی گوجه ۴ قاشق غ
پیاز کوچک ۱۰ الی ۱۵ عدد
سیر به دلخواه
زرد چوبه یک قاشق چای خوری
آویشن یک ق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
روغن ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم .
✅طرز تهیه:
برای تهیه ی این خوراک مرغ بسیار لذیذ فقط کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی خوراک رو در ابتدا با کاغذ روغنی و سپس فویل بپوشید و در فر با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار بدید .در آخر فویل و کاغذ روغنی رو بردارید تا سطح مواد با گریل برشته بشه. نوش جان 😋😍👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_نوتلا
مواد لازم
2 عدد تخم مرغ
1 عدد زرده تخم مرغ
1 فنجان شیر
1/2 فنجان آب
به مقدار لازم نمک
45 گرم کره آب شده
1 قاشق چای خوری شکر
به مقدار لازم وانیل
1 فنجان آرد
به مقدار لازم کره برای سرخ کردن
مواد لازم جهت تهيه رویه
به مقدار لازم شکلات نوتلا
طرز تهیه
2 عدد تخم مرغ، زرده تخم مرغ، شیر، آب، نمک، شکر، وانیل و کره ی آب شده را در یک مخلوط کن مخلوط کنید تا کف کند سپس آرد را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود. خمیر را یک ساعت کنار بگذارید.
یک تابه ی کوچک نچسب را روی شعله داغ کنید. آنقدر کره اضافه کنید که کف ظرف را بپوشاند. 30 گرم از خمیر را وسط تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا خمیر به طور یکدست پخش شود. 1 دقیقه آنقدر بپزید که روی خمیر دیگر براق نباشد سپس برگردانید. کف کرپ باید طلایی شده باشد.
طرف دیگر کرپ را 15 ثانیه دیگر سرخ کنید سپس درون بشقاب قرار دهید. کرپ ها را در فر با دمای 250 درجه فارنهایت گرم نگه دارید یا بلافاصله روی آنها شکلات نوتلا بمالید و لوله کنید و شکر پودری بپاشید و سرو نمایید
᯾❁ @fast_food ❁᯾