#مسقطى_خونگى 🍮 😋
🔸یک پیمانه نشاسته گل یا نشاسته گندم رو در کاسه ای بریزید دو پیمانه اب سرد روش بریزید و بدون اینکه هم بزنید کنار بگذارید تا یک ساعت بماند بعد یک ساعت اب روی ان رو دور بریزید .نشاسته رو به همراه دو پیمانه شکر و ۵ پیمانه اب سرد در قابلمه بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید زمانیکه شکر حل شد یک قاشق چایخوری ابلیمو یا یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنید حدود یک ساعت هم بزنید تا نشاسته غلیظ بشه سپس یک پیمانه گلاب اضافه کنید و باز به هم زدن ا دامه بدین (دو ساعت دیگه باید هم بزنین)بعد میتونین ۵۰ گرم کره، زعفرون ، پودر هل ،خلال بادوم و خلال پسته تونو اضافه کنید و هم بزنین (حدود نیم ساعت الی یک ساعت دیگه)تا براقو شفاف و سفت شود اواخر پخت یه قاشق گلوکز اضافه کنید که باعث کمی کشدار شدنش میشه تا داغه توی سینی یا قالب بریزید.و بعد سرد شدن از قالب در بیارید
شدن از قالب در بیارید یا برش بزنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دسر_مشکوفی 🍮 😋
(برای نه نفر)
مواد لازم
نشاسته سه چهارم پیمانه
آب یک و نیم پیمانه
شیر دو پیمانه
کره 15 گرم
زعفران بدلخواه
شکر سه چهارم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه
ابتدا آب و نشاسته را با هم مخلوط میکنیم و حدود بیست دقیقه میگذاریم تا بماند و خیس بخورد سپس کل موادو با هم مخلوط میکنیم و روی شعله متوسط میگذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود و در آخر گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و بعد از اینکه شروع به حباب زدن کرد بعد از چند دقیقه از روی شعله برمیداریم و در قالب میریزیم و بعد از کمی خنک شدن بمدت سه تا چهار ساعت در یخچال میگذاریم تاببندد
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سوپ_تره_فرنگى 🍜 😋
🔸دو ق غ روغن زيتون در قابلمه بريزيد و يدونه پياز ريز خرد شده+يك ليوان تره فرنگي نازك حلقه اي شده(قسمت سفيدش) رو پنج دقيقه تفت بديد بعد يك ق غ ترخون تازه اضافه كنيد و بعد از يك دقيقه هشتصد گرم قارچ ورقه شده اضافه كنيد و يك ربع تفت بديد تا آب قارچ كاملا كشيده بشه.حالا يك ق غ آرد اضافه كنيد و بعد از يك دقيقه دو ليوان آب مرغ+سه چهارم ليوان شير پرچرب اضافه كنيد و بذاريد سوپ آروم بپزه و غليظ بشه و نمك و فلفلشو بريزيد.موقع سرو كمي ترخون تازه روش بريزيد و كنارش ليموي تازه بذاريد.ميتونيد در آخر با گوشتكوب برقي كمي ميكسش كنيد ولي خيلي صاف نشه و بافتش مشخص باشه بهتره.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#اش_ترخينه 🍜
🔸ترخینه(براى هر نفردو قرص) رو از شب قبل خیس میکنیم. روز بعد با نخود و لوبیا و عدس (به نسبت مساوى)و یه پیاز خام نگینی خورد شده میزاریم بپزه. بعد سبزی آش رو اضافه میکنیم. بعد از اینکه جا افتادو به لعاب افتاد زیرش رو خاموش میکنیم وطبق ذائقه کشک رو اضافه میکنیم نعناع داغ درست میکنیم و یه کمی هم داخلش میریزیم. بعد با پیاز داغ و سیر داغ تزیین میکنیم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
#سوفله_شکلاتی
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#كرم_نسكافه
شير ٤پيمانه
خامه صبحانه (يا ترجيحا خامه قنادي) :يك پيمانه
شكر: ١٢قاشق غذاخوري
پودر ژلاتين: چهار قاشق غذاخوري سرخالي
آب سرد: نصف پيمانه
نسكافه دو ق غذاخوري(يا به ميزان دلخواه)
طرز تهيه :
شير وشكر و نسكافه را در ظرفي مناسب ريخته و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا فقط گرم شده و شكرها حل شوند. ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و روي بخار آب كتري قرار ميدهيم تا حل شود
بعد انرا با شير مخلوط كرده،ميگذاريم خنك شوند،در اخر خامه را اضافه كرده
سپس مواد را در قالب مورد نظر ريخته و به مدت چهار الي ٦ ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا ببندند. .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
ژله ویترینی تک نفره😋
مواد لازم :
ژله آلورا
ژله رنگ دلخواه
دو سایز قالب با طرح گل
شیر یا بستنی
طرز تهیه:
ابتدا ژله رنگی (به دلخواه) رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید(حل کردن روی بخار کتری) و بعد از خنک شدن به جای آب سرد یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر بریزید. سپس قالب های سایز کوچک رو با این ژله پر کنید. و بذارید یخچال تا کامل ببنده.
حالا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و مقداری از اون رو کف قالب های سایز بزرگ بریزید و بذارید یخچال تا نیم بند بشه. حالا ژله های رنگی رو از قالب ها بیرون بیارید. و در قالب های بزرگ روی ژله نیم بند قرار بدید و مقداری از ژله آلورا رو اطرافش بریزید و بذارید یخچال تا فیکس(ثابت) بشن. بعد از فیکس شدن اطرافش رو کامل از ژله آلورا پر کنید تا قالب پر بشه و بذارید یخچال که ببنده.
حالا می تونید با توجه به سلیقه خودتون ژله داخل ظرف رو هر رنگی که دوست داشتید درست کنید. یه مقدار از اون رو کف ظرفتون بریزید وقتی نیم بند شد ژله گل رو بذارید و دورش رو از ژله تون بریزید و یخچال بذارید تا فیکس بشه. و بعد بقیه ژله رو بریزید. یا به جای ژله نوشیدنی سرد بریزید توی ظرف.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کیک_شکلاتی
تخم مرغ سه عدد
آرد دو لیوان
شیر یک لیوان سر خالی
شکر یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاکائو سه قاشق غ
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل یک ق م
تخم مرغ ها وشکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و و با هم زن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد روغن مایع و شیر روبه ترتیب اضافه میکنیم و و خوب مخلوط میکنیم ودر آخر آرد و پودر کاکائو بکینگ پودر
را که قبلا با هم الک کردیم رو آرام اضافه میکنیم ودر قالب مورد نظر ریخته ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه ۴۵دقیقه قرار میدیم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#_کوکی_شکلاتی_اسمارتیزی
مواد لازم :
▫️آرد۳ پیمانه
▫️روغن۱ پیمانه
▫️شکر۱ پیمانه
▫️تخم مرغ۲ عدد
▫️پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری
▫️بیکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
▫️وانیل۱/۲ قاشق چای خوری
✍روغن و شکر رو خوب با هم مخلوط کرده با همزن میزنیم تا کرم رنگ شه بعد وانیل را افزوده و باز مقداری میزنیم
آرد،پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و کم کم به مواد افزوده تا خمیرآماده شودسپس از خمیر به اندازه گردو برداشته در کف دست گرد میکنیم تا ترکی نداشته باشد گلوله های آماده شده رو با فاصله در سینی فر گذاشته کمی با دست فشار میدیم تا مقداری پهن شود و اسمارتیزها را روی آن قرار داده
و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۵۰به مدت ۸تا۱۰ دقیقه قرار میدیم و بعد از سرد شدن از سینی جدا میکنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#توپک_خرما 🍡 😋
🔸دو تا بسته ي 700 گرميِ خرما رو برداشتمو پوست و هسته هاشونو جدا كردم. ريختمشون تو تابه و گذاشتم روي حرارت. چند دقيقه همش زدم تا يه كم گرم بشه بعد يه كره ي 100 گرمي رو بهش اضافه كردم و خوب هم زدم تا كره قشنگ به خورد خرماها بره و خرماها هم مثل حلوا يه دست بشه. بهش پودر هل، دارچين، كنجد و گردوي آسياب شده اضافه كردمو همه رو خوب با هم مخلوط كردم. وقتي سرد شد گوله شون كردم و تو پودر نارگيل كه با رنگ مرغوب خوراكي رنگي شون كرده بودم غلطوندم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#آبگوشت 🍲 😋
مواد لازم
پیاز دوعدد بزرگ
نخود یڪ ونیم پیمانه
لوبیا قرمز یڪ پیمانه
گوشت 400 گرم
سیب زمینے متوسط دوعدد
نمڪ وفلفل سیاه پودر پاپریکا و زردچوبه به میزان لازم
#طرز_تهیه
ابتدا حبوبات رو 24 ساعت خیس میکنیم وچند بار آبش رو عوض میکنیم تا نفخش گرفته بشه بعد پیاز داغ حسابے میگیریم دوعدد پیاز بزرگ وگوشت رو میریزم داخلش وسرخش میکنیم بعد هم زرچوبه میزنیم وبا حبوبات میزاریم بپزن وقتے که کاملا گوشت وحبوبات جا افتاد بهشون نمڪ وفلفل سیاه و پودر پاپریکا میزنیم ودو قاشق هم رب گوجه ودوتا سیب زمینے هارو هم درسته میندازیم ومیزاریم دوباره باهم جابیفته وقتے کاملا با هم جا افتادن کمے هم بهش ریحون میخکے خشڪ اضافه میکنیم که عطر خاصے به آبگوشت میده.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کنافه_پنیری 😋
🔸نیم کیلو کنافه خیس با ۱۰۰ گرم کره آب شده مخلوط میکنیم .
بعد کمی از کنافه داخل فنجان قهوه میذاریم وسطش رو یکم گود میکنیم و تکه پنیر حالا هر پنیری میتونه باشه (پنیر مثلثی،پنیر پیتزا،پنیر خامه ای )میذاریم روش دوباره کنافه میذاریم کمی فشرده ش میکنیم واز فنجان آروم بیرون میاریم در ظرف مورد نظر که کمی چرب کردیم میذاریم کمی دوباره کره آب شده روش میریزیم خیلی کم ودر فر ۱۸۰ به مدت نیم ساعت و وقتی ترد شد و زیرش طلایی شد .بعد گریل بالا روشن میکنیم که روش هم طلایی بشه .
بعد از فر بیرون میاریم و همینطور که داغه شهد روش میریزیم .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#پفک_خانگی
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کوکو_سبزی_با_نان_باگت 😋
مواد لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سبزی (کوکوی ریز شده) 100 گرم
آرد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
آب 1 پنجم لیوان
نان باگت 1 عدد
روغن به میزان لازم
طرز_تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب آرد سیب زمینی ، آب، تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سبزی کوکو و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم میزنیم. سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید.
روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
16.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#طرز_تهیه_حلوا_با_شیره_ی_خرما
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#فرنی_شکلاتی 🍨 😋
نیم لیتر شیر
۳ق س شکر
۱ق س پودرکاکائو، ۱ق س اردبرنج، ۱ق س نشاسته ذرت رو باهم توی ظرف میریزیمو باهمزن دستی خوب هممیزنیمتا کاملا صاف و یکدست بشه گلاب روهماضافه میکنیم ومیذاریمروی حرارت مدامهم میزنیم تا مایع غلیظبشه به غلظت مناسب که رسید شعلروخاموش میکنیم و فرنی روتوی ظرف مورد نظر ریخته تزیینمیکنیم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#دسر_پاناکوتا 🍷 😋
مواد لازم
شیر سه پیمانه
شکر یک پیمانه
خامه یک بسته (پاکت صورتی)
ژلاتین سه قاشق غذاخوری
وانیل مقدار کم
گلاب دوقاشق غذا خوری
#طرز_تهیه :
ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد
شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم ژلاتین رو به شیر اضافه کردم و گذاشتم تا شیرمون سرد بشه خامه رو هم زدم تا یه خورده سبک بشه و به شیر که کاملا سرد شده و هم دما با خامه شده خامه روبهش اضافه کردم و هم زدم تا یک دست بشه .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#آبگوشت 🍲 😋
مواد لازم
پیاز دوعدد بزرگ
نخود یڪ ونیم پیمانه
لوبیا قرمز یڪ پیمانه
گوشت 400 گرم
سیب زمینے متوسط دوعدد
نمڪ وفلفل سیاه پودر پاپریکا و زردچوبه به میزان لازم
#طرز_تهیه
ابتدا حبوبات رو 24 ساعت خیس میکنیم وچند بار آبش رو عوض میکنیم تا نفخش گرفته بشه بعد پیاز داغ حسابے میگیریم دوعدد پیاز بزرگ وگوشت رو میریزم داخلش وسرخش میکنیم بعد هم زرچوبه میزنیم وبا حبوبات میزاریم بپزن وقتے که کاملا گوشت وحبوبات جا افتاد بهشون نمڪ وفلفل سیاه و پودر پاپریکا میزنیم ودو قاشق هم رب گوجه ودوتا سیب زمینے هارو هم درسته میندازیم ومیزاریم دوباره باهم جابیفته وقتے کاملا با هم جا افتادن کمے هم بهش ریحون میخکے خشڪ اضافه میکنیم که عطر خاصے به آبگوشت میده.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سردنوش_عناب_کاسنی 🍹
تخم شربتی 1 قاشق چایخوری
عرق کاسنی 70 میلیلیتر
عرق عناب 40 میلیلیتر
عرق هل و گلاب 100 میلیلیتر
گل گاو زبان چند برگ
شهد گل گاو زبان 20 میلیلیتر
یخ 5 عدد
تخم شربتی را در 1 پیمانه آبجوش بریزید تا نرم شود. در شِیکرهای دستی یا کوکتل شِیکرها، عرقیجات را به همراه گل گاو زبان و شهد آن با هم ترکیب کنید. یخ را نیز به آن اضافه کنید. مواد را کاملاً با هم مخلوط کرده و در لیوانهای مورد نظر بریزید. سپس تخم شربتی را که از آب جوش جدا و خنک شده را به نوشیدنی خود اضافه کنید.
خواص:
عرق کاسنی و عناب به خاطر طبع خنکی که دارند، معروفند. پس میتوان گفت این نوشیدنی یک نوع خنک کننده برای بدن بوده و عطش و گرما را از بدن دور میکند. گل گاو زبان و شهد آن یک مکمل بسیار خوب برای این نوشیدنی میباشد، چرا که علاوه بر خنکی و رفع عطش، آرامش و تمدد اعصاب را به همراه دارد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#خوراك_لوبيا_ومرغ
موادلازم📝
لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه
مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده
پیاز دو عدد متوسط
سیب زمینی دو عدد خرد شده
نمک.فلفل .زرد چوبه.
کمی رب
چند تا گوجه گیلاسی
طرز تهیه📝
پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#خورشت_کل_ بروکلی 😋
مواد لازم
گوشت ۴۰۰ گرم
کلم بروکلی ۴۰۰ گرم
لپه ۵/. پیمانه
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیاز داغ ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
نمک و زرد چوبه به مقدار لازم
آب لیمو نصف استکان
روغن برای سرخ کردن
#طرز_تهيه
گوشت را با یک پیاز کوچک و نمک و زرد چوبه بپزید و لپه پخته شده و کلم بروکلی سرخ شده را به آن اضافه کنید. ۵ دقیقه مانده به آخر پخت گوجه فرنگی پوست کنده و ریز شده و رب گوجه و پیاز داغ و آب لیمو را به خورشت اضافه کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کرم_شکلاتی 🍨 😋
🔸دو لیوان شیر رو با نصف لیوان شکر روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه، ۲ قاشق آرد گندم یا نشاسته ذرت اضافه میکنیم، ۵۰ گرم شکلات تخته ای و یک قاشق هم پودر کاکائو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا کرم کاملا یکدست بشه، آخر پخت ۲۰ گرم کره هم اضافه میکنیم، اگه احساس کردید غلیظ هست همینطور که رو گاز هست کم کم شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسید ، برای لایه ی وسط بیسکویت پتی بور شکلاتی رو پودر کردم و بینش ریختم . و برای قسمت سفید هم شکلات تخته ای و پودر کاکائو رو حذف و به جاش کمی وانیل اضافه کنید ، این دسر خیلی سریع و راحت آماده میشه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#حلوا_نوتلا 🍮 😋
یک پیمانه آرد سبوس دار
پودر قند یک ق غ پر
روغن و کره دو ق غ از هر کدوم
نوتلا یک ق غ
شکلات تخته ای تلخ یک ق غ
🔸آرد رو تفت می دهیم مخلوط روغن و کره رو بعد از اینکه رنگ آرد برگشت بهش اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم .بعد شعله رو خاموش می کنیم و پودر قند رو بهش اضافه می کنیم در این حالت یه خمیر سفت باید داشته باشیم اگه خیلی سفت بود کمی روغن و اگر شل بود کمی آرد تفت داده شده بهش اضافه می کنیم در آخر هم نوتلا و شکلات دارک بن ماری شده رو بهش اضافه می کنیم و در قالب های سیلیکونی یا بشقاب می ریزیم و می زاریم توی فریزر به مدت یک ساعت تا ببنده .اگه توی بشقاب ریختیم می تونیم بصورت لوز برش بزنیم.
این حلوا رو می تونید با نوتلا خالی درست کنید که رنگش روشن تر میشه .یا با شکلات تنها.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#کدو_سبز_شکم_پر 🔰 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇
#کدو_سبز_شکم_پر ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️چهار عدد کدو سبز قلمی
▫️یک عدد سیب زمینی متوسط
▫️پنج عدد قارچ
▫️یک عدد فیله ی گوجه بدون پوست
▫️سه قاشق غذاخوری سویای خیس شده
▫️نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
▫️سه قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمزان
▫️روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
▫️سیر دو حبه
🔴طرز تهیه🔻🌮
🔸اول از همه کدوها را شسته و از طول کدو به دو قسمت تقسیم کنید . پوست کدو را نگیرید .
داخل کدوها را با قاشق کوچک خالی کنید . کدوها را در فر صدو هشتاد درجه بمدت یکربع داخل فر بگذارید .
سیب زمینی را آب پز کرده و نگینی خرد کنید . در یک ماهیتابه دوحبه سیر را ریز کرده وبا روغن زیتون کمی تفت دهید.
🔸سویای خیس شده و سیب زمینی نگینی و مواد داخل کدو که با قاشق خالی کردید را به سیر اضافه کرده و تفت دهید
قارچ را ورقه کرده و با فیله گوجه به مواد اضافه کنید . نمک و فلفل و ادویه را به موادتان اضافه کنید . آب مواد که کشیده شد داخل کدوها را با این مواد پر کنید
🔸روی آن پودر پنیر پارمزان ریخته و به مدت بیست دقیقه داخل فر صد و هشتاد درجه بگذارید
بعد حرارت بالای فر را نیز میتوانید کمی روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترفند_آشپزی
🔸يك دستور عالى براى يه ته ديگ بى نظير برنجى👇
🔸مقداری از برنج کف قابلمه بریزید مقداری آب برنج و روغن و زردچوبه اضافه کنید هم بزنید یکدست بشه بعد با پشت کفگیر صاف کنید
بقیه برنج با کفگیر کم کم و بصورت گنبدی روی ته دیگ بریزید.
روی شعله زیاد بذارید بخارش که درومد زیرشو ملایم کنید و نیم ساعت دم کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh