#پیراشکی_شکلاتی
آرد سفید ۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
کره به دمای محیط رسیده ۲۵ گرم
شکر ۲ ق غذاخوری
مخمر ۵ گرم ( معادل ۱ ق چایخوری)
بیکینگ پودر ۵ گرم
شیر گرم ¾ پیمانه ( ممکنه بسته به نوع ارد ¼ یا بیشتر اضافه بیاد )
وانیل نصف ق چایخوری
🔹️ مخمر + شکر و ۲ ق از شیر گرم مخلوط کنید .
در کاسه ای دیگه ارد + بیکینگ پودر + کره و تخم مرغ مخلوط و با دست مخلوط کنید ، حالا مخلوط مخمر وشکر بریزید و باقیمانده شیر کم کم به خمیرتون اضافه کنید و همزمان ورز بدید تا خمیر جمع بشه .
خمیر در کاسه چرب شده ۱ ساعت با سرپوشیده استراحت بدید .
سپس پف خمیر بگیرید سطح میز کمی آرد پاشی کنید خمیر خیلی کم ورز بدید و به شکل مستطیل باز کنید از یک قالب مربع بزرگ یا مثل من از یه تکه مقوا کمک بگیرید و خمیرتون برش بزنید ، سپس مطابق فیلم خمیر برش بزنید لبه های برش خورده رو با کمی آب بهم بچسبونید، توی سینی چرب شده نیم ساعت استراحت بدید حتما یک پارچه روش بندازید بعد از نیم ساعت توی روغن داغ سرخ کنید .
نکته : حین سرخ کردن روغن با قاشق روی سطح پیراشکی تون بریزید کمک به پف بیشترش میکنه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بدون تخم مرغ
᯾❁ @fast_food ❁᯾
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مزه دارکردن ماهی
برای سبزی پلو باماهی
برای مزه دار کردن دو عدد ماهی قزلآلا:
بعد از اینکه ماهی رو خوب تمیز کردید و برش دادید، (میتونید از همونجا که ماهی رو تهیه میکنید بگید که براتون برش بده)
آب پیاز: ۱ عدد
آب لیمو تازه: ۲ عدد
زعفران دم شده: ۳ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چاییخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چاییخوری
زنجبیل: نصف قاشق چاییخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چاییخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چاییخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چاییخوری
نمک: ۲ قاشق چاییخوری
بعد از مزه دار کردن، ماهی باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه توی یخچال استراحت کنه.
روکش آرد، برای سرخ کردن ماهی؛
آرد گندم: ۱۰ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۲ قاشق چاییخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چاییخوری
هر طرف ماهی باید به مدت ۳ دقیقه درون روغن دااااغ سرخ بشه.
اگر مثل من سرخکردنی نمیخورید بعد از انجام همه مراحل، به مدت ۲۰ دقیقه توی فر ۱۹۰ درجه بزارید.
میتونید از ماهی سفید یا شیر ماهی هم استفاده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_خرما #بدون_آرد 🥮 😋
▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه
▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه
▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه
▫️پکینگ پودر ۱ ق غ
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه
▫️شیر ۱/۲پیمانه
▫️آب ۱/۴پیمانه
▫️وانیل ۱/۴ق چ
🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم
#کیک
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلک فارست یه دسر جذابه که تو کشور
آلمان خیلی محبوبیت داره🤩
کیک شکلاتی : یک بسته
یک شات اسپرسو یا قهوه فوری
خامه قنادی: ١٠٠گرم
گیلاس : مقدار لازم
شکر : یک قاشق غذاخوری
شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای: مقدار لازم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
"♥️🖇"بـرایبہدسـتاوردنچـیزۍ
ڪہدوسـشدارم
مـیجنگممـثلبہدسـتآوردنتـو..!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ایده جذاب برای صبحانه عالیه😋👌
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
•💚🕊•
افتخاریستکهدلدادهیحیدرباشم
منغلامعلیونوکرمادرباشم...
#السلامعلیڪیاامیرالمومنین
19.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا خورا دستا بالا🙋🏼♀️😅
موادلازم:
سینه مرغ ۱/۲ سینه کامل
سیر ۲حبه
خامه ۱۰۰گرم
شیر ۱پیمانه
قارچ (به مقداردلخواه)
کره ۲۵گرم
پاستا پنه تقریبا ۱/۴ بسته کامل
پنیر پارمسان ۲ ق غ
این مواد برای ۲الی۳نفر پاستا میده💁♀️
᯾❁ @fast_food ❁᯾