6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زولبیا با قالب
فیلم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh
#کباب_ترکی_معجزه_چاشنی😋
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
پیاز رنده شده دو عدد
سیر رنده شده یک قاشق چای خوری
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم
جعفری ریز خرد شده دو تا سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
پودر نان خشک دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
سیخ چوبی ۱۰ تا ۱۲ عدد
طرز تهیه:
بعد از رنده کردن پیاز حتما آب اضافی آن را بگیرید. همه مواد را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط کنید. چند دقیقه ورز دهید سپس به حالت ضربه ای در کاسه بکوبید تا منسجم و کشدار شود، روی ظرف سلفون بکشید و حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
سیخ های چوبی را به مدت نیم ساعت در آب ولرم خیس کنید، این کار از سوختن و تیره شدن سیخ ها هنگام پخت و همچنین از خشک شدن گوشت جلوگیری میکند.
مخلوط گوشتی را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید، اگر از ترازو استفاده میکنید هر قسمت ۸۰ تا ۱۰۰ گرم باشد. با دست نمدار هر قسمت گوشت را در دست کاملا گرد کنید سپس به شکل سوسیس مدل دهید و یک سیخ چوبی از مرکز کباب فرو کنید. در تابه گریل(یا ساده) مقدار کمی روغن بریزید و سیخ های کباب را در تابه بگذارید و با حرارت متوسط همه طرف هر کباب را سرخ کنید تا خوشرنگ شود، از سرخ کردن بیش از حد کباب ها خودداری کنید که باعث خشک و گلوگیر شدن کباب میشود. کباب های آماده را در کنار کته ساده یا نان سرو و نوش جان کنید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترفند_آشپزی
🔸برای مزه دار کردن فسنجون کمی شکر و رب انار اضافه كنيد
♦️دوستان حتی اگه فسنجون رو ترش میخورین سعی کنین دوقاشق حتما شکر رو اضافه کنین چون مزه متفاوتی به فسنجون میده به جاش رب انار بیشتر بریزین که ترشش کنه
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#کباب_تابه_ای_مرغ 🍢 😋
🔸۱ کیلو ران و سینه بدون استخوان مرغ رو چرخ کردم. علاوه بر سینه مرغ، از ران هم استفاده کردم چون سینه مرغ به تنهایی خیلی خشک و سفت میشه. بعد به مرغ ۱ عدد پیاز و ۲ حبه سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پودرسوخاری، فلفل دلمه نگینی ریز و زعفران دم کرده اضافه کردم. مواد رو بعد از ورز دادن، بمدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دادم. بعد به شکل کوبیده درآوردم و داخل روغن سرخ کردم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#قارچ_سوخاری_خونگى 😋
🔸اول ب قارچ هام كمى ابليمو زدم تا طعم دار بشن
بعد از چن دقيقه استراحت
توى تخم مرغ زدم
از تخم مرغ در اوردم و توى ارد سفيد زدم و دوباره توى تخم مرغ و نهايتن توى پودر سوخارى غلطوندم و توى روغن سرخ كردم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
◼️◾️▪️لباس تی ام بی▪️◾️◼️
با بهترین کیفیت و طرح و مدل عالی😍
با کمترین هزینه بهترین ها بخرید😱
❌متفاوت ترين طرح ها
بهترين كيفت را با پوشاك ما تجربه كنيد
#مجلسی
#شوميز
#مانتو
کانال خوش سلیقهها👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3393519629C63cd96c3c6
هدایت شده از خبری 🌹🌹
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
بارداری عجیب یک زن با #اردکی در شکم👇👇♨️❗️❕❗️
http://eitaa.com/joinchat/1376649228C3b931ec84f
این زن به همراه فرزندش یک #اردک را نیز #باردار است 😳👆تصاویر سونوگرافی جنین و اردک کنارش رو ببینید🔞⚠️
#ورود_اقایان❌❌👊😡
#فلافل
دو پيمانه نخود خام يك عدد پياز درشت4 حبه سير2 عدد گوجه فرنگی(به دلخواه)نمك فلفل زردچوبه کمی گشنیز تازه ادویهفلافل بهمقدار لازم(ادویه فروشیها دارن)نخودها را بمدت دوازده ساعت خيسانده سپس با پياز و سير گوجه فرنگی چرخ ميكنيم (من پیاز و جداگانه چرخ کردم و آبشو گرفتم) نمک وفلفل(زیاد) زردچوبه وادویه فلافل را اضافه كرده گشنیز هم میریزیم،هم ميزنيم تا يكدست شودو در آخر با فلافل زن فلافلارو آماده میکنیم و در روغن شناور سرخ میکنیم
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh