#هنـگور
مواد لازم
آب هویج یك فنجان
پرتقال یك عدد
انگور 6 تا 8 حبه
یخ 5 مكعب
طرزتهیه
آب پرتقال را گرفته و همراه آب هویج و انگور درون پارچ بریزید و به مدت 30 ثانیه میكس كنید و همراه یخ درون لیوان بریزید. با انگور یا هویج آن را تزیین كنید. تركیب بسیار خوشطعمی است.
نكته سلامت:
هویج گیاهی شیرین، خوشمزه، اشتهاآور و فعال کننده سیستم گوارش است.
فوت آشپزی:
اگر انگوردر دسترستان نیست از آب انگور استفاده كنید.
نوش جان 💖
🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#آموزش_سالاد_مرغ_با_انگور
موادلازم
مرغ پخته مکعبی خرد شده 4 فنجان
کرفس خرد شده نصف فنجان
حبه های انگور نصف شده 1 فنجان
نخود فرنگی پخته نصف فنجان
سس مایونز 1 فنجانخردل دیژون 1 ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
بادام ورقه شده نصف فنجان
طرزتهیه
در یک کاسه بزرگ مرغ ف کرفس ، انگور و نخود را با هم مخلوط نماییدسس مایونز و خردل را با هم ترکیب کرده و به مواد سالاد افزوده و به آرامی مخلوط کنید تا تمام مواد سالاد به سس آغشته شودسپس در طرف را گذاشته و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید بماند قبل از پذیرایی هم یک بار دیگر به آرامی سالاد را هم بزنید که سسی که کف ظرف جمع شده دوباره با مواد مخلوط شودسالاد را میتوانید به شکل مینی ساندویچ و لقمه ای هم سرو نمایید
نوش جان 💖
᯾❁ @fast_food ❁᯾
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربا_سیب 🍏🍎
نوش جان 💖
᯾❁ @fast_food ❁᯾
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزاین کیک
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
che-shavad-yasin-torki-remix-amirabbas-golab.mp3
13.65M
#موزیک_تایم 🎶💕
آهنگ عاشقانه فوقالعاده زیبا 😍❤️
چہ شود ..
هر چہ شود ...
صاحب قلب بے قرار من تو باشے
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#عدس_پلو🍛🍲
برنج: ۱/۵ پ
عدس خیس خورده: ۳/۴ پ
گوشت چرخشده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ دونه تپل ترجیحا
رب گوجه فرنگی: ۱ ق م
کشمش، زرشک، گردو:
هر کدوم ۲ ق غ
زعفرون دم کشیده
ادویه ها:
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
دارچین
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
🍃اسڪار غمانگیزترین
در عین حال زیباترین
دیالوگ قرن هم میتونہ برسہ
بہ ژاڪ دمے براے فیلم لولا :
"من هیچے از زندگے نمیخواستم،
تا اینڪہ دوبارہ
#فوت_وفن😍🤗
#آلبالو_خشکه
قابلمه رو تا نصفه از آب پر کردم گذاشتم رو حرارت تا به جوش بیاد. آلبالو ها رو پاک کردم و شستم وقتی آب به جوش اومد آلبالوها رو به همراه سه قاشق نمک ریختم تو آب. به مدت ده دقیقه. بعد آبکش کردم. این جوش ده دقیقه ای چند تا دلیل داره هم واسه اینکه چروکش قشنگتره هم برا اینکه بافتش عالی میشه بعد خشک شدن و اگر جوش نخور زیاد باید جلو آفتاب بمونه که مره آفتاب میگیره. بعد آبکش یه پارچه پهن کردم رو سینی استیل و همه رو یه جا ریختم تو سینی و کمی با نمکدون دوباره نمکش کردم بیست و چهار ساعت جلو آفتاب بود اما یه بار پشت و رو کردم . 😋😍
᯾❁ @fast_food ❁᯾