eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه🔻 1. ترکیبِ سینه و رونِ مرغ چرخ شده رو بریز داخلِ ظرف. (با گوشت بوقلمون و گوشت قرمز هم میشه که برنامه‌یِ اونا هم ضبط شده و تو روزایِ آینده میبینیمشون.) 2. ۱ پیازِ متوسط رو رنده کن، آبش رو بگیر و به مرغ اضافه کن. 3. ۱ قاشقِ مُربّاخوری از هرکدومِ نمک، فلفل سیاه و پودرِ سیر ر به همراهِ ۵۰ گرم کره‌ای که ۱۵ دقیقه تویِ دمای محیط بوده رو به محتویات ظرف اضافه کن. 4. مواد رو حسابی ورز بده تا وقتی که به خوبی از ظرف جدا بشه و به دست هم نچسبه. 5. سطحِ یک ظرفِ صاف مثل تخته کار رو با روغن (ترجیحاً زیتون) چرب کن که موقع فُرم دهی گوشت نچسبه به کَفِ ظَرف. 6. به اندازه یک مُشت از مواد رو بردار و شروع کن به پهن کردن؛ وقتی که به اندازه ی یک دستِ باز مواد رو پهن کردی اطرافش رو مرتب کن. 7. داخلش رو با پنیر ، برگِ اسفناج و زرشک به اندازه یک ردیف پُر کن. (میتونی هر پنیری بریزی و یا اصلاً پنیر نریزی که سالمتر هم بشه.) 8. حالا شروع کن به رول کردنِ مرغ، سر و تهِ رول رو به خوبی ببند که مواد ازش خارج نشه. 9. نیم تا یک ساعت بگذار داخلِ یخچال که استراحت کنه و اصطلاحاً خودش رو بگیره. 10. رول ها رو داخلِ یک تابه نچسب یا صفحه گریل قرار بده تا بپزه (بدون روغن) موقع گریل کردن تو همه جهت بچرخون تا کامل اطراف و بالا پایینش حرارت ببینه. (گوشت مُرغ لطیفه و به راحتی مغز پُخت میشه با اینکار) ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم میگو میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه‌دار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم برای سرو تاکو ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن می‌چینیم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
برای تهیه ۶عددازاین دسرای خوشمزه ۱عددکرم کارامل وبا۲لیوان شیرو۱ق غ پودرژلاتین بنماری شده ومقداری شکربسته به ضائقه خودتون روی حرارت گذاشتم تابه جوش بیادبعدهمینطورکه داغ بودداخل مخلوط کن ریختم ونصف بسته بیسکویت پتی بورویک بسته خامه ویک ق م پودرنسکافه اضافه کرده وحسابی میکس کردم وداخل قالب ریختم #᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍉 این ژله هندوانه ای برای مهمونیاتون گزینه خیلی خوبیه که میزتونو خیلی جذاب و خاص میکنه مواد لازم: یک بسته پودر ژله آلوورا یک بسته پودر ژله هندوانه یک بسته پودر ژله کیوی یه عدد کیدی یک قاشق غذاخوری شکر نصف لیوان شیر ۳/۵ لیوان آب جوش طرز تهیه: 🍉ژله کیوی رو به همراه یک و‌نیم لیوان آب جوش کامل مخلوط میکنیم تا یکدست بشه یک عدد کیوی رو خرد میکنیم و بهش شکر و کمی آب اضافه میکنیم ‌‌میزاریم روی حرارت متوسط ۳ الی ۴ دقیقه تا به جوش بیاد اگه این کارو انجام ندید ژله اصلا نمیبنده چون کیوی خاصیت اسیدی داره کیوی های به دمای محیط رسیده رو داخل قالب مورد نظر میریزیم و روی کیوی ها ژله که کامل به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم و میزاریم داخل یخچال به مدت ۴۰ دقیقه تا نیم بند بشه 🍉برای قسمت پوست هندوانه یک بسته پودر ژله آلوورا به همراه یک لیوان آب جوش کامل هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد میزاریم تا خنک بشه بعد بهش نصف لیوان شیر به دمای محیط اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و میریزم روی ژله کیوی که نیم بند شده و ۴۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدیم 🍉برای دونه های هندوانه شکلات رو ذوب میکنیم و میریزیم داخل قیف و روی قالب شکل دونه هندوانه در میاریم 🍉برای لایه آخر یک بسته پودر ژله هندوانه رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و میریزیم روی ژله آلوورا و میره داخل یخچال به مدت ۱ساعت تا کامل ببنده. نوش جان 🍇 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍧🌸 یک بسته پودر ژله بلوبری یک بسته پودر ژله توت فرنگی ۴ قاشق بستنی هر کدوم از ژله ها رو با یک لیوان و نصفی آبجوش حل کردم و گذاشتم خنک بشه و به هر کدوم دوقاشق بستنی نرم شده اضافه کردم و خوب هم زدم.بعد نصف از ژله بلوبری ریختم داخل قالب تا کمی خودشو بگیره بعد ژله توت فرنگی رو ریختم روش گذاشتم یخچال.بعد که خودشو گرفت مابقی ژله بلوبری رو ریختم روش و مجدد گذاشتم یخچال تا کاملا خودشو بگیره و سفت بشه. نوش جان 💕 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 روغن يك ليوان مارگارين ١٢٥ گرم يك قاشق غ خ پودر نارگيل يك ق غ خ پودر چاي(خودتون پودر كنيد) يك و نيم ق م خ پودر قهوه بك و نيم ق م خ پودر قند نيم ليوان شكر بيكينگ پودر ١٥ گرم يك عدد تخم مرغ آرد هرچقدر خمير لازم داشت براي روي كورابيه نيم ليوان گردوي ريز شده روغن+نيم پاكت مارگارين+پودر نارگيل+ پودر چاي + پودر قند و قهوه (پودر قند و قهوه قبلاً با هم قاطي شدن)رو هم مي زنيم و حسابي مخلوط مي كنيم.بعد نصف ليوان شكر+ بيكينگ پودر+ آرد به مقدار كافي مي ريزيم تا جايي آرد اضافه مي كنيم كه خمير شل نباشه اما انقدر زياد نمي كنيم كه ديگه شكل خمير نداشته باشه، اگر خمير سفت شد روغن اضافه مي كنيم. بعد ورز مي ديم+ زرده تخم مرغ. و بعد تو دست گرد كنيم و گلوله هاي كوچيك درست مي كنيم در سفيده تخم مرغ ميزنيم و بعد پودر گردو.حالا كه تو سيني و روي ورق روغني چيديم مي ذاريم ده دقيقه داخل فري كه از قبل با دماي ١٨٠ درجه گرم شده.زيرش كه سرخ شد در مياريم. وقتي بيرون اومد دست نمي زنيم تا سرد بشه. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فلفل قرمز 5 عدد - روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری - جعفری1 مشت - سیر4 حبه - بادمجان 4 عدد - ماست 1.5 لیوان - نمک به مقدار لازم ابتدا بادمجان و فلفل را داخل فر کباب کنید. سپس در اندازه های کوچک برش بزنید . سیر را رنده کنید . جعفری را خرد کنید و تمام مواد را داخل ظرفی مخلوط کنید نوش جان 💖 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فوقالعاده خوشمزه😋😋😋 طرزتهیه اول یک پیاز چاق و چله خرد کنیم کف قابلمه بچینیم بعد مرغ به دلخواه قطعه قطعه کنیم وروی پیازها بچینیم بعد زنجبیل تازه راروش رنده کرده اگرتازه نبودهمون پودرزنجبیل و فلفل سیاه و نمک و چنتا آلو بخارا کمی شکر (درحدنصف قاشق)روش بپاشیم ویک قاشق غذا خوری روغن بریزیم یا ۳۰ گرم کره بعد درشو بزاریم شعله روخیلی کم کنیم بعد از ۴۰ دقیقه زعفران دم کرده (زعفرانی که قبلش در آب جوش ریخته شده و رنگش باز شده نصف استکان )و آب نارنج یا اب لیمو میریزیم (هرچقد ک دوس دارید)و درشو میزاریم تا ب روغن بیفته بعد مرغهارابرمیگردونیم ده دقیقه دیگه میزاریم اونطرفشونم کمی سرخ بشه بعد شعله خاموش کنید نهایت زمان ۲ ساعت😊 پ.ن:اصلاوابداآب نمیخواد پ.ن:مرغ بدون پوست باشه پ.ن:تالحظه آخرهیچ جابجایی انجام نشه ‍ نوش جان 💕 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😍🤗 🧁🧁🧁 دستورهاى كيك يزدى زيادى امتحان كردم ولى به نظرم اين راحتترين دستوره و نتيجه كار از لحاظ بافت و مزه خيلى شبيه كيك يزدى اصل مى شه تخم مرغ ٣ عدد شكر يك پيمانه روغن مايع ١ پيمانه سرخالى ماست ٢/٣ پيمانه وانيل١/٢ ق چ گلاب ٣ ق غ آرد دو و نيم پيمانه بكينگ پودر ١ ق غ 📝 تخم مرغ ها ، وانيل ،روغن ، شكر، ماست و گلاب و با همزن حدود پنج دقيقه بزنيد. آرد و بكينگ پودر و سه بار الك كرده كم كم به مواد اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد. تو قالب مافين دوازده تايى كاغذ مافين بچينيد و مواد و تو قالب ها بريزيد (سر خالى بريزيد چون حسابى پف مى كنه ) روى كيك ها رو با يك چاقوى آغشته به روغن مايع ضربدر بزنيد و در آخر كنجد بريزيد. قالب و به مدت يك ربع تا بيست دقيقه در فر ٢٠٠ درجه سانتى گراد بزارید ➖➖➖➖➖➖➖➖᯾❁ @fast_food ❁᯾
شیر: نصف استکان شکر 4 الی 5 ق غ نشاسته ذرت: ١/٢ق غ آرد :١ق غ پودر کاکائو :2 ق غ موادرومخلوط روی شعله بزار غليظ شه،بعدآماده شدن روی کیک(دلخواه)بريز وتزيين كن ᯾❁ @fast_food ❁᯾
برو طبیب خود باش و مبتلای خودت! ✨