eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
گاهی بی آنکه بفهمی در طول زمان آدم دیگری می شوی بیشتر سکوت می کنی دیرتر باور می کنی و کمتر می رنجی....
🧉 🧉 🍺شکلات خورها می‌دانند شکلات داغ چقدر می‌چسبد، حالا تصور کنید این نوشیدنی از مخلوط چندین ماده شیرین و مقوی هم درست شده باشه قطعا این نوشیدنی همونیه که همیشه دنبالش بودین حتما امتحانش کنید☕️ 🍵مواد لازم🍴🍴 ۲ ق س پودرکاکائو ۱ ق‌س شکر ۱ پیمانه شیر ۲ ق‌س پودر فندق مقداری پودر دارچین مقداری خامه فرم‌گرفته ق س=قاشق سوپ خوری 🍭🧋طرز تهیه:🧋🍭 ۱. دارچین، پودر کاکائو و شکر را با شیر در یک شیرجوش ریخته و خوب با یکدیگر حل کنید. شیرجوش را روی حرارت بگذارید و مواد را بجوشانید. ۲. پودر فندق را هم اضافه کرده و شیرجوش را از روی حرارت بردارید. نوشیدنی را داخل لیوان یا فنجان مورد نظرتان بریزید. در صورت دلخواه با دارچین، پودر پسته و پودر فندق و یا خامه تزیین کنید. نوش جان 🎀   ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥭🍑اسموتی رژیمی انبه و هلو 🔸ترکیب اسفناج با هلو و انبه نوشیدنی فوق العاده‌ای ایجاد می‌کند که سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات تصفیه کننده‌ بدن است. این نوشیدنی علاوه بر کاهش وزن برای درمان بیماری‌های التهابی و یبوست نیز مفید است. 🍹مواد لازم: 🔸انبه1 عدد 🔸هلوی رسیده1 عدد 🔸اسفناج تازه2/3 فنجان 🔸آب سرد1/2 فنجان 🍹دستور تهیه همه مواد را در مخلوط کن ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه میکس کنید.این اسموتی رژیمی را در لیوان ریخته و به عنوان میان وعده میل کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱عددسینه مرغ برنج ۵پیمانه فلفل های رنگی فلفل سبز شیرین قارچ ۳۰۰گرم ادویه ها : فلفل پاپریکا زیره سبز زردچوبه نمک فلفل سیاه آویشن 🦋 🦋 ❤️🤍🧡💛💚💜💙🤎❤️🧡💛💚💜 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. • ❲نفسـے‌هـمدم‌مـا‌شـۅ‌٬ کــہ‌نداریـم‌کسۍ . . ❳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🤗 _فیله ی مرغ ۷۰۰ گرم _شیر یک لیوان _روغن ۳ قاشق غ _آرد گندم نصف پیمانه _آرد ذرت نصف پیمانه _سیر رنده شده ۲ حبه ادویه شامل ( نمک ، فلفل ، پاپریکا ، پودرکاری ، آویشن) به میزان دلخواه  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• اگر طرفدار برنج مخلوط هستین بهتون پیشنهاد میکنم یکبارهم شده این غذاروامتحان کنیدکه طعمش فوق العادس😍  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : ۵۰۰گرم سینه مرغ ۱ونیم لیواد ارد سوخاری ۱عدد تخم مرغ ۱عدد پیاز ۲حبه سیر نمک پودر فلفل قرمز فلف سیاه اویشن زیره جعفری روغن مایع برای سرخ کردن طرز تهیه: سینه مرغ را با دستگاه غذاساز بصورت چرخکرده در اورید.پیاز و سیر را رنده‌کنید ،جعفری را خرد کنید و‌تمام مواد و ادویه ها (مقدار ادویه ها بستگی به ذائقه تون دارد) اضافه کنید و ورز دهید.از مواد جدا کنید و شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید.به همین سادگی☺️نوش جان 🦋 🦋
🍭🍭 🧋شیر 1 لیوان 🧋وانیل 1 ق چ 🧋زرده تخم مرغ 2 عدد 🧋شکر ¼ لیوان 🧋پودر ژلاتین 1 ق غ 🧋آب سرد ¼ لیوان 🧋خامه 220 گرم 🧋شکر ¼ لیوان 🥣🍮خامه رو با يكى از شكرها چند ثانيه با چنگال هم زده در فريزر قرار داده تا كمى يخ بزند پس از آن خامه و شكر را كامل زده تا فرم بگيرد زرده و شكر و شير گرم شده را در ظرفى ريخته روى حرارت غيرمستقيم قرار داده و مرتب هم ميزنيم تا مايع ما غليظ شود ژلاتين را در آب سرد حل كرده روى بخار آب قرار داده تا يكدست شود اجازه ميدهيم كرم به دماى محيط برسد ژلاتين و خامه را به مايه بالا افزوده كاملاً هم زده تا يكدست شود و در ظرف مورد نظر ريخته،در يخچال قرار داده تا ببندد براى داشتن باواريا شكلاتى كافى است، دو قاشق غذاخورى پودر كاكائو و دو قاشق غذاخورى شكر را در يك چهارم پيمانه آبجوش كاملاً حل كرده و در آخر به مايه دسر اضافه کنید. 🎀
دستور تهیه ژله آسمانی (ابری) چگونه است؟😋😍 مواد لازم 8️⃣ نفر 👈پودر ژله بلوبری ۱ بسته 👈خامه زده شده یا اسپری خامه به مقدار لازم 👈آب جوش ۱ لیوان 👈یخ ۱ لیوان طرز تهیه : 1️⃣پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل می‌کنیم. بهتر است مایع به دست آمده را روی شعله بگذاریم تا یکی دو جوش بخورد. تا دانه‌های ژلاتین کاملاً حل شود. 2️⃣سپس لیوان یخ را اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم. ژله کمی می‌بندد و کمی شکل می‌گیرد 3️⃣کمی از ژله را داخل لیوانی مورد نظر می‌ریزیم. مقداری از خامه را در کناره لیوان می‌گذاریم دوباره کمی از ژله را ریخته 4️⃣خامه می‌ریزیم و همین کار را ادامه می‌دهیم تا لیوان پر شود. 5️⃣لیوان‌های آماده‌شده را داخل یخچال می‌گذاریم تا کاملاً ببندد. 6️⃣اگر موقعی که خامه‌ها را روی ژله‌ها می‌ریزیم خامه داخل ژله فرورفت ژله را کمی داخل یخچال می‌گذاریم تا بیشتر ببندد، اما نه کامل. بعد از یخچال بیرون آورده و با چنگال به هم می‌زنیم. v┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
ماهی با سس پرتقال یا نارنج چگونه تهیه میشود؟😍😋 🍛مواد لازم ماهی سالمون یا قزل آلا متوسط ۱ عدد آب پرتقال یا نارنج ۳/۴ لیوان سرکه بالزامیک یا سفید ۲ قاشق غذا خوری شکر ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ۱ قاشق غذا خوری پیاز کوچک۱ عدد سیر ۲ حبه آبلیموبه مقدار لازم به مقدار لازم نمک و فلفل 🫕در ابتدا پیاز و سیر ها رو درظرفی خرد کنید و آب لیمو، فلفل سیاه و نمک بزنید.حالا تیکه های ماهی رو توی یه سینی لبه دار یا هر ظرف مسطحی بچینید و از مخلوط بالا روشون بریزید و بذارید یک الی دو ساعت در یخچال و در این مواد استراحت کند تا طعم دار شود . سپس تیکه های ماهی رو توی تابه ای ک روغنش داغه بچینید و درشو بذارید تا سرخ شوند بعد برعکس کنید و سرخ کنید،و شعله رو ملایم تر کنید. برای تهیه سس پرتقال نشاسته و شکر را تو قابلمه کوچک یا شیرجوش مخلوط کنید و بعد آب پرتقال رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بذارید و هم بزنید تا حباب های ریزی روش بیفته حالا کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا ته نگیره.سس که جوش اومد و تقریبا غلیظ شد سرکه ، کمی آویشن یا رزماری رو اضافه کنید و بذارید باز جوش بخوره تا کمی غلیظ شود.┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
تا حالا شده ‌یاد کنی ، بغض کنی... گریه امانت ندهد؟ من غریبانه ترین حالت دردم بخدا ...🥀❤️‍🩹
آرد نخودچی ۲ پیمانه روغن جامد نصف پیمانه یا کره ۷۰ گرم پودر قند نصف پیمانه هل و دارچین نصف قاشق چایخوری شکلات تخته ای یک لیوان ابتدا شکلات تخته ای رو بصورت بنماری حل کردم و داخل قالب سلیکونی تا نصفش ریختم و گذاشتم تو یخچال تا سفت بشه بعد آرد نخودچی را تفت دادم تا رنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن اضافه و مرتب هم زدم تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.(اگر تند بود دوباره کمی روغن اضافه کنید)مخلوط را از روی حرارت برداشتم و پودر قند و هل و دارچین را اضافه کردم و مرتبا هم زدم تا کاملا مخلوط شود. شکلات را از یخچال بیرون آوردم و مواد رو روش ریختم و نیم ساعت در یخچال گذاشتم تا کاملا ببندد.┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
(همون اردح) شير ولرممم 1 ليوان شكر نصف ليوان روغن مايع نصف ليوان زردچوبه 1 ق م خمير مايه 1 ق م آرد بميزان لازم ابتدا داخل ظرفي شيرولرم،شكر و خمير مايه را ريخته ميزاريم تا بعمل بياد بعد زردچوبه ،روغن مايع را هم ب مواد اضافه ميكنيم حالا آرد را ب تدريج اضافه كرده خوب ورز ميدهيممم تا جايي آرداضافه ميكنيم ك خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبد حالا روي خمير را سلفون كشيده جاي گرم قرار ميدهيم ميزاريم خمير ور بياد بعد از يك ساعت استراحت خمير اندازه گردو از خمير برداشته توي دست گرد كرده و ابكش را ك قسمت توري داره روي اون قسمت خمير را بكمك دست صاف ميكنيم بعد از ي قسمت خمير رو رول كرده .داخل ماهيتابه روغن مايع ريخته و خميرارو ك همه رو ب اين شكل اماده كرديم داخل روغن سرخ كرده بعد روي صافي قرار داده تا روغن اضافيش گرفته بشه بعد با شكر تزيين كرده داخل ظرف سرومیچینیم┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
💗روش آب کردن شکلات تخته ای 1️⃣ راه اول : تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود 2️⃣ راه دوم : استفاده از روش طبخ غیر مستقیم شکلات را در یک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود.┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
🍏🍎 سیبها رو خوب بشورید و بعد خیلی نازک برش بزنیم يكم دارچين بزنيد و روى سينى هواپز بچينيد ‌بعد حدود نيم ساعت توى هواپز روى كمترين درجه حرارت ميزارم ☺️👌 ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم. یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
📌طرزتهيه : گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و نمك و فلفل قرمز و پودر پياز و زنجبيل و پودر سوخاري مخلوط ميكنيم وبصورت قلقلي در مياريم و سرخ ميكنيم . بعد توي قابلمه جداگانه گوجه فرنگي پوره شده ميريزيم تا ابش تمام بشه و پیاز رنده شده را با روغن سرخ ميكنيم تا طلايي شه و به پوره گوجه فرنگي اضافه ميكنيم و يك يا دو قاشق رب گوجه هم ميريزيم و خوب سرخ ميكنيم زردچوبه و دارچین و فلفل هم میزنيم وبهش اضافه ميكنيم تفت ميديم و اب میریزيم توش چندتا قل که زد گوشت قلقلي را توش میندازيم و ميزاريم جا بیوفته. چاشنی اصلیش ابغوره هستش که نصف استكان اضافه میکنيم و بعد از پخت روش سیب زمینی سرخ شده میریزيم و با کته برنج ایرانی سرو میشه. بی نظیره 😋😋 ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت سوم یک بسته خمیر هزارلا شکر نصف لیوان کره ۲۵ گرم دارچین ۱ ق غ مواد لازم برای روکش: پودر قند ۲ ق غ شیر ۱ ق غ وانیل نصف ق چ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾🍗🥗━━━━┛
🥗 😋 گندم رو شسته و یه شب خیس میکنیم. روز بعد گندم رو داخل کاسه بزرگ ریخته. ذرت، گردو و پیاز و خیار و فلفل دلمه و هویج و گوجه خرد شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم. برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، فلفل سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم. حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف دربسته نگه میداریم تا سس جذبه سالاد بشه بعد سرو میکنیم. ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
🫖مقدار ۵ گرم از گل بنفشه خشک و یا ۵۰ گرم از گل تازه بنفشه را در یک لیتر آب دم کنید. این دمنوش را وقتی از حرارت افتاد، با عسل یا نبات شیرین کنید. روزانه ۴ تا ۵ فنجان از چای فوق را در فاصله بین وعده های غذایی بنوشید. 🔹در هنگام تهیه نباید زیاد جوشانده شود، چراکه اثر آن کاسته می‌شود. 🔹این دمنوش را تازه به تازه تهیه کرده و باقیمانده آن را نگه ندارید. ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
مواد لازم برای ردیف اول : 5 عدد تخم مرغ نصف پیمانه شکر نصف پیمانه روغن وانیل کمی یک و یک چهارم پیمانه شیر خشک یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ‌ طرز تهیه: اول مواد مایع رو خوب با هم مخلوط کن، بعد مواد خشک رو الک و به مواد مایع اضافه و مخلوط کن. قالبُ چرب کن، موادُ داخلش بریز و بذار توی فر تا طلایی بشه. مواد لازم برای ردیف دوم: 3/4 پیمانه شیر عسلی 9 عدد پنیر کیبی ‌ طرز تهیه: _مواد ردیف دومُ در طرفی ریخته، خوب با هم مخلوط کن و روی لایه ی اول بریز و بذار توی فر تا سفت شه (نیازی نیس طلایی بشه همینکه خودشُ بگیره کافیه) بعد بذار داخل یخچال تا خنک بشه. مواد لازم برای لایه سوم: یک و یک چهارم پیمانه آب دو بسته کرم کارامل 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری شیر خشک طرز تهیه : مواد لایه سومُ با هم مخلوط کن، روی حرارت بذار و مدام هم بزن تا به غلظت فرنی برسه، بعد روی لایه دوم بریز و برای چند ساعت توی یخچال بذار تا خودشُ بگیره و بعد برش بزن و نوش جان کن ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛
🍮 😋 ▫️خامه كم چرب ٦٠٠ ميلى ليتر ▫️شير ٣٠٠ ميلى ليتر ▫️شكر ١١٠ گرم ▫️پودر ژلاتين ٥ قاشق چايخورى ▫️گلاب ٢ قاشق سوپخورى ▫️محلول زعفران ٢قاشق سوپخورى ▫️پودر هل ١/٤ قاشق چايخورى 🔸در ظرف مناسبى شير، خامه و شكر را باهم مخلوط كرده ژلاتين را روى آن بپاشيد و روى حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا شكر و ژلاتين كاملا در شير و خامه حل شود. قبل از جوشيدن گلاب و زعفران و هل را افزوده هم بزنيد و از روى حرارت برداريد. در قالب هاى تك نفره يا قالبى به گنجايش ١ ليتر بريزيد و بعد از اينكه كمى از حرارتش كم شد به مدت ١ شب داخل يخچال قرار دهيد تا كاملا ببندد ┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾