#حلوا_آرد_برنج
🔸آرد برنج مرغوب دو لیوان
🔸آرد سفید نصف لیوان
🔸روغن یک لیوان سرخالی
🔸شکر دو لیوان
🔸آب یک و نیم لیوان
🔸گلاب نصف لیوان
🔸عرق هل سه ق غ
🔸زعفران پودر شده ، پودر کاکائو به مقدار لازم
🔸آب و شکر رو روی حرارت گذاشته تا شکر در آب حل بشه بعد گلاب و عرق هل و زعفران را هم داخلش میریزیم و حرارت رو خاموش میکنیم.
آرد سفید رو داخل تابه الک کرده و حدود یک ربع با حرارت کم تفت میدیم تا تعقیر رنگ نده .
بعد آرد برنج را هم الک کرده و هر رو آرد را ده دقیقه دیگه با هم تفت میدیم.
روغن را داخل آردها ریخته باز به تفت دادن ادامه میدهیم که مجدا ده دقیقه دیگه تفت بخوره.
شربت آماده را داخل حلوا میریزیم و حرارت رو خاموش میکنیم و مرتب هم میزنیم تا حلوا یکدست و از ظرف جدا بشه.
حلوا داخل سینی ریخته و با لیسک کاملا صاف میکنیم ...من برای تزئین از مهر بیسکوئیت استفاده کردم.
بعد مقداری از حلوای داغ برداشته و یک ق پودر کاکائو داخلش الک میکنیم و هم میزیم تا حلوا رنگش تیره بشه .
حالا یک مقدار حلوای زعفرانی و یک مقدار حلوای تیره داخل قیف میریزیم و با ماسوره رزت گل درست میکنیم و روی حلوا رو تزیین کنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کاپ_کیک_کاکاعویی_شکلاتی 🧁 😋😍
▫️4 عدد تخم مرغ
▫️1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
▫️1 لیوان روغن مایع
▫️1.5 لیوان شیر
▫️1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
▫️3 لیوان آرد
▫️1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 ق چ)
▫️3 ق غ پودر کاکائو
▫️100 گرم شکلات خرد شده
🔸تخم مرغ و شکر را تا وقتی که کف کند 10_8 دقیقه هم بزنید. بقیه مواد بجز بکینگ پودر و شکلات خرد شده را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر الک شده و شکلات خرد شده را اضافه کنید و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد گرفته شود هم بزنید. مایه کیک را به طور یکسان داخل قالبها بریزید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 23_22 دقیقه با کنترل بپزید. با این مقدار مواد 17 عدد کاپ کیک میشود. من قبل از پخت روی کیک شکلات خرد شده میپاشم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#املت_جادویی
اول از همه سیب زمینیارو حلقه ای ببرینو تو روغن سرخ کنین، بعدشم تو یکم روغن گوجه فرنگیای حلقه شده و نمک زده رو سرخ کنین حالا تو یه ماهیتابه دیگه یکم کره بریزین وقتی آب شد اول سیب زمینی سرخ شده هارو بچینین کفش و بعدم گوجه سرخ شده هارو روش، حالا تخم مرغ همزده با نمک و فلفلو بریزین روی همشونو در ماهیتابه رو بذارین تا املتتون خودشو بگیره و سیب زمینیای زیرم بیشتر طلایی بشن بعدش املتو برش گردونین تا طرف گوجه فرنگیام یکم طلایی بشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
11.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت بامیه رو امتحان کن😀
✍ کامل با تمام نکات
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
.
.
#حلوا_شیر, خوشرنگ 😍
ارد:یک پیمانه
شیر:یک پیمانه
اب:یک پیمانه
شکر:یک پیمانه
روغن مایع:نصف پیمانه
گلاب:یک چهارم پیمانه
عرق هل:یک قاشق غذاخوری
زعفرون دم کرده غلیظ:به مقدار لازم
ارد رو یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم داخل تابه نچسب مرتب هم بزنید تا بوی خامیش بره (دقت کنید اصلاااا رنگ ارد تغییر نکنه) بزارید خنک بشه ارد رو الک کنید ودوباره بریزید داخل تابه روغن مایع رو بهش اضافه کنید وبا حرارت ملایم هم بزنید تا گرم بشه یک پیمانه شیر به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه وبا لیسک یا قاشق چوبی مرتب هم بزنید حالت خمیر لطیف ویکدست پیدا میکنه بیست دقیقه روی شعله ملایم مداوم هم بزنید. در این فاصله اب وشکر رو مخلوط روی حرارت بزارید تا ریز ریز قل بزنه نیاز به غلیظ شدن شربت نیست در انتها که شکر حل شد حرارت رو خاموش گلاب وهل وزعفرون رو اضافه کنید
مخلوط ارد وشیر وروغن رو هم حتما مداوم هم بزنید بعد بیست دقیقه تا نیم ساعت هم زدن شربت رو کم کم (یکدفعه اضافه نکنید) در حین هم زدن اضافه کنید ومخلوط کنید حرارت رو خاموش کنید ومرتب هم بزنید کمی تابه رو گهواره کنید(تکان دادن تابه به چپ وراست) این حلوا شلتر از حلوای زعفرونی هست خیلی خوش طعم وخوش عطره مزه بهشت میده
نکته؛در تمامی مراحل کار حرارت ملایم باشه حتمااا واز هم زدن مخلوط آردی غافل نشید
آشپزی مدرن 😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ماقوت_زعفرانی 🍨 😋
▫️نشاسته ی گل ۴ ق غ خ
▫️آب سرد ۴ لیوان
▫️شکر یه لیوان
▫️گلاب نصف لیوان
▫️کره یه ق غ خ
▫️زعفران دم کرده دو ق غ خ
▫️خلال بادم به مقدار لازم
▫️زرشک به دلخواه
🔸ابتدا شکر آب و نشاسته رو میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا شکر و نشاسته حل بشه وقتی به قوام اومد زعفران و گلاب و کره و خلال بادوم اضافه میکنیم با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه وقتی حرارت خاموش میکنیم زرشک اضافه میکنیم بعد داخل ظرف سرو میکشیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#بادمجون_شکم_پر
بادمجان را پوست گرفته و يك برش بزنيد و سرخ كرده ، پياز داغ و گوشت چرخ شده را به همراه ،ادويه كاري، زردچوبه و رب گوجه و نمك تفت داده ،،سپس مايه گوشت را در شكم بادمجان ها قرار بديد ، بادمجان ها را در سس كه از قبل آماده كرده ايد ، بگذاريد .
سس : 👇 👈(پيازداغ،ادويه كاري،زردچوبه،رب گوجه و كمي آب ، نمك) بادمجونها رو ميخوابانيم و در فر ميگذاريم. به مدت نيم ساعت و دماي ١٦٠ درجه و با ديد چشم مراقب باشيدتا آب بادمجونها زياد تبخير نشود .
و يا مي تونيد در ماهي تابه سس گوجه رو بذاريد و بعد بادمجانها رو بچينيد و روي شعله ملايم اجاق گاز قرار بديد ، بعد از طعم دار شدنه بادمجان ها با سس ، در ظرف مورد نظر ( ظرف سرو) قرار بديد ، و در آخر از زرشك سرخ شده به همراه خلال پسته بعنوان تزيين استفاده كنيد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترکیب پاستا و پنیر محشره🥰
✍ کامل با تمام نکات
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسر_عربی
۲🥛شیر و ۱بسته پودر کرم کارامل و کافی میکس رو مخلوط میکنیم ، روز حرارت مبذاریم حل که شد از حرارتت برمیداریم و میزاریم یکم خنک بشه داخل مخلوط کن میریزیم ۱بسته یسکوییت پتی بور ونصف بسته خامه رو بهش اضافه و میکس میکنیم،و در آخر ۱ق غ ژلاتین رو که با نصف 🥛آب بن ماری کردیم بهش اضافه و دوباره میکس میکنیم، سس کارامل رو ته قالب ریخته سپس مواد رو روی سس ریخته به مدت چهار ساعت میزاریم یخچال،وقتی آماده شد از قالب درمیاریم و با انواع شکلات جات تزیینش میکنیم.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
ئەڵێن ئەگەر گوڵێکت خۆش ویست لی ئەکەیتۆ بەڵام ئەگەر عاشقی بووی ئاوی ئەدەی ( کوردی)🤍🌱✨
میگن اگر گلی رو دوست داشته باشی میچینیش ولی اگر عاشقش باشی بهش آب میدی!
#دسر_کارامل
شیر ۲/۵پیمانه
شکر۱/۴پ(میتونید بچشین و کمتر یا بیشتر استفاده کنید)خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم،پودر ژلاتین ۲ ق غ خ،موز۱عدد،اسانس کارامل ۱ ق چای خوری اما اگر پودر نسکافه برای طعم این دسر بخواهین استفاده کنید ۱ مربا خوری کافیه
گردو به اندازه دلخواه
نوتلا و کرمفیل کارامل کمی،بیسکوییت بتی بور کمی،شیر و شکر و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط میکنیم، وقتی کامل حل شد میزاریم روی حرارت ملایم تا پودر ژلاتین باز شود و بعد از روی حرارت برمیداریم...خامه رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره و همراه با اسانس به شیر اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست شود...بعد به دلخواه حالت مرحله به مرحله ظرف های دسرو و پر میکنیم.. نصف ظرف و با دسر پر کردم و گذاشتم تو یخچال و بعد از اون کمی نوتلا دور ظرف ریختم و بعدش کنی بیسکوییت پودر شده و موز ریز شده و کمی گردو ریختم و بقیه ظرفو با دسر پر کردم و گذاشتم یخچال تا ببنده سپس و سپس تزیین میشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾