فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلیم بادمجان
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معجون 🍹 😋
▫️بستنی
▫️موز
▫️خامه
▫️گردو
▫️برای تزیین( پودر قهوه ، پسته ، گردو ، موز ، کنجد، عسل)
✅از پودر قهوه حتمااا استفاده کنید طعمش شبیه بیرونی ها میشه
✅میتونین از خامه صبحانه یا سنتی یا
قنادی هرکدومو که دارین استفاده کنین
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات پشمک قالبی
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #پیتزا_قیفی 🍕 😋👌
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سالاد فوق العاده آوردم👌
از الان باید تدارک ببینیم برا افطار 🕓
به نظر خوشمزه میاد
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
بستنی میوه ای سالم و فوق العاده
مواد لازم:
توت فرنگی یخ زده ۳ پیمانه
موز یخ زده ۳ پیمانه
ماست چکیده دو سوم پیمانه
تکه های توت فرنگی
تهیه:
توت فرنگی و موز را در مخلوط کن هم میزنیم و در ظرفی پهن کرده تکه های توت فرنگی را روی آن میپاشیم.
بعد از ۲ ساعت قرار دادن در فریزر بستنی آماده است.
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز شکلاتی سرخ شده 🍌🍫
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
مواد لازم
- موز رسیده
- 100 گرم شکلات - 100 گرم آرد
- آب یخ کافی
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
- 1/8 قاشق چای خوری پودر وانیلی
- مخلوط به اندازه کافی از آرد سوخاری و آرد نان
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
مراحل
1. آرد، شکر، نمک، وانیل و آب یخ را به اندازه کافی مخلوط کنید تا خمیر روان بدست آید
2. موز را از میانه تقسیم کنید، و میان آن را با شکلات پر کرده و مجدد روی هم فشار دهید.
3. موز را در مایع خمیری بغلتانید.
4. در آرد سوخاری غلط بدهید.
5. در روغن داخل سرخ کنید و نوش جان کنید.
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_سیب_زمینی
دوستان اول چند نکته بگم که اگه رعایت کنید بهترین قیمه رو درست میکنید
من برای هر نفر یه مشت لپه استفاده میکنم که بعد پاک کردن حدود یک ساعت خیس میکنم. دوم اینکه من تلخی لیمو عمانی رو میگیرم وبعد مصرف میکنم، به این صورت که با چنگال لیمو عمانی ها رو سوراخ میکنم ودر یک کاسه ميزارم وآب اضافه میکنم ومیزارم یکساعتی بمونه و بعد این کار رو دوبار تکرار میکنم وبعد استفاده میکنم.
طرز تهیه :
ابتدا یه پیاز بزرگ رو ریز خرد کنید و توی روغن تفت بدید تا پیاز کمی طلایی وسبک بشه، بعد کمی نمک وفلفل وزردچوبه اضافه کنید تا بوی ادویه بلند بشه ، گوشت گوسفندی حدود 300گرم را اضافه وباز تفت بدید، یک قاشق رب گوجه ویک تکه چوب دارچین وکمی تفت بدین در این مرحله رب که رنگش باز شد پوره سه تا چهار تا گوجه را اضافه کنید تا اب گوجه خوب کشیده بشه خیلی مهمه توی طعم قیمه بعد حدود سه لیوان ابجوش ریخته وبزارید گوشت نیم پز بشه بعد لپه خیس خورده رو در تابه با کمی روغن تفت داد وکمی زعفران هم اضافه کنید تا بوی خامی لپه گرفته شود وبه همراه لیمو عمانی به گوشت نیم پز اضافه کنید و بزارید تا گوشت و لپه کاملا پخته شود و خورشت با حرارت کم جا بیفتد ودر آخر با خلال چیپسی سرخ شده تزیین کنید. میتونید در چند دقیقه اخر کمی زعفران وگلاب وکمی آبلیمو اضافه کنید که من فقط آبلیمو اضافه کردم
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میگو_پلو_مجلسی
🍔
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #سس_مایونز_خانگی 🍶 😋👌
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود_پنیر_با_نان_تست🍞
#فینگر_فود
احتیاج داریم به ۵عددنان تست که باکاترگرد برش میزنیم،.
درظرف ۴پیمانه پنیرگرویر یا موزارلا،و۳قاشق غذاخوری آرد،یک قاشق چایخوری نمک،و۱/۲قاشق چایخوری فلفل سیاه،و۱/۴قاشق چایخوری رنده جوز هندی،و۱و۱/۲قاشق غذاخوری ترخون خوردشده،ورنده یک حبه سیرو۲عدد تخم مرغ زده شده ودوقاشق شراب سفید میخواد که مامیتونیم دورشو خط 🚫بکشیم و از آب مرغ یا سرکه سفید یاسرکه سیب رقیق شده با آب ویا آب انگور سفید استفاده کنیم،که همگی راخوب مخلوط میکنیم ویک قاشق ازمواد برداشته وروی نان تست گذاشته واز طرفی که مواد راروی نان تست گذاشتیم در روغن گذاشته وسرخ میکنیم ،نوش جان.
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #فینگرفود_با_نودل 🍢 😋👌
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
1_1825990814.mp3
6.59M
❰🎻☁️❱
.
•
تۅیِتیـڪہازقلــ♥️ـبمۍ . .
•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گلدونی
♨️طرز تهیه کیک گلدونی:
پودر کیک شکلاتی اماده یک بسته و یک بسته پودر کیک براونی اماده و هشت تا تخم مرغ رو خوب هم میزنیم با همزن.بعد تو یک قالب گلدونی شکل فویل میکشیم توش رو از مواد پر میکنیم و برای مدت زمان یک ساعت و درجه 180میزاریم تو فر .بعد در قالب های کپسولی از باقیمانده مواد کیک میریزیم و با درجه 180و مدت زمان 15دقیقه میزاریم توی فر.
بعد در ظرفی دو پیمانه باتر کریم و سی قطره رنگ زرد غذا میریزیم و ده قطره رنگ قرمز و چهار قطره قهوه ای رو باهم مخلوط میکنیم.ودر ظرفی دیگه دو پیمانه باتر کریم رو با یک قطره رنگ قرمز مخلوط میکنیم.
بعد کیکی که در قالب گلدانی بود بعد از سرد شدن از فویل جدا میکنیم و از باتر کریم که رنگ قهوه ای روشن شده مطابق فیلم حالت گلدون میزنیم روی کیک بعد باتر کریم قرمز هم با ماسوره گل رز روی کاپ کیک ها گل رز میزنیم.بعد این گل های رز رو با خلال دندون روی کیک گلدان فیکس میکنیم و مطابق فیلم تزیین میکنیم.امیدوارم دوست داشته باشید.
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_اسپانیایی
سلام دوستان گلم.براتون کلیپ اموزش املت اسپانیایی تهیه کردم رو گذاشتم ساده و خوشمزه و سریع امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.
♨️طرز تهیه:
اول یک مقدار کره رو تو تابه میریزم بعد ژامبون مرغ یا گوشت فرقی نمیکنه بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدم بعد قارچ رو اضافه میکنم(قارچ رو به خاطر اینکه اب میندازه یکم قبلش تفت داده بودم)و بعد تکه های فلفل دلمه ای (من رنگی ریختم برای قشنگ شدنش رنگش فرقی نمیکنه)بعد که کمی تفت خوردن گوجه فرنگی اضافه میکنم و نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه اضافه کردم وتفت دادم بعد دوتا تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی دربیاد ریختم روش درش رو گذاشتم تا تخم مرغ پخته بشه بعد در ظرف مورد نظرم ریختم و روش جعفری خرد شده ریختم.به همین سادگی یک املت خوشمزه داریم.
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
🪴🌻
🍃علی قاضی نظام یه جا خیلی قشنگ میگه:
مهم نیست که شانههایت تجسم است
و آغوشت خیال.
همهی یادت اینجاست.
نگاهت، صدایت، خندههایت...
دیگر چه میخواهم؟
#شکلات_پشمک_قالبی
عزیزان تو قالبهای کوچکتر هم میتونید درست کنید قالبتون سیلیکونی باشه بهتره من این سایز رو نداشتم
قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید
شکلات تخته ای رو با کارد تکه تکه کنید
شکلات خرد شده رو بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار آب به روش بن ماری روان کنید(بدون هیچ افزودنی)نه خامه نه روغن مایع بزنید فقط شکلات
با قاشق سیلیکونی یا قاشق چوبی بزنید تا شکلات روان ویکدست آب بشه
سپس بریزید تو قالب مدام بچرخونید تا شکلات کم کم یکدست سفت بشه اگه شکلات بریزید و قالب رو نچرخونید شکلات چون روان هست ته قالب میره وکناره ها لایه نازکی میمونه موقع برگردونن میشکنه
شکلات که سفت شد حدود ده دقیقه کم کم سفت میشه(یخچال نمیخواد) پشمک رو لایه لایه بریزید هر لایه که ریختی فشار دهید تا تو قالب فشرده بشه قالب که پر شد لایه ای از شکلات روان شده روش بریزید وبا قاشق روشو صاف کنید وبزارید جای خنک یا یخچال تا شکلات کاملا سفت بشه
سپس دو طرف مقابل قالب رو به طرف بیرون بکشید تا شکلات از قالب جدا بشه برگردونید تو ظرف مورد نظر
عزیزان موقع برش حتما کارد رو کمی گرم کنید تا با گرمی کارد شکلات به راحتی برش بخوره وشکسته نشه
عزیزان من اینقدر قالب رو چرخوندم تا شکلات یکدست سفت شد
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
تقـدیم بہ آدمی کہ حتی تو بدتریـن
شرایطم کنارم موند ازت ممنونم :) 💜
حلیم بادمجان
یه غذای خوشمزه😋 ، اصل این غذا برای اصفهان و شیراز و کرمان هست اما کمی جستجو کنیم می بینیم خیلی از شهرها درست می کنن و هر کسی به یه سبکی ماشاا... حلیم بادمجان ساز مخالف زده گفته هر کی یه جوری درستم کنه 😂😂 .
بیش از 10 نوع دستور برای حلیم بادمجان دیدم و قطعا همشون عالی و خوشمزه هستن .
دوستان انواع حبوبات هم داخل حلیم بادمجان می ریزن من خودم با عدس هم درست کردم فقط کمی تیره میشه رنگش . با برنج یا نخود یا لپه یا لوبیا سفید و یا ترکیبی از اینها . این شمایید که ببینین خونواده تون و خودتون چه نوعی رو می پسندین .
برای 4 نفر
گوشت 200 گرم (من گوشت گوسفندی استفاده کردم ، )
پیاز 2 تا 3 عدد
سیر 2 الی 3 حبه (در صورت تمایل قابل حذف)
بادمجان 3 تا 4 عدد (حدودا نیم کیلو)
برنج نصف پیمانه (یا عدس)
پودر گردو نصف لیوان (به میزان دلخواه)
نمک و زعفران دم کرده به میزان لازم
نعنا به میزان لازم
کشک 2 ق غ
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم و بهش آب ریختم و گذاشتم بپزه و اواخر پخت نمک وکمی زردچوبه اضافه کردم . کمی از اب گوشت باقی بمونه .بعد از پخت گوشت اون رو ریش ریش کردم .
برنج رو هم شستم و با آب گوشت گذاشتم و بپزه ، برنج باید خوب بپزه و نرم بشه .
بادمجون ها رو با روغن خیلی کم سرخ کردم در تابه رو بزارین این طوری روعن کمتر مصرف میشه . بعد من آب ریختم حدود نیم ساعت گداشتم بادمجون بپزه .
پیاز ها رو خلالی و سرخ کردم مقداریش کنار گذاشتم برای تزیین .
بادمجونها رو بعد از پخت با گوشت کوب کوبیدم و برنج و گوشت رو هم اضافه کردم و کوبیدم . پیاز ( و سیر ) رو داخل تابه ریختم و کمی نعنا خشک اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم مواد بادمجان و گوشت و برنج رو اضافه کردم و پودر گردو رو هم به دلخواه هر میزان بخواین من دو سه قاشقی ریختم و بعد زعفران رو اضافه کردم . و کشکی که کمی توی اب گوشت حل کردم رو اضافه کردم گذاشتم روی حرارت بعد از نیم ساعت حلیم بادجون حاضره .
من زیاد کشک نمی ریزم که طعم کشک بادمجون نده و بعد اضافه کردن کشک زیاد روی حرارت نمونه
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
#کوکو_کرفس
کیا کوکو کرفس خوردن 😉🤔 .
تقریبا شبیه کوکو سبزی هستش با مقداری تفاوت.
البته من کمی متفاوت درست کردم این مدلیش هم جالب شد . مخصوصا که برای بچه ها عالی هستش.
کرفس خیلی فایده داره . باعث کاهش وزن میشه ، برای هضم غذا خیلی خوبه ، برای کاهش فشار خون بالا موثره ، باعث محافظت از چشم میشه و ... .
برای 3 تا 4 نفر
کرفس منجمد نوبر سبز 300 گرم
تره فرنگی (گل آقا یا تره کوهی ) 100 گرم
(این سبزی برای آش خیلی کاربرد داره ، قابل حذف هستش و حتی جاش می تونین برگ کرفس استفاده کنین و یا جعفری یا گشنیز )
تخم مرغ 3 عدد
شیر یک سوم لیوان
آرد 1 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
گردو 4 تا 5 عدد
زرشک 2 ق غ
حدودا 300 گرم کرفس رو خرد می کنیم . هم از ساقه و هم از برگ هاش می تونین استفاده کنین . من از ساقه کرفس همراه با تره فرنگی استفاده کردم .
هم می تونین ریز خرد کنین هم می تونین داخل میکسر بندازین .
تخم مرغ ها رو جداگانه کمی با چنگال زدم و بهش اضافه کردم و بعد ارد رو در شیر حل کردم و داخل مواد ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کردم .
گردو هم براساس دلخواه نیم کوب شده کمی ریختم و زرشک هم همین طور . چون خود کرفس کمی ترش مزه هست من زرشک زیاد نریختم .
مایه این کوکو کمی شل هستش ولی طبیعی هست .
می تونین توی تابه با روغن روی گاز سرخ کنین .
من خودم توی فر پختم . ظرفم رو کمی چرب کردم و بعد مایه کوکو رو ریختم و داخل فر 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دارم
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پرتقالی😍😋
۴ پیمانه شیر
۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف پیمانه شکر
کمی پوست پرتقال رنده شده
یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥣چکدرمه با گوشت🥩
🍴مواد لازم برای چهار تا شش نفر:
🍖گوشت: نیم کیلوگرم
🍖پیاز: 2 عدد بزرگ
🍖رب گوجهفرنگی: 2 قاشق سوپخوری
🍖روغن: 1 پیمانه
🍖آب: 4 پیمانه
🍖برنج شسته و خیس شده: 4 پیمانه
🍖نمک و فلفل: به میزان لازم
🧆طرز تهیه:🍴
ابتدا روغن را داغ کرده، گوشت را در آن سرخ میکنیم. سپس پیاز را به آن اضافه میکنیم و هنگامی که پیازها طلایی شد، رب گوجه را نیز اضافه میکنیم تا با مواد درون ظرف سرخ شود. وقتی مواد بخوبی سرخ شد، آب را به آن اضافه میکنیم و با کم کردن شعله صبر میکنیم تا همه این مواد با هم بپزد. بعد از پختن گوشت و کم شدن آب درون ظرف، برنج را اضافه میکنیم و تا مرحلهای که برنج، آب باقیمانده را به خود بکشد، دست نگاه میداریم. سپس دمکُنی مخصوص دم کردن برنج را روی ظرف میگذاریم و حدود نیم ساعت منتظر میمانیم تا چکدرمه دم بکشد. پس از دم کشیدن، آن را در دیس ریخته، سر سفره میآوریم.🍴
👨🍳᯾❁ @fast_food ❁᯾