🍘حلوا_پلنگى 🍘
🍩مواد لازم:
🧊آرد ١پيمانه
🧊شكر ٣/٤پيمانه
🧊کره ٥٠گرم
🧊هل ۱ ق چ
🧊پودر کاکایو ۱ق غ
🧊زعفران دم کرده ۲ق غ
🧊گلاب ٣ ق غ
🧊آب جوش ٧ ق غ
🧊شكلات آب شده
🍴طرز تهيه:
ابتدا آرد رو با حرارت كم تفت میدیم. کره رو تو ظرف ميريزيم تا آب شه، بعد آرد رو روى كره الك ميكنيم. از روى حرارت برميداريم، بعد شكر رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم ، بعد هل وگلاب و آب جوش رو اضافه ميكنيم و مواد رو ورز ميديم تا يه خمير لطيف به دست بياد، حلوا رو دقیقا ۳قسمت میکنیم يكى رو ساده نگه ميداريم به دومی کاکایو و سومی زعفران میریزیم و هر كدوم رو مخلوط میکنیم و با دست خیلی کم ورز میدیم .بعد هر كدوم از خميرها رو به دو قسمت تقسيم ميكنيم يعنى ميشه ٦ تا خمير، همه رو بين دوتا كاغذ روغنى با ورنه باز ميكنيم،
حالا روى يه لايه حلوا ساده يه لايه نازك شكلات آب شده ميريزيم و روش يه لايه حلوا تيره ميذاريم و روش يه لايه شكلات آب شده و بعد يه لايه حلوا زعفرونى و به همين ترتيب ادامه ميديم تا حلوا ها تموم شن، بعد همه رو با دست ورز ميديم تا لايه ها مخلوط شن و حالت پلنگى پيدا كنه.
🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی ساده و مقوی
↙️به آشـــــــپزجـــــان بپیوندید↘️
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
🍃🌼 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_اسفنجی تولد
اول از هر کاری فر را گرم کنید
۶ عدد تخم مرغ زرده و سفیده را جدا کنید
سفیده هارا با همزن بزنید تا کاملا پف کرده واز ظرف نریزد
زرده هارو با وانیل یا هر اسانسی که دوست دارید و یک لیوان شکر بزنید تا کاملا کشدار وکرم رنگ بشه
وبعد نصف لیوان آب گرم اضافه کنید و تند با همزن هم بزنید
زرده و سفیده رو باهم مخلوط کنید تا صاف و یکدست بشه
۱/۵لیوان ارد رو با یک ق غ پکینگ پودر و یک پنس نمک الک کنید
بعد از مخلوط شدن زرده و سفیده ارد الک شده را دوباره رو مایه الک کنید وبا لیسک دورانی مخلوط کنید تا یکدست بشه نباید زیاد هم بزنید و اصلا از همزن استفاده نکنید
مایع کیک رو داخل قالب که کاغذ روغنی انداختید بریزید و قالب را آروم چند بار رو کابینت بکوبید تا هوای داخل کیک خارج بشه وبه مدت ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه۱۸۰ بذارید پخته بشه وبا خلال دندون تست کنید اگه تمیز در اومد کیک رو از فر خارج کنید وبعد خنک شدن خامه کشی کنید
(باید مایه کیک رو خیلی اروم ودورانی مخلوط کنید فیلم کیک اسفنجی که گذاشتم چون با دور تند ادیت میشه بنظر میرسه که تند تند هم میزنم ولی کاملا آروم باید مخلوط کرد┏━━━━🍕🍔᯾❁ @fast_food ❁᯾━━┛
#کیک_نارگیلی
خدایی من خودم عاشق این کیک شدم . خیلی خوش عطر و خوش بافت و خوشمزه س 😋
این کیک رو من تو قالب ۲۵ سانت زدم . اگه بخواین کوچیکتر باشه همه مواد رو نصف کنید و تو قالب ۲۰ سانت بزنید . ( اگه نصف کردید تعداد تخم مرغ رو برای نصف مواد سه تا کوچیک بزنید )
میتونید از قالب های طرحدار هم استفاده کنید.
این کیک به تنهایی عالی و خوشمزه هست . من برای دیزاین از کمی خامه فرم گرفته استفاده کردم اصلا نیاز نیست سطح کیک پر خامه باشه فقط کمی میزنیم تا بتونیم با نارگیل پوشش بدیم.
برای نارگیل های تزیین کیک ، مقداری نارگیل رو توی تابه تفت بدید تا طلایی بشه بعد با نارگیل سفید مخلوط کنید و برای رویه استفاده کنید .
مواد لازم ؛
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۳۰۰ گرم ( یک و نیم پیمانه )
آرد ۳۵۰ گرم
بکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر هل ۲ قاشق چایخوری
پودر نارگیل چرب یک پیمانه ( تقریبا ۷۰ گرم )
شیر یک پیمانه ( ۲۴۰ گرم )
روغن مایع ۱۵۰ گرم ( سه چهارم پیمانه )
زمان پخت ۵۰ دقیقه الی یک ساعت در فر ۱۸۰ درجه .
قطر قالب ۲۵ سانت .
نکته مهم : مرحله آخر که اضافه کردن سفیده هست به آرومی هم بزنید تا پف سفیده نخوابه .
هم زدن زیاد مواد بعد از اضافه کردن سفیده باعث میشه بافت کیک منسجم بشه .
ازاستاد هایده زحمتی┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد لبو
مواد لازم:
لبو
ماست
سس ماینز
گردو
شوید نمک
ذرت
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کاپ کیک
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
#تیرامیسو_توت_فرنگی 🍓🍓
مواد لازم:
بیسکوییت لیدی فینگر :نصف بسته ، پنیر ماسکار پونه: نصف بسته(100 گرم)، خامه فرم گرفته : 200 گرم ، توت فرنگی پوره شده : نصف لیوان، قهوه یا نسکافه دم کرده غلیظ: یک لیوان ، پودر قند: 2 ق غ
طرز تهیه:
ابتدا پنیر رو با پودر قند دو دقیقه با همزن میزنیم تا پنیر نرم بشه و بعد خامه رو اضافه میکنیم و باز دو دقیقه میزنیم تا مواد یکدست بشن و در آخر پوره توت برنگی رو اضافه کرده و هم میزنیم.
سپس بیسکوییت ها رو داخل قهوه دم شده ی غلیظ میزنیم و کف ظرف مورد نظرمون چیده و روی بیسکوییت ها از مخلوط خامه و پنیر میریزیم و باز بیسکوییت و خامه.
در آخر به دلخواه تزیین میکنیم.
*این دسر هرچی بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تر میشه حدود 5 تا 6 ساعت.
*به جای لیدی فینگر میشه از بیسکوییت ساده هم استفاده کرد.
*به جای خامه قنادی میشه از خامه صبحانه هم استفاده کرد.
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرانه
آرد 2 فنجان (260 گرم)
2 عدد تخم مرغ
2 فنجان (500 میلی لیتر) شیر
کمی نمک
1/2 فنجان (100 گرم) شکر
2 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
روش
شیر ، آرد ، تخم مرغ ، نمک را با هم مخلوط کنید.
توی قیف بریزید و در روغن داغ سرخ کنید
برای لایه ی میانی خامه صبحانه و پوست ریز رنده شده لیمو و پودر قند با همزن خوب بزنید تا فرم بگیره
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
༺༻༺༻༺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تهیه #پیده_قارچ_وتخم_مرغ
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#رول_لواش👩🍳
فیله مرغ آب پز و ریش شده
پیاز
هویج رنده شده
خامه ترش یا پنیر خامه ای
نان لواش
سبز شوید وجعفری تازه
نمک،ادویه دلخواه
سس:
خامه ترش
سس مایونز
سیر
نمک وفلفل
🌮🫔✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله ابرنگی 🌈
دستور ژله آبرنگی :
ابتدا چند رنگ ژله ( بستگی به انتخاب خودتان دارد فقط ژله های رنگی باشد ) را با همان مقدار آب روی بسته یعنی به ازای هر بسته ٢ لیوان سرخالی در ظروف جداگانه کاملا حل کنید و در ظرف بریزید تا ببندد بعد از بسته شدن ژله ها را به تکه های بزرگ نامنظم بریده و در قالب به طور مخلوط بریزید طوری که کمی پایین تر از لبه قالب را پر کند ژله آلوورایی که روی بخار آب جوش حل کردید و هنوز گرم است روی ژله رنگی های سرد بریزید تا کمی آن ها را آب کرده و سایه رنگی در هم ایجاد میشود. هر چقدر قالب حجم داشت نصف آن آلوورا آب میکنیم مثلأ اگر ١٠ لیوان جا داشت ما 5 لیوان ژله آلوورا درست میکنیم.
در این ژله نکته مهم دمای ژله آلوورا است، ژله آلوورا را آب کنید بعد بگذارید به دمایی برسد که وقتی دست تان را داخل می برید انگشت تان گرما را حس کند ولی بتوانید دست تان را نگه دارید و نسوزید یعنی ولرم باشد، زیاد داغ باشد همه قاطی می شود اگر سرد هم باشد سایه نمی اندازد ، ( ژله خورده شیشه ) و اینکه اول قالب پر از ژله رنگی را داخل یخچال بگذارید و بعد آلوورا را روی آن بریزید که دیگر لازم نباشد آن را بلند کنید چون اگر تکان بخورد رنگ ها بهم میریزه
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
#رول بادمجان و فیله مرغ
مواد لازم :
بادمجان بلند 2 عدد
فیله مرغ 8تکه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک،فلفل به میزان دلخواه
روش تهیه :
1- بادمجان ها را پوست گرفته و از بلندا برش میزنیم .
2- بادمجانها را در روغن کمی سرخ میکنیم در حدی که بادمجانها نرم شوند اما برشته نشوند و بعد روی دستمال حوله ای آشپزخانه گذاشته تا روغنش گرفته شود .
3- فیله ها را کوبیده و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم .
4- یک ورق از بادمجان را گذاشته و روی آن فیله را قرار میدهیم و بعد روی فیله ها را مقداری پنیر میریزیم از یک طرف رول میکنیم و با خلال دندان فیکس کرده و داخل آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ میکنیم.
نکته :
اگر ورقه های بادمجان را نازک برش بزنید نیازی به سرخ کردن اولیه نیست .
در انتهای کار بجای سرخ کردن میتوانید از فر استفاده کنید . با دمای 180 درجه پنجره وسط با مدت 40 دقیقه داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی سرو کنین.
البته من خودم سرخش كردم
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
چیکن رول و پاستا ..
فیله مرغ رو بصورت نوارهای نازک سه سانتی وقطر کم بریده با نمک وفلفل و ادویه وروغن زیتون مزه دار کرده با بیفتک کوب کوبیده وسبزیجات موردنظرتون رو داخل اون گذاشته ورول کرده در کمی کره در تابه سرخ میکنیم...من از کرفس و هویج آبپزو فلفلهای رنگی و پیازچه استفاده کردم
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔🤔خوب میشه ایا؟”
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_پیتزا
سینه مرغ رودرروغن تفت بدین، فلفل رواضافه کنین وتفت بدین،بعدقارچ رو اضافه کنین وتفت بدین 1-2 دقیقه،بعد خامه رواضافه کنیدومخلوط کنین تا غلیظ شه.بقیشم مشخصه.درفرگرم شده 170درجه بزارین
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
من وقتی بیسکوییت میگیرم میزارم توی ظرف و توی ظرفش چند تا حبه قند میندازم اینجوری بیسکوییتا تا چندوقت تازه و ترد میمونه.
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_مزه_دار
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#غذای_خوشمزه👩🍳
آرد نان : 500 گرم (تقریبا 3 پیمانه)
تخم مرغ : 1 عدد
شیر یا آب ولرم : 250 میلی لیتر یا یک پیمانه
روغن جامد یا نیمه جامد یا روغن مایع : 6 قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده 5 قاشق سوپخوری)
مایه خمیر خشک فوری : 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری یا 10 گرم
نمک : 1 قاشق چایخوری
شکر : 1 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی ) 2 تا 5 قاشق سوپخوری
🍲🍛
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تُست فرانسوی
🍕
🍕🍕
┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ترشی_لیمو 🍋🍋
اسم ترشی لیمو رو که شنیدم فکر میکردم احتمالا خیلی ترش باشه .🙈
وقتی اولین دونش رو خوردم مزه تند فلفل و یه ترشی جذاب اومد زیر زبونم و خیلی دوسش داشتم.
🍋لیموها رو حلقه ای میتونید برش بزنید یا اگر خیلی ریز بودن از وسط نصف کنید . تا جایی که میتونید هسته ها رو جدا کنید.
🍋لایه لایه لیمو ها رو توی یه ظرف شیشه ای بریزید و نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم اضافه کنید.
🍋یک سوم شیشه رو میتونید آبلیمو طبیعی اضافه کنید اگر نریزید هم مشکلی ایجاد نمیشه.
🍋درب ظرفتون باید فلزی باشه.
🍋 یک هفته جلوی آفتاب (توی حیاط یا بالکن) بزارید بمونه .
نوش جان❤
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#املت_پنیری👩🍳
سیر
گوجه فرنگی
پنیر پارمزان
پیازچه
نمک
برگ ریحان
🍳🧀
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
#کیک_شیر
مواد لازم:
▫️شیر یک پیمانه
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️آرد ۲پیمانه
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️روغن سه چهارم پیمانه
▫️وانیل نصف قاشق چایخوری
▫️بکینگ پودر ۲ ق م
طرز تهیه:
ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه بعد سفیده ها رو داخل یخچال میذاریم.
میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد روغن مایع(که من روغن زیتون )ریختم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. همزن و کنار میذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید.وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته(قالب من ۲۰سانتی بود)
و بدون هیچ حرکتی کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد.این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره .امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
#حلوا_شکری_خانگی 😋
یک و نیم پیمانه شیر خشک با یک و نیم پیمانه پودر قند الک کنید یک پیمانه ارده بهش اضافه کنید با قاشق یا دست خوب مخلوط کنید.از طرفی ظرفی مناسب با میزان مواد انتخاب کنید تو ظرف سلفون بکشید به دلخواه کمی خلال پسته، خلال بادام یا کنجد بریزید و از مواد روی آن اضافه و با قاشق خوب فشرده کنید.درب ظرف را گذاشته به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید سپس میتونید برش زده و نوش جان نمایید
┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کتلت_مرغ 🍘 😋
۱/سه عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز درشت و سه حبه سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرین
۲/چهارصد گرم سینه مرغ چرخ شده رو بهش اضافه کنید
۳/یک عدد تخم مرغ و یکم جعفری یا شوید ریز شده اضافه کنید
۴/ب این مواد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید
۵/همه مواد رو با هم مخلوط کنید،یه مقدار از مواد بردارین و توی دستتون شکل بدین و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشن
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦