فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #شیرینی_نسکافه_ای 😍😋
آسونترین وخوش عطرترین شیرینی نسکافه ای
لطفا ب نکات مهمش در کپشن توجه کنید تا بدون مشکلی درستش کنید و کنار شیرینی های دیگه عیدتون ازش لذت ببرید
✅حتما از کره حیوانی استفاده بشه مارگارین مواد رو سفت میکنه
✅آرد رو همشو یکجا نزنید ی کم نکهدارید غلظت مواد نه شل نه سفت بشه در اندازه ای باشه ک بشه ماسوره کرد ( کیفت آردها عین هم نیست) یک قاشق از ارد دستور رو نکهدارید نیاز شد بزنید
✅طعم و عطرنسکافه خیلی مهمه اینجا از نسکافه گلد استفاده شده شما نسکافه اماده هم میتونید استفاده کنید
✅مقدار نسکافه رو میشه دو برابر کرد
✅دما ۱۷۰ فر گرم شده باشه زمان تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه
✅دو برابر وزن آرد و نشاسته ذرت بهمون شیرینی میده
✅کاغذ روغنی نیاز نیست . هر جور دوست داربد قالب بزنید حتی با مشما و وردنه باز کنید قالب بزنید
✅بافت تردی داره نه سفته نه خیلی بیسکویتی
آرد ۲۲۵ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
وانیل
کره حیوانی۲۲۵ گرم
آب جوش. ۲ ق غ
نسکافه ۲ ق چ
شکلات نسوز مقداری
پودر قند ۶۰ گرم
نسکافه رو با اب جوش حل کنید . کره همدمای محیط و پودر قند و وانیل رو ۴ دقیقه با همزن بزنید . حالا نسکافه و آرد و نشاسته ذرت رو الک کنید و با لیسک یکدست کنید تو قیف ریخته با ماسوره های شماره m1. & N2
تو سینی قالب بزنید و تو فر گرم شده با دمای ۱۷۰ ب مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقبقه بپزید
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
Amir Behrad - Bi Rahm.mp3
7.38M
#موزیک_تایم 🎼♥️
🎧 بی رحم
🎤امیر بهراد
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
☁️'💙تو همانے ڪہ بھ چشمم شدھ ای یڪ رویا
نفسے، جانُ دلے، همهمۂ یڪ رویا . .(:✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#مرغ_سوخاری👩🍳
مواد لازم🔻🔻
ران مرغ ۵عدد
سیب زمینی ۴تا پنج عد متوسط
نمک ،فلفل به میزان نیاز
پنیر پیتزا ۱/۵پیمانه
آرد سفید۲پیمانه
پودر سوخاری ساده یا پانکو۲پیمانه
شیر۱/۴پیمانه
جعفری ۱ق س
ادویه 🔻🔻
پودر سیر ۱ق م
پودر آویشن۱ق م
پارت 1
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
بگذار آنچه میآید، بیاید.
و آنچه میرود، برود
برای چه نگرانی😍💎🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه داخل خونه یه دونه تخم مرغ دارید همین الان پاشید این دسر فوری و خوشمزه رو درست کنید
.
اول از همه یه لیوان شکر رو با یه قاشق شکر و خمیر مایع با هم مخلوط کنیدبزارید ۱۰ دقیقه بمونه سربسته
.
وقتی روی سطحش حباب درست شد د بیارید یه دونه تحم مرغ یه لیوان ارد سه قاشق روغن نصف قاشق وانیل و بکینگ پودر رو اضاقه کنید و با هم مخلوط کنید.
بزازید یک ساعت بمونه
وقتی حجم اون دو برابر شد چونه هایی درست کنسد و پهنش کنید و بزارید ۱۰ دقیقه دیگه بمونه
و در اخر داخل روغن شناور سرخش کنید
.
داخلش رو سوراخ کنید و با گاناش شکلات صبحانه یا خامه یا هر چیز دلخواه پر کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوای سه ارد خوردن داره
حتما امتحانش کنید😍
یه لیوان و یه لیوان شکر رو داخل قابلمه یا هم بزازید روی گاز تا جوش بیاد و چند دونه هل
نصف لیوان گلاب
نصف لیوان زعفران رو بزارید تا جوش ییاد و بردارید تا از دما بیفته
.
ارد نخود چی نصف لیوان
ارد کیک یه لیوان
ارد گندم یه لیوان
با هم الککنید و داخل تابه با شعله کم تفت بدید تا تغیر رنگ بده (نیم ساعت حدودا)
داخل تابه نصف لیوان روغن و یه قالب کره ۵۰ گرمی رو اب کنید اردها رو بهش اضافه کنید تا کش دار بشه شربت رو به صورت مرحله به مرحله اضافه کنید و بزارید خوب خودشو بگیره
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍪کوکی آرد بادوم و چیا 🍪
پودر بادام ۲پیمانه
پودر پسته ۲قاشق غذاخوری
استویا ۱قاشق غذاخوری
چیا سید ۲قاشق غذاخوری
پودر نارگیل ۲قاشق غذا خوری
وانیل ۱قاشق چایخوری (جایگزین میتونه هل باشه)
تخم مرغ ۲عدد متوسط
روغن نارگیل ۱/۳پیمانه
۱-پودر بادام ،پسته ،نارگیل وچیاسیدرو با هم مخلوط کنید
۲-در ظرفی دیگر تخم مرغها رو با استویا خوب همبزنید تا از لختگی در بیاد و بعد روغن نارگیل رو بهش اضافه کنید و همیزنید و در اخر مواد خشک رو بهش اضافه کنید ورز بدید و به اندازه های دلخواه در سینی فر قرار بدید (حتما چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید) و برای تزئین به دلخواه پرک بادام روش بگذارید
۳-فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه فارنهایت گرم کنید و کوکیها رو فقط ۱۲-۱۵دقیقه (بستگی به دمای فرتون داره)تا زمانی که دورش طلایی بشه بپزید
۴-اجازه بدید کاملا سرد بشه و در ظرف در بسته به مدت یک هفته میتونید نگه داری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_شب_عید
با صدا ببینید🔈
و حتماً با سیر تاااازه میل شود🤤😍
مواد مورد نیاز برای مزه دار کردن ماهی:
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
پولبیبر نصف قاشق چایخوری
گلپر یک قاشق چایخوری
سرکه یک سوم فنجان
آرد شش قاشق غذاخوری
(تمام ادویه های گفته شده رو مجدداً به آرد هم اضافه کنین)
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قهوه بدون شکر
سلام امیدوارم درستش کنید و لذت ببرید..
-1 قاشق غذاخوری قهوه فوری
-60 میلی لیتر آب سرد
-یخ
- شیر
خودشه. لذت ببرید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کیک_خیس👩🍳
✅️ ۱۵۰ گرم سفیده تخم مرغ
✅️ ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ
✅️ ۱۶۰ گرم شکر دانه ریز
✅️ ۱۴۰ گرم آرد قوی
✅️ ۵۰ گرم روغن مایه
✅️ ۲۰ گرم پودر کاکائو
✅️ ۱۰ گرم شیر یا گلاب
✅️ بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
✅️ واین نصف قاشق مرباخوری
✅️ ۲۰ گرم شربت بار یا عسل
رسپی با پیمانه 👇
✅️ ۴عدد تخم مرغ زرده و سفیده شود
✅️۱ پیمانه شکر دانه ریز سر خالی
✅️ ۱ قاشق غ شربت بار یا عسل پر
✅️۱ قاشق غ پودر کاکائو سر پر
✅️ ۴ قاشق غ گلاب یا شیر
✅️۱ پیمانه سر پر آرد
✅️۶ قاشق غ روغن مایه
✅️ ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
✅️نصف قاشق مرباخوری وانیل
رسپی سس👇
✅️ ۱۰۰ گرم شیر
✅️ ۱۰۰ گرم شکر
✅️۷۰ گرم روغن مایه
✅️ ۳۰ پودر کاکائو
✅️ ۲ قاشق شکلات نوتلا
رسپی پیمانه ای👇
✅️ ۱ لیوان فرانسوی شکر
✅️ ۱ لیوان فرانسوی شیر
✅️ ۱ لیوان سر خالی فرانسوی روغن مایه
پارت 1⃣
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش بادمجون شکمپر🍓
#کلیپ_آموزش_بادمجون_شکمپر😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش بادمجون شکمپر🍓
#کلیپ_آموزش_بادمجون_شکمپر😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍝شکستن پاستا یا نودل
به طور حتم شکستن پاستا باعث میشود راحتتر در قابلمه جا بگیرد. اما شخصیت پاستا را هم از بین میبرد. به جای شکستن پاستا، بهسادگی آن را در قابلمه بگذارید، صبر کنید نرم شود و بقیهاش هم در آب قرار بگیرد. پاستای دراز مثل اسپاگتی، فتوچینی و لینگویینی برای سسهای سبکتر و نرمتر ایدهآل هستند بنابراین شکلی که فرم داده شدهاند، اشتباه نیست. علاوه بر طعم بهتر، وقتی پاستا را در بشقاب میکشید، قیافه بهتری دارد. پاستای شکستهنشده کامل به شما اجازه میدهد به آن درست مثل رستورانهای گرانقیمت شکل بدهید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش ایده تولد🍓
#کلیپ_آموزش_ایده_تولد😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش تست صبحانه🍓
#کلیپ_آموزش_تست_صبحانه😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_لوبیا_با_قارچ
با صدا ببینید🔈
دوروز لوبیا روخیس کنین وچندبار آبش روعوض کنین که نفخش گرفته بشه 😉
لوبیا چیتی ۱ونیم لیوان
پیاز ۲عدد
سیر۴حبه
ادویه ۱/۲ق چ
زردچوبه۱ق چ
رب گوجه فرنگی ۲قاشق سوپ خوری
قارچ ۱۰عدد
نمک وفلفل به میزان لازم
ابتدا آب لوبیا های خسی شده را ریخته ودوباره آب میریزیم ومیزاریم تا کاملا پخته شود بعد پیاز نگینی خرد شده راسرخ میکنیم وسیر وادویه ها ورب گوجه فرنگی رابهش اضافه میکنیم وتفت میدیم بعد موادربی رابه به لوبیای پخته اضافه میکنیم ویک ساعتی میزاریم تا طعم بگیره بعدوآبش کمشه یک ربع قبل از اینکه ازروی حرارت برداریم قارچ خرد شده رااضافه میکنیم درهنگام پخت بعضی از لوبیاها له میشه وخواک لعاب پیدامیکنه اگه خوراکتون لعاب نداشت یه ذره از لوبیارا درون ظرف دیگه بریزین وبا گوشت کوب له کنین ودوباره بریزین تو قابلمه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلافل_لبنانی
با صدا ببینید🔈
نخود نیم کیلو
پیاز یک عدد کوچک
سیر دو حبه
بیکینگ پودر یک چهارم ق چ
ادویه کاری فلفل نمک
نخود رو از شب قبل خیس میکنیم بعد همراه پیاز و سیر چرخ میکنیم. میتونید مثل من از غذاساز استفاده کنید.
بیکینگ پودر و نمک و فلفل و ادویه کاری هم اضافه کرده بعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه.
بعد مواد را داخل قالب فلافل ریخته و در روغن شناور سرخ میکنیم اگه قالب هم نداشتین میتونین با دست توپک های یک اندازه درست کنید و سرخ کنید.
با این مقدار مواد حدودا چهل تا پنجاه تا فلافل دارید میتونید موادش رو اماده کنید (البته بدون بیکینگ پودر ) و داخل فریزر نگهدارید و هر وقت خواستید بعد از یخ زدایی و افزودن بیکینگ پودر سرخ کنید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_مقوی
با صدا ببینید🔈
سينه مرغ ٢ عدد
بروكلي ٤٠٠ گرم
سير ٢ عدد
برنج قهوه اي گيلتاز ٢ پيمانه
ليمو ١ عدد
نمك براي برنج ١ قاشق مربا خوري
روغن براي برنج ٢ باشق غ خ
گوجه گيلاسي ١٠٠ گرم
نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و پودر سير ( از هر كدوم ١ قاشق چ خ ) روغن زيتون ٥ قاشق غ خ
كره ( سليقه اي )
برنج قهوه اي ( ٢٦٠ گرم ) با اب سرد بشوريد آب كه جوش اومد ليمو نمك روغن بزنيد برنج رو با دماي متوسط نيم ساعت بپزيد آبش رو بكشيد ١٥ دقيقه با دماي كم دم بزاريد،بقيه مراحل هم آسونه فقط سيرو زياد تفت ندين كه بسوزه دوست داشتين سويا سس هم ميشه زد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بلانچ_کردن_قارچ
با صدا ببینید🔈
ابتدا آب را درون قابلمه متوسط بگذارید تا جوش آید.بعد قارچ ها را با مواد ضدعفونی کننده مخصوص سبزیجات بشویید و آبکش کنید.قارچ ها را اسلایس کنید.زمانی که آب جوش آمد قارچ ها را درون ظرف بریزید .بعد نمک و آبلیمو را اضافه و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید بماند در این مرحله قارچ ها را آبکش کرده و بعد داخل آب پر از تکه های یخ به مدت ۲ دقیقه قرار دهید.مجددآبکش کنید ، آب قارچ ها که تمام شد درون زیپ کیپ قرار داده و داخل فریزر بگذارید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾