9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_خیس👩🍳
✅️ ۱۵۰ گرم سفیده تخم مرغ
✅️ ۱۰۰ گرم زرده تخم مرغ
✅️ ۱۶۰ گرم شکر دانه ریز
✅️ ۱۴۰ گرم آرد قوی
✅️ ۵۰ گرم روغن مایه
✅️ ۲۰ گرم پودر کاکائو
✅️ ۱۰ گرم شیر یا گلاب
✅️ بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
✅️ واین نصف قاشق مرباخوری
✅️ ۲۰ گرم شربت بار یا عسل
رسپی با پیمانه 👇
✅️ ۴عدد تخم مرغ زرده و سفیده شود
✅️۱ پیمانه شکر دانه ریز سر خالی
✅️ ۱ قاشق غ شربت بار یا عسل پر
✅️۱ قاشق غ پودر کاکائو سر پر
✅️ ۴ قاشق غ گلاب یا شیر
✅️۱ پیمانه سر پر آرد
✅️۶ قاشق غ روغن مایه
✅️ ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
✅️نصف قاشق مرباخوری وانیل
رسپی سس👇
✅️ ۱۰۰ گرم شیر
✅️ ۱۰۰ گرم شکر
✅️۷۰ گرم روغن مایه
✅️ ۳۰ پودر کاکائو
✅️ ۲ قاشق شکلات نوتلا
رسپی پیمانه ای👇
✅️ ۱ لیوان فرانسوی شکر
✅️ ۱ لیوان فرانسوی شیر
✅️ ۱ لیوان سر خالی فرانسوی روغن مایه
پارت 1⃣
᯾❁ @fast_food ❁᯾
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش بادمجون شکمپر🍓
#کلیپ_آموزش_بادمجون_شکمپر😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش بادمجون شکمپر🍓
#کلیپ_آموزش_بادمجون_شکمپر😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍝شکستن پاستا یا نودل
به طور حتم شکستن پاستا باعث میشود راحتتر در قابلمه جا بگیرد. اما شخصیت پاستا را هم از بین میبرد. به جای شکستن پاستا، بهسادگی آن را در قابلمه بگذارید، صبر کنید نرم شود و بقیهاش هم در آب قرار بگیرد. پاستای دراز مثل اسپاگتی، فتوچینی و لینگویینی برای سسهای سبکتر و نرمتر ایدهآل هستند بنابراین شکلی که فرم داده شدهاند، اشتباه نیست. علاوه بر طعم بهتر، وقتی پاستا را در بشقاب میکشید، قیافه بهتری دارد. پاستای شکستهنشده کامل به شما اجازه میدهد به آن درست مثل رستورانهای گرانقیمت شکل بدهید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش ایده تولد🍓
#کلیپ_آموزش_ایده_تولد😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش تست صبحانه🍓
#کلیپ_آموزش_تست_صبحانه😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_لوبیا_با_قارچ
با صدا ببینید🔈
دوروز لوبیا روخیس کنین وچندبار آبش روعوض کنین که نفخش گرفته بشه 😉
لوبیا چیتی ۱ونیم لیوان
پیاز ۲عدد
سیر۴حبه
ادویه ۱/۲ق چ
زردچوبه۱ق چ
رب گوجه فرنگی ۲قاشق سوپ خوری
قارچ ۱۰عدد
نمک وفلفل به میزان لازم
ابتدا آب لوبیا های خسی شده را ریخته ودوباره آب میریزیم ومیزاریم تا کاملا پخته شود بعد پیاز نگینی خرد شده راسرخ میکنیم وسیر وادویه ها ورب گوجه فرنگی رابهش اضافه میکنیم وتفت میدیم بعد موادربی رابه به لوبیای پخته اضافه میکنیم ویک ساعتی میزاریم تا طعم بگیره بعدوآبش کمشه یک ربع قبل از اینکه ازروی حرارت برداریم قارچ خرد شده رااضافه میکنیم درهنگام پخت بعضی از لوبیاها له میشه وخواک لعاب پیدامیکنه اگه خوراکتون لعاب نداشت یه ذره از لوبیارا درون ظرف دیگه بریزین وبا گوشت کوب له کنین ودوباره بریزین تو قابلمه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلافل_لبنانی
با صدا ببینید🔈
نخود نیم کیلو
پیاز یک عدد کوچک
سیر دو حبه
بیکینگ پودر یک چهارم ق چ
ادویه کاری فلفل نمک
نخود رو از شب قبل خیس میکنیم بعد همراه پیاز و سیر چرخ میکنیم. میتونید مثل من از غذاساز استفاده کنید.
بیکینگ پودر و نمک و فلفل و ادویه کاری هم اضافه کرده بعد یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه.
بعد مواد را داخل قالب فلافل ریخته و در روغن شناور سرخ میکنیم اگه قالب هم نداشتین میتونین با دست توپک های یک اندازه درست کنید و سرخ کنید.
با این مقدار مواد حدودا چهل تا پنجاه تا فلافل دارید میتونید موادش رو اماده کنید (البته بدون بیکینگ پودر ) و داخل فریزر نگهدارید و هر وقت خواستید بعد از یخ زدایی و افزودن بیکینگ پودر سرخ کنید.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_مقوی
با صدا ببینید🔈
سينه مرغ ٢ عدد
بروكلي ٤٠٠ گرم
سير ٢ عدد
برنج قهوه اي گيلتاز ٢ پيمانه
ليمو ١ عدد
نمك براي برنج ١ قاشق مربا خوري
روغن براي برنج ٢ باشق غ خ
گوجه گيلاسي ١٠٠ گرم
نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز و پودر سير ( از هر كدوم ١ قاشق چ خ ) روغن زيتون ٥ قاشق غ خ
كره ( سليقه اي )
برنج قهوه اي ( ٢٦٠ گرم ) با اب سرد بشوريد آب كه جوش اومد ليمو نمك روغن بزنيد برنج رو با دماي متوسط نيم ساعت بپزيد آبش رو بكشيد ١٥ دقيقه با دماي كم دم بزاريد،بقيه مراحل هم آسونه فقط سيرو زياد تفت ندين كه بسوزه دوست داشتين سويا سس هم ميشه زد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بلانچ_کردن_قارچ
با صدا ببینید🔈
ابتدا آب را درون قابلمه متوسط بگذارید تا جوش آید.بعد قارچ ها را با مواد ضدعفونی کننده مخصوص سبزیجات بشویید و آبکش کنید.قارچ ها را اسلایس کنید.زمانی که آب جوش آمد قارچ ها را درون ظرف بریزید .بعد نمک و آبلیمو را اضافه و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید بماند در این مرحله قارچ ها را آبکش کرده و بعد داخل آب پر از تکه های یخ به مدت ۲ دقیقه قرار دهید.مجددآبکش کنید ، آب قارچ ها که تمام شد درون زیپ کیپ قرار داده و داخل فریزر بگذارید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش ساندویچ مرغ و قارچ🍓
#کلیپ_آموزش_ساندویچ_مرغ_و_قارچ😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 آموزش شیرینی مادلن فرانسوی🍓
#کلیپ_آموزش_شیرینی_مادلن_فرانسوی😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀 کانال لذت آشپزی
᯾❁ @fast_food ❁᯾