eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
اين مدل سالادها رو خيليهاتون بهتر از من بلد هستيد،من فقط جهت يادآوري دستورشو ميذارم. طرز تهيه:يك ليوان كلم بنفش+يك ليوان كلم سفيد+يك ليوان ذرت كنسروي+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+نصف ليوان خيار كبريتي خرد شده+دو تا ساقه پيازچه خرد شده+يك چهارم ليوان مايونز كم چرب+دو ق آبليموي تازه +يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل و كمي پودر سير و آويشن اينا مواد سالاد و سس هست. كلم رو ميتونيد با پوستكَن ،به صورت نواري و ظريف برش بزنيد 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال نووووش جووووووون🥰 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
بیسکو کیک یا به اسم های مختلفی که این روزها خیلی باب شده و جالب اینکه هزینه تهیه اش توی خونه تقریبی بگم برای یه همچین بیسکو کیک حدودا یه کیلویی در خونه 20 هزار تومن هزینه ببره و تازه من توت فرنگی پیدا نمی کردم و اون رو هم گرون خریدم (در حجم کم) و با این حال هزینه اش با اون چه که در بیرون بخواین بخرین خیلی فرق داره و بیرونی ها قیمت های نزدیک چهار برابر هزینه خونگی داره . حالا شما بخواین به هر طرح و شکل ، عدد ویا حرف اول نام کسی رو می تونید طرح بدین . بهتره از روز قبل درست کنید تا بیسکوییت کمی نرم بشه و خوردنش هم به مرتب راحت تر و خوشمزه تر هستش . خلاااااااصه طرز تهیه کره (نرم) 150 گرم پودر قند 100 گرم ( حدودا 2/3 لیوان) وانیل مقداری تخم مرغ 1 عدد آرد سفید حدودا 300 گرم (حدودا 2 لیوان) کره نرم رو با پودر قند با همزن خوب به مدت 4 الی 5 دقیقه زدم و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم و یکی ، دو دقیقه با همزن زدم . ارد رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با قاشق یا لیسک مخلوط کردم تا جایی که خمیر نرم و منسجم بشه و به دست نچسبه ورز دادن نمی خواد . داخل کیسه فریزر در یخچال یه ساعت استراحت قرار دادم و بعد دو قسمت کردم و روی کاغذ روعتی توسط وردنه (حدودا 4 میلی )باز کردم . طرح مورد نظرم رو روی کاغذ روغنی کشیدم و برش دادم یا هر طرحی که بخواین میتونین پرینیت بگیرین . روی خمیر قرار دادم و برش دادم . بیسکوییت طرح زده رو توسط کاغذ روغنی داخل سینی فر چیدم اگر سینی تون جا نداره در سری اول می تونید یکیش رو بپزید و بیارید بیرون و بعد یکی دیگه اش رو بزارید . در فر از پیش گرم شده با دمای 160 الی 170 به مدت 20 دقیقه قرار دادم تا زمانی که رنگ بیسکوییت ها تغییر کنه و طلایی بشه . وقتی خنک شد بیسکوییت ها داخل ظرف قرار دادم برای اینکه به کف طرف بچسبه یه کم خامه بعش بزنید . با خامه فرم گرفته توسط قیف بدون ماسوره (یا ماسوره ساده) طرح زدم . برای تزیین هم هر طور بخواین انواع میوه و گل و ... من از توت فرنکی و شکلات و بیسکوییت استفاده کردم . بیسکوییت همون خمیرباقی مونده این بیسکوییت قلب بود که رنگ خوراکی زدم و قالب زدم و گذاشتم بپزه . میزان خامه مصرفی هم نیم کیلو 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
جو‌ پرک 2 لیوان شیر 4 لیوان خامه 6 ق غ سرپر قارچ اسلایس شده 4 لیوان سینه مرغ پخته یک عدد پیاز یک عدد متوسط‌ ( ریز خرد شود) ذرت پخته 1 لیوان نخود فرنگی پخته یک لیوان جعفری ساتوری شده 2 ق غ نمک و فلفل به میزان لازم دارچین ( من یک و نیم ق غ میریزم و‌واقعا خوشمزه میشه در‌صورت تمایل مقدارشو‌ میتونید کم کنید ) آرد یک ق غ کره 50 گرم لیمو ترش ( یک عدد بزرگ ) هویج رنده شده یک عدد درشت زرشک یک ق غ ( در صورت دلخواه ) ابتدا جو‌ پرک رو با آب میذاریم جوش بیاد ( تا جایی آب بریزین که دو بند انگشت روشون آب باشه ) شعله حرارت رو متوسط بذارین تا جایی که جو کاملا باز بشه ( مدام باید هم بزنید هر چند دقیقه یکبار که جو ته نگیره و اینکه اگه آب کم کرد حین پختن آبجوش اضافه کنید) وقتی جو کاملا باز شد و پخت خامه رو روی حرارت گرم کنید ( شیر رو هم جدا گرم کنید ) به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ( حتما گرم کنید تا هم دما بشن ) به جو اضافه کنید . توی تابه پیاز رو با کره تفت بدید تا سبک شه قارچ و کره و لیمو ترش و دارچین و آرد رو اضافه کنید و اجازه بدین یکم باهم تفت بخورن سپس به سوپمون اضافه میکنیم ( زیر سوپ باید ملایم باشه ) نیم ساعت بعد هویج رنده شده ذرت و نخود فرنگی و مرغ پخته شده و ریش شده و یک ق غ از جعفری و نمک و فلفل و زرشک رو‌اضافه میکنیم اجازه میدیم نیم ساعت باهم بپزن تا جا بیفته ( اگه اب سوپتون کم بود میتونید اب جوش اضافه کنید تا جا بیفته ) این سوپ به مدت زمان پخت زیادی نیاز نداره چون جو پرک زود میپزه ( مهمترین راز خوشمزگی این سوپ دارچین و لیمو ترش هست به اندازه بریزید ) در انتها موقع سرو اون یک قاشق جعفری‌رو اضافه کنید سپس نوش جان 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈•• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
......چهار نوع بستنی خونگی😋 😋بستنی توت فرنگی و موز😋 مواد لازم: موز ( 3 عدد) توت فرنگی یخ زده ( نصف فنجان) شیر ( نصف فنجان) وانیل ( 1 ق چ) طرز تهیه: موز هارو خرد کرده و توی فریزر بذارید. سپس با توت فرنگی یخ زده ،شیر و وانیل توی مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. مواد تون رو به مدت یک ساعت توی فریزر بذارید. . 😋بستنی شکلات تلخ😋 مواد لازم: موز ( 3 عدد) شکلات تلخ ( نصف فنجان) شیر ( نصف فنجان) وانیل ( 1 ق چ ) طرز تهیه: موز هارو‌ خرد کرده و توی فریزر بذارید. سپس موز رو با شکلات تلخ،شیر و وانیل توی مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط تون رو به مدت یک ساعت توی فریزر بذارید. 😋بستنی وانیل😋 مواد لازم: موز ( 3 عدد) شیر ( ربع فنجان) وانیل ( 1 ق چ) طرز تهیه: موزهارو خرد کنید و توی فریزر بذارید. سپس با شیر و لوبیا وانیل توی مخلوط کن ریخته و‌ خوب مخلوط کنید. سپس به مدت یک ساعت توی فریزر بذارید. 😋 بستنی شکلات و‌ کره بادام زمینی😋 مواد لازم: موز ( 3 عدد) کره بادام زمینی ( 2 ق غ ) پودر کاکائو ( 1 ق غ) شیر (ربع فنجان) طرز تهیه: موز هارو خرد کرده و توی فریزر بذارید. سپس با کره بادام زمینی،پودر کاکائو و شیر خوب مخلوط کنید. مخلوط تون رو به مدت یک ساعت توی فریزر بذارید. نوووووووش جااااان😋 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
مواد لازم پودینگ: زرده تخم مرغ 3 عدد شکر دانه ریز سه چهارم پیمانه شیر 2 پیمانه نشاسته ذرت 4 قاشق سوپخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری خامه صبحانه یک عدد 200 گرمی زعفران دمکرده غلیظ 2 قاشق چایخوری موز 3 عدد حلقه شده بیسکوییت پتی بور ساده به میزان لازم مواد لازم مُرنگ: سفیده تخم مرغ 3 عدد شکر دانه ریز سه چهارم پیمانه آب لیمو ترش یک قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.شیر سرد و نشاسته ذرت را مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم برده و کمی هم بزنید.مخلوط زرده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب برسد.قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی هم بزنید تا از داغی بیافتد. خامه و زعفران را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا هم دمای کرم شود و نبرد. ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب کنید کمی از کرم در ظرف بریزید روی کرم را با بیسکوییت بپوشانید سپس یک ردیف موز روی بیسکوییتها بچینید. روی موزها را با کرم بپوشانید و این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود و لایه آخر کرم باشد. مرنگ آماده را روی کرم بریزید و با قاشق مدل دهید یا در قیف با ماسوره بریزید و روی کرم را با شکوفه های مرنگ بپوشانید. حرارت بالای فر را روشن کنید و ظرف پودینگ را برای 5 دقیقه زیر گریل بگذارید تا روی مرنگ کمی رنگ بگیرد. من پوینگ را در ظرفهای شیشه ای درست کردم تا نمای بهتری از دسر داشته باشم بعد از اینکه روی پودینگ را با شکوفه های مرنگ پوشاندم به وسیله دستگاه تورچ که مثل فندک عمل میکنه و حرارت ملایمی بیرون میده روی شکوفه ها رو با شعله تورچ کمی طلایی کردم این وسیله رو میتونید از لوازم قنادی معتبر تهیه کنید. .. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🌶 😋 فلفل دلمه 2 کیلو در رنگ های قرمز. زرد .نارنجی. بهتره رنگ قرمزش بیشتر باشه ابتدا فلفل هارو شسته بعد نگینی خرد میکنیم داخل ی سینی بزرگ پهنشون میکنیم و میزاریم روی شعله وسط گاز و شعله پخش کن گذاشته و حرارت رو کم میکنیم هر چند ساعت یکبار هم زیر و روشون میکنیم تا کاملا خشک بشن (اگه فصل سرما باشه خشک کردنشون روی بخاری یا شوفاژ راحت تره ) بعد از اینکه کامل خشک شد اونارو اسیاب میکنیم و داخل ی ظرف در دار میریزیم و برای غذاهایی مثل ماکارانی .لوبیا پلو .مرغ.جوجه کباب . استفاده میکنیم طعم و عطر پاپریکا بسیار عااالیه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
:))))
🩶🩰
🥪 😋 🔸برای این خوشمزه اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم‌. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
• . - ڪاش برگردۍ 💔🎻 !
voice.ogg
567K
من از اون شب‌ های مهتابی میخوام🤍 • | ♡
مربای آلو😍😍 آلو قرمز 1 کیلو* شکر 1 کیلو* چوب دارچین 1 عدد* میخک خشک 2-3 عدد* آب نصف لیوان* آلوها را داخل قابلمه لعابی ریخته دارچین و میخک و آب اضافه کرده اول با حرارت کم میپزیم کمی که آب انداخت بعد با حرارت متوسط.وقتی مربا آب انداخت و خواست قوام بیاید با کفگیر کفهای روی آنرا برمیداریم توی بشقاب چینی کمی از اب مربا را میریزیم اگر خفیف روان بود یعنی مربا حاظره مقدار کمی جوهر لیمو به آن اضافه میکنیم 5 دقیقه که جوشید آماده است. نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
این دسر چون سفید رنگه و با پودر نارگیل کاور میشه، دسر برفی اسم گذاری شده.از طرف کی نمیدونم😅حالا شما هر اسمی دوست دارید روش بزارید.فقط حتما امتحانش کنید😉👌 ☃❄️ مواد لازم: شیر: یک لیوان و نیم، آرد گندم: یک قاشق و نصفی(دو قاشق هم میشه)، شکر: یک قاشق و نصفی(میشه کمتر یا بیشترش کرد)، نشاسته گل: 1 ق غ، کره: 1 ق غ، وانیل: نوک ق چ، بیسکوییت لیدی فینگر(یا هر نوع بیسکوییت یا کیک به دلخواه،برای مغزی دسر): به میزان لازم، پودر نارگیل: به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا شیر سرد، نشاسته و آرد رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا نشاسته در شیر کاملا حل بشه،سپس روی حرارت ملایم گذاشته،شکر رو هم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا مواد به غلظت برسه(به هیچ وجه حرارت رو زیاد نکنید)، وقتی غلیظ شد ، کره و وانیل رو هم اضافه کرده،هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم. مواد رو تا میانه ی قالب ها میریزیم،یک تکه بیسکوییت یا کیک کوچک وسط قالب گذاشته و بقیه مواد رو داخل قالب ریخته و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد ازین مدت دسر به راحتی از قالب جدا میشه، سپس داخل پودر نارگیل میغلونیم و به دلخواه تزیین میکنیم. *میتونید به جای قالب،مواد رو داخل فنجان های چینی بریزید ،به راحتی برمیگرده. *اگر مواد به غلظت کافی نرسه، یا قالب ها به اندازه داخل یخچال نمونن، دسر قالبی برنمیگرده. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم ▫️كلم سفيد متوسط ١ عدد ▫️كلم بنفش كوچك نصفش ▫️ذرت ١پيمانه ▫️نخودسبز ١پيمانه ▫️هويچ ٢عدد متوسط ▫️كالباس يا مرغ پخته ٢ پيمانه ▫️خيار شور نصف پيمانه ▫️سس سفيد و ماست از هر كدام ٥ قاشق غذاخورى ▫️نمك و فلفل سياه به ميزان لازم طرز تهيه:🥗 كلم سفيد و بنفش رو رشته اى خرد ميكنيم كه هر چه ريز و نازك تر باشه بهتر حالا كالباس نگينى خيارشور نگينى ذرت ونخودسبز و هويج رنده شده رو به كلم اضافه ميكنيم براى سالاد ٥قاشق غذاخورى ماست و ٥ قاشق غذا خورى سس مايونز و ١ قاشق غذاخورى سركه براى تعادل بين طعم ها ونمك و فلفل رو با هم مخلوط و به سالادمون اضافه وكاملا باهم مخلوط و به مدت نيم ساعت داخل يخچال ميذاريم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه کروسان ساده🥐 مواد لازم: 250 میلی لیتر شیر گرم (1 لیوان بزرگ) 100 میلی لیتر روغن(کمی کمتر از 1 قاشق چای خوری) کره 30 گرم سفیده تخم مرغ 1 عدد 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 470-500 گرم آرد (3.5-4 لیوان آب معمولی) 21 گرم مخمر تازه نصف بسته بیکینگ پودر برای مواد روی کروسان: 1 زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری شیر . طرز تهیه: تمامی مواد گفته شده رو در یک ظرف بریزید و تا جایی نچسبد هم بزنید و ورز دهید سپس به مدت 40-45 دقیقه روی خمیر را بپوشانید تا کاملا آماده شود. خمیر تخمیر شده را روی صفحه قرار دهید و با وردنه پهن کنید. با کمک رول برش به 16 قسمت مساوی برش دهید. قسمت وسیع خمیر را که به شکل مثلث برش زده اید برش زده و بدون بستن لبه ها به شکل رول بپیچید. آنها را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و بگذارید. زرده تخم مرغ و شیر را روی آن بمالید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 در به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا طلایی شود. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🥙 😋 براي درست كردنش يك و نيم پيمانه لوبيا رو بيست چهار ساعت خيسوندم و چندبار هم آبشو عوض كردم ، بعد از اين مدت لوبيا رو آبكش كرده و ريختم تو غذاساز ، بهش يك دسته اسفناج ، سه حبه سير ، يه پياز متوسط ، پودر زيره و تخم گشنيز ، فلفل سياه تازه آسياب شده ، نمك و كمي زردچوبه و فلفل قرمز اضافه كردم و روشن كردم تا همه مواد ميكس و يكدست بشه و بعد توي روغن داغ و شناور سرخ کردم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍲 سيب زميني اب پز شده چهار تا كوچك رو به صورت مربعي خرد كردم دو تا دونه خيار شور هم ريز خرد كردم تن ماهي رو گذاشتم رو حرارت بجوشه اول بعد ووغنش رو گرفتم و با چنگال يكم لهش كردم شويد تازه هم حدود سي تا ساقه رو خرد كنيد ريز.پيازچه ساده رو هم ريز خرد كنيد نمك ،فلفل،ابليمو،سسس مايونز ❤️همه مواد بالا رو كه خرد كرديد بريزيد داخل يه ظرف و با هم مخلوط كنيد و بذاريد يخچال تا بك سالاد خوب و خنك داشته ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مواد لازم: ▫️سیب زمینی آبپز چهار عدد ▫️گوشت چرخ‌کرده 300 گرم یا سینه مرغ پخته و خرد شده ▫️پیاز درشت یک عدد ▫️سیر یک حبه درشت ▫️قارچ 300 گرم ▫️سس بشامل ▫️پنیر پارمزان دو ق غ ▫️پنیر موزرلا رنده شده ▫️نمک و فلفل و پااویشن به میزان لازم ▫️فلفل دلمه طرز تهیه:🍲 سیب زمینی ها را با پوست میپزیم و بعد پوستشو میکنیم. سس بشامل را درست میکنیم پیاز داغ میکنیم گوشت و با پیاز خوب میپزیم و سرخ میکنیم در آخر کمی فلفل دلمه و نمک و ادویه میزنیم.قارچ را جدا تفت میدیم و نیم سرخ کف ظرف مورد نظر را چرب میکنیم . سیب زمینی را ورق میکنیم با مقداری نمک و فلفل و پنیر پارمسان مزه دار میکنیم یکم سس بشامل میزنیم و کمی پنیر پیتزا میپاشیم یه لایه قارچ میریزیم بعد گوشت، باز روی گوشت یه لایه سیب زمینی. و تمام سطحش رو پنیر پیتزا میریزیم میره داخل فر داغ 180 درجه به مدت نیم ساعت؛ و در اخر زیر گریل در حد طلایی شدن پنیر قرار میدیم. 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️آرد سفید 1 قاشق غذاخوری ▫️کره 25 گرم ▫️شیر 1 لیوان ▫️نمک مقدار لازم آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، در قابلمه ای دیگر کره را آب کنید سپس آرد و نمک را اضافه کنید و مدام هم بزنید. پس از مخلوط شدن آرد و کره و تغییر رنگ آرد باید کم کم شیر را اضافه کنید ، سریع و یکنواخت مخلوط کنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍢🍢 گوشت چرخ کرده ۱۸۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه هر کدام ۲ ق غ پودر سیر یک و نیم ق غ پنیر ورقه ای به دلخواه (پروسس،گودا،پیتزا و... ) میتونین با گوشت چرخ کرده مقداری پیاز رنده شده که آب اضافیش رو گرفتین هم به دلخواه اضافه کنید. ‌سیب زمینی سرخ کرده و انواع سبزیجات برای دورچین به دلخواه ‌پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت: ۱ ساعت اندازه مواد به دلخواه خودتونه که چقدر بخواین درست کنین. اگه حس کردین با یک سیخ گوشت ها روی هم نمیمونه، دو تا سیخ با فاصله کنار هم روی پیاز بزنید و در آخر اطراف گوشت ها از بیرون هم سیخ چوبی رو مایل فرو کنید تا تکیه گاهش بشه. میتونین با مرغ هم درست کنید.فیله مرغ رو مزه دار کنید به همین شکل لایه لایه روی سیخ بچینید و بذارین داخل فر 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🌰🥜 ۱ استکان شیره انگور ۱ استکان مغز آجیل خام کمی کنجد 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍰🍫 ⅔پیمانه آرد~•~⅓پیمانه پودر کاکائو ۱ ق چ بکینگ پودر ~•~یه کم نمک اینا رو با هم مخلوط کنید و کنار بذارید ½ پیمانه شکر قهوه ای~•~²عدد تخم مرغ ¼پیمانه شیر~•~شکلات آب شده و کره به اندازه ی ۱ پیمانه ½پیمانه شکلات ½پیمانه خامه ۲ ق غ پودر قند ۱۷۰ گرم کره همه رو با هم آب کنید و هم بزنید. ۲و نیم پیمانه خامه ی زده شده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. ۲_۳ساعت داخل یخچال قرار بدید. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🌶 فلفل قرمز ۱ ق ج فلفل سیاه ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق غ گرام ماسالا ۱ ق غ زردچوبه ۱ ق چ پودر تخم گشنیز ۱ ق چ فلفل دلمه ای زرد و قرمز هر کدام نصف فلفل پیاز ۱ عدد کوچک ماست چکیده ترش ۱ پیمانه سیر ۳ حبه زنجبیل ۱ ق چ پنیر کبابی ۱ بسته لیمو ترش ۱ عدد گشنیز مقداری برای تزیین روغن زیتون ۲ ق غ کره ۱ق غ 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥣🧅 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦