فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کروکان_آجیل🌰🥜
۱ استکان شیره انگور
۱ استکان مغز آجیل خام
کمی کنجد
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#موس_کیک_شکلاتی🍰🍫
⅔پیمانه آرد~•~⅓پیمانه پودر کاکائو
۱ ق چ بکینگ پودر ~•~یه کم نمک
اینا رو با هم مخلوط کنید و کنار بذارید
½ پیمانه شکر قهوه ای~•~²عدد تخم مرغ
¼پیمانه شیر~•~شکلات آب شده و کره به اندازه ی ۱ پیمانه
½پیمانه شکلات
½پیمانه خامه
۲ ق غ پودر قند
۱۷۰ گرم کره
همه رو با هم آب کنید و هم بزنید.
۲و نیم پیمانه خامه ی زده شده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.
۲_۳ساعت داخل یخچال قرار بدید.
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیش_غذای_هندی🌶
فلفل قرمز ۱ ق ج
فلفل سیاه ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق غ
گرام ماسالا ۱ ق غ
زردچوبه ۱ ق چ
پودر تخم گشنیز ۱ ق چ
فلفل دلمه ای زرد و قرمز هر کدام نصف فلفل
پیاز ۱ عدد کوچک
ماست چکیده ترش ۱ پیمانه
سیر ۳ حبه
زنجبیل ۱ ق چ
پنیر کبابی ۱ بسته
لیمو ترش ۱ عدد
گشنیز مقداری برای تزیین
روغن زیتون ۲ ق غ
کره ۱ق غ
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#ترشی_پیاز🥣🧅
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#فینگر_فود🍢🍡
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
.
•
درحالِخوندنِداستانیبودم،
نوتیفاومد؛توبودی ، پیغامیازتوبود،
کنارزدمشوبهخوندنداستانادامهدادم . .
دیگرانچهزودازچشممونمیافتن ،
ازیہتایمیبهبعددیگههرچقدرمباشنفایدهای نداره،
دیگههیجانیبراتندارن ،دیگهقلبتو بهتپشنمیندازن،
چونتوینبودشون،خاصیتشونوازدست دادن!🚶🏻♀
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 عمرا اگه این ترفند عالی برای پختن نان رو میدونستید😍
ما نیاز داریمبه
اب و خمیرمایع و نمک
داخل یه کاسه اب و یه قاشق خمیرمایع و یه قاشق نمک بزازید تاخمیرمایع عمل بیاد (۱۰ دقیقه ای زمانکافیه)
.
ارد و روغنو نمکرو با هممخلوطکنید یه کاسه اب به عمل اومده رو اضافه کنید خوبمخلوط کنید
بزارید یکساعت استراحت کنه تا حجم اوندوباربر بشه
.
قابلمه رو بزازید رویگاز تا کمیگرمبشه بهتره از قابلمههای کهنهاستفاده کنید
درب قابلمه رو مستقیمروی شعله بزازید ۱ دقیقه تا کاملا داغ بشه
خمر رو دربیارید چند قسمت کنید و به صورت کلفت پهن کنید به ماهیتابه داغ بچسبونید و روی سطحش کره و زرده تخممرغ و کنجد بپاشید و بزازید روی قابلمه به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه با شعله کمتا کاملا بپزه
.
بسیار پف و خوشمزه میشه
.
نوووووش جاااان
✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_گوشت_مجلسی
موادلازم
گوشت گوساله ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ یک عدد
نمک و زردچوبه( برای سرخ کردن پیاز)
فلفل،پودر دارچین،پودر پاپریکا،پودر گل سرخ،چوب دارچین،هل (برای تفت دادن گوشت)
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ(دلخواه)
🌼طرزتهیه
ابتدا پیاز ها را خیلی ریز خرد کرده داخل روغن با نمک و زردچوبه تفت میدیم.وقتی سبک شد گوشت هم اضافه کرده و تفت میدیم.گوشت تغییر رنگ داد ادویه ها(داخل کپشن)اضافه کرده و تفت میدیم.یک ق رب(دلخواه) هم داخل همون تابه با روغن تفت داده تا خوشرنگ بشه و خامیش گرفته بشه.زعفران دم کرده هم اضافه کرده.در نهایت آب جوش را تا حدی که روی گوشتها را بگیره اضافه کرده حرارت کم کرده و در تابه گذاشته تا هم گوشت مغز پخت بشه و هم سس غلیظ بشه.
🌼برای تهیه خلال ها و زرشک برای تزئین
خلال پسته و بادام را دو ساعت داخل آب خیس کرده در تابه با کره تفت میدیم
زرشک هم در تابه با کره و یک ق شکر و زعفران تفت میدیم.
پلو را آبکش کرده و دم بذارید.نوش جان
✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عدس پلو داریم تا عدس پلو 🥸😇
کته و راحت
مواد لازم برای هر پرس عدس پلو
۱۱۰ گرم برنج
۵۰ گرم عدس
۴۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱۰ گرم پیاز خام رنده شده برای ترکیب با گوشت جرخ کرده
کشمش ۱ ق غذاخوری یا ۲ عدد خرما
ادویه گوشت : نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین 😇
✦᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی
#کیمچی_کره
کاهو چینی رو به هر اندازه ای که دوست داشتید خورد کنید و یا چهار تیکه کنید با آب و نمک فراوون نمکسود کنید و یک ساعت اجازه بدید بمونه و بعد بشورید. سیر زیاد، نمک، زنجبیل و مقدار خیلی زیاد فلفل و پولپیبر و تربچه میکس کنید و با سرکه یا ترجیحا بالزامیک مخلوط کنید. شما اگر دوست داشتید فلفل بیشتر از کلیپ بریزید جوری که کاهو ها رو حسابی قرمز کنه. هویج و ترب سفید رو خلالی خورد کنید پیازچه رو خورد کنید و همه رو با کاهو ها مخلوط کنید و تو ظرف در بسته دو روز در دمای محیط بذارید و بعد تو یخچال نگه دارید
این شور کره ای رو میتونید با غذاهای گوشتی مخصوصا #استیک و #کباب میل کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
سلامتی کسی که
خودشو سیاه میکنه
تا خانوادشو سیر کنه
نه اون کسی که
مردمو سیاه میکنه
تا خودشو سیر کنه …
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانه_داری
" طریقه نگه داری زرشک داخل فریزرِ"😊
پاک شده و تمیز 🤌
اینجوری هم مصرفش راحته و هم تازه تره😊🤌
زرشکامو پاک کردم بعد داخل لگن آب سرد ، چندباری آبکشیش کردم چون خیلی خاک ریزه داره ،باید این کار چندبار تکرار بشه
📌فقط یه نکته ی خیلی مهم ،نباید داخل آب بمونه،وگرنه آب به خودش میگیره پس این مراحل باید سریع انجام بشه📌
یکم که آبش رفت سریع روی دستمال میرزم و باز میکنم تا هوا بهش بخوره تقریبا دو روزه خشک میشه
📌بیشتر نزارید بمونه که خیلی خشک میشه📌
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم پراست
پراز ذکر دوست داشتن تو
آنقدر که اگر
در آغوشم بگیری
درمیان بازوانت
دنیا را گم می کنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_سیر
حبوبات رو جداگانه بپزید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_مرغ و با #سس_بادمجان
خیلی خوشمزه اس امتحان کنین😍
ران و سینه مرغ چرخ شده ۱ عدد، پیاز متوسط ۱ عدد، سیر ۲حبه اختیاری، فلفل دلمه متوسط ۱ عدد، بادمجون ۳ عدد، گوجه فرنگی ۳ عدد، رب گوجه ۱ ق غ، زعفران دم کرده مقداری، نمک، زردچوبه و فلفل و ادویه کاری، پودر سیر
❌️نکته:میتونید به جای بادمجون کبابی پوست بادمجون و بگیرید و خوردشون بکنید وتفت بدید وآب داخلش بریزید آبش کشیده شد لهش بکنید و بقیه مراحل و انجام بدید
Join👇
༅࿐ྀུ༅🌴✿❥🦋🌸🦋❥✿🌴༅࿐ྀུ༅
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عدد پیاز قرمز رو اسلایس کنین
حلقه های بزرگتر رو جدا و بقیه رو خرد کنین
داخل کاسه با ۲ عدد تخم مرغ، پیازچه، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنین
کمی روغن بریزین، حلقه های پیاز رو بچینین
وسطش از مواد و روش کمی کنجد بریزین و درشو ببندین
برگردونین تا طرف دیگه ش هم برشته بشه
بعد از تابه خارج کنین
در عین سادگی، طعم و ظاهرش عاالیه
✦
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 اولین غذای تبریزی که به ذهن شما میرسه چیه؟ من اولین بار این غذای خوشمزه ی تبریزیها رو از رفیقِ آذربایجانیم یاد گرفتم و از همون موقع بود که فهمیدم با هویج، به جز مربا بازم میشه چیزای جذابی درست کرد🤤😍
اگه جسارت نباشه خدمت دوستان تبریزی مقدار مواد لازمش برای چهار الی پنج نفر اینهاست:
گوشت: ۴۰۰ گرم
هویج خلال شده: ۴۰۰ گرم
آلو: ۱۵ عدد
پیاز: یک عدد
لیمو ترش: یک عدد
زعفران به مقدار لازم (هرچی بیشتر بهتر)
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
چوب دارچین: ۱ عدد
گل محمدی: ۲ عدد
هل: ۲ عدد
زردچوبه و نمک و فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری.
نوش جونتون🙌😍
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_گیاهی
.
طرفدار غذای ملس بدون شک عاشقش میشین😋
۱ عدد پیاز بزرگ، ۱۳۰ گرم لپه، ۳ عدد هویج، ۱ عدد کلم قمری بزرگ، ۱ ق غ رب گوجه، ۱ ق غ رب انار، ۱ ق غ پرک لیمو، زردچوبه، کمی پودر کاری، فلفل سیاه، پودر زنجفیل(زنجبیل)، چوب دارچین، محلول زعفران ونمک، ۱۰ عدد آلو، ۱ عدد سیب زمینی سرخ شده
.
- پیاز رنده شده به غذاتون لعاب میده، بهتره برای خورش از این نوع پیاز استفاده کنید
.
-لپه حتما نصف روز خیس بخوره، و اینکه زیاد تفت ندین، چون سفت میشه، در حد چند دقیقه برای وا نرفتن و له نشدن داخل خورش عالیه.
.
-میزان ربانار، آلو ، پرک لیمو بر اساس ذائقتون قابل تغییره
.
- درصورت تمایل میتونین از عصاره گوشت استفاده کنین
᯾❁ @fast_food ❁᯾