12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت آلو و مرغ😍😋
🌱مرغ ۴تکه (سینه یا ران)
🌱پیاز ۱عدد بزرگ
🌱کره با روغن مایع به میزان لازم
🌱آلو بخارا ۸عدد
🌱زرشک سه چهارم پیمانه
🌱نمک،فلفل سیاه ،زعفران و زردچوبه به میزان لازم
🌱رب یک قاشق غذاخوری
🔔میتونیدازچند ساعت قبل مرغ رو با زعفران نمک و فلفل مزه دار کنید(ولی بدون اینکار هم طعمش عالی میشه)
🔔رنده کردن پیاز لعاب بیشتری به خورشت میده
🔔آب زیاد به مرغ اضافه نکنید روی طعمش تاثیر زیادی داره
🔔آلوها باید ده دقیقه با مرغ ریز بجوشه تا پخته بشه زرشک رو موقع سرو روی خورشت بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فنجونی
📌 کره نرم - 120 گرم
📌 تخم مرغ -3 عدد.
📌 شکر-150 گرم
📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری
📌 شیر -75 میلی لیتر
📌 آرد -225 گرم
📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری.
📌 کمی نمک
⠀
کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند.
خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه
#ترفند_آشپزی😍
👈برای ترد شدن خیار شور چند تا دونه نخود بریزید داخلش . لابلای هر ردیف دو سه تا دونه کافیه
👈همراه با فن آشپزی با بهترین آموزش های آشپزی و خانه داری😍
.
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند های آشپزی 💚👌🏼
#واویشکا 😋
.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 250 گرم
سیر له شده 2 حبه
نارنج تازه 1 عدد
پیاز رنده شده 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
گوجه نگینی خرد شده 2 پیمانه
سیب زمینی 2 عدد متوسط
نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز و پودر دارچین به میزان دلخواه
.
.
طرز تهیه :
● پیاز رو با روغن سرخ کنید وقتی کمی طلایی شد سیر رو اضافه کنید، میتونید با پودر سیر هم جایگزین کنید. چون سیر سریع میسوزه بلافاصله زردچوبه و گوشت رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خوب سرخ بشه.
.
● رب رو اضافه کنید و گوجه و فلفل قرمز رو اضافه کنید و خوب بذارید سرخ بشن تا آب گوجه کامل جمع بشه. آب نارنج و کمی پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و نمک هم در آخر اضافه کنید. سیب زمینی هم نگینی سرخ کنید و کنار مایه گوشتی بذارید 🍟 این غذا بیشتر با برنج کته سرو میشه ولی با نون سنگک هم خوشمزست
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
صداش بزنید : نورِ من...!
نورِ من، یعنی مهم نیست چقدر تاریکم
چقدر تنهام، چقدر ذهنم پر از فکرای
منفیه...
چقدر دلم گرفته و ناراحتم.
همین که یادم بیاد تو رو دارم...
همهی تاریکیهای وجودم
پر از نور و امید میشه؛ 🌚🚨
#زرشک_پلو با مرغ 🍲😋
.
مواد لازم :
2 عدد ران مرغ
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه
1 عدد هویج
زعفران آب کرده به میزان دلخواه
نمک فلفل زردچوبه، دارچین به میزان دلخواه
2 قاشق مرباخوری سر پر رب گوجه فرنگی
آبلیمو به میزان دلخواه
زرشک به میزان دلخواه
2 پیمانه برنج
.
.
طرز تهیه :
● در ابتدا مرغ رو با آب روی اجاق گاز گذاشته و اجازه میدیم تا به جوش بیاد. پیاز رو خلالی خرد کرده و تو روغن تفت میدیم. فلفل دلمه ای و هویج خرد شده رو اضافه کرده و مرغ ها رو اضافه می کنیم، ادویه ها رو ریخته، برمیگردونیم و اون طرفشون هم ادویه میزنیم و اجازه میدیم کمی سرخ بشن.
.
● رب رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم، سپس آب و آبلیمو رو اضافه کرده و با شعله زیاد میذاریم تا مواد به جوش بیاد، سپس شعله رو کم کرده و میذاریم خورشت جا بیفته. حالا روی مرغ ها زعفروو ریخته و میچشیم اگه ادویه کم بود اضافه کرده و در صورت تمایل یه کم گلاب هم اضافه میکنیم. زرشک رو حدود ربع ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم و با شعله کم با روغن و زعفرون تفت میدیم. برنج رو هم دم کرده و در آخر با زرشک و زعفرون تزئین میکنیم. 😉
ماقوت
نشاسته 4 ق غ
آب سرد 4 لیوان
گلاب نصف لیوان
شکر یک لیوان
خلال پسته و بادام
زعفران دم کرده به مقدار لازم
كمى شير
آب سرد و نشاسته و شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا غلظت پيداكنه. بعد گلاب و خلال بادام رو اضافه میکنیم.
بعد از اینکه چند تا قل زد از روی حرارت برمیداریم. من ماقوت رو به چهار قسمت تقسيم كردم تا چهار تن رنگى داشته باشم.اولين لايه ماقوت بدون رنگه دومين لايه كمى شير اضافه كردم وسفيد رنگه سومين لايه كمى زعفرون زدم ولايه بالايي زعفرون بيشترى داره.اخرسرهم روشو تزيين كردم كه مشخصه☺️
عكس آخر لايه هاى رنگى كمى مشخصه😅 اگه حال وحوصله نداشتيد ويه دسر خوشمزه فورى خواستيد همون يه مرحله همرو قاطى پاتى كنيد وبريزيد تو ظرف وتمام