فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا و سبزیجات 🙋♀️🤪
من قارچ نداشتم ولی اگه داشتم حتما آخر کار اضافه میکردم ب غذا.
مواد اولیه:
لوبیای خشکم یک و نیم لیوان بود که دو روز خیسش کردم و دو تا پیاز، دو تا سیبزمینی و دوتا هویج و نصف لیوان نخودفرنگی، نصف لیوان ذرت و یکچهارم فلفل دلمه و دو قاشق رب و نمک و فلفل و زردچوبه بود.
درباره نونها هم که طعمدار کردنش با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر هست. اول نونتون رو بچشید اگه نمک داشت، نمکش رو کم بریزید و فقط پنج تا ده دقیقه در حد برشته شدن بذاریدش تو فر.
راستی میدونستید، خوراک لوبیاهای رشت بهشدت معروفه و صبحونه با یه سیخ کباب چنجه تقدیمش میکنن به مشتری؟
من عاشق این ترکیبم هرچند که شمالیها اصلا با این سبک و سیاق درست نمیکنن و لوبیاها فقط پیاز و سیب زمینی و رب داره.
شما چجوری خوراک لوبیا درست میکنید و کنارش چی میخورید؟
من بهش آبلیمو و روغن زیتون میزنم و طعمش عالی میشه.
👆✨👆✨👆✨👆
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
#سلام بر آنهایی که حتی بر یک مشت
خیال و خاطره وفادار ماندهاند ")!
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
هنوز دوسِت دارم کُل شَهرم اینو میدونه(:❤️🔥
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
سرانجام دوست داشتنم چه شد!؟
تویی که نخواستی
منی که جا ماندم
و خدایی که هیچوقت در امورعاشقانه دخالت نمیکند!
#ساردین_های_شکم_پر
مواد لازم برای 5 نفر
جعفری خرد شده:1 سوم پیمانه
روغن زیتون:1 چهارم پیمانه
بادام پوست گرفته:1 سوم پیمانه
کشمش سیاه:نصف پیمانه
خرده نان تست:نصف پیمانه
پیاز:1 عدد
روغن مایع:3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل:به مقدار لازم
ماهی ساردین:900 گرم
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت روشن کنید. ساردین ها را از وسط برش داده، تمیز کرده با دستمال تمیزی آن ها را خشک کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به داخل شکم و روی ماهی زده سپس روغن را در ماهی تابه بریزید و همین که داغ شد، خرده های نان را اضافه کنید و تفت بدهید، تا طلایی شوند.
پیاز را به صورت نگینی خرد نموده به همراه کشمش، بادام، جعفری خرد شده نمک و فلفل به خرده های نان اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. شکم ساردین ها را با این مخلوط پر کنید. سپس ته ظرفی را چرب نموده، ساردین ها را داخل ظرف قرار داده باقی مانده مواد را روی آن ها ریخته، روغن زیتون را روی ساردین ها بریزید و به مدت 30 الی 40 دقیقه در فر گرم قرار دهید
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش گل با خیار😙
🥒 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت ترین #پنکیک_پف_پفی🥞🥞
مواد این پنکیک ساده:
۱ تخم مرغ
۱۵ گرم شیر
وانیل
۵ گرم نمک
۱۷ گرم آرد
۲۰ گرم شکر
۵ گرم آب لیمو
کره برای چرب کردن
.
ما خیلی طعمشودوست داشتیم😍
مطمئنم شما میتونین خیلی هیجان انگیز تر درستش کنین😍
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_میوه_ای 🍇 😋
🔸ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوکو_سیب_زمینی 🥔 😋
🔸۵ تا سیب زمینی متوسط بزارید تو آب تا بپزه بعد بزارید خنک بشه و رنده کنید با دو تا تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و سبزی معطر (من گشنیز و جعفری و نعناع) استفاده کردم. و کمی پودر سوخاری یا آرد نخودچی بریزید و خوب مخلوط کنید بعدم سرخ کنید.(میتونید یه پیاز رنده شده و که خوب آب اضافیشو گرفتید به این مواد اضافه کنید که دلبخواه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیرینی_ساده 🥯 😋
▫️125 گرم کره (در دمای اتاق نرم شده)
▫️1 قاشق چای خوری روغن
▫️2 فنجان پودر قند
▫️2 عدد تخم مرغ
▫️1 ق غ بکینگ پودر
▫️1 ق چ وانیل
▫️3 لیوان آرد
🔸با مخلوط کردن مواد خمیر ، خمیری که نرم است اما به دست نمی چسبد حاصل می شود.
قطعات کوچک را از خمیر شیرینی که ورز داده ایم بردارید و آنها را درون قالب بریزید و با انگشت خمیر را فشار دهید تا شیرینی های مورد نظر به دست آید. روی سینی فر با کاغذ روغنی بذارید و به مدت 20 دقیقه با 175 درجه بپزید
#اسموتی_هویج_و_انبه
آب پرتقال1ونیم پیمانه
موز1عددمتوسط
انبه خردشده1عدد
هویج یخ زده1پیمانه
همه موادرابه ترتیب درمخلوطکن بریزیدوباهم مخلوط کنیدتامایع صاف ویکدست شود.سپس درلیوان ریخته وخنک سروشود
#فاهیتا_مرغ (مکزیکی) 🍲 😋
🔸برای سه نفر ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده ، سه قاشق غذاخوری سرکه ، دو قاشق روغن زیتون ، پودر آویشن ، پودر فلفل قرمز ، پودر پاپریکا ، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن ، سرخ کنید و کناربذارید.
دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری ، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید
#دسر_خوشمزه
#ويژه_عيد_نوروز
🥳🥳🥳🥳
موس فندقي شكلاتي
پودر ژلاتين ١ ق غ
شير ١/٣ پيمانه
خامه ٤٠٠ گرم
شكر قهوه اي كمتر از ١/٣ پيمانه
نوتلا ٢٠٠ گرم
پودر كاكائو ١/٣ پيمانه
👇👇
🔸همه مواد رو با هم مخلوط كنين و روي حرارت بزارين تا گرم شه فقط حواستون باشه كه نجوشه.
🔸تو ظرف مورد نظرتون برزين و بزارين تو يخچال كه ببنده
ميزان شكر رو ميتونين كمتر هم بزنين
#برنج_زعفرانی
🥳🥳🥳🥳🥳
برای ۴ نفر
برنج ۴ لیوان
نمک به میزان لازم
روغن ۲ ق غ
زعفران ۲ ق غ
برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم.
و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم.
(درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید.
🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_توت_فرنگی
سلام ، دسر نرم و لطیف و خوشمزه براتون آوردم 😊🤗 مناسب فصل و حسابی می چسبه .
.
توت فرنگی ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ)
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان)
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ۱۰۰ گرم
آب سرد نصف لیوان
پودر ژلاتین و آب سرد رو ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه و کنار گداشتم که خنک بشه .
شکلات رو هم روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم و گذاشتم آب بشه و بعد کنار گذاشتم که خنک بشه .
داخل مخلوط کن توت فرنگی ، پنیر ماسکارپونه ، خامه صبحانه ، شکر ، شکلات سفید آب شده خنک و ژلاتین حل شده خنک رو ریختم و با هم میکس کردم .
لیوان های یکبار مصرف رو چرب کردم و از مواد کرم داخلش ریختم . (جای لیوان یکبار مصرف می تونید از قالب دلخواه هم استفاده کنید ) حدود ۴ ساعتی یخچال قرار دادم و بعد دورش رو آزاد کردم و با قیچی از کنار برش دادم و به آهستگی از لیوان جدا کردم .
برای تزیین از خامه فرم گرفته استفاده کردم و شکوفه زدم و روش توت فرنگی قرار دادم .
پ.ن : ماسوره هر نوع میشه که بخواید شکوفه بزنید . این ماسوره من شماره نداره .
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# کیک تولد_ بدون فر
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•
گردوپلو
اگه تا حالا نخوردی حتما امتحانش کن که طعمش عالیه 🤤😍
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
#دسر_انجیر
🤩دسر انجیر🤩
بیایید باهم این دسر خوشمزه مقوی رو درست کنیم و ازش لذت ببریم👌
📜مواد لازم
شیر 2.5 پیمانه🥛
انجیر خشک ۸ عدد
طرز تهیه
۱- انجیرهای خشک را چند دقیقه🕟 قبل در آب میخیسانیم. وقتی نرم شد با چاقو 🔪به تکه های کوچک خرد میکنیم.💢
۲- شیر🥛 را روی حرارت میگذاریم طوری باید گرم باشد که انگشت گرما را حس کند ولی نسوزد .( همانند مراحل درست کردن ماست🍚 )
۳- انجیرهارا اضافه میکنیم و کمی بهم میزنیم بعد با میکسر مخلوط میکنیم🥣 تا تکه ای از انجیر نماند .
۴- در دمای اتاق رویش را با بشقاب یا دستمالی میپوشانیم تا انجیر ها 2 ساعت استراحت کنند👌 و مثل ماست بسته شوند💢
۵- روی انجیرهایی که پوشانده بودیم بعد 2 ساعت🕟 باز میکنیم و در یخچال میگذاریم ، تادسر خوب ببندد ، سرد سرو میکنیم🤩
نوش جونتون😍