eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
-120 میلی لیتر کفیر - تخم مرغ 1 عدد - 50 میلی لیتر روغن - شکر 30 گرم - 250-270 گرم آرد - 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه - پوست لیمو‌ تخم مرغ را با شکر و کفیر مخلوط می کنم. روغن نباتی می ریزم و پوست لیمو را رنده می کنم ، مخلوط می کنم. مقداری آرد، بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. کم کم آرد باقی مانده را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید. خمیر را به 16 قسمت تقسیم می کنم. هر قطعه را به شکل یک توپ در آورید. توپ را با وردنه به شکل دایره در می آورم و روی آن را کمی شکر می پاشیم. من آن را مثل یک حلزون می پیچم، نوک آن را در پایین خم می کنم و آن را نیشگون می زنم. حلزون را از یک طرف در ظرف شکر میزنم و روی سینی فر می چینم. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
🥓 😋 ▫️مرغ آبپز شده:1پیمانه ▫️سیب زمینی آب پز:1عدد ▫️پیاز رنده شده:1عدد ▫️فلفل دلمه :1عدد ▫️تخم مرغ:1عدد ▫️پنیر پیتزا:3قاشق غذا خوری ▫️آرد سفید یا آرد سوخاری:ب میزان لازم ▫️نمک, فلفل, زردچوبه و فلفل پاپریکا:ب میزان لازم 🔸تمام مواد را با هم درون غذاساز میریزیم چند پالس میزنیم تا یکدست شود. نیم ساعت درون یخچال استراحت میدهیم. یک قاشق غذا خوری از مواد درون آرد میریزیم و با دست فرم میدهیم و سیخ چوبی میزنیم و درون روغن سرخ
ابتدا يك ليوان آب سرد رو روي ١ليوان نشاسته گل ميريزيم خوب هم ميزنيم و ١٠-١٥ زمان ميديم ودر اين بين يكي دوبار هم ميزنيم تا صاف ويكدست بشه داخل يك قابلمه نچسب ١-١/٥ليوان شكر رو ميريزيم وبا ١ليوان آب مخلوط ميكنيم روي حرارت ميذاريم وبه محض جوش اومدن نوك ق چ جوهر ليمو ميزنيم خيلي كم بعد مخلوط نشاسته رو به كه كامل حل شدن به مخلوط آب وشكر اضافه ميكنيم و با حرارت ملايم هم ميزنيم تا نشاسته بپزه وخاميش بره در اين زمان ١ق غ پودر ژلاتين رو به ١/٤ ليوان آب سرد ميريزين وروي بخار كتري قرار ميديم تا شفاف بشه به مخلوطمون اضافه ميكنيم وهم ميزنيم. غليظ كه شد نصف ليوان گلاب ميريزيم ودوباره هم ميزنيم تا سفت بشه ودر آخر نصف ق چ وانيل به همراه ٢٥گرم كره اضافه ميكنيم كه باعث تردي ميشه وهم اينكه باعث ميشه مثل حلوا راحت از قابلمه جدا بشه كمي هم با كره هم ميزنيم وتمام. بعد ميزاريم حسابي خنك بشه و به شكل گردو تو دستاتون گرد كنيد توي پودر نارگيل بغلطونيد و روش يه نصف گردو بذاريد يا اينكه وسط ظرفي كه توش پودر نارگيل ريختين وگود كنيد ويه نصف گردو بذاريد ويه ق مواد نشاسته رو روش بذاريد وبهش شكل بدين وتو پودر نارگيل بغلطونيد. .
مواد لازم آرد ۳ لیوان پودر قند ۱/۲ لیوان روغن جامد یا کره ۱/۲ لیوان زرده ی تخم ۲ عدد ماست ۲ ق غ زعفران دم کرده ۲ ق غ پودر هل ۱ ق چ پر بکینگ پودر ۱ ق چ طرز تهیه ( روغن جامد رو اول بزارید رو گاز یکم شل بشه نباید سفت،سفت باشه اگه شل باشه خمیر زود جمع میشه دیگه به ورز دادن زیاد لازم نیست ) روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی خوب بزنید سفید بشه بعد زرده ی تخم مرغ را اضافه کنید هم بزنید بعد هل و ماست و زغفران دم کرده را اضافه کنید حدود دو دقیقه مواد را خوب هم بزنید بعد بکینگ پودر و نصف آرد الک شده را اضافه کنید با همزن هم بزنید.بعد بقیه آرد را کم کم اضافه کنید خمیر را ورز بدید تا کاملا یک دست شود. خمیر رو تا جایی ورز بدید که به دست نچسبه خمیر نرمی به دست بیاد خمیر رو بپوشانید یک ساعت در جای خنک بگذارید در سینی چرب شده کاغذ روغنی پهن کرده خمیر را به وسیله وردنه روی نایلون فریزر به ضخامت ۳ یا ۴ میلی متر پهن کنید بعد با کاتر دلخواه برش بزنید برا رومال یک ق چ ماست و یک عدد زرده ی تخم مرغ یک ق چ زعفران دم کرده یک ق چ عسل را با هم خوب مخلوط کنید. رومال کنید با چنگال روش خط بیاندازیدروش کنجد بپاشید. فر رو از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا جای که روش طلای بشه. بعد از فر خارج کنید و پس از خنک شدن آن ها را در ظرف سرو بچینید. نوش جان کنید برای نگهداری شیرینی در ظرف دربسته گذاشته و در جای خنک نگهدارید .
عجب دنیاست بی وفاباشی شکایت می کنند با وفا باشی.... .
خدایا لطفا داستان امسال زندگیمونوخوشگل بنویس.. .
دستور👇 دوتادونه پیاز روخلالی میکنیم وبامقداری زردچوبه واسه خوش رنگ شدنش توروغن تفت میدیم وفلفل قرمز چرخ شده روهم بهش اضافه وگوشت روهم بهمین صورت اضافه می کنیم وخوب تفت میدیم ودر ادامه غوره ودوتادونه گوجه‌فرنگی رنده شده وکمی رب گوجه ومقداری آب اضافه می کنیم یکی دوتا قل که زد نمکشو هم میزون میکنیم و میریزیم تو زودپز تاگوشتمون کاملا بپزه وخورشتمون جابیوفته وجداگانه بادمجونا وگوجه فرنگیمونو سرخ میکنیم ودرآخر به خورشتمون اضافه می کنیم تایکی دوتا قل باهم بزنن امادس
برنج ۲پیمانه زرده تخم مرغ ۲عدد ماست یک پیمانه زعفران دم کرده ۶ق غ باقلا پخته ۱پیمانه شویدخشک ۱/۲پیمانه سینه مرغ پخته شده یک عدد کامل روغن به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز سرخ شده ۲عدد کره به میزان دلخواه کشمش برای تزیین به دلخواه ابتدا برنج را آبکش کنید یک کاسه مناسب اتنخاب کنید ماست ،نمک،زعفران و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و خوب هم بزنید. سپس برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و حالت دورانی هم بزنید تاتمام برنج با مواد مخلوط شود. در ظرف دیگری مرغ پخته شده وخرد شده را با پیاز سرخ شده ،باقلا و شوید مخلوط کنید. حالا قابلمه ایی را انتخاب کنید که ته چین راحت از داخل آن برگردد. مقداری روغن کف قابلمه بریزید،نصف پلو را درون قابلمه بریزید،سپس مرغ را بریزید وسپس نصف دیگر پلو را اضافه وبا پشت قاشق مقداری فشرده کنید. چند تکه کره روی پلو بگذارید. قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید با شعله کم ۴۵دقیقه دم
بادمجان .
دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد کسی را.... 👌 .