eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.8هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🎈⛵️ 🕋 🔴مواد لازم🔻🍍 ▪️کره نرم شده برای چرب نمودن قالب : 2 قاشق چای خوری ▪️کره کم چرب : 150 گرم ▪️شکر دانه ریز : 125 گرم ▪️آرد بکینگ پودردار , الک شده : 100 گرم ▪️پودر کاکائو , الک شده : 3 قاشق غذاخوری ▪️بکینگ پودر : 1 و نیم قاشق چای خوری ▪️تخم مرغ : 2 عدد ▪️تکه های آناناس کنسروی در آب طبیعی آن : 225 گرم ▪️ماست طبیعی کم چربی غلیظ ( چکیده ) : 125 میلی لیتر ▪️ پودر قند : 1 قاشق غذاخوری ▪️شکلات رنده شده : جهت تزیین 🔴طرز تهیه🔻🍰 1. یک قالب کیک مربع شکل به اندازه 20 سانتیمتر را کمی چرب نمایید . 2. کره کم چرب , شکر دانه ریز , آرد , پودر کاکائو , بکینگ پودر و تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ بریزید . مواد را با قاشق چوبی یا همزن برقی مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شوند . 3. مایه کیک را درون قالب آماده ریخته و سطح روی کیک را با کاردک صاف نمایید . کیک را در فری که از قبل گرم گردیده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا کیک حالتی ارتجاعی پیدا نماید . پس از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد , آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد گردد . 4. آناناس را آبکش نموده , به قطعات کوچک خرد نمایید و سپس آبکش نمایید . کمی از آناناس ها را جهت تزیین روی کیک نگه دارید و بقیه را درون کاسه بریزید . ماست را اضافه نموده و طبق ذایقه تان آن را با پودر قند شیرین نمایید . 5. مخلوط آناناس و ماست را بر روی سطح کیک پخش نمایید و کیک را با تکه های آناناس باقی مانده تزیین نمایید . قبل از سرو , شکلات رنده شده را روی کیک بپاشید .᯾❁ @fast_food ❁᯾
🎈⛵️ 🕋 🔴مواد لازم🔻🍍 ▪️کره نرم شده برای چرب نمودن قالب : 2 قاشق چای خوری ▪️کره کم چرب : 150 گرم ▪️شکر دانه ریز : 125 گرم ▪️آرد بکینگ پودردار , الک شده : 100 گرم ▪️پودر کاکائو , الک شده : 3 قاشق غذاخوری ▪️بکینگ پودر : 1 و نیم قاشق چای خوری ▪️تخم مرغ : 2 عدد ▪️تکه های آناناس کنسروی در آب طبیعی آن : 225 گرم ▪️ماست طبیعی کم چربی غلیظ ( چکیده ) : 125 میلی لیتر ▪️ پودر قند : 1 قاشق غذاخوری ▪️شکلات رنده شده : جهت تزیین 🔴طرز تهیه🔻🍰 1. یک قالب کیک مربع شکل به اندازه 20 سانتیمتر را کمی چرب نمایید . 2. کره کم چرب , شکر دانه ریز , آرد , پودر کاکائو , بکینگ پودر و تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ بریزید . مواد را با قاشق چوبی یا همزن برقی مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شوند . 3. مایه کیک را درون قالب آماده ریخته و سطح روی کیک را با کاردک صاف نمایید . کیک را در فری که از قبل گرم گردیده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا کیک حالتی ارتجاعی پیدا نماید . پس از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد , آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد گردد . 4. آناناس را آبکش نموده , به قطعات کوچک خرد نمایید و سپس آبکش نمایید . کمی از آناناس ها را جهت تزیین روی کیک نگه دارید و بقیه را درون کاسه بریزید . ماست را اضافه نموده و طبق ذایقه تان آن را با پودر قند شیرین نمایید . 5. مخلوط آناناس و ماست را بر روی سطح کیک پخش نمایید و کیک را با تکه های آناناس باقی مانده تزیین نمایید . قبل از سرو , شکلات رنده شده را روی کیک بپاشید .᯾❁ @fast_food ❁᯾
🎈 ⛵️ 🍸 🔴مواد لازم برای5 نفر🔻🍙 ▫️خاکشیر 1/2 پیمانه ▫️شکر یا شیره ی شکر 1 پیمانه ▫️آب 1 لیتر ▫️گلاب به مقدار لازم ▫️یخ به مقدار لازم 🔴طرز تهیه🔻🍹 1- ابتدا خاكشیر را ریگ شور كرده به این ترتیب توی یه كاسه اب ریخته 15 دقیقه بعد ارام روی سطحش رو دور می ریزیم و داخل پارچ می ریزیم اگر ریگی هم داشته باشد ته كاسه ته نشین می شود. 2- بعد شكر یا شیره شكر +گلاب یا هر عرقی كه دوست داشتید را اضافه سپس اب و یخ را می ریزیم و نوش جان می كنید. ⚫️سایر نکات🔻🚦 سعی كنید خاكشیری رو خریداری كنید كه كاملا تمییز باشه و ریگ كمتری داشته باشه خاكشیر طبیعت گرم و تر دارد و برای سرد مزاجان بهتر .᯾❁ @fast_food ❁᯾
⛱ 🔴زولبيا🔻🥨 🔸٣/٤ ليوان نشاسته رو با نصف ليوان ماست پرچرب مخلوط كردم دو ق غ گلاب و يه ق غ زعفرون دم كرده ا ق ج روغن مايع و ٢ ق غ ارد و١ ق چ بكينگ پودر زدم و با همزن به مدت٥ دقيقه هم زدم ودر ظرفو گذاشتم و به مدت ٥ الي ٦ ساعت تو جاي گرم گذاشتم درون يه ظرف كوچيك روغن ريختم وروغن بايد داغ باشه و مواد زولبيا رو داخل ظرف سس ريختم وتو روغن داغ به صورت دوراني شكل دادم وبا حرارت كم گذاشتم تا دو طرفش طلايي بشه وبلافاصله تو شربت ولرم گذاشتم و سريع برداشتم 🔴باميه🔻🥟 🔸براي تهيه باميه يك ليوان آب روبا٢٠ گرم كره يا روغن جامد ويه قاشق زعفرون دم كرده گذاشتم رو گاز تا جوش بياد ويه ليوان آرد رو به يك باره اضافه كردم وبا قاشق چوبي هم زدم وبه مدت ده دقيقه اين كارو انجام دادم تا وطويت خمير گرفته بشه واين مرحله رو بهش داغ زدم ميگن وحتما بايد انجام بشه تا باميه ها بعد از پختن نرم نشه بعد خميرو پهن كردم تا خمير ولرم بشه ويه خرده رطوبتش گرفته بشه 🔸بعد دوتا تخم مرغ بزرگ به همراه يه ق غ عسل ونوك ق چ وانيل زدم وبا همزن اونقدري زدم تا خمير لطيفي به دست بياد طوري كه خمير راحت از ماسوره رد بشه وداخل قيف ريختم وبا ماسوره ي آچاري تو روغن داغ با حرارت ملايم به كمك قيچي چرب شده برش دادم وسرخ كردم نكته ي مهم اينه كه حتما با حرارت ملايم سرخ بشه تا حالت تردي داشته باشه ونرم نشه وبعد از سرخ كردن تو شربت سرد غليظ ميندازيم ونكته ي بعدي اينه كه شربت حتما بايد سرد و غليظ باشه 🔴🔻🍶 🔸دوليوان شكر با ٢/٣ ليوان آب و١/٣ ليوان گلاب و چند تا دونه هل و ٢ ق غ پر زعفرون دم كرده ويك ق غ پر آبليمو رو با هم مخلوط ميكنيم روي گاز ميزاريم تا شكر حل بشه بعد در آخر يه ق غ گلوكز براي براق شدن باميه به شربت اضافه ميكنيم وقتي حل شد شعله رو خاموش ميكنيم .᯾❁ @fast_food ❁᯾
-
راست است که صاحبان دل های حساس نمی میرند بلکه بی هنگام ناپدید میشوند.... .