eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کافیه یه بار سیب زمینی رو اینجوری درست کنی، بهت قول میدم همه‌ عاشقش میشن😍 چهار عدد سیب زمینی رو پوست بگیرید و مثل فیلم چهار عدد خلال دندان رو داخل هر کدوم فرو کنین . کف قابلمه ‌بچینین و تا زیر سیب زمینی آب بریزید و روی حرارت ببرید تا بخار پز بشه. خلال دندون ها رو خارج کنین و سیب زمینی ها رو پوره کنین . ۱ قاشق غذاخوری آرد برنج ، ۱/۵ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ، نصف پیمانه پنیر پیتزا ، و یک قاشق چایخوری نمک اضافه و باهم یکدست کنین. باندازه گردو از سیب زمینی ها بردارید و گرد کنید. ابتدا داخل سفیده تخم مرغ و بعد داخل کنجد بغلطونین. همه رو بهمین ترتیب اماده کنید و در اخر داخل روغن داغ و فراوون سرخ کنین . این طعم متفاوت و عالی، واقعا ارزش تجربه کردن داره ، مطمئنم خوشتون میاد😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی تابه ای🤩 (شعله پخش کن رو روی شعله گاز با حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه بزارید تا تابه گرم بشه) 🍪 🍪 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماه‌رمضون هم داره از راه میاد😊 دیگه یواش یواش میریم سراغِ دسرای مخصوصِ این ماهِ مبارک ❤ فرنی نارگیلی مواد لازم: 3 لیوان شیر 1 فنجان شکر(فنجان کمر باریک ترک، ۱۰۰ میلی لیتری) 1 فنجان آرد گندم 1 ق چ‌ سرخالی وانیل 1 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین نارگیل برای روی فرنی طرز تهیه: شیر و شکر و آرد را باهم مخلوط میکنیم(شیر سرد یا هم دمای محیط) بعد میزاریم روی حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه. شعله رو خاموش میکنیم و کره و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم. میریزیم توی ظرف دلخواه. فنجون یا استکانی که راحت قالبی دربیاد. به مدت ۴ ساعت در یخچال میگذاریم بعد برمیگردونیم و توی پودر نارگیل میغلطونیم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت گوشت و بادمجان مواد لازم بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم پياز كوچك:1عدد جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ نمك و ادويه:به مقدار لازم براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم مواد لازم براي سس كره ،مقدارى رب گوجه فرنگي:1ق غ آب:نصف استكان چ طرز تهيه همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه نوش جان 💖 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
زندگی موسیقی گنجشک‌هاست زندگی "باغ تماشــای‌خداست" زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها لبخندها آوازها... سلام؛ صبحتون بخیر و شادی🌹🍃🍃🍃 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر لیوانی انار .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ •*´** ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس دیگه از بیرون نخر 😍😋 قول میدم این روش رو یکبار انجام بدی عاشقش میشی 😍😍😍 . برای درست کردن چیپس ترد و خوشمزه اول از همه سیب‌ زمینی هامون رو به صورت حلقه های خیلی نازک برش میزنیم داخل آب یخ به همراه چند تکه یخ میندازیم بعد از ۲ دقیقه سیب زمینی هامون رو برمیداریم و با دستمال قشنگ خشک میکنه آرد ذرت رو اضافه میکنیم‌ به سیب زمینی ها تا قشنگ همه قسمت های سیب زمینی رو بپوشونه داخل روغن داغ میندازیم تا روغن کمتری به خودش جذب کنه به مدت ۲دقیقه رو حرارت متوسط باشه تا چیپس های‌ تردمون بشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
💎در این دنیا نه خوشبختی هست و نه بدبختی؛ فقط قیاس یک حالت با حالتی دیگر است. تنها، کسی که حد اعلای بدبختی را شناخته باشد میتواند حدِ اعلای خوشبختی را نیز درک کند. میبایست انسان خواسته باشد بمیرد، تا بداند زنده بودن چقدر خوب است... پس زندگی کنید و خوشبخت باشید. هرگز فراموش نکنید که تا روزی که خداوند بخواهد آینده ی انسان را آشکار کند، همه ی شناخت انسان در دو کلمه خلاصه میشود : " انتظار کشیدن" و "امیدوار بودن" ... !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 5_4 عدد سیب زمینی متوسط پیرزولا مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل قرمز 4_3 حبه سیر نمک ، زیره ، فلفل سیاه ، آویشن روغن مایع 1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی پنیر پیتزا طرز تهیه: ابتدا گوشت مرغ را در اندازه کوچک خرد کنید کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و تا وقتی که آب مرغ کشیده شود بپزید.در زمانی که مرغ میپزد پوست سیب زمینی را بکنید و از وسط نصف کنید. داخل سیب زمینی ها را خالی کنید. در این زمان پیاز و سیر و فلفل های خرد شده را به مرغ اضافه کنید و به پخت ادامه دهید.در آخر ادویه ها را اضافه کنید هم بزنید و اجاق را خاموش کنید. سیب زمینی ها را داخل ماهیتابه با روغن داغ کمی سرخ کنید و سپس داخل ظرف مناسب فر بچینید. مواد مخلوط مرغ را به مقدار یکسان داخل سیب زمینی ها بریزید. رب را در 1 لیوان آب حل کنید و داخل ظرف فر بریزید.در فر 180 درجه تا وقتی که روی مواد کمی سرخ شود بپزید. سپس روی مواد پنیر پیتزا ورقه ای بذارید و مجدد در فر بذارید. وقتی پنیر آب شد آماده خوردن است ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سه عدد سیب زمینی آب پز رو رنده کنین؛ دو عدد سوسیس رنده شده ؛ چند شاخه پیازچه خردشده؛ نصف یک فلفل دلمه‌ای خردشده؛ پنج قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ، کمی نمک و فلفل سیاه، با هم مخلوط کنیدیه نون لواش رو پهن کنید و از مواد همه‌جای نون بریزید. بعدم رول کنید و به اینصورت برش بزنید دو عدد تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل سیاه، چهار قاشق غذاخوری ماست، سه قاشق غذاخوری آرد سفید ، و سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا کاملا باهم ترکیب کنین نونا رو داخل این مواد بغلطونید و تو روغن داغ بندازید.یکطرفشون که سرخ شد، برگردونید تا طرف دیگشونم برشته بشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
مدتی است از میان جنگل چشمانت صید شده ام...! هیما🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب برای 2 تا 4 نفر . 🔷مواد لازم 🔹1 عدد پرتقال 🔹خلال دندان بزرگ 🔹1 پیمانه چیپس شکلات نیمه شیرین 🔹½ پیمانه ترافل رنگی 🔹½ پیمانه توت‌فرنگی خشک و خرد شده 🔹½ پیمانه بادام خرد شده 🔹½ پیمانه نمک دریا . ♨️طرز تهیه پرتقال را پوست کنده و پرهای آن را از هم جدا می‌کنیم. بعد خلال دندان‌ها را داخل پرهای پرتقال فرو می‌کنیم. چیپس شکلات را در کاسه‌ای ریخته و در فواصل زمانی 30 ثانیه‌ای در مایکروفر حرارت می‌دهیم تا آب شود. پرتقال‌ها را تا نصف داخل شکلات آب شده فرو کرده و سپس به رویه مورد علاقه‌مان آغشته می‌کنیم. اگر دیدید شکلات روی پرتقال‌ها بیش از حد شل است، می‌توانید آن‌ها را به مدت 5 دقیقه در فریزر بگذارید تا سفت شود. نوش جان ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
تا زمزمه‌ی عشق طنین اندازد عشاق همه به صف آیند . . . حَـنـآ🌱
🍱 یه پیمانه عسل + یه پ ارده میذاری روی حرارت از کناره ها که قل زد مغزیجات مورد علاقتو میریزتوش واز داغی که افتادتوی ظرف چهارگوش میریزی وبه فریزر منتقل میکنی (یه رب ۲۰ دیقه کافیه)خودشو که گرفت برش میزنی یا از اول توی قالب سلیکونی میریزی که بعدشم درد سر برش و مکافات هم اندازه کردنش نداشته باشی ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ .
دستور تهیه: ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و توی لیوان بریزید لیوان رو با یک تکیه گاه کج توی یخچال بذارید وقتی نیم بند شد در حدی که چسبناک بشه بعد پاناکوتا رو بریزید. دستور پاناکوتا رو در ادامه میارم. پاناکوتا_وانیلی: شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کنید ، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن، از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ .
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ .
🍛 😋 🔸پیاز داغ عسلی دستور تو پست بعدی.کوفته ریزه که میشه (مخلوط گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه و آرد نخودچی) سرخ شده.گردو و کشمش تفت خورده.رب انار و شیره انگور تمام مواد مخلوط کنین و لابلای پلو دم بندازین اندازه رو هم نزدم چون چشمیه معمولا برای چهار پیمونه برنج.نیم کیلو گوشت.صدگرم گردو.دویست گرم کشمش.دوق رب انار.یک ق شیره انگور کافیه ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ .
مازندرانی تیکه های رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر ریحان خشک مالش دادم. بعد داخل روغن سرخشون کردم همه طرفشون رو. کنار گذاشتم. بعد دوتا پیاز ریز خرد شده و دوحبه سیر رنده شده هم سرخ کردم. بعد یک لیوان انار دون شده(داخل فریزر داشتم) ریختم. و تفت دادم. یک قاشق رب گوجه. یک قاشق رب انار. یک قاشق پودر گردو(اختیاری) دوقاشق سبزی محلی شمالی(جایگزینش نعنا و برگ سیر و گشنیز)گرچه عطر خاص این سبزیا جایگزین نداره. کمی شکر (مقدارش بنابرذائقتون) نمک و زردچوبه و فلفل سیاه همه رو باهم تفت دادم. بعد مرغ ها روچیدم داخل این سس و همه طرفشون رو آغشته به سس کردم. بعد از کنار و گوشه تابه کمی آب جوش ریختم. آب زیادی نریزید تا نیمه های مرغ ها بریزید. و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه یک ساعتی تا به روغن بیفته و جابیفته😋 نیم ساعت قبل از پخت نهایی آلو بخارای خیس شده بریزید. سس این مرغ محشررررره😋 همین روشو با اردک و غاز و بلدرچین و بوقلمون هم میشه انجام داد. مقدار سبزی و دونه انار رو میتونید کم و زیاد و یا حذف کنید .
👈 1: چرا بامیه زود نرم شده؟ بیش از حد شربت بار داخل خمیر ریخته شده یا شربت به غلظت نرسیده و خیلی داغ بوده است. 2: روغن برای سرخ کردن بامیه ولرم باشد، روغن داغ باعث ایجاد یک پوسته روی بامیه میشود که این لایه مانع از جذب شربت میشود و مرکز بامیه اصطلاحا هسته میشود و شربت جذب نمی کند. 3: چرا کدر و مات میشود؟ شربت بار شل و رقیق بوده است. 4: چرا بامیه ترک خورده است؟ تخم مرغ زیادی به خمیر اضافه شده است. تخم مرغ آخر با دقت و کم کم اضافه شود. 5: چرا بامیه شکرک زده است؟ شربت بیش از حد جوشیده و غلیظ شده و حین پخت هم زده شده است یا از جوهرلیمو و گلوکز استفاده نشده است. 6: چرا قیف پاره میشود؟ حتما از قیف پارچه ای (برزنتی) یا سیلیکونی استفاده کنید که مقاومت بیشتری داشته باشد و ترجیحا از ماسوره با آج ریز استفاده کنید. 7: چرا روغن بیش از حد و سریع کف می کند؟ خمیر بامیه خوب پخته نشده و مرحله داغ زدن درست و کافی انجام نشده است. 8: حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنید. ⁣ ✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿ .
. کیک دلبر بریم سراغ ته چین دلبرمون😋 . مواد لازم👇 برنج: ۴پیمانه زرده تخم مرغ: ۳عدد نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم پودرگل محمدی: نوک قاشق چایخوری مخلوط آب و یه دونه عصاره مرغ: نصف لیوان روغن مایع:نصف لیوان(حجم لیوان استفاده شده ۲۰۰میلی) کره آب شده: ۲۰گرم ماست همزده: یه لیوان زعفرون غلیظ: به مقدار لازم سینه مرغ: نصف یک سینه کامل پیاز: ۲عدد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم زعفرون بادمجون: ۳عدد(کوچیک) سیر خورد شده: ۳حبه . تمام مراحل طبخ به همراهه نکات طلاییش تو ویدیو گفته شده پس حتما تا آخر ویدیو با ما همراه باشید😊 . امیدواریم این جذاب رو درست کنید و دورهمی با خانوادتون نوش جان کنید و لذتشو ببرید😊 . ⁣ ✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿ .
. سلام🥰 . عاشقان ماکارونی این عکسارو تقدیم میکنم به نگاهتون😍🥲 . امیدوارم دوسش داشته باشید♥️ . ماکارونی: اول مواد میانی ماکارونی رو آماده میکنیم: پیاز رو ریز خرد کنید و کمی تفت بدید که سبک شه. بعد گوشت چرخ شده رو اضافه و کمی تفت بدید تا رنگش عوض شه،بهش ادویه(زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،پودر کاری) اضافه کنید و کمی تفت بدید. رب گوجه اندازه دو یا دو نیم قاشق.غ بهش اضافه کنید و اجازه بدید کمی رنگ باز کنه و تفت بخوره و بعدش شعله رو خاموش کنید. . رو بعد ازینکه آبکش کردید، بذارید کمی آبش کشیده بشه و بعد از موادمون بریزد و کامل باهم مخلوط کنید و بذارید حدود چهل دیقه دم بکشه♥️ ⁣ ✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿ .
. عدس پلو با مرغ دوس دارید؟! بنظرم اینجوری ام خوشمزه میشه😍👌🏼 . اول برنج رو آبکش کردم و عدسای پخته شده رو هم بهش اضافه کردم.و گذاشتم دم بکشه. کشمش پلویی رو هم ده دقیقه گذاشتم تو آب خیس بخوره و بعد با کمی روغن تفت کوچولو دادم. . زرشکها رو هم جدا،با یک قاشق.چ شکر،و کره تفت دادم. . مرغ رو هم جداگونه پختم و ریش ریش کردم و با پیاز داغ و زعفرون،کمی تفت دادم. . و روی عدس پلو رو تزئین کردم. . ⁣ ✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿ .