#آش_آلو 🍲 😋
موادلازم
برنج 1 استکان
گوشت چرخ کرده 0/5 کیلو
سبزی آش 1 کیلو
پیاز 3 عدد
لپه نصف استکان
آلوی تازه1 کیلویا آلوی خشک250 گرم
نمک به مقدار کافی
زردچوبه1 قاشق چایخوری
فلفل به مقدار کافی
#طرز_تهیه
🔸پیاز را سرخ کنید و زرد چوبه را به آن بیفزایید . لپه و برنج را با پیاز در آب بریزید و بپزید . گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید . برنج و لپه که نیم پز شدند ، سبزی خرد شده را در آن ها بریزید . پس از پختن سبزی ، کوفته ریزه ها به مواد قبلی بیفزایید . هسته آلوی تازه را بگیرید و در آخر کار اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد . در مورد آلوی خشک باید زودتر آن را در آش ریخت. با نعنا داغ و پیاز داغ روی آش را تزئین کنید .
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#دسر_بستني 😍 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨
#دسر_بستني ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️خامه صبحانه سه عدد
▫️دريم ويب(پودرخامه) دو عدد
▫️پودر كرم كارامل يك عدد
▫️زعفران دم كرده مقداري
▫️گلاب نصف استكان كوچك
▫️شير سرد يك پيمانه
▫️شيرخشك ده ق غذا خ
▫️بيسكويت پتيبور كاكائويي يا ساده بمقدار لازم
▫️شكلات تخته اي بمقدار لازم
🔴طرز تهیه🔻🍨
🔸 دريم ويب رو با شير مخلوط ميكنيم و هم مزنيم تا كف كند، سپس دو عدد خامه صبحانه + پودر كارامل + شيرخشك + زعفران اضافه ميكنم هم ميزنيم تا غليظ بشه و گلاب رو اضافه ميكنم مواد يكدست بشه(مواد نيازي به حرارت نداره).
توي ظرف سرومون لايه لايه بيسكويت ميزنيم توي شير و مواد و ميريزيم روش تا هر چند لايه كه خواستين.
🔸براي گاناش روي دسر يك عدد خامه باقي مونده رو بزاريد روي حرارت متوسط(يا حرارت بخار كتري) تا خامه صبحانه كاملا روون بشه و شكلات تخته اي خرد شده رو اضافه كنيد بهش كمي حرارت ببينه و از روي حرارت بردارين و مرتب هم بزنين تا شكلات ها هم كاملا اب بشن و با خامه خوب مخلوط بشه سپس روي دسر بريزيد و تزيين كنيد و بزاريد يخچال.نوش جان
♦️بجاي دريم ويب ميتونيد ٧٠ گرم پودر خامه ايراني جايگزين كنيد.
هر پاكت دريم ويب معادل ٣٥ گرم هست.
♦️اين دستور گاناش رو براي كيك ها هم ميتونيد استفاده كنيد.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#شربت_ژله_ایی
پودر ژله رو با دو لیوان آب داغ مخلوط کنین بزارین یخچال تا نیم بند بشه بعد با چنگال خوردش کنین.دوقاشق تخم شربتی رو با دولیوان آب داغ و نیم لیوان عرق بهار یا گلاب مخلوط کنین بزارید تا لعاب بندازه بعد با ژله مخلوط کنین و بعد سرد شدن نوش جان کنین.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#ترشی_گوجه_سبز 😋
گوجه سبز ، سبزی معطر، سیر ، لیمو ترش،نمک ، اب برگ مو
مقداری برگ مو شسته در مقداری آب می جوشانیم و بعد اب آن را جدا کرده میزاریم سرد بشه
یک روز قبل گوجه را شسته میزاریم همون حالت خشک بشه
بعد در ظرفی مقداری لیمو ورقه شده را به دیواره های ظرف چیده و گوجه سبز ها اضافه کرده بین اونها هم سیرها و سبزیجات معطر قرار میدهیم اب برگ موی سرد شده را به کمی نمک مخلوط و روی گوجه ها اضافه مکینیم تا مراحل درست کردن ترشی سریعتر صورت بگیرد
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#تاس_کباب 😋
مواد لازم
۳ تیکه مرغ
۱ عدد کدو(اختیاری)
۳ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد سیب زمینی
۱ عدد هویج درشت
کدو۱ عدد
آلو بخارا ۱۰ دونه
(اضافه و یا کم کردن سبزیجات اختیاریه)
میتونید کرفس، بادمجان، گل کلم، کلم بروکلی و هر چیز دیگه ای اضافه کنید.
آب ۱ لیوان (مواد بالا در حین پخت هم آب پس میدن، همین ۱ لیوان آب کافیه)
نمک و فلفل سیاه و (زردچوبه ۱قاشق مرباخوری) ب میزان لازم
زعفران دمکرده غلیظ ۳ قاشق
آبغوره حدودا یک سوم لیوان
روغن ۲ قاشق غذاخوری
#طرز_تهیه
🔸مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کنار میزاریم. ابتدا مرغ رو کف ظرف میچینیم بعد مواد رو به ترتیب سفتی و زمان پخت ردیف ردیف روی مرغ میچینیم. بین هر لایه هم نمک و چاشنی ای ک اماده کردیم میریزیم. من اول هویج بعد سیب زمینی بعد پیاز بعد کدو گوجه و در آخر ده دونه آلو بخارا چیدم و در ظرف رو گرفتم و ب مدت حدودا یک ساعت و نیم تا دو ساعت روی حرارت ملایم گذاشتم تا مواد با بخار کاملا پخته بشه و جا بیفتن. خیلی خوشمزه و راحته حتما درست کنید و لذت ببرید.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#نکات_کتلت
🔸سیب زمینی روز قبل پخته شود و در یخچال گذاشته شود تا کاملا سرد بشه
🔸یکی از مهمترین علت های وا رفتن کتلت و شامی گرم بودن سیب زمینی پخته شده هست...
و هم کمتر روغن جذب میکنه در حین سرخ شدن.
🔸نسبت سیب زمینی ب گوشت ۲ ب ۱ است.
🔸آب گوشت و پیاز گرفته بشه...
🔸حتما از سیر رنده شده استفاده کنید..طعم کتلت و بینظیر میکنه..
🔸از زردچوبه بیشتری استفاده کنید تا کتلت خوشرنگ بشه.
🔸اگه تعداد کتلت ها زیاده ب نصف ک رسید روغن و دور بریزید و روغن تازه استفاده کنید.چون کتلت های انتهایی کاملا سیاه میشند
🔸حرارت هم ملایم باشه..اگه حرارت زیاد باشه هم کتلت سیاه میشه.
🔸و بعد از مخلوط کردن مواد ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها جا بیفته
🔸در هنگام سرخ کردن
یک کاسه اب سرد کنار دستتون باشه ..کف دست و مرطوب کنید و بعد کتلت و حالت دهید و بعد در روغن سرخ کنید..این مرطوبی دست باعث کرانچی شدن لایه ی بیرونی میشه
🔸کتلت هایی ک داخل ماهیتابه سرخ شدن و همه رو خارج میکنید و بعد کتلت های جدید میگذارید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹صبح است نهانخانهٔ دل را بتکانید
🍃بر چهره عزیزان گُلِ لبخند نشانید
🌹از عشق بگویید و دل از غصه بشویید
🍃بیرون بجهید از غم و در پیله نمانید..
🌹صبحتون پرشور و نشاط
🍃امروزتون پراز
🌹یهوییهای پرمهر و شاد
#صبحتون_بخیر🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #نان_ستاره_شکلاتی 😋👆
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فیله پلو
فیله های مرغو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم ...اگر هویج هم دوست داشتید خرد کنید با کمی اب بذارید بپزه
حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید (تقریبا ده دقیقه که پخته پخته میشه )بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh