#ساندويچ_فيلادلفيا 🌮🌯
گوشت راسته گوساله رو به برش هاي بند انگشتي خرد كرده و بمدت پنج دقيقه داخل نمك، فلفل سياه و روغن زيتون خوابوندم ، بعد توي كمي روغن زيتون تفت داده و قارچ رو اضافه ميكنيم ، بعد پنير پيتزا رو اضافه ميكنيم وقتي پنير آب شد شعله رو خاموش ميكنيم و توي نان ساندويچي رو با خيارشور، گوجه، كاهو پر كرده و گوشت رو هم اضافه ميكنيم. من كمي ساندويچا رو گريل كردم چون برشته دوست دارم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید
🔹امام باقر (ع): هر کس شبِقدر را احیا بدارد، خداوندِمهربان گناهان او را میآمرزد.
#صبح_نو
⏳امروز سهشنبه
۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۲
۲۰ رمضان ۱۴۴۴
۱۱ اوریل ۲۰۲۳
.
#کتلت_عدس 🍘 😋
🔸۱/۵ پیمانه عدس را بعد شستن با دو پیمانه آب بزارین روی حرارت تا عدس بپزه ولی له نشه آب اضافی از صافی خارج بشه .
دو تا سیب زمینی رو رنده ریز میکنیم آبش و میگیریم پیاز رنده درشت بشه
عدس و سیر و از چرخ گوشت رد کنید یا داخل غذا ساز بریزید تا حالت پوره در بیاد
مواد و ادویه ها (پودر دارچین و پودر زیره سبز پودر آویشن کمی
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم)
٢-٣ تخم مرغ با هم ترکیب بشه
مایه کتلت نه خیلی شل نه خیلی سفت باشه
کتلت و شکل بدین و تو روغن سرخش کنید
اگر عدس موقع پخت تو آب له بشه احتمال وا رفتن کتلت زیاده
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
گرزآمـدنتخـبربـیارند
مـنجـاندهـمبہمـژدگانۍ..!
.
#آش_شله_قلمکار🍜 😋
مواد لازم
گوشت 0/5 کیلو
سبزی آش1 کیلو
عدس1 استکان
نخود نصف استکان
لوبیا سفید نصف استکان
برنج 2 استکان
پیاز2 عدد
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
زردچوبه به میزان کافی
#طرز_تهیه
🔸حبوبات را از شب قبل خیس کنید . گوشت و پیاز را سرخ کرده و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد . سبزی را خرد کنید . وقتی گوشت نیم پز شد ، حبوبات را اضافه کنید . سبزی را پس پختن گوشت و حبوبات بریزید . مدت پخت آش طولانی وحرارت آن کم باشد ومدام هم بزنید که همه مواد کاملاٌ مخلوط شوند و جا بیفتند . نمک و فلفل را در آخر کار بیفزایید . روی آش را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید .
.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
زِهمـہدسـتکشـیدمکہتـوباشۍهمہام
باتـوبـودنزِهمـہدسـتکـشیدندارد :)
.
#آش_دوغ
دوستان قبلش من چند نکته بگم که سو تفاوهم برای دوستان دیگه نشه چون من آش دوغ رو به سبک خودم میپزم عالی میشه حتما امتحان کنید😋
وبعد اینکه من تو #آش_دوغ از ،.دوغ گازدار استفاده میکنم چون خوشمزه ترش میکنه .... و شاید براتون سوال باشه که آش دوغ سفیده وکسی زردچوبه نمیزنه اما من کمی بهش زدچوبه زدم بنظرم بهتره....😊
خوب بریم با هم دستورشو داشته باشیم..👇🏻👇🏻
ابتدا یک ونیم پیمانه برنج نیم دون ایرانی رو که یک ساعت قبل خیس کردیم رو من ریختم تو زودپز تا برنج کاملن پخته و صاف بشه میتونید از زودپر استفاده نکنید من عجله داشتم 🤭 .
تو یه قابلمه دو عدد پیاز رو نگینی خورد کردم و سرخشون کردم بعد یک کیلو تره ،، رو خوب شستم و اندازه یه بند انگشت خوردشون کردم (چون تو آش باید معلوم باشه) و بعد به پیازم اضافه کردم خوب تفتش دادم یه مقدار شوید تازه اضافه کردم و بازم تفت دادم ،و بعد کمی زردچوبه ،نمک فلفل سیاه ، اضافه کردم و تفت دادم حالا یه لیوان نخود پخته شده اضافه کردم و بعد برنج رو که پخته شده و صاف شده رو بهش اضافه میکنم و هم میزنم تا همگی با هم مخلوط بشن و بعد دوغ گاز دار ریختم تا جایی بریزید که آشمون نه ابکی بشه و نه سفت باشه و در آخر کمی ترخون خشک پاشیدم و گذاشتم با حرارت مناسب جا بیفته 😋
این روش خیلی ساده و در حین حال خوشمزه است
حرف آخر؛دوستان من این آش رو از خواهر شوهرم یاد گرفتیم و به سبک ایشون همیشه میپزم و عالی میشه شما هم نظراتتون رو برام کامنت کنید و بگید شما آش دوغ رو چطوری دست میکنید؟😊
.
#بستنی_میوه_ای_یخی 🍦😋
🔸میوه دلخواهتونو پوره کنید و توی قالب بریزید و هر لایه که نیم بند(یه ذره یخ زد) شد لایه بعدو بریزید و حالت یخمکی که گرفت چوب بستنی رو توش بذارید و چند ساعتی بذارید بمونه کاملا یخ بزنه.اگه دوس دارید کمی شیرین بشه میتونید به میوه ها شکر بزنید.من قالب نداشتم توی لیوان
.
#پتیتو #فینگر_ایتالیایی_نداپز
مواد لازم :👩🍳👨🍳
سیب زمینی 4 عدد متوسط
نمک ، فلفل ، زرچوبه در صورت دلخواه پاپریکا به مقدار لازم
جعفری خرد شده 2 ق غ
سیر رنده شده 1حبه بزرگ
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
طرزتهیه:🍡🍢
سیب زمینی ها را آبپز کنید، پوست آن را بکنید و بگذارید یک روز در ظرف دربسته بماند و به اصطلاح بیات شود.سپس آنها را رنده ریز کنید و نمک و جعفری و سیر را اضافه کنید و تخم مرغ خوب مخلوط کنید تا خمیر سیب زمینی به دست آید. من داخل قالب تفلون درست کردم ولی در اصل این غذا باید سرخ بشه من از ژامبون هم استفاده کردم هم برای تزیین هم برای داخلش يك ورق گذاشتم میتونید حذف کنید قالب رو چرب کردم کمی از مواد داخل قالب گذاشتم کمی پنیر ریختم و يك ورق ژامبون گذاشتم بعد دوباره از مایه گذاشتم ژامبون رو کاتر گرد زدم گردي هارو با قیچي از وسط برش زدم و نیم دایره شد اولیشو رول کردم گذاشتم روی سیب زمینی ها فرو بردم ما بقي شو دورش چیدم چون سیب زمینی نرم هست ب راحتي داخلش فرو میره در فر 200 درجه به مدت 20 دقیقه گذاشتم 5 دقیقه آخر گریل رو روشن کردم اگه بخواین سرخ کنید اینجوري عمل کنید که : با دست چرب شده از خمیر مقدار کمی برداشته وسطشو پنیر بزارید و به شکل بیضی درآورید و در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید و با سس کچاپ سرو کنید
.
#مافین_موز_شکلاتی
مواد لازم:
▪️تخم مرغ دو عدد
▪️پودر شکر یک پیمانه
▪️موز یک عدد درشت
▪️آرد دو و نیم پیمانه
▪️بکینگ پودر یک ق س
▪️شیر و روغن مایع،هر کدام نصف پیمانه
▪️وانیل یک چهارم ق چ
▪️پودر کاکائو یک ق س
▪️چیپس شکلاتی بمیزان لازم
طرز تهیه:
تمام مواد به دمای محیط رسیده باشه و موز کاملا رسیده و نرم باشه
ابتدا موز رو در ظرف ریخته کمی با هم زن باز،میکنیم و تخم مرغ و وانیل و پودر شکر رو اضافه کرده میزنیم تا یک دست بشه در ادامه مایعات رو افزوده و در اخر یک ق س از آرد برداشته و مابقی اردو بکینگ پودر رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم در اخر مایه کیک رو نصف کرده به نصفش پودر کاکائو و مابقیش یک ق آرد اضافه میکنیم.از هر دو رنگ در قالب مافین ریخته و چیپس شکلاتی بریزید در فر 170 درجه از یک ربع قبل گرم شده قرار. داده بمدت 30 دقیقه.من یه مقدار از مواد رو داخل قالب لوف ریختم و مابقی تو قالب مافین.
.
😋#بادمجان_شکم_پر غذایی دلبر و خوشمزه و لذیذ واسه عاشقان بادمجان
✍ابتدا بادمجان ها رو راه راه پوست كندم نمك پاشيدم یک ساعتی گذاشتم بعد ابكشی و خشك كردم یک برش وسط شكم بادمجان زدم (تا ته نباشه )
بعد تو روغن سرخش كردم كمي تا نرم بشه و بتونيم مواد داخل شكمش پركنيم .
مواد شكم بادمجان ها : یک پياز تفت دادم بهش گوشت چرخ كرده و ادويه جات زدم خوب ابش كشيده شد كمی فلفل دلمه و ورب زدم و شكم بادمجان ها رو باهاش پر كردم .
سس : یک عدد پیاز و دو حبه سير رو نگینی خرد كردم تو روغن کمی تفت دادم بعد رب گوجه بهش اضافه كردم نمك و فلفل و پاپریکا زدم كمی اب اضافه كردم گذاشتم سس غليظ بشه و بعد بادمجان ها رو هم تو سس چيدم نیم ساعت گذاشتم وشعله رو كم كردم تا بادمجان ها له نشن.
.
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش
🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد .
فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سرو كنيد
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋یه دسر خيلي جالب
بذاريد يه توضيح كوچولو بدم كه بهتر متوجه بشيد : از #پودينگ_شكلاتي آماده استفاده ميكنه،چيزي شبيه به دَنِت. شكلات رو با كمي روغن نارگيل ذوب ميكنه كه كمي روانتر باشه،بجاي روغن نارگيل ميتونيد كره استفاده كنيد ولي مقدار روغن كلا كمه كه بافت شكلات خراب نشه.مراحل كار رو در فيلم ببينيد.داخل ظرفها شكلات ذوب شده ميزنه و ميذاره يخچال تا سفت بشه.اين كار بايد سه چهار بار انجام بشه تا لايه شكلات ضخيم و در نهايت ظرف شكلاتيتون استحكام كافي داشته باشه.يعني يبار شكلات بزنيد بذاريد يخچال سفت بشه،دوباره شكلات و يخچال و تا چهار با اين كارو تكرار كنيد.پنير خامه اي يا ماسكارپونه رو با شكر و وانيل مخلوط ميكنه.حالا از همون پودينگ كه اول كار كنار گذاشت و پنير خامه اي داخل ظرفهاي شكلاتي ميريزه و روشونو با كارامل و پودر كيك و توتفرنگي تزيين
.
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش
🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد .
فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سرو كنيد
.
#ترفند_آشپزی🍛
⁉️برای اینکه ته چین شل نشود چه کار باید کرد؟
🔸حتما نسبت مواد اصلی که برنج و مرغ و ماست است بیشتر از تخم مرغ شماست. یا اینکه زمان پخت کم است ومواد خودش رانگرفته است.
.
#ترفند_آشپزی
براى خوش عطر و مزه شدن كوكو سيب زمينى👇🏻
🔸سبزی خشک می ریزیم که معطر هست مثل ترکیب جعفری،نعنا،شنبلیله هست
.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#چیزکیک_یخچالی
مواد لازم برای لایه ی اول:
یه بسته بیسکوییت پتی بور
50 گرم کره آب شده
دو قاشق غذاخوری خامه
طرز تهیه لایه ی اول:
همه ی مواد رو با هم مخلوط میکنیم و توی قالب کاپ کیک میریزیم.
مواد لازم برای لایه ی دوم:
8 تا پنیر کیبی هم دمای محیط یک چهارم پیمانه شکر
1 قاشق غذاخوری ژلاتین
1 قاشق چایخوری وانیل
نصف پیمانه شیر
سه چهارم پیمانه خامه فرم گرفته
یه قاشق غذاخوری خامه عادی
طرز تهیه لایه دوم :
ژلاتینو با یه قاشق غذاخوری آب مخلوطو به روش بنماری ذوبش کنین . سپس شیرو گرم کنین و ژلانینو بهش اضافه و مخلوط کنید و بزاریدش کنار. پنیر و شکر رو با هم مخلوط کنید و با سرعت زیاد همزن بزنید تا شکر داخل خامه حل بشه و یه مخلوط یکنواخت بدست بیارید. سپس مخلوط ژلاتینی و وانیلی رو بهش اضافه و با سرعت کم همزن بزنید.توی یه ظرف دیگه خامه فرم گرفته و خامه عادیو با سرعت زیاد همزن بزنید تا پره های همزن روی خامه بمونه. سپس اونو به مخلوط پنیریتون اضافه کنید و به آرومی با یه لیسک مخلوط رو هم بزنید(از یک جهت). بعد مخلوطو داخل قیف پلاستیکی کنید و روی لایه ی بیسکوییتی بریزید (اینجوری خامه راحت تر توی قالب ریخته میشه). دو ساعت بزارینش توی یخچال تا خودشو بگیره بعد تزیینش کنید. من با بیسکوییت خرد شده و کوکی آماده و میوه تزیینش کردم.
.᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ماگنولیا_موزی 🍌🍌
1 بسته خامه (200گرم)
یک بسته بیسکویت کودک (172 گرم)
دو عدد موز
1 لیتر شیر
2 تا زرده تخم مرغ
نصف پیمانه سر پر شکر
نصف پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 بسته وانیل (5گرم)
طرز تهیه :
خامه ای که استفاده میکنیم باید سرد باشه. خامه ی سردو با همزن خوب میزنیم تا فرم بگیره بعد از اینکه فرم گرفت باز بزارینش توی یخچال. شیر ، زرده تخم مرغ ، شکر ، آرد و نشاسته رو به توی یه قابلمه بزرگ با هم مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت مرتب هم میزنیم تا غلظتش عین فرنی بشه وقتی شروع کرد به غل غل زدن حرارتو خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم. سپس میزاریم خنک بشه حتما روی محلبیو با سلفون روشو میپوشونیم تا سفت نشه و میزاریمش توی یخچال. خامه رو از یخچال در میاریم مثل قبل باز با همزن بزنینش به محلبی اضافه ش میکنیم و 1-2 دقیقه دیگه هم میزنیمش. بیسکویت های کودک رو خرد میکنیم.موزها رو هم ریز خرد میکنیم. داخل لیوان سرو مقداری بیسکویت ، موز ، سپس محلبی خامه ای ، باز بیسکویت ، موز و محلبی خامه ای میریزیم تا لیوانمون پر شه. میزاریمش توی یخچال تا 1 ساعت استراحت کنه. درست قبل از سرو ، با خرده بیسکوییت و موز تزیینش میکنیم. نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سالاد_شويد_و_سيب_زمينى 🍲 😋
🔸یک عدد سینه مرغ آبپز ریز خرد شده یا ( ژامبون) سیب زمینی آبپز ۴ عدد متوسط، خیارشور ٣٠٠ گرم ،شوید تازه ، برگ و ساقه مغز کرفس و كمى جعفرى تازه همه مواد را نگینی خردکنید.
سس :
ماست خامه ایی یا چکیده يك پیمانه، مایونز نصف پیمانه، پنیر خامه ای نصف پیمانه فلفل سیاه نمک و آب لیموی تازه، پودر سیر، روغن زیتون همه را با هم خوب مخلوط کرده به مواد بالا اضافه و هم بزنید. اندازه ها چشمی و دلخواه هست مثلأ سینه مرغ بیشتر باشه خوشمزه تر میشه و یا سس را به دلخواه می توانید کم یا زیاد کنید ولی نسبت ماست به مایونز باید بیشتر باشه یعنی ۲ به ۱.به این سالاد ، سالاد ماست وشوید هم گفته میشود.
تزئين :
تربچه اسلايس شده بوسيله رنده چيپس و پنير خامه اى زده شده كه در قيف و ماسوره نقش داده شده + مخلوط پنير و زعفران
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#مرغ_بريونى 🍗 😋
🔸مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه
کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده
داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی
ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر
در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾