#لازانیا_با_سس_جنوبی 🍲 😋
مواد لازم:
قارچ : 1 بسته کوچک
خامه : 100 گرم
دال عدس خیس شده :400 گرم
سس فلفل تند : 1 ق غ
پیاز : 1 عدد
گشنیز: 20 شاخه
سس بشامل :نیم لیتر
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
لازانیای پیش پخت :1 بسته
#طر_تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی سرخ می کنیم و سپس دال عدس که از قبل خیس کرده ایم را هم می افزاییم و کمی سس فلفل قرمز .
حالا حدود 2 لیوان آب اضافه می کنیم تا خوب پخته شوند بعد از کمی جوشیدن قارچ را هم خرد کرده و اضافه می کنیم حالا اجازه می دهیم مواد کمی پخته شوند.
حالا نوبت سس بشامل است که همراه با خامه به مواد اضافه می کنیم و در نهایت گشنیز را هم خرد می کنیم و اضافه می کنیم تا کاملا پخته شوند.
شعله را خاموش می کنیم و ورقه های لازانیا را در یک ظرف دیگر به صورت طبقه ای می چینیم و سس را هم لابلای آن اضافه می کنیم .
در نهایت پنیر پیتزا را روی لازانیا ریخته و به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه در فر می گذاریم.
.
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
🌸#شیرینی_گردویی🌸
موادلازم:👇
سفیده تخم مرغ ۱۴۰ گرم
کیک اسفنجی ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۲۸۰ گرم
گردو ۱۶۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
سرکه سفید یک ق س + یک ق م
پودر کاکائو دو ق م
وانیل یک دوم ق چ
طرزتهیه:👇
ابتدا سفیده تخم مرغ رو به دوقسمت تقسیم میکنیم
نصف سفیده + گردو +پودرشکر+کیک+پودر کاکائو و وانیل رو مخلوط و از چرخ گوشت سه بار رد میکنیم
مابقی سفیده هارو هم به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
مواد رو به تابه ای انتقال داده حدود یک ربع روی حرارت ملایم گرم میکنیم و از زیر به رو خمیر و هم میزنیم تا بصورت یکنواخت حرارت به همه قسمت ها انتقال پیدا کند و کف خمیر نسوزد (مرحله داغ کردن )
از روی شعله برداشته روغن و سرکه را افزوده کامل مخلوط میکنیم
بعد اجازه میدیم تا خمیر خنک بشه
در قیف با ماسوره ساده ریخته طبقه وسط فر حدود یک ربع تا بیست دقیقه میپزیم
ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ از یک ربع قبل گرم کنید.
هنگامی که شیرینی را داخل فر میگذارید فر را به ۱۷۵ کاهش دهید.❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
باورش سخته اما
تو سخت ترین لحظات
نه رفیق داری نه آشنا
فقط خودتی و خدای خودت
.
🌺#رول_دارچینی🌺
مواد لازم:👇
شیر ولرم 1لیوان (فرانسوی)
آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد
یک دوم لیوان روغن مایع
شکر 3ق غ
شیره انگور 2ق غ
تخم مرغ 1 عدد کامل
نمک 1ق چ/ وانیل نصف ق چ/ خمیر مایه 1ق غ
مواد داخل خمیر: شکر قهوهای 3 ق غ/پودر دارچین 1ق غ /هل پودر شده 1ق چ /پودر گل سرخ 1ق م /کره به دمای محیط رسیده 25گرم
مواد رومال:1زرده تخم مرغ، 1ق شیر، زعفران دم کشیده، کره 1ق م
طرز تهیه:👇
خمیر مایه+شکر+آرد1ق را به شیر اضافه کرده هم میزنیم در ظرف را میبندیم، بعد از 10 دقیقه پف میکند، درون ظرف گودی روغن+نمک+تخم مرغ +شیره انگور+وانیل را هم میزنیم بعد شیر و خمیر مایه عمل آمده را اضافه میکنیم کم کم آرد اضافه کرده و هم بزنید و خوب ورز دهید و بکوبید تا چسبندگی خمیر از بین برود. (100بارخمیر را بلند کرده و درون ظرف میکوبیم)در نهایت خمیر نرمی به دست می آید، 1ساعت استراحت میدهیم، بعد دوباره پف خمیر را گرفته و روی تخته کارکمی آرد پاشی میکنیم خمیر را به شکل مستطیل باز کرده رویش را با برس کره میمالیم شکر قهوهای میپاشیم دارچین و هل و گل سرخ را هم در تمام سطح خمیر میپاشیم و رول میکنیم و با چاقوی تیزی برش میزنیم برشها را مثل عکس با انتهای قاشق فشار میدهیم و درون سینی چرب و کاغذ گذاشته قرار میدهیم 15دقیقه استراحت میدهیم وبعد رومال میزنیم ودر فر با درجه 180به مدت 30دقیقه قرارمیدیم بلافاصله بعد از پخت عسل روی سطح نان میزنیم ظرف آب درون فر فراموش نشود.❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌼#برنجک🌼
مواد لازم:👇
۲پیمانه برنج ،نمک۲قاشق مربا خوری و روغن
طرزتهیه:👇
ابتدا من دولیوان برنج رو چند بار خیسوندم بعد از ۲ساعت که خیس خوردن با۵پیمانه آب گذاشتم و نمک گذاشتم رو شعله بپزه در حین پختن کف روی برنج رو حتما بگیری که من همین کارو کردم بعد که برنج نرم و پخته شد شعله رو خاموش کردم و ۱لیوان یخ قالبی(خرد شده)بهش اضافه کردم و هم زدم تا برنج ها خوب قد بکشن بعد آبکش کردم بعد داخل سینی رو سلفون گذاشتم و کمی با روغن چرب کردم و برنج ها رو داخل سینی پهن کردم و به مدت یک شبانه روز گذاشتم جلوی پنکه تا خوب خشک شدن بعد الک گذاشتم داخل روغن مشت مشت از برنجهابرداشتم و داخل روغن داغ ریختم البته داخل الک بعد پف کردن و بالا اومدن بعد الک رو تکان دادم تا روغن اضافش بریزه بعد برنجکها رو روی دستمال تمیز گذاشتم تا روغن اضافش کامل گرفته بشه.❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌺#حلوای_شیر🌺
موادلازم:👇
آرد سفید نول ۱۰۰ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
شیر ۲ پ
گلاب ۱/۲ پ
شکر ۱/۵ پ
روغن مایع ۳/۴ پ
کره ۲۰ گرم
اسانس هل چند قطره یا پودر هل ۱/۲ ق چ
زعفران به مقدار لازم
طرزتهیه:👇
شیر و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود بعد گلاب را اضافه و حرارت را خاموش میکنیم
آرد را بیست دقیقه روی حرارت ملایم تفت داده و آرد برنج را اضافه و ده دقیقه هم دو آرد را با هم تفت میدهیم سپس روغن و کره را ریخته پنج دقیقه دیگر تفت میدیم بعد شیره را طی سه مرحله همراه با اسانس یا پودر هل اضافه و خوب بهم میزنیم تا حلوا در وسط ظرف جمع شود.❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
طرز تهیه بستنی سنتی خانگی:😍
شیر پر چرب ۲ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان(از نصف لیوان کمی بیشتر)
ثعلب یک قاشق غذاخوری سر صاف
زعفران دمکرده غلیظ یک قاشق غذاخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
خامه صبحانه مقداری
خلال پسته مقداری
ابتدا شیر رو میزاریم روی حرارت تا ریز بجوشه وقتی به جوش اومد شکر و ثعلب را که با هم مخلوط کردیم در چند مرحله به شیر اضافه میکنیم و به محض غلیظ شدن خاموش میکنم و گلاب و زعفرون رو بهش اصافه میکنیم و داخل ظرف پر از یخ میذاریم تا از دما بیوفته و کمی هم میزنیم تا این خنک شه هر چقدر دوست دارید خامه رو من نصف پاکت داشتم که با چنگال رقیق میکنیم و داخل سینی ای که پلاستیک گذاشتیم پخش میکنیم و هر دو رو میذاریم فریزر. ظرف بستنی رو هر ۴۵ دقیقه میاریم بیرون هم میزنیم دوباره میذاریم فریزر تا سه مرحله که تو مرحله ی سوم خامه رو هم میاریم خرد میکنیم و با خلال پسته به بستنی اضافه میکنیم و هم میزنیم و ۲۴ ساعت میزاریم فریزر بمونه...
نوش جونتون❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ماقوت_زعفرانی😍😍
👩🍳مواد لازم
❣️نصف لیوان نشاسته گل
❣️سه ونیم لیوان آب سرد
❣️نصف لیوان گلاب
❣️پودر هل نصف قاشق چایخوری
❣️زعفرون دم کرده چهار ق غ
❣️شکر ۱لیوان
❣️خلال بادوم یا پسته به میزان لازم
😋طرز تهیه:
اول آب سرد رو نشاسته میریزیم
واجازه میدیم یه ربع بمونه
بعد از یه ربع هم میزنیم واز صافی رد میکنیم وروی گاز میزاریم با شعله متوسط و مرتب هم میزنیم
وقتی جوش اومد بهش شکر وهل وزعفرون رو اضافه میکنیم وشعله رو کم میکنیم
و بهش خلال بادوم رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم وبعد بیست دقیقه گلاب رو بهش اضافه میکنیم و بعد پنج دقیقه هم زدن خاموش میکنیم
ودر ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میذاریم واجازه میدیم چند ساعت بمونه.
🌸🌸🌸❤🌸🌸🌸
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#تاس_کباب_مرغ
کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
❤️❤️❤️
نوش جان❤️❤️❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خورشت_آلو_با_مرغ
#خورشت
۲ پیاز سرخ کرده وکمی زردچوبه بزنید یک لیوان لپه خیس شده بهش اضافه کنید وکمی تفت بدین ۱ قاشق رب زده وسپس چهارلیوان آب بریزین و بزارین تاپخته بشه ودراخر(یکساعت تایک ونیم ساعت قبل ازسرو غذا)الو که خیس کردین داخلش بریزین تا اروم اروم بجوشه تاجا بیفته.اگه دوست داشتید دراخرکمی ابلیمو به خورش اضافه کنید تاملس بشه.
مرغ هم جدا باپیاز ونمک وکمی زردچوبه وزعفرون وفلفل ومقدارکمی اب پخته وباکمی کره سرخ کنید.
🍗نوش جان❤️❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#آش
#آش_آلو
لوبیا چیتى بانخودوعدس بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید
وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلورو اضافه کنید و بعد از
نیم ساعت رشته آش رواضافه کنید
🍵نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پلو_مخلوط
#پلو_مرغ_کاری
پياز خلال كرده و در روغن سرخ كنید و كمي طلايي كه شد سينه مرغ رو مكعبي خرد كرده و با پيازها تفت دهید تا كمي سرخ بشه و ادويه كاري دو قاشق غذا خوري و نمك و فلفل سياه بریزید و باهم تفت دهید و نخود فرنگي جداگانه ابپز شده بهش اضافه كنید و مخلوط كنید و وقتي برنج را ابكش كردید ، لاي به لاي برنج مواد را ريخته و دم کنید
🍚🍗نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
مرباي غنچه گل محمدي
▫️شکر 2لیوان
▫️غنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم،
▫️آب لیمو 2 ق غ
▫️آب 2/5 ليوان
شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچهها را بگیرید و کاسبرگها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچهها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچهها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
شيريني كره اي
▫️پودر قند ٥٠ گرم
▫️كره نرم ٧٥ گرم
▫️زرده تخم مرغ ١ عدد
▫️پودر هل ١/٢ ق چ
▫️آرد ١٢٠ تا ١٤٠ گرم
پودر قند و كره رو با همزن ٣ تا٤ دقيقه بزنيد تا نرم و سبك بشه، زرده و هل رو اضافه كرده ٢ دقيقه ديگه بزنيد. حالا آرد الك شده رو تا حدي كه يه خمير نرم بشه اضافه كنيد و مخلوط كنيد.
خمير رو روي كاغذ روغني پهن كرده و قالب ميزنيم.
توي سيني كه كاغذ داره ميزاريم و ميره توي فر گرم شده با حرارت ١٧٥ درجه براي مدت حدودا ١٥ دقيقه و تمام.
نهايتا روش رو شكلات سفيد بن ماري زدم و با گل سرخ و پودر پسته تزئينش كردم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
بستنی گیلاس
▫️350 گرم گیلاس
▫️۱/۲ فنجان آب
▫️۱/۴ فنجان شکر
▫️۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
شاخه و هسته گیلاس ها را جدا کنید و در یک ماهیتابه روی شعله با حرارات متوسط قرار دهید. آب و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا کاملا نرم و پخته شوند (حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و منتظر شوید تا گیلاسهای پخته، کاملا سرد شوند. پوره گیلاس و شربت آن را در مخلوطکن میکس کنید تا یکدست شود. پوره را در قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی را داخل آن قراردهید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ذرت_مکزیکی
ذرت شیرین
قارچ
پنیر پیتزا
سس مایونز
نمک، فلفل سیاه، آویشن
کمی سس تند یا پودرفلفل تند
قارچ ها رو ورقه ای خرد کنید و همراه با ذرت بخار پز کنید. بعد از پخت قارچ نمک و ادویه هارو اضافه کنید بعد داخل ظرفی بریزید و سس مایونز و پنیر پیتزا رو روش بریزید و مخلوط کنید و بعد داخل ظرف های تکی سرو کنید😋
🌽نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#املت_سيب_زميني
#املت
تخم مرغ 3عدد
سيب زميني 1عدد متوسط
نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم
روغن مايع بميزان لازم
ابتدا سيب زميني را پوست گرفته و با قسمت ريز رنده ،رنده ميكنيم و با دست فشار داده اب اضافه سيب زميني را ميگيريم .
در ظرف ديگه تخم مرغ را با همزن ميزنيم تا كاملا كف كنه زردچوبه،نمك،فلفل را هم اضافه ميكنيم حالا سيب زميني را ب مايع تخم مرغ اضافه كرده همزده
توي يك ماهيتابه كمي روغن مايع ريخته ميزاريم تا داغ بشه مايع را داخل ماهيتابه ريخته و درشو گزاشته ميزاريم سرخ بشه بعد برگردونده طرف ديگه سرخ بشه بعد تو ظرف سرو كشيده و ميل مينماييم
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوکو
#کوکو_کلم_بروکلی
۵۰۰گرم کلم بروکلی، ۲ تخم مرغ متوسط، نصف پیمانه پودر پنیر پارمسان، ۱ ق غ آرد، نمک، فلفل، پودر سیر، زرد چوبه
🔴 کلم بروکلیها را بپزید تا نرم شوند با آب سرد آبکشی کنید. سپس له کرده و بگذارید سرد شود.
تخممرغ، پنیر، ادویهها و آرد را اضافه کنید و هم بزنید. اگر خیلی شل بود، یک قاشق دیگر آرد اضافه کنید.
مخلوط بروکلی را در روغن داغ بریزید و وقتی یکطرفش پخت، طرف دیگرش را سرخ کنید
✔️ می توانید یک سیب زمینی پخته و رنده شده هم به مواد اضافه کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#مرغ_سوخاری
ناهار امروز مرغ سوخاری البته ایندفه دیگه مرغ رو خام نزاشتم اول مرغ رو با پیاز فراوون ونمک و زعفران پختم. بعد یدونه تخم مرغ رو با نصف لیوان شیر و پودر سیر و آویشن و فلفل سیاه و نمک و دو سه قاشق آرد مخلوط کردم تا غلظتش به انداره ماست بشه و تکه های مرغ رو داخل این مواد زدم و بعد با به پودر سوخاری آغشته کردم و سرخ کردم دیگه نیاز نیست خیلی زمان بدید چون مرعها قبلا پخته کافیه پودر روی مرغ سرخ بشه قارچ رو هم تو همین مواد زدم و سرخ کردم.
پ.ن. یه روش دیگه مرغ سوخاری این بود که تکه های مرغ رو خام تو همون مواد بالا میخوابونم تا مزه دار بشه بعد پودر سوخاری و بعد سرخ میکنم این مدل زمان میبره حدود بیست دقیقه برای هر تکه البته بستگی به بزرگی و کوچیکی تکه های مرغ هم داره.
🍗
᯾❁ @fast_food ❁᯾
دسركرم كارامل خونگی
دو بسته پودر كرم رو با ٤ليوان شير مخلوط ميكنيم و ميزاريم روي حرارت متوسط مرتب هم ميزنيم تا از كناره هاش شروع كنه به جوش زدن اونموقع از روي حرارت برميداريم وبه ازاي هر بسته ٢ق غ خامه صورتي ( براي دوبسته ٤ق غ) اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا خامه حل بشه و كرم يكدستي داشته باشيم وميزاريم كه يكم از حرارت بيافته از طرفي هم كارامل موجود در بسته رو در كف قالب مورد نظر ميريزيم و كرم وروش ميريزيم و ميذاريم يخچال تا خودشو بگيره خيلي زمان لازم نداره يك يا دوساعت كافيه تا كامل ببنده و در ظرف مورد نظر برگردونيد.روي پاكت نوشته ١دقيقه بجوشد خيلياتون فقط ١دقيقه روي حرارت ميذاريدو ميگيد خودشو نميگيره و اين اشتباهه وبايد غلظتي شبيه فرني داشته باشد نبايد زياد هم بجوشد.: قالب نيازي به چرب كردن ندارد وخيلي راحت از قالب جدا ميشه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#آش
#آش_چغندر
اول از همه چغندر ها رو شسته و خرد کرده بعد پخته و کنار بگذارید میتونید هم بعد از پخت خرد کنید بعد برگ چغندر خرد شده به اندازه دلخواه و عدس، لوبیا چشم بلبلی،ماش و برنج هر کدوم یک پیمانه البته بجز برنج همه رو با هم بگذارید تا بپزن برنج رو جدا گانه بذارید بپزه و بعد کمی بکوبید برنج رو بعد به مواد آش چغندر اضافه کنید حبوبانت که نیم پز شد به بوته سیر خرد شده به مواد اضافه کنید نمک و فلفل و زرد چوبه هم به اندازه دلخواه و آخر سر پیاز داغ خوبی هم به آش بدین که فوق العاده میشه و نوش جان کنید.
فقط یه نکته این غذا باید یكم ترش مزه باشه میتونید از ناردون یا تمرهندی استفاده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه_فلفل😍😋
با این روش دلمه بپزی از خوردنش سیر نمیشی 😋نیاز به گوشتم نداره😉 ی غذای گیاهی.
برنج رو ابکش کنین، 1عدد گوجه درشت پیاز، جعفری. شوید. ترخون. نعنا، مرزه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه. زردچوبه و 1 ق چ رب گوجه رو اضافه و فلفل ها را پر می کنیم و با تکه های گوجه ببندین طبق فیلم.
سس
2.5 فنجان آب، 1 ق چ رب گوجه و 1 ق چ رب آلوچه، سماق و نعنا
سس رو روی دلمه میریزیم و میزاریم در فر 180 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📌لوبیای چیتی یک و نیم لیوان
📌 پیاز بزرگ یک عدد
📌سیب زمینی دو عدد متوسط
📌 رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری
📌 ادویه ها شامل(زردچوبه،فلفل سیاهو دارچین هرکدام نصف قاشق چایخوری)
📌نمک به مقدار لازم
📌پیاز رو رنده کنید و کمی که سبک شد روغن رو به همراه ادویه ها و رب اضافه کنید چند دقیقه تفت بدین تا رنگ رب باز بشه و خامیشون گرفته بشه
📌 لوبیا چیتی هارو که از شب قبل خیس کردیم و چندباری آبشون رو عوض کردیم به باقی مواد اضافه میکنیم و دو دقیقه تفت میدیم
📌 سیب زمینی رو به همراه اب تا جایی که اندازه دو انگشت روی لوبیا باشه اضافه میکنیم
📌 زمان میدیم تا کاملا بپزن حداقل دوساعت زمان لازمه که بسته به نوع لوبیا کمتر یا بیشتر میشه
📌اواسط پخت میتونید به دلخواه قارچ بلانچ شده هم بهش اضافه کنید
📌 اواخر پخت لوبیا سیب زمینی هارو خارج و له میکنیم و مجددا داخل خوراک میریزیم
📌 نمک رو اضافه میکنیم و بیست دقیقه بعد خوراک جذاب ما حاضره
📌برای رنگ بهتر میتونید از چوب دارچین بجای پودرش استفاده کنید
🌟