🌺#حلوای_شیر🌺
موادلازم:👇
آرد سفید نول ۱۰۰ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
شیر ۲ پ
گلاب ۱/۲ پ
شکر ۱/۵ پ
روغن مایع ۳/۴ پ
کره ۲۰ گرم
اسانس هل چند قطره یا پودر هل ۱/۲ ق چ
زعفران به مقدار لازم
طرزتهیه:👇
شیر و شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود بعد گلاب را اضافه و حرارت را خاموش میکنیم
آرد را بیست دقیقه روی حرارت ملایم تفت داده و آرد برنج را اضافه و ده دقیقه هم دو آرد را با هم تفت میدهیم سپس روغن و کره را ریخته پنج دقیقه دیگر تفت میدیم بعد شیره را طی سه مرحله همراه با اسانس یا پودر هل اضافه و خوب بهم میزنیم تا حلوا در وسط ظرف جمع شود.❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
طرز تهیه بستنی سنتی خانگی:😍
شیر پر چرب ۲ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان(از نصف لیوان کمی بیشتر)
ثعلب یک قاشق غذاخوری سر صاف
زعفران دمکرده غلیظ یک قاشق غذاخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
خامه صبحانه مقداری
خلال پسته مقداری
ابتدا شیر رو میزاریم روی حرارت تا ریز بجوشه وقتی به جوش اومد شکر و ثعلب را که با هم مخلوط کردیم در چند مرحله به شیر اضافه میکنیم و به محض غلیظ شدن خاموش میکنم و گلاب و زعفرون رو بهش اصافه میکنیم و داخل ظرف پر از یخ میذاریم تا از دما بیوفته و کمی هم میزنیم تا این خنک شه هر چقدر دوست دارید خامه رو من نصف پاکت داشتم که با چنگال رقیق میکنیم و داخل سینی ای که پلاستیک گذاشتیم پخش میکنیم و هر دو رو میذاریم فریزر. ظرف بستنی رو هر ۴۵ دقیقه میاریم بیرون هم میزنیم دوباره میذاریم فریزر تا سه مرحله که تو مرحله ی سوم خامه رو هم میاریم خرد میکنیم و با خلال پسته به بستنی اضافه میکنیم و هم میزنیم و ۲۴ ساعت میزاریم فریزر بمونه...
نوش جونتون❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ماقوت_زعفرانی😍😍
👩🍳مواد لازم
❣️نصف لیوان نشاسته گل
❣️سه ونیم لیوان آب سرد
❣️نصف لیوان گلاب
❣️پودر هل نصف قاشق چایخوری
❣️زعفرون دم کرده چهار ق غ
❣️شکر ۱لیوان
❣️خلال بادوم یا پسته به میزان لازم
😋طرز تهیه:
اول آب سرد رو نشاسته میریزیم
واجازه میدیم یه ربع بمونه
بعد از یه ربع هم میزنیم واز صافی رد میکنیم وروی گاز میزاریم با شعله متوسط و مرتب هم میزنیم
وقتی جوش اومد بهش شکر وهل وزعفرون رو اضافه میکنیم وشعله رو کم میکنیم
و بهش خلال بادوم رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم وبعد بیست دقیقه گلاب رو بهش اضافه میکنیم و بعد پنج دقیقه هم زدن خاموش میکنیم
ودر ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میذاریم واجازه میدیم چند ساعت بمونه.
🌸🌸🌸❤🌸🌸🌸
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#تاس_کباب_مرغ
کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
❤️❤️❤️
نوش جان❤️❤️❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خورشت_آلو_با_مرغ
#خورشت
۲ پیاز سرخ کرده وکمی زردچوبه بزنید یک لیوان لپه خیس شده بهش اضافه کنید وکمی تفت بدین ۱ قاشق رب زده وسپس چهارلیوان آب بریزین و بزارین تاپخته بشه ودراخر(یکساعت تایک ونیم ساعت قبل ازسرو غذا)الو که خیس کردین داخلش بریزین تا اروم اروم بجوشه تاجا بیفته.اگه دوست داشتید دراخرکمی ابلیمو به خورش اضافه کنید تاملس بشه.
مرغ هم جدا باپیاز ونمک وکمی زردچوبه وزعفرون وفلفل ومقدارکمی اب پخته وباکمی کره سرخ کنید.
🍗نوش جان❤️❤️
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#آش
#آش_آلو
لوبیا چیتى بانخودوعدس بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید
وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلورو اضافه کنید و بعد از
نیم ساعت رشته آش رواضافه کنید
🍵نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پلو_مخلوط
#پلو_مرغ_کاری
پياز خلال كرده و در روغن سرخ كنید و كمي طلايي كه شد سينه مرغ رو مكعبي خرد كرده و با پيازها تفت دهید تا كمي سرخ بشه و ادويه كاري دو قاشق غذا خوري و نمك و فلفل سياه بریزید و باهم تفت دهید و نخود فرنگي جداگانه ابپز شده بهش اضافه كنید و مخلوط كنید و وقتي برنج را ابكش كردید ، لاي به لاي برنج مواد را ريخته و دم کنید
🍚🍗نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾
مرباي غنچه گل محمدي
▫️شکر 2لیوان
▫️غنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم،
▫️آب لیمو 2 ق غ
▫️آب 2/5 ليوان
شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچهها را بگیرید و کاسبرگها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچهها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچهها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
شيريني كره اي
▫️پودر قند ٥٠ گرم
▫️كره نرم ٧٥ گرم
▫️زرده تخم مرغ ١ عدد
▫️پودر هل ١/٢ ق چ
▫️آرد ١٢٠ تا ١٤٠ گرم
پودر قند و كره رو با همزن ٣ تا٤ دقيقه بزنيد تا نرم و سبك بشه، زرده و هل رو اضافه كرده ٢ دقيقه ديگه بزنيد. حالا آرد الك شده رو تا حدي كه يه خمير نرم بشه اضافه كنيد و مخلوط كنيد.
خمير رو روي كاغذ روغني پهن كرده و قالب ميزنيم.
توي سيني كه كاغذ داره ميزاريم و ميره توي فر گرم شده با حرارت ١٧٥ درجه براي مدت حدودا ١٥ دقيقه و تمام.
نهايتا روش رو شكلات سفيد بن ماري زدم و با گل سرخ و پودر پسته تزئينش كردم
᯾❁ @fast_food ❁᯾
بستنی گیلاس
▫️350 گرم گیلاس
▫️۱/۲ فنجان آب
▫️۱/۴ فنجان شکر
▫️۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
شاخه و هسته گیلاس ها را جدا کنید و در یک ماهیتابه روی شعله با حرارات متوسط قرار دهید. آب و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا کاملا نرم و پخته شوند (حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و منتظر شوید تا گیلاسهای پخته، کاملا سرد شوند. پوره گیلاس و شربت آن را در مخلوطکن میکس کنید تا یکدست شود. پوره را در قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی را داخل آن قراردهید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ذرت_مکزیکی
ذرت شیرین
قارچ
پنیر پیتزا
سس مایونز
نمک، فلفل سیاه، آویشن
کمی سس تند یا پودرفلفل تند
قارچ ها رو ورقه ای خرد کنید و همراه با ذرت بخار پز کنید. بعد از پخت قارچ نمک و ادویه هارو اضافه کنید بعد داخل ظرفی بریزید و سس مایونز و پنیر پیتزا رو روش بریزید و مخلوط کنید و بعد داخل ظرف های تکی سرو کنید😋
🌽نوش جان
᯾❁ @fast_food ❁᯾